24056
  • Miklós24
    Szeretném megkérdezni hogy kavicsnak,homoknak,földnek milyen szerepe van a farming simulator 2013-ban mit lehget vele kezdeni mi a lényege?
    Dolgozni kell tovább őket? mit kell csinálni velük?
  • zolcsika080104
    ok rendben köszi mindent!
  • endy papp
    Hi.
    Bocs hogy csak most de eddig meló volt.
    Hagyjad azt ,már máshol is fenn van, itt az új link innen töltsd le.
    TripleFarmingV3.1
    Ha belekezdesz a mapba,akkor azt válaszd hogy,"B" vagyis te veszed meg az összes objektumot.
    Tudom nem ezt javasoltam ,de sajna belefutottam egy nagy BUG-ba így muszáj így kezdeni.
    Mert ha nem kell megvenned mindent és megkapod az objektumokat még a legelején("C" választás)akkor a tyúkól mellett LÁTHATATLAN falba ütközöl és a mellette levő termény kiadó silókhoz sem tudsz bemenni ott is ez a láthatatlan fal van.
    Szerencsére csak pár óra karriert vesztettem mert még időbe észrevettem ezt a bugot.
    Azért is figyelmeztetlek ne hogy te is pórul járj vele.
    Jó farmozást.
    Üdv.
  • zolcsika080104
    Szia!

Ebből csak egy part 1 zip jött le .ha ez megvan mit kell csinálni?Mert a winrar ban megnézni sem tudom mi van benne mert hiányzik neki a part 2.
  • Ryder159
    nem tudjátok honnan lehet venni olcsó, nem steames cd-key-t?
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Nos kijött egy update erre a mapra.
    Ha gondolod töltsd le, az eddigi karrier nem veszik el .
    Itt a lista mit javít:
    Ist gerade am hochladen.... Die v3.1
    Ca. ne halbe Stunde und dann kommt drauf an, wie lange MH braucht zum Freischalten.

Änderungen:
    - Lidl Gebäude am Boden
    - Das "InGameMenuEnhancement" Script habe ich rausgenommen. Wer will kann es runterladen und in seinen ModsOrdner machen. Die nächste Map wird sehr viele Früchte haben und da wird dieses Script von nöten sein.
    - Im Zentrallager wurden Äpfel entfernt und durch Joghurt ersetzt.
    - Im Z-Lager wurde ein Schild angebracht, dass man leichter sieht wo die Produktionsprodukte wieder abgeholt werden können.
    - Die ViewDistance von den Früchten und auch den FoliageBäumen wurde ziemlich verringert.

Die Map hat den gleichen Namen (TripleFarmingV3.zip). Einfach neu mit alt ersetzten. Spielstand kann übernommen werden.

Noch ein kleiner Hinweis. Sollte wer im Z-Lager Äpfel gelagert haben, erst abholen, verkaufen und dann die Map mit der neuen ersetzen.

Innen gyorsan le tudod szedni,az első linket töltsd le ,ezt"UploadFile.eu"
    De gondolom majd később a többi helyen is fenn lesz.
    Triplemap V3.1
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Bocsi de tegnap nem igazán voltam gépközelbe.
    Mint a nevében is benne van "megvehető objektumok",mivel ebbe a mapba beleépítették ezt a funkciót emiatt kell-het.
    Ha akarod használni.
    Én speciel nem éltem a lehetőséggel az elején mikor felajánlotta,a játék a kezdéskor.Nyomtam egy "C" és akkor minden megvan.(de már ez a mód fenn volt a gépemen)
    Mivel mondtam hogy teszteltem előtte a mapot,nos nem kevés pénz kell mire mindent meg tudsz venni,kb 5-6 misi.
    Az pedig nem kevés idő mire öszze hozza az ember a 0-ról ,de ettől függetlenül te használd ha szereted "sanyargatni" magad.
    Viszont a következő módot feltétlen töltsd le mert e nélkül nem működik a gyümölcskert beérés ,szüret stb...(tesztelve)
    UPK
    További jó farmozást.

• zolcsika080104
    köszönöm ...
  • dimre
    Innen letöltheted.
    Map Buyable Object
  • zolcsika080104
    Szia!
    Endy állítólag a mapbuyableobject nélkül valami vagy valamik nem működnek ezen a mapon szerinted fontos?Mert a linken nem lehet letölteni mert törölték.
  • zolcsika080104
    ENDY NAGYON KÖSZÖNÖM ANNYIRA RENDES VAGY TÉNYLEG HOGY ERRE NINCSENEK SZAVAK!!!!
  • endy papp
    Hi Zolcsika
    A legutóbbi beszélgetésünkkor azt írtad szóljak ha lesz valami új map ami érdekes.
    Nos itt van a triplefarm legújabb verziója .
    Még sokoldalúbb összetettebb szerintem.
    Ami +-ba van saját kavics,homok kitermelés.
    Joghurt üzem ,ehhez kapcsolódóan 5 különböző gyümölcs termesztés.
    No és persze a régiek is funkcionálnak.
    Ja igen ha akarod megveheted az objektumokat is.
    Új összesített tároló lerakó.stb stb.
    Itt a link ahonnan le tudod tölteni.
    Triplefarm V3.0

A felette lévő pótot is töltsd le mert kelleni fog.
    Remélem tetszeni fog.
    Üdv.
  • cessna172
    Két tartózkodási helyem van, tehát két számítógép két ip címmel és mindkettőre fel volt telepítve, de nem multiztam vele sosem, egy időben meg pláne nem ment egyszerre a két gépről. Bár lehet, hogy már ez sem számít legálisnak. Most előállt az a helyzet, hogy az egyik gépemre fel tudtam újra rakni, de azon nem volt operációs rendszer csere. Én nem nem értek hozzá, de nyilván a játék felismerte az operációs rendszerből, hogy már fel volt telepítve korábban. Itt írta valaki, hogy mentésekből újra be lehet aktiválni a kiegészítőt, így most majd megpróbálom a másik gépre is feltenni a mentés mappa bemásolásával, hiszen abban tárolja a dlc-t is. Én a lemezt a media marktban vettem még pár éve, a számlát rég eldobtam, úgyhogy csak személyesen tudnám igazolni náluk, hogy tényleg van egy eredeti lemezem. Annyit meg nem ér az egész. :D Nosztalgiázni akartam kicsit és egyik gépről a másikra szoktam mentéseket vinni és fordítva. Nyilván így fogyott el nekem a megengedett aktiválási lehetőség. Régen nem volt ilyen netes aktiválgatás a játékoknál, az eredeti lemez az eredeti lemez és kész, én ehhez szoktam hozzá. :)
  • Martinez01
    Akkor esetleges megoldásként javaslom keresd fel a magyar forgalmazót, ha jól tudom jelen esetben az 576kByte-ot az alábbi telefonszámon: 06-70/938-86-91(Hétköznap 8-16 között). Talán tudnak segíteni neked.
  • cessna172
    Ez is logikus lehetőségnek tűnik, viszont ha lekapcsolták a szervert, akkor az koppanás azoknak, akik még vesznek ilyen játékot, hiszen az 576 most is árulja 990 forintért a platinum verziót. Ugyanakkor szerintem én elregisztráltam az 5 lehetőségemet és többet nem enged. Úgy tudom a titanium verziót is 5× lehet telepíteni, utána az aktiváló kód telítődik.
    Vagyis semmi értelme ezeket a dlc-ket dvd-n kiadni, hiszen az ember nem magát a játékot veszi meg, hanem egy bizonyos számú telepítést lehetővé tevő kódot vásárol meg. Csakhogy ezer és egy oka lehet annak, hogy valaki újratelepít egy játékot. Ez a módszer a vásárlókkal való kicseszés is egyben. Ne csodálkozzanak, ha másol és torrentezik mindenki ilyen hozzáállással. Könyvet sem 5 olvasatra veszek a könyvesboltban.
  • Martinez01
    Egyszerű, két lehetőség van.
    1. A szervert, amin keresztül aktiválja a játék önmagát, karbantartják.
    2. A szervert, amin keresztül aktiválja a játék önmagát, lekapcsolták, mert már nincs támogatás a régi verzióhoz.
  • traktorista
    sajnos nem működik: "activation server connection failure. please try later" Ez az igazi szemétség.
  • kjhun
    A képen, a játék indítófájljának egy részlete látható.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahhoz, hogy ne a neten aktiváld, crack kell. :S (Az, nem úgy van, hogy pikk-pakk átírod. Crackernek kéne ahhoz lenned.)

Net nélkül megy?
  • traktorista
    Nekem ez kínai, én még modolni sem szoktam a játékot. :) Ez valami konfigurációs fájl, amiben ha átírok sorokat, akkor a netes aktiválás kikerülhető? Mert a titanium dobozán direkt írja is, hogy csak nettel lehet aktiválni a dlc-t. Nekem kis vinyóm van, így gyakran úgy kell csinálnom, hogy ha másik játékot akarok kipróbálni, akkor törölnöm kell. A titaniummal meg könnyne pórul járhatok, azért lenne jó tudni egy telepítési módot.
  • kjhun
    Szöveg:

Sajnos, elég sok játéknál ez a jellemző.
  • traktorista
    Köszönöm, net nélkül nem is próbáltam, de akkor ez lesz a következő próbálkozás. Mentésem sajnos nem volt "A Titanium kiadást is lehet elvileg, az EXE fájlban kotorászva, a kereső kidobja az ilyen jellegű szövegeket." Milyen szövegre gondolsz? A 2013-as még nem volt annyiszor installálva, ezért annál még nem jelentkezhetett a probléma. Titanium verzióm van. Viszont ezzel az offline módon való aktiválással elúszik a multiplayer lehetőség? Kicsit felháborított most ez a dolog, hogy megveszem eredetiben és mégis szívóskodnak. Olvastam angol nylevű kommenteket fórumokon, ott is hasonló a probléma, lehet vele fordulni a giantshoz állítólag, de számlával kell igazolni a vásárlást(!), már rég kidobtam :D. Nem tudom mostanában mnden játékra jellemző e ez a gyakorlat, viszont a szememben ezzel most sokat estek, így vegyek eredetit. Majd szépen krekkelni fogom.
  • kjhun
    Offline nem engedi aktiválni? (Kihúzod a netet előtte.) A 2013-ast is lehet, feltéve, ha Retail verziód van, nem valamilyen digitális terjesztőtől származó kiadás. A Titanium kiadást is lehet elvileg, az EXE fájlban kotorászva, a kereső kidobja az ilyen jellegű szövegeket. (TotalCmd, F3 a "FarmingSimulator2013.exe" fájlon és F7 a kereséshez.) Teljes mentés nincs a játék-mentésekről? (A *.dat fájl(oka)t is beleértve.) Elvileg, a mentések visszamásolásával is beaktiválhatod a kiegészítőt.
  • traktorista
    A játék korlátozott számú letörlést és telepítést enged csak? Két különböző gépre is fel volt téve más IP címekkel, de egy időben sosem játszottam vele a két gépről. Multival nem is próbálkoztam. Nekem az alapjátékot most még föltelepítette, de a platinum tartalmat már nem akarja(FS2011) Eredeti lemezem van, most akkor ez ennyit ért? Dobhatom el és vehetek másikat? A játék dobozán nem írja, hogy internet kapcsolat lenne hozzá szükséges, a 2013 titaniumnál viszont ez kikötés. Akartam egy kicsit nosztalgiázni, de most ezen feldühödtem.
  • traktorista
    Újra akartam játszani az fs2011-el, de nem telepíti a platinum tartalmat, pedig eredeti lemezem van. Beírom a második kulcsot és azt írja ki, hogy "online activation limit exceeded".
  • viktoj
    Nah, ezis megvolt. Vélemény?

• kvell
    hello
    lenne egy kérdésem
    mér nem tudok mapot beleteni egyiketse inditja el amit beletetem
  • zolcsika080104
    azaz visszatettem a menüset és most is jó tehát a gazos volt a gazfickó!
  • endy papp
    Na látod megy ez neked
    Ha tippelnem kellene én a gaz modra tenném a voksot,mert azt most nemrég tetted be.
  • zolcsika080104
    Na megvan vagy az AAAA InGameMenüenhance mod okozza vagy az a multisplayer zip ami a gazt csinálja tuti hogy valamelyik a kettő közül
  • endy papp
    Na igen, amin van a képen az még nem garancia hogy használható és működik is.
    Vagy tudja vagy nem ,de ez rögtön kiderül ha a súgónál írja hogy melyik gombbal lehet használni.
  • endy papp
    Sajnálom hogy nem tudod használni.
    Természetesen szólok ha jön valami,ez nem is kérdés....
    Még annyit azért leírnék segítség kép,de szerintem ezt te is tudod.
    Én az utóbbi időben mindig először mentek (főleg ha addig soha nem használt módot próbálok ki) majd megveszem és kipróbálom,hogy jó é.
    Sokat egyszerre nem érdemes venni mert akkor nehezebb rájönni melyik is a ludas.
    Még annyit hogy, volt valamelyik mapnál ilyen eltűnésem és akkor jól átfésültem szelektáltam az összeset ,igaz nagyon munkás de megéri,hosszú távon.
    Kisebb-nagyobb részletekben pakolgattam vissza a modokat,pedig mint írtam nekem is van benne nem kevés.
    Így ki tudtam szűrni melyik akad össze a játékkal és tüntet el mindent.
    Talán érdemes lenne tenned egy próbát ,ha már ennyire megtetszett a "longcasley"és szeretnéd használni.
  • traktorista
    Köszönöm, de akkor ezek szerint az alap pótkocsikra nem lehet. A bolt kínálatában a képen ponyvával szerepel néhány, pl. a 61 köbméteres forgózsámolyos és egy zöld 21 köbméteres. Gondoltam van valamilyen gomb, amivel aktiválódik.
  • zolcsika080104
    Szia!

szóval sajna a longcastle nekem felejtős.Ha majd találsz ehhez hasonlót amiben van sör kenyér meg eper ilyesmi akkor kérlek szólj nekem ok?
  • zolcsika080104
    Sajnos a longcastle mapot nem tudom játszani csak akkor marad meg a mentés rendesen ha minden modot kiszedek.Több száz mod közöl sosem találom meg melyik zavarja
  • zolcsika080104
    igen a tryplen nekem nem volt ilyen sőt még egyiken sem...
  • endy papp
    Na igen ez is ismerős.
    Mert ilyenkor már tök mind 1 hogy benne vannak é a módok,vagy melyik van benn,akkor is eltünteti,(tapasztalat)
    Azért is írtam hogy ,egy jóval korábbi mentést tegyél vissza .
    Még azt is megpróbálhatod hogy vissza teszed a triplemapot ezt addig kiveszed,és annál is jelentkezik é,habár a minap nekem mind kettő benn volt mikor longcasleyt teszteltem és mindegyik ment rendesen.
  • zolcsika080104
    Itt valami más van mert minden modot kiszedtem és akkor sem jó.A longcastely map
  • zolcsika080104
    A LEGÚJABB VAN BENNE ÉS CSAK AZ AZ EGY EGYSZERRE CSAK EGY.mOST AZT PRÓBÁLOM KI MI VAN HA MINDEN MODOT KISZEDEK.CSAK A MAP MARAD AKKOR VISSZA TUDJA HOZNI vagy nem .Jaj már megint nagybetűvel írtam.
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Ismerős a probléma,nálam is volt nem egyszer.
    Mint írtam is korábban nálam valamelyik traki vagy kombájn okozta leginkább.
    Nos a kérdés mennyivel korábbi mentést tettél vissza,mert volt olyan hogy fél nappal korábbit (vagy csak az előző napi segített)kellet vissza másolnom, csak úgy és ez segített,igaz elveszett pár óra munka de sajna nem tudtam mit csinálni.
    Még annyit ,jól nézd át a módokat,mert volt olyan is hogy azt hittem hogy pl:egy adott traki okozza ezt és kiderült hogy egy másik is bekavart.
    Jobbat nem tudok kitalálni.
    Ez sajna olyan hogy csak te tudod kiszűrni,így látatlanban csak találgatni tudok ,de nálam mindig ezek okozták és ha leírtak szerint jártam el megszűnt a probléma.
    Gondolom csak a Trilemap van benne,vagy a másik az új is most azt nyomatod?
    Na mind 1 én már csak mindig azt rakom be amit épp használok,de erről is esett szó korábban.
    Remélem azért valahogy sikerül megoldanod a problémát.
  • zolcsika080104
    Szia!Pajti!

Kivettem az olyan modot ami új volt csak régi van benne,de ha kilépek a játékből majd újra töltöm akkor a gépek mindig eltűnnek.és a régebbi és működő mentési filet is hiába teszem bele akkoris eltűnik minden gép minden állat az álattok ellől az étel ital minden.