24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
csalad0801 #24016 sziasztok,szerintem az fs19 pleasant valley mapot semmi sem tudja überelni,valaki ismeri?abban igazi bányák vannak amit be kell robbantani alagutakat amik bevezetnek a hegyek belsejébe ,a gyárakat fel lehet építeni,be lehet menni van amelyikben lift is van,minden anyagot acél,beton betonacél gyárakban lehet legyártani,minden gyáron digitális kijelző raktárak az anyagiokat be lehet cargozni hajón szállítani a bányák hatalmasak némelyik majd akkora mint itt egy alapmapelőször olyan gyárat kell építeni amihez fa kell csak meg mész ilyesmi a mész olyan gyárból jön ahova kövek kellenek abból lesznek anyagok,van a másik gyár ami ragasztót gyárt ami kell a gipszkartonhoz majd. az acélgyár ahol lehet betonacélt acélrudat,szeget,ólmot ezüstöt stb gyártani,a hidakat fel kell építeni, van dellgyár ahol még számítógép alaplap is van de a sok száz anyag mindegyik kell valamihez nemcsak úgy ott van,rézgyár ami rézalapanyagot gyárt ami a dell üzeméhez kell,az anygok nemcsak odaspawnolnak a gyár elé hane, bemész a gyárba belépsz az ikonba majd egy kitolőszerkezet kitolja a helyére az inputok is így vannak megoldva a betünözem is teljesen belül bejárható sőt a kamionnal be kell menni az anyagért bárcsak megcsinálná ezt a mapo a dajnet csapat 25 be is
Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2025.11.23. 09:16:12 -
yepp,fun fact h van ilyen a valóságban is,de a játékban kb használhatatlan...hacsak nem lehet húzni vele 120al a trailert :D
én egyelőre nem költöttem az új dlcre,az angol éra mapok amúgysem a kedvenceim,és a halas cucc sem érdekel túlzottam...
továbbá fogadok h fél év múlva jön egy halas fanmade mod,ami jobb is lesz mint a gyári :P
-
Jóózsf István #24014 VERSENYTRAKTOR!
Öröm lesz vele szántani!
És még rakodóvillát sem lehet rátenni!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.11.21. 06:16:57 -
halas dlc-vel bejött a szén de nem használható semmire... igy viszont lehet értelme, hogy előkészíti az acéltermelést. -
Kijött a year 2 pass mézesmadzag,most egy jcb wtf jár,két nem meghatározott pack,és egy dél amerikai térkép jövő év végén
itt
érdekes a két rejtélyes mondat a kép packhoz,az egyik új terményre utalhat,a második érdkesebb,a steel eléggé sokatmondó,lehet belekóstolhatunk a modokban már létező bányászatba.
jó volt már a 22 dlcben ore mine,és vasmű,de hátha kicsit a modok irányába mennek el,mint pl az arany bányászat volt a 22 western wild vagy más hasonló kőfejtős vagy bányászós mapon
de akár utalhat a karám rácsaira is,azaz új állatok/funkciók is jöhetnek
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.19. 09:25:27 -
korábban linkeltem,hogy elindult egy új projekt...egyelőre még csak óvatosan reménykedni éri meg,mert nagyon az elején van a dolog,és fura is h már most kijöttek vele h készül,míg a legtöbb projekt már valami gameplayel szokott bejelenteni,
ami mellettük szól,h a modding közösségből is érkeztek emberek akik dolgoznak a projekten. átolvastam a honlapjukat,mind szép és jó amit leírtak,meglátjuk mi lesz belőle,és milyen minőségben.
mert ugye láttunk már karón varjút(cattle and crops) -
Jóózsf István #24010 És a kutya tud szántani, vagy aratni?
Vagy legalább tereli a jószágot?
Vigyáz a birtokra?
Vagy csak... "Beletettük, hogy növeljük az eladást!"...???
Emlékszem amikor a Fallout 4-be betették a kutyát és mindenki a saját nyálába fulladt bele. (DEARICUKIÉDIBÉDI.....) Érdekes módon a New Vegasban nem esett hasra tőle senki! Mondjuk, akkor még csak két nem létezett! :-/ -
az FS stremerek már tolják a kieget :P
-
komiki #24008 Azonnal "türülni" -
TomgoTom #24007 Üdv ujbol.
Még egyet szeretnénk,kérni,ha lehet.farm 19-ben,volt 1 mod,ahol a lerakot épületet,vagy silot és stp beilleszted és ha valahogy nem ugy sikerült,ahogy az ember akarta,akkor ki is lehetett,türülni,annélkül,hogy ujra kellet,volna tölteni a játékot.
A FS19_Slovak Village maps-ban,van 1,2 hiba,de nem tudom türülni,a térképen belül,csak akkor,ha egész mapot türülve lenne.Nekem csak a mod neve kel és én felkutatom.Nekem az a lényeg,hogy játék belül,ki tudjam azokat a dolgokat türülni,ami rosszul let,berakva.A elhelyezhetö tárgyakra gondolok.A segitséget,elöre is köszi.Amugy tökéletessen,müködik minden,super.
Utoljára szerkesztette: TomgoTom, 2025.10.29. 02:40:26 -
Patch 1.14 feat. GEA, FSR4 & Border Collie out now!
-
TomgoTom #24005 Üdv ujol.
Köszi a Placeable Sell Points,nagyon tökéletes és minden 6 db,térképen müködik.Nekem uj ez,mert régeben,ilyent nem használtam,meg voltam elégedve,ami volt akkor. Placeable ismertem,de nem ebbe a formátumban,de már nincs jelentösége,enek.Superül müködik a kiegészitö.Gyárak voltak,de nem sok,de hamar,meg teltek,igy már nem gond,hogy menyit aratok le,vagy,menyit adok el.
Még egyszer is köszi a segitséget. Sok sikert és szerencsét. -
hát már régen toltam az fs19el de olyanra nem emlékszem h nem lett volna hol eladni a terményt. ha valami mod map,akkor bug lehet
most léteznek olyan modok,amik konkrétan lerakható eladóhelyek,és mindent vesznek mindíg. lehet már a 19ben is volt ilyen mód,keress rá,sell point vagy hasonló angol kifejezéssel
sőt ki is kerestem neked,tessék :
modhub placeble sell point
Ha viszont gyárnál adsz le terményt,teszem azt búzát akarsz leadni a lisztgyáradba,ott előfordulhat a lisztgyár belső búzatárolója megtelik,és nem tudsz több búzát odaönteni,csak akkor ha a gyártás elhasználta és liszt lesz belőle.
ha belemész a gyárépületve(kell ott lennie egy felkiáltójelnek vagy hasonlónak)és tiéd a gyár,akkor láthatod ezt a belső tárolórész amit egy csík jelöl,vagy valahol írja mennyi a belső alapanyag kapacitása
ez valami mod gyár lehet ,mert emlékeim szerint a 22ben jöttek be először hivatalosan a gyárak,és a termelési láncok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.10.27. 11:47:56 -
TomgoTom #24003 Utoirat.
A korlátozást,ugy értem,hogy kevés a hely,ahol el lehet adni,a terméket vagy éppen,nincs,hol eladni.Mi a megoldás e téren,tuc valami megoldást? Elöre is köszi a segitség. -
TomgoTom #24002 üdv mindenkinek.
2019 ben,hogy lehet?hogy korlátozva,van a gabonák eladása. Egy pár mapot le töltötem,de ot is ugyan az a helyzet,mind a többinél.Mi lehet a gond? A segitséget elöre is köszi. -
yepp,kb még csak a koncepciónál tartanak,h mit akarnak megvalósítani,és más kérdés mi lesz belőle...unreal engine,szal szép lehet ha egyszer elkészül
addig is:
-
eta32 #24000 Néztem a minap én is,utána is olvastam a honlapjukon....
Az ígéretek és tervek jól hangoznak ,de hogy majd mi, hogy és mikor valósul meg belőle ,na az még nagy kérdés....
A C&C is hasonló nagy ígéretekkel indult azt tudjuk mi lett belőle....
Reméljük ebből többet és jobbat sikerül kihozni a készítőknek....mondjuk jó lenne ha nem tíz évet kellene rá várni..DDD. -
ez most jött szembe a világhálón
új farming game,még nagyon az elején,de a koncepció jó lehet. meglátjuk mi lesz belőle.
ultimate farmer -
ennyire nem kell túlzásba esni,ez már dagonya szimulator,nem farming :P
de egy kicsit lehetne fejleszteni a fizikán -
Jóózsf István #23997 Az FS kikacsintása a hó és sárfutó felé. (Valósághű grafika!) Így, hogy vannak működő nyomok a játékban, ez lehetne a következő lépcsőfok.
Aki szereti a fütyülő, sípoló, visító hangokat, az nyugodtan nézze az elejétől. Én egy percig tudom hallgatni, utána kezd rángatózni a számszéle. :-) -
hivatalos modhubon fentlévő magyar map nincs,de természtesen van pár. nem tudom minőségben mit tudnak,de hirtelen netre ezeket dobta :
patakfalva,baranya agro,tanyavilág map,újrét.
ezekről van youtube vidi is,ahol többnyire letöltési link is van,szal nézz körbe. -
GEPES #23995 Szia!
Nekem is volt ilyen problémám.
Én azt csináltam,hogy a letöltött mod,moddesc fáljjában legfelül átírtam azt a verziószámot(vagy mi az),100-ra.
Erre gondolok:-<modDesc descVersion="100">
így nekem látszik az összes mód.
Remélem tudtam segíteni! -
GEPES #23994 Sziasztok!
Valaki tudja-e esetleg hogy FS-25-höz lessz-e magyar map?
Köszi a válaszokat! -
-
TomgoTom #23992 Ami még furának veszem a mods managemben és a játék mods-ban is bent vannak a kiegészitö,de mikor a játékot elinditom,sok mods hiányzik.Talán a fele sem,jelent meg a játékban.Hogy lehet,ez? Op rendszer win11.Tucc valami infot szolgáltatni? erre a dologra,mi lehet a gond?
Utoljára szerkesztette: TomgoTom, 2025.09.14. 10:15:16 -
TomgoTom #23991 A sebességet a mods mapában,tudtam korigálni,naturban,ami elérte a 80km,de nem erre gondoltam.A munkaerö-re,értetem.A komby,mikor arat 10km sebességgel dolgozik,ami a földeken,nagyon lassu.Ezt akarnám elérni 10km-röl 20km-re.A kapacity is a mods xml fájtnál tudtam növelni,ezen kivül a win11 nél nem támogatott a modositások,csak a mods xml be.lehet át irni.A win10 nél nem volt,ilyen probléma,mind a win11 nél van.Még azt furcsálom,hogy a MOD Manager_be,bent vannak az eszközök,de a játékban,nem látom öket.Nem mindenre vonatkozik,csak 1 pár eszközre.
-
Kijött a Merci pakk, akit esetleg érdekel.
-
itt a mod fs19-hez
boltban vásárláskor kell megadni a használni kívánt sebességet,meglévő eszközöknél meg a boltnál,vagy lerakható műhelyben lehet megváltoztatni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.09. 17:53:48 -
TomgoTom #23988 üdv.
FENDT kombájn Megnövelt munkaerö sebesség 10 km/h-ról 20 km/h-ra,megövelni,szeretém.Azt tudom,hogy,hol keressem,csak azt hogy mit keresek.Elöre is köszi a segitség.A segitö 10km-nél nagyon lassu,20km-re szeretém növelni.
-
TomgoTom #23987 https://www.farming-simulator.com/mods.php?title=fs2019&filter=latest&page=11
Inen,szoktam a legtöbbet letölteni,de sokszor a modok,nem jelen meg a játékban,csak a ModHub,ami a másik lemezen van.
A másik lemez a Farming Simulator rC64 Edition Platinum expansion,és ezen van a ModHub,kiegészitö modok,ezek tökéletessen müködnek.Csak azt nem értem,hogy mi külömség van a 2-ö között.Probálok rá jönni a dolog iránt,de még eddig nem jöttem rá.Nagyon bolygat a dolog,de enyenlöre,nem találom a raktapaszt,hozzá. -
TomgoTom #23986 Üdv.
Fel telepitetem a Farming Simulator rC64 Edition Platinum expansion is.A modHub-nál a modokat amit le töltötem az mind be jött,vagyis müködött.A pénzel,se volt gond,mert az is müködött.Ami gond volt a szervernél amit,le töltötem,azok nem müködtek,hiába tetem be a mods mappában.Gond volt a térképekkel is,annál sem jött be,minden.A videot meg néztem,de mindent,ugy tetem,mind,ahogy látam.Szerintem a win 11-nél van gond,vagy a játékban.Passz !.Farming 22,25 is néztem,mind a ketö baba,csak az a gond,hogy a gépem a 25-set nem birja,gyenge a prodesszor.A farming 22 nincs lemezen,de le sem tudom tölteni,mert magyar verziosat nem találtam.Nekem a farmos játkok,nagyon tetszenek,mind,ahogy régeben is.Valahogy nem uncsi és nem monotos,ingáb szorakoztato,nem teljes értelembe,értve.
Még 1 szer is köszi a segitséget és sok sikert.
-
Farming Simulator 25 Update 1.11.0.0
-
TomgoTom #23984 Üdv
Van 1 térkép,ami kellene,csak az a gond,hogy a bolt jelölése benne,van a térkében,csak a bolt,nincs benne a játékban,tehát vásárolni nem lehet,gépeket,mert hiányzik a bolt.Be tudná valaki tenni a boltot a játékban?nagyon meg köszöném.
https://www.farming-simulator.com/mod.php?mod_id=160730&title=fs2019 Térkép neve:FS19_Przemasowo.Amugy nem értem,hogy nem minden térkép és kiegészitök jönnek be.De azért probálok,kisérletezni,hogy mi képpen jönének be. -
TomgoTom #23983 Üdv
Legyek öszin ? 20 éve van,de lehet,hogy több is,volt,mikor meg vettem,akkoriban a win 7,8,10 volt akkoriban a sláger.Akkoriban a digitál nem létezett.Nincs shadercache,játékom,de még a dobozba sincs,ilyen jelölés.Lemezböl,szerkesztetem 1 ISO fájt,hogy azon fusson,ne a lemezt,használja.Ami a lemezen,van Modhup gépeket,azt sikeressen letöltötem,de tudtam utána,használni,evvel gond nem volt.Jo ötletett adtál,ezt ki is probálom.Van a 19 ben 1 mappa,ami a pdlc,foglal hejet,de ez üres.Ki is probálom,át tenni a modokat,hát ha,müködik,még azokat is be rakom,ami,függöbe van,vagyis a játékban nem jelentek meg.Már nem is emlékszek,ilyen dologra,hogy volt ilyen is.
Még egyszer is köszi a segitség,ki is probálom.Ha van valami felylemény közvetlenül értesitelek. Sok sikert és szerencsét.
-
kjhun #23982 A fő probléma, egyik lehetséges oka, maga a Win11 is lehet.
A lentebbieket, csak véletlenszerű tippként írom, már vagy ~10 éve nem járt FS-széria a vinyók mélyén... (az öcsém hajtotta őket.)
Lemezes vagy digitális kiadás? (különféle megoldása lehet a problémának, ezen különbségek miatt.)
Amiket megpróbálhatsz ezen felül: A shadercache mappát törölted? Hátha, ez is belezavar. A játák, 0-ról, újra volt már telepítve? (mentéseket/modokat archiválni előtte, mielőtt uninstallálod!)
Az se hoz megoldást, hogy megkeresve a játék főkönyvtárát és ott létrehozva, egy "pdlc" mappát (ha jól emlékszem erre) és ide másolni a modokat? (a fizetős kiegeket is) Régen, az FS13-nál ez működött, így nem kellett annyi példányban tárolni őket, az adott fiókok mappáinak mélyén, ha egy PC-t, többen is használtak, külön felhasználói fiókok alatt. -
TomgoTom #23981 Üdv
Meg probálom,más lehetöség nincs.Probáltam,sok féle képpen,de egyik sem jött össze.Még 1 szer is köszi a segitséged. -
még annyit találtam,hogy a mentés betöltése előtt töröld az összes kijelölést,aztán újra pipa be és úgy töltsd be a mentést(összes kijelölés törlése aztán összes kijelölés)
illetve ha van (1) a mod nevében azt ki kell törölni (pl fs19silomod(1).zip ,akkor a (1) töröld kiés nézzen ki valami hasonlóképpen : fs19silomod.zip)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.28. 20:27:48 -
nem tudom mi lehet a baj,ha indulásnál be is pipálod,akkor látja ,de nem tudom miért nem jelenik meg
itt egy vidi,egy traktort rak be ,magyarul is van,nézd meg h te is így csinálod e...
-
TomgoTom #23978 https://www.farming-simulator.com/mod.php?mod_id=217771&title=fs2019 ezt 1 hivatalos oldalrol,töltötem le,de ez sem müködik a játékban. -
TomgoTom #23977 https://www.kingmods.net/en/fs19/mods/12101/underground-silo ezt töltötem le,a mods mappában be tettem,de a játékban,nics benne,pedig,be jelöltem a pipát is.Mi lehet,a gond?Ha nagyobb,lenne a gépem,nem evvel szorakoznám,hanem feltelepiteném a farming simulator 22-öt.Nem mai gyerek vagyok,már tul vagyok a 60 fölött.