24056
  • sly78
    köszi a válaszokat! azóta kipróbáltam, és mintha lenne különbség, de majd még egyszer lefuttatom a tesztet. a legolcsóbb Deutz kombájnnal mentem egyetlen soron végig, az olcsó kultivátorral művelt 3055-öt, a drágával művelt 331-et adott.
  • FrezeR
    Nincs semmi. A trágyázás vagy a vegyszerezés növeli a hozamot, miután elvetetted a cuccot.
  • xFreex
    Röviden nincs. Csak a müvelési szélességböl adódó "üzemanyagmegtakarítás".
    Hozamot növelni meg trágyázással vagy mütrágyázással vagy permetezéssel lehet. Ezekböl is elég az egyik. Nincs szorzó.
  • sly78
    sziasztok!

a kérdésem a következő: van-e különbség a hozamokban, ha másfajta (olcsóbb avagy drágább) kultivátorral készítem elő a talajt? a 2013-ról beszélünk.

elnézést, ha volt róla szó régebben, sajnos nincs időm olyan sokat visszaolvasni.

üdv
    Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.10.20. 15:31:58
  • dimre
    Igen, steam kliensen +játék hozzáadása, kiválasztod a listából, ha jól emlékszem utána a lemez nélkül is telepíthető és játszható.
  • Dopii
    Játékokat tudsz vásárolni. Steam
    Utoljára szerkesztette: Dopii, 2014.10.19. 20:52:08
  • zolcsika080104
    bocsi a kérdésért de mi az hogy steam?pedig már kb 1000 órát is toltam csak ez most nem ugrik be...
  • Dopii
    Ott is benne van.
  • LeWyTy
    Ez engem is érdekelne... bár én csak azért nem steamről veszem, hogy benne legyen a magyar nyelv is.
  • Dopii
    Helló! Ha megveszem pl a Tescoba a Farming Simulator 2015-t, azt be lehet regisztrálni a steam játékaimhoz és későbbiekben onnan is telepíthető lesz?
    Köszi
  • Hunter of Deer
    Hali!

tudnatok nekem linkelni 1-2 kisebb mapot ami normalisan mukodik? ami alapbol a jatekban van az nekem tul nagy terulet :) remelem tudtok segiteni ty

@ekepista : vedd meg :)
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.19. 17:13:59
  • endy papp
    Nem védem a készítőket ,de ez amiről te azt mondod probléma és csak móddal lehet megoldani,nem biztos hogy helytálló.
    Mivel több megoldást is tudsz rá hogy ,ne okozzon problémát.
    1.Veszel másik pótkocsit (akár többet is)és abba teszed az ebbe szánt terményt.
    2.Megvárod míg szabadul fel hely a lerakókban ,akár a biogáznál akár a teheneknél és máris tudod üríteni.
    De szerintem még vannak lehetőségek,alapból is a játékban.
    De ennyi idő után a játékban nem okozhat gondot egy két mód berakása és használata.
    Nekem 2x annyi mód van benne mint a játék maga GB-ban .
    Ehhez kapcsolódik még szorosan.
    A játék hibái lennének azok is hogy pl: a híg trágya a szerves trágya kapacitása véges.
    Ha nem üríted ki akkor nem lesz benne több.
    A biogáz garatba sem tudsz egyszerre akármennyit beleönteni.
    A tehenek ,birkák vályújába sem tudsz csak az adott létszámnak megfelelőnél több mennyiséget beletölteni a kajából és ha fogy csak akkor tudsz után tölteni.
    De biztos van több még hasonló.
    Ne emlékszem így hirtelen többre ,mivel már rég használtam az eredeti mapot.
    Félre ne értsd nem kioktatás vagy bármi hasonló akart lenni ez a szösszenet a részemről ,csupán szerintem a játék ezen részével nekem nincs és nem is volt különösebb gondom,pedig több száz óra farmozás van már mögöttem.
    Természetesen nem mondom hogy nincsenek hibái de melyik játék tökéletes és mindenki igényét elégíti ki???
  • traktorista
    Köszönöm a választ, de akkor ezek szerint ezt a problémát csak moddal lehet megoldani, játékon belül nem, nem gondoltak rá a játékkészítők. Amúgy csak a silóra érvényes ez a hiba, más terménnyel ilyen nem fordulhat elő.
  • LeWyTy
    Epic question: ""Ha megveszem""... kivel fogok játszani?
  • Stormbird
    Valami ilyesmivel szerintem megoldódik a problémád.
  • LeWyTy
    Én remélem nem fog megint nagyon gagyi sakktáblának hatni a map.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.17. 23:19:05
  • traktorista
    Érdeklődnék, hogy ha éretlen szecska van egy pótkocsiban, de már minden hely megtelt a biogáz üzemben és a teheneknél is, akkor hogy tudom kiüríteni? Meg akarok szabadulni a rakománytól, mert addig nem enged bele tölteni semmit és kellene gabonának.
  • FrezeR

Mai :)
  • zolcsika080104
    a víz is víznek látszik végre meg amikor vasút viszi a rönköket az is nagyon nagy...
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.10.17. 15:47:08
  • endy papp

Nekem tetszik ,hangulatos
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.17. 13:33:44
  • endy papp
    Köszi az infót .....közbe én is megtaláltam ezt az oldalt.
    Még 2 hét...
  • dimre
    FS 15 info
  • Carl Davies
    Helló! Megvettem a haverommal a játékot, de ha multizni akarunk akkor az aki fellép az nagyon laggol. Pedig a haveromnak elég jó netje van.
    Melyik kapcsolaton jobb szervert csinálni? Valami tapasztalat? A válaszokat előre is köszi.
  • Hungarykum
    Wúdkátting videjó:

• FrezeR
    Korábban már linkeltem ezeket a képeket. A SAD Games facebook oldaláról szedték ők is. Amúgy már le kellett nekik szedni, mert a Giants-nak nem nagyon tetszett, hogy kirakták.
  • endy papp
    Sanszos,mivel az újabban fejlesztett játékok már nem támogatják az xp-t.
    Valahol érthető is,meg nem is, de nekem win7 van így nem aggódom
  • endy papp
    Ja látom,de eddig nem volt benne,vagyis még az elején mikor feltették,az elővásárlási akcióra.
    Mellesleg szerintem a boltban (lemezes)kevesebbe fog kerülni,mint így a steam verzió,leárazva.
    Legalább is remélem,mert nekem picit túlárazottnak tűnik a steam-en.
    De sajna még sehol nem láttam hogy nálunk mikor és hol lehet megvenni,de van még 3 hét addig majd csak kiderül.
  • kjhun
    További 2 kép:
  • kjhun
    Mit látnak szemeim a neten. Lengyel warezoldalon magyar feliratos képeket a játékból. WTF

Képek:
  • zolcsika080104
    helló!

a linklelt oldalon a rendszerkövetelményeknél láttam hogy xp nincs benne akkor xp én nem is fut majd?
  • dimre
    Belerakták a Steam-es verzióba a magyar nyelvet.
  • Carl Davies
    O, mérnem próbáltam úgy is ki ... gondoltam hogy az ugy hülyeség, de akkor köszi.
  • fbandy72
    Üdv!
    Ezt még ki kell csomagolni mert 17db mod van benne azért nem jeleníti meg.
  • Carl Davies
    Helló! Valaki tudna adni egy olyan mapot, amin kis földek vannak, ilyen falusi "fíling".
    http://www.fsportal.hu/mod.php?id=2974&&page=1
    Ezt a mapot szedtem le, beraktam, de nem jelenítette meg :S Esetleg ehhez segítséget? Előre is kösz.
  • zolcsika080104
    kössz Endy!fát ültettem benne ilyesmi egy hegyes terület van benne direkt erre a célra és nem öntöttem vizet nekik csak tegnap,akkor vettem észre de a kevert tápot megpróbálom még
  • endy papp
    Ilyennel én még nem találkoztam.
    Sajna majd mindegyik mapban van kisebb nagyobb hiba.
    Azt nem tudom hogy lehet é javítani.
    Kevert takarmányt is adj nekik én mindig csak azt szoktam.
    Egy próbát megér talán akkor termelődik a gyapjú.
    De szerintem nem oly nagy veszteség hogy anyagilag ettől függjön a gazdaság gyarapodása.(10 ezer egy bála)
    Nekem 600 barinál sincs annyi ,hogy elég naponta egyszer leszednem a palettát akkor telik fel.
    Minden esetre nem sokat figyelted a gyapjasokat ha 80 óra kellet mire feltűnt hogy gyapjú egy szál se,pedig az minden 1/4 órában (ha jól tudom) növekszik.
    Érdekesség kép, a minap próbáltam egy mapot,volt sörtermelés is benne ,csak ép nem volt hova leadni pedig az összes létező helyet végigjártam,szerencsémre hamar kiderül és hagytam is ,de nem csak emiatt.
    Én mostanában csak olyan mapba kezdek bele jobban amit végig tesztelek minden téren .
    Lehet így is bele telik pár órába de legalább az elején kiderülnek a bakik.......
    Ez a SuedhemmernMap ,mondhatni hibátlan,ezért is használom már rég ,még most is.
    A többiben mindig találok valamit amitől hamar dobom ,vagy el sem kezdem.
    No de ezt a pár hetet már kibírjuk azt jön az új ,azzal majd elbíbelődünk pár órát......remélem.......
  • zolcsika080104
    Üdv srácok!

Találtam egy nagyon jó mapot eddigi legjobb mapom.
    Portawestfalica map a neve, egy bajom lett vele, kb 80 óra után figyeltem fel rá ,hogy a juhoknál a víz adása után sem termelődött a gyapjú .Csak a fű, és a víz fogy folyamatosan,és csak e kettő élelem kell neki.Ez a wollennpallette collector a sokraklapférőhelyes gyapjúgyűjtő van ebben a mapban is.Valaki járt már így vagy meg lehet oldani ezt a hibát valahogy?
  • dimre
    Részletesen elmagyarázza (angolul), a többi oktató részt megtalálod a csatornáján
    Tutorial 1
    érdemes megnézni ezt is
    Map készítés alapjai

Üres térképek
    link 1
    link 2
  • fbandy72
    Üdv!
    http://www.modhoster.de/mods/leere-map-entleert--2
  • endy papp
    Legjobb tudomásom szerint csak a bolti lesz honosított és ahogy láttam a steam-n, nincs benne a magyar nyelvű ,a 13-as é sem volt steam-n magyar.