24061
  • LeWyTy
    +++
    A tükrök is jók, bár némelyik gépen a földet nézik.
    A éjszaka mintha kicsit éjszakább lenne.
    A hangok pedig szintén nagyon jók.
    A látótávolság továbbra sem állítható.

Max grafikán próbáltam. Patch nélkül.
  • LeWyTy
    Ez meg az én véleményem:
    Grafikailag az effektek jók nagyon... a keréknyom sokáig ottmarad a kipufogókból kiáramló forró levegő meg a dinamikus gabona nagyon állat... nem beszélve a porról és az arra vetülő fényről.
    A tempomat csak 1 fokozatú a 3-as gomb... ez alapból maximum amit a gép bír.. viszont ha valami vontatmány vagy gép üzemel akkor a 3-as megnyomásával beáll az ennek megfelelő maximumra.
    Nos a fizika érezhetően okosabb... ebben a szituációban pl... nagyon élveztem mintha (küzdenem kellene) hogy majd szét esik a gép és alig bírja 3 keréken rángatni magát.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És az spoilernek számít hogy a nagy New Holland asztal alapból kerékekkel szerelt? nem kell kocsira rakni a szállításhoz, csak lehajtani a kerekeit.... ÁLLAT!!!.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.30. 20:44:30
  • Devilstudio2013
  • Ironman2
    ...és mennyi buta ember van ott! Az ilyeneknek nem is való játék!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.30. 20:17:59
  • Carl Davies
    És mennyi seed van már rajta te jó ég XD
  • Caliph
    ki is próbáltam, 20 percet toltam vele aztán delete. hnap irány a tecsó,megéri azt a 4k pénzt :)
  • LeWyTy
    Mekkora már.. üzemanyagköltséggel együtt 3000el olcsóbban jön ki a TESCO ba elmenni mint megvenni steamen.
  • kjhun
    Mi, már tegnap este kipróbáltuk. XD
  • LeWyTy
    Hehe már a virágboltban is van
  • Carl Davies
    Találtam már gameplay-eket. Tök jó az a dinamikus ürítés a kombájnnál a pótkocsiba. A traktorok hangja is élethűbbnek tűnik.
  • Hunter of Deer
    holnap reggel irány a Tesco :D
  • dimre
    Pár perc kevés átfogó véleményt írni, amit a kevés idő alatt tapasztaltam, tempomat: 3 gomb, 1-es csökkenteni lehet, 2-es növelni lehet a sebességet, azért egy emelkedőn lelassul, ha bérmunkás dolgozik nem lehet állítani, keréknyom sokáig látszik, nem tapossák le a beérett termést, porolnak a kerekek, szántásnál bérmelós végig szántja a földet, nem hagy csücsköket, ugyanez a betakarításnál, bár a gyári gépek elég pontosan dolgoztak eddig is, lehet földet is nagyobbítani.
  • Carl Davies
    Pár szóban leírnád, hogy milyen a fizika,irányítás és hasonló fontosabb dolgok?
  • dimre
    A nagy izgalomban elfelejtettem a magyar nyelvet beállítani (mielőtt valaki kérdezné, benne van a Steam-es verzióban is !!!)
  • dimre
    A Steam-es változatot aktiválták.

• Sysfox
    "Meg remélem a látótávolságot lehet majd állítani... mert engem nagyon zavar hogy egy 30m sugarú körben látom csak a dolgokat és onnantól minden lowpolys sz@r. "

Ugyanezt akartam írni, remélem állítható lesz a látótávolság, mert egy nagyobb mezőnél borzasztóan zavaró.
  • LeWyTy
    Egyébként valahogy van egy olyan érzésem már a 13nál: mintha nem futna jól.
    Ugyan maximumon ment, de annyira kevésnek tűnik amit betölt ahhoz képest hogy más motorok alatt sokkal jobban futnak és néznek ki a játékok (a gépemen).
    Meg remélem a látótávolságot lehet majd állítani... mert engem nagyon zavar hogy egy 30m sugarú körben látom csak a dolgokat és onnantól minden lowpolys sz@r.
    Vagy erre van mod? Lehet ezt configolni?
  • kjhun
    Itt, nem a kép, a lényeg. Hanem, hogy mik változtak az előző kiadás óta és mit bír el a gép. Aki, netán, a hivatalos gépigény láttán, gondolkodóba esett régi gép esetén, hogy meg vegye-e, a képek láttán eldöntheti. Nincs mindenkinek Paks2 az orra előtt. :D

Ami, a gépigényt illeti, ott a proci volt, a gyanús, mivel, csak 2Ghz-es procit írtak. Ez, az én olvasatomban 1 magos P4-et jelent. Amin, ki lett próbálva: Intel Celeron E1200 1.6Ghz (2 magos), 1GB RAM, Ati Radeon HD2400 PRO 256MB-os VGA. És, amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy SP3-as XP-n is fut! (Minimumnak Vista-t írtak.)

Amúgy, meg nem én játszok vele.
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.10.29. 21:47:10
  • Carl Davies
    Az Alien Isolation lowon is nagyon durva. :D

Amúgy a vetőgépet meg a bálázót már le is szedtem, nehogy történjen velük valami (fizetősre teszik pl XD), bár nem hinném.
  • Hungarykum
    A New Holland CR10.90 is kapott egy nagyobb vágóasztalt. (ugyan azt, ami a Case kombájhoz van csak ez sárga)
    Másrészt van 3 hivatalos ingyenes mod is: http://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en
  • LeWyTy
    Na hogy szerveződünk holnap? Hogy szokás ez? Hogy működik a szerveresdi? TeamSpeak szerver vagy valami lesz? ?
  • endy papp
    Ezeken a képeken nincs mit "tesztelni"
    Mivel low grafikai beállítások mellet a legszebb játék is ilyen ronda.
    Nálam a 2013 médiumon is szebb,de low-on ép ilyen....

Ezeket is érdemes "tesztelni" Mivel ugyan úgy a játékból valók......szerinted????
    Mellesleg lehet nem is full grafikai beállítás mellet készültek....
    2015 képek
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.29. 18:40:13
  • endy papp
    Nos igen így van ,de ennek is meg van az oka, ha valaki utána olvas akkor itt a magyarázat.
    1.1 patch + tartalom bővülés
  • kjhun
    Pár, ingame kép. Egyelőre teszteljük. XD

• gottiszabo
    A legfrissebb TESCO-s újságban ami ma jött, már benne van a játék! :)
  • kjhun
    Elvileg, csak holnap jön ki a játék, de az 1.1-es patch már megjelent. XD
  • endy papp
    Nálam működik rendesen.
  • Carl Davies
    Kár hogy Claas gépeket nem tettek be :S Remélem minél előbb lesznek modok hozzá :D
  • LeWyTy
    Az x360 controllert hogy tudom rábírni hogy a játékot irányíthassam vele? Vagy csak én vagyok ilyen béna?
  • LeWyTy
    Mi ez a nagy hype?
  • endy papp
    Még egy kis kedvcsináló,igaz sok újdonság nincs benne de azért kicsit más és másképp.

• Hungarykum
    Annak szól, aki nem tud vagy nem akar elmenni a Tesco-ba. Az megrendelheti itt :D
    A rossz hír, hogy itt is csak bankkártyával lehet fizetni. Lehet online vagy átvételkor is.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.28. 18:26:43
  • fbandy72
    Üdv!
    Nekem van ilyen kártyám, a kártyával pontokat lehet gyűjteni a pénztárnál nem kérdezik kié a kártya csak lehúzzák mert nekik mindegy ki kapja érte a pontokat, akié a kártya csak jól jár mert ezzel is szaporodik. :) Ha jól emlékszem 1000ft / 1 pont =200ft kupon.
    Utoljára szerkesztette: fbandy72, 2014.10.28. 04:56:02
  • FrezeR
    Nem szokták megkérdezni, hogy kié a kártya egyébként. Csak odaadod, lehúzza és ennyi. Úgyhogy szerintem próbáljátok meg :)
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2014.10.28. 00:24:09
  • endy papp
    Igen és akkor most ebből mi is következik ?
    Amit a kolléga is kérdezett?
    Mivel és sem vagyok egy tescoba járó, fingom sincs mit is akar a linked sugallni.....de szerintem megfogjuk oldani,a kérdést....
  • Hungarykum
    TESCO online shop
  • endy papp
    A kérdés nem ostoba....mivel valahogy én is így szeretném megjátszani a vásárlást.
    Én is ismerőstől kérem el,de igazából hogy miként fog működni,nem tudom ,majd kiderül.
    Remélem nem fognak sokat sz....odni,emiatt mert akkor be...ják.
  • LeWyTy
    Ostoba kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem vagyok nagy TESCO-s, ez a club cardos dolog hogy működik? Ha ismerős odaadja a kártyáját és én felmutatom akkor érvényes az akció? Vagy hogyan?

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.27. 19:12:15
  • 11icemen11
    megvan köszönöm! :)
  • Hungarykum
    A minitérképen van egy "gombolyag" ikon és oda. Az amcsi térképen a bárányoktól dél-keletre