24056
  • LeWyTy
    Nyugi Én 3 vidéki TESCOban jártam és azt sem tudták miről beszélek, mert kapni nem lehetett (khapják bö megveszem steamen)
  • zolcsika080104
    gyerekek behalok azt miondja a játék hogy csak az általam ültetett fa vágható ki ,ezzel ellentétben nekem a mapon minden fát ki lehet vágni
  • fbandy72
    Üdv!
    Olyan kérdésem van hogy a Tesco-ba van-e még a 2015-ös, mennyire kapkodták el? Mer én holnap reggel akarok bemenni érte. :)
  • zolcsika080104
    nekem meg mintha simábban menne vagy ugyanúgy.Most épp a permetezőgéppel szaraködok nem permetez hiába nyomok b ét
  • endy papp
    Szerintem igen,magasabb.
    De ettől függetlenül van-lenne mit optimalizálni ,mert néha eléggé akadozik.
    De nem vészes egyenlőre.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 17:55:37
  • traktorista
    A gépigénye milyen a játéknak a 2013-hoz képest? Érezhetően magasabb?
  • zolcsika080104
    egy bajom van ültettem pár csemeteét pörgettem az időt de két nap alatt egy centit sem nőtt...
  • Desert
    A HUD méretét nem lehet valahogy megváltoztatni, hogy nagyobb legyen?
  • dimre
    Ez a mod nagyon jó a favágáshoz.

Egy nagy térkép is van már.
  • Carl Davies
    Hát nekem úgy tűnt, mintha nem lenne súlyuk, mindig összecsuklott amint megálltam, és így sosem arra állt amerre szerettem volna.

Modok azok meg már gyülekeznek is XD http://mods2015.com/
  • LeWyTy
    Amúgy van valami módarra hogy a legnagyobb gépek ne úgy kanyarodjanak mint egy epilepsziás vergődő hal? Mert még 360 controllerrel is szar mert túl érzékeny.
  • zolcsika080104
    Köszi szépen,már azóta sikeresen települt,most azt próbálgatom kíváncsiságból,hogy 2013 as mod müködik e benne.
  • Vektor015
    1. rész
  • Vektor015
    2. rész
  • kjhun
    Igen, fut a jó öreg XP-n.

Cheat (baksatg tollából):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Adj el a silóból minden anyagot. Keress meg 10 rejtett pénzt -nem nehéz-. Ha a 10 megvan akkor a térképen megjelenik a többi 90. Az egyik mellett -térkép déli része- lesz egy titkos kút. Ha mind a 100 megvan akkor dobd be a kútba. Az eredmény fullra feltöltőtt silók -200000 liter mindegyikben. Ha azok tartalmát eladod lesz sok pénz
  • juhosati
    Köszi! Sose jöttem volna rá hogy mindkettőt nyomjam
  • dimre
    Bal és jobb egérgomb egyszerre nyomva tartás, egér fel-le = rönkfogó nyit-zár, egér balra-jobbra = rönkfogó forgatása
  • LeWyTy
    De a lényeg hogy kellene nekem 1-2 játszópajtás legalább a hétvégére ;)
  • LeWyTy
    A gépek fordulása ugyan úgy hirtelen csak a hintázas miatt tűnik lágyabbnak. Szerintem edig is lehetett tolatni rendesen.
    Amit nem próbáltam még ki hogy akármilyen emelőgép villájáról mennyire könyen rázza le a cuccot az irányításnak köszönhető rángatózás.
  • Carl Davies
    Nekem is felkerült a gépre! :D Pár pozitívum és negatívum:
    +: Tükör, Koszolódás, Járművek előbb gyorsulnak, jobb,dinamikusabb fizika, sokkal gördülékenyebb a gépek mozgása, a kormányzásnál nincs az a hirtelen rántás, a termény öntése, és a legnagyobb POZITÍVUM az az, hogy lehet tolatni rendesen a forgózsámolyos pótkocsikkal! végre ...

-: Ide kell soroljam a tükröt ismét, mivel van de nem sokat ér :S kevés traktor, és mint más játéknál is megszokhattuk, a játék közbeni menük bonyolultabbá tétele :S Eléggé furán van megoldva, alig vettem észre, hogy hol vannak a termények árai, a gépek eladását is alig találtam, stb. De majdcsak rááll az ember keze.

Egyébként egész jóra sikeredett. Modokat meg én is nagyon várom már :D
  • Hunter of Deer
    én ma reggel 8 kor voltam a Tescoba megvenni a gamet, még nem volt kirakva a polcra, a műszaki eladós mukitól kérdeztem hogy mizu és az asztaláról adott egyet volt ott vagy 20db. kép
    a borító nem nagy szám, nincs benne semmi csak a lemez és azon a kód, de hát 4k-ért nem is várok mást.
    az a baj hogy ezt a verziót nem lehet beregelni steamre :/
  • juhosati
    2015höz kérdés aki már csinált aprítékot géppel. Hogy a francba kell megfogni a fát a karmokkal? Egyszerűen nem tudok rájönni.
  • zolcsika080104
    csinálok kis javítgatást a gépemen mindjárt telepítem és leírom mi a helyzet .hátha segítek vele
  • endy papp
    Nem tudom ,mint mondtam még nem vettem meg.
  • zolcsika080104
    remélem én is mi a helyzet a patch el majd telepítés közben ajánlja fel most is?
  • endy papp
    Én majd asszem csak délután megyek megvenni ,remélem addigra itt is kint lesz.
    No meg akkora a köd....talán jobb lesz a helyzet délután.
  • endy papp
    Olvasgatva a fórumokat a legtöbb helyen még nincs is a polcokon.....
    Aki meg már használná nem működik.....
    A M.O.-i kiadó azt javasolja "Megjelent a játék első hivatalos frissítése 1.1 sorszámmal. Ha a játék aktiválása során hibával találkoztál, akkor a linken található patchel megoldható!"
    Na ez is vicces,előbb a javítást kell fel tenni majd utána indul el csak a játék...
    A készítők nagyon belehúzhattak.
  • zolcsika080104
    sziasztok!

Megvan a tescos dobozos.Remélem fut xp én is majd.
  • LeWyTy
    Hozzá lehet adni steamhez nem?
  • sly78
    a steamnek talán van annyi előnye, hogy nem hagyod el a lemezt, nem karcolódik, nem cseszi szét a gyerek, kutya, macska, stb. legalábbis én ezzel nyugtatom magam, mert kicsit én is felkúrtam az agyam, mikor kezembe került a tescos újság...
  • sly78
    sziasztok! én is mondanék egy rövid véleményt. szerintem nagyon szép lett, okosabb, jobb, élvezhetőbb. ahogy koszolódnak az eszközök+gépek, az szenzációs :) és végre lehet a műtrágyaszóróra munkást bérelni! igaz, nem fordul meg, de az is valami ha végigmegy a soron egyenesen. a permetezőnél is lehet, de az valamiért tíz méterenként megáll. eszközökből kicsit szűkös a választék, de majd a modderek segítenek ezen. nagyon várom a John Deere traktorokat. a vetésnél is okosabban dolgozik az AI, bár a forgóvetés még mindig nincs megoldva, azt mindig magamnak kell utólag (!) megcsinálnom. hiába forgózom le neki előre, nem azon fordul a kis butus.

én díjaznék egy olyan verziót is, amiben a növénytermesztés rész is realisztikusabb, gondolok itt arra, hogy befolyásolhatók lennének a hozamok különböző technológiákkal. értem ezalatt a különféle magágyelkészítést, stb. mondjuk ez csak annak szórakoztató, aki ért hozzá, másnak inkább szívás...
  • LeWyTy
    Ez a favágógép megint olyan hogy igazából nem alkalmas az irányítására semmi csak a sajátja. Én láttam már ilyen skorpiót dolgozni... és nem egyszerű.
  • dimre
    A faültetés aranyos, egyszerre egy ládányi (20 db) palántát tudunk felrakni az ültetőgépre, kiültetés után kell pár nap, mire kivághatóak lesznek, csak az ültetett fák vághatóak a többi nem. Akár az út közepére is palántázhatunk

A favágós rész nem lett a legjobb, először láncfűrésszel próbálkoztam, egy pillanatig láttam a szétrepülő faforgácsokat, de a fa állva maradt, tovább él és virul. Pár perc után felhagytam a fűrészmotor túráztatásával, és kipróbáltam a favágógépet, csili-vili meg minden, kivágja a fát, fel is darabolta, csak ha rossz szögben állunk vele simán oldalára borul. Nem az igazi a fizikája, az irányítása elég érzékeny, ha farönkre hajtok vele beremeg az egész gép, ez így elég bugosra sikerült.

Viszont ez a rönkszállító pofásra sikerült, tetszik
  • Hungarykum
    Ma kezdődött Steamen a Helloween akció és november 3-ig tart. Elővételben nem vettem meg, mert remélem, hogy ez is akciós lesz.
    Ha meg nem, akkor +1000Ft lesz :D
  • kjhun
    Mivel, ha DEMO nincs, akkor mit csináljanak vele?? Valahogy, csak meg kell lesniük. Amúgy, meg röhejes, hogy a STEAM-es verzió majdnem a duplájába kerül. (30euró = 9267Ft), akcióval csak 4000Ft, anélkül 5000Ft.

Szomszédnál ilyan a grafika, full maxra húzva. (1GB-os GTX430-as karin.)

Láttuk, a boltban a játékot, de cseszték eladni még.
  • LeWyTy
    +++
    A tükrök is jók, bár némelyik gépen a földet nézik.
    A éjszaka mintha kicsit éjszakább lenne.
    A hangok pedig szintén nagyon jók.
    A látótávolság továbbra sem állítható.

Max grafikán próbáltam. Patch nélkül.
  • LeWyTy
    Ez meg az én véleményem:
    Grafikailag az effektek jók nagyon... a keréknyom sokáig ottmarad a kipufogókból kiáramló forró levegő meg a dinamikus gabona nagyon állat... nem beszélve a porról és az arra vetülő fényről.
    A tempomat csak 1 fokozatú a 3-as gomb... ez alapból maximum amit a gép bír.. viszont ha valami vontatmány vagy gép üzemel akkor a 3-as megnyomásával beáll az ennek megfelelő maximumra.
    Nos a fizika érezhetően okosabb... ebben a szituációban pl... nagyon élveztem mintha (küzdenem kellene) hogy majd szét esik a gép és alig bírja 3 keréken rángatni magát.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És az spoilernek számít hogy a nagy New Holland asztal alapból kerékekkel szerelt? nem kell kocsira rakni a szállításhoz, csak lehajtani a kerekeit.... ÁLLAT!!!.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.30. 20:44:30
  • Devilstudio2013
  • Ironman2
    ...és mennyi buta ember van ott! Az ilyeneknek nem is való játék!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.30. 20:17:59
  • Carl Davies
    És mennyi seed van már rajta te jó ég XD