24058

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #16513 Ez mire jó nem vezetősegéd esetleg?
Mihelyst lesz permetezőhelikopter meg valami összetetteb map akkor szóljunk egymásnak srácok ok?Pl endy barátomnak és nekem a Süedhe és a Portawestfalicahoz hasonló mapok jönnek be remélem a modderek mostsem hagynak cserben minket -
peti79 #16512 Munkabérként von annyi összeget, ami tartalmazza az üzemanyag/vetőmag költségét. Ha megnézed ugyanazon földterület szántásáért jóval kevesebbet von le, mint a bevetéséért. -
nagyon jo ez a jatek, nem szeretek csalni de azert most besegitettem magamnak egy kis penzzel az elejen mert az alap gepekkel eszmeletlen sok ido mire osszejon annyi penz hogy megvegyek vmit, es igy legalabb a kozepes gepekbol tudtam venni parat.
a favagas sztem eleg gaz egyenlore remelem majd patchekkel javitjak, addig nem is nagyon koltok ra.
egy kerdesem lenne meg, hogy ha bermunkas vet/ mutragyaz akkor miert nem fogy sem a mag/ mutragya sem az uzemanyag a gepbol? eleg erdekes -
Valami jó is történt közben: AutoCombine V 3.0 BETA -
A faaprító egy
több rönköt dobott ki mint amennyit felaprított. Ha kiszállok a trakiból akkor meg leáll, ez elég elcseszték, legalább két ember kell a működtetéséhez.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.11.01. 01:38:58 -
A fakivágásos dolog elég mókás, néztem róla videókat. Elvágja motorfűrésszel a törzset, aztán arra dől a fa, ahol a fakitermelő áll. :D A kidöntött fa meg össze-vissza gurul és nem akar megállni. Hangulatos, de a fizikán még van mit javítani. Biztos nem ez lesz a 2015 erőssége. -
Sziasztok. Hát ez a fakivágásos cucc kikészített xD azokat a vackokat emelgetni, hát nem kis erőfeszítést igényel, de nem nagyon győzött meg, hogy meg is vegyem steammen :/ -
Vektor015 #16506 Sziasztok. És íme itt a következő rész :D
-
zritya #16505
-
Hungarykum #16504 Mentem volna fát lopni, erre az út menti fenyőfákat nem lehet kivágni XD -
endy papp #16503 Most már ezt is tudom THX
-
endy papp #16502 Köszi ,közbe én is megtaláltam......Pont ott nem kerestem
Ja azt a telefon fülkés dolgot még nem néztem de köszi azt is.
Lehet a rönköket nekem azért nem pakolta le mert csak pár szál volt fenn..... -
Ha nem akarod eladni, akkor a burgonya-cukorrépa tárolóban a harmadik helyre leöntöd. -
Crumeron #16500 A forgácsot a biomassza üzemben tudod leadni, de ha odamész egy telefonfülkéhez bejön egy ablak és ott le van írva minden, hogy mit hol lehet leadni.
Amúgy érdekes én ha beleállok a teli rönkutánfutóval a sárga négyzetbe nekem automatikusan lepakolja a rönköket nem kell daruznom
Utoljára szerkesztette: Crumeron, 2014.10.31. 21:58:58 -
endy papp #16499 Valakinek ötlet a forgácsot hol tudom leadni???
A vonat mellet a fűrésztelepen próbáltam de nem tudok rájönni hogy??
Talán le kell lapátolni??
Nem ír semmit ,hogy hova hogyan billentsem?
Hiába állok a sárga négyzetbe:::
A rönköt is csak akkor vesz át ha lerakom,igaz lefele már könnyebb mint fel. -
juhosati #16498 Nyugi én néha azon bosszankodok ha van
-
Ez a játék haragszik rám... 3 helyen jártam megvenni... most megvettem steamen erre elment a net és nem tudom letölteni -.- -
Ez a játék haragszik rám... 3 helyen jártam megvenni... most megvettem steamen erre elment a net -.- -
zritya #16495 Nem tudom pontosan, de szerintem azt lehet majd állítani mert összes nyelve benne lehet (de nem biztos) -
juhosati #16494 Csak azért mert kiváncsi voltam a favágósdira :D Persze kezdtem normális mentést is. Amúgy sima mentésátirkálós móccer még mindig tökéletesen működik :D -
Hülye játék hülye TESCO... 3ból 0
Tehát akkor a steames verzió is magyar?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.31. 20:20:44 -
Joybull #16492 Sziasztok. Mit lehet tenni ha felborul a traktor? Melyik gombbal áll helyre? -
endy papp #16491 Értem....,de én sem szoktam ennyi pénzt hekkelni,mert tényleg elveszti a játék az értelmét.
A pénz módot is csak azért tettem fel hogy ki tudjam próbálni a gépeket ,(főleg a favágókat), no meg le tudjak tesztelni sok mindent.
-
Hungarykum #16490 Elég, ha a mentésfájlt megnyitod és ott átírod a pénzt :D
De én nem csalok ilyenben. Én munkával keresem meg a betevőt. Ennyi pénzt hekkelve nincs benne kihívás. -
Carl Davies #16489 Nekem a fát valamiért nagyon nehezen akarta bevenni a daráló, meg is untam, aztán inkább rönköstől adtam el. Most egyenlőre tesztelgetek, meg kiélem a vágyaimat, aztán belekezdek a sima kis gazdaságomba :D -
endy papp #16488 Na ettől feküdtem...... 
"Szántóföldre ülteted a fát? XD
Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára :D"

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 19:53:31 -
endy papp #16487 A pénz mod jött ki az elsők között.... -
Hungarykum #16486 A pénzt eddig is nagyon nehéz volt meghekkelni. Gondolom ez nem változott most sem.
-
Hungarykum #16485 Szántóföldre ülteted a fát? XD
Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára :D -
mi ez a sok love? :) gondolom nem 0rol indulva jarsz itt ha tudsz johet help akar itt spoilerbe akar pm ty :)
szerk: mar megtalaltam modhosteren :)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.31. 19:46:02 -
Nézd meg a növekedést, hogy van beállítva. Nálam gyorsnál kb 3 nap alatt nőnek meg.
Jó lenne courseplay, vagy autopilot, mert a hülye bérmelós csak az észak-dél irányt ismeri. A modhoster-en futószalagon jönnek a modok, előbb utóbb lesz valamelyik.
Éccakai meló
-
zolcsika080104 #16482 én is pont azt csináltam gallyaztam mint fűrész Oszkár
-
Melyik városban? -
juhosati #16480 AZ idő. :D Legalább 2 de inkább 3 nap szerintem. Ők olyan egy, másfél naposak. -
endy papp #16479 Akkor ezek szerint mégis csak nőnek???
Mennyi idő alatt??
Mert nekem és Zolcsikának sem nagyon akaróztak.
Mi a titka? -
endy papp #16478 Nekem ilyet nem mondott. 
De 1 nap után sem nőt semmit ahogy neked sem.
Szerintem olyan lehet hogy ha kivágod az összeset csak akkor kezdenek nőni.
Valahol így lenne életszerű.
Nem mellesleg ez a favágás jó móka és időtöltés főleg ha motoros fűrésszel vágod és gallyazod,nagyon bírtam
Persze a nagy géppel is babán lehet aprítani.
Jó lesz ez
eddig nagyon bejövős.
-
juhosati #16477 a fenyőket ki tudod vágni ami rajta van alapból a mapon azokat is :D Írtom is őket szép számmal míg az ültetett állományom növekszik. Sőt, a boltból is tudsz lerakni fenyőt de az nemigen éri meg. DE felesleges feldarabolnia fákat, elég ha lenyesed egyben is be tudja húzni az aprító ha ügyesen rakod be neki
-
Basssszzz.... oda eszembe sem volt elmenni.... minyá jövök
-
zritya #16475 Cegléden vettem ma, ott volt még pár -
Ez itt Kecskemént és környéke 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos ha lenne valaki akivel játszhatnék akkor megveszem steamen... ha nem akkor nem.