24058
  • zolcsika080104
    Ez mire jó nem vezetősegéd esetleg?

Mihelyst lesz permetezőhelikopter meg valami összetetteb map akkor szóljunk egymásnak srácok ok?Pl endy barátomnak és nekem a Süedhe és a Portawestfalicahoz hasonló mapok jönnek be remélem a modderek mostsem hagynak cserben minket
  • peti79
    Munkabérként von annyi összeget, ami tartalmazza az üzemanyag/vetőmag költségét. Ha megnézed ugyanazon földterület szántásáért jóval kevesebbet von le, mint a bevetéséért.
  • Hunter of Deer
    nagyon jo ez a jatek, nem szeretek csalni de azert most besegitettem magamnak egy kis penzzel az elejen mert az alap gepekkel eszmeletlen sok ido mire osszejon annyi penz hogy megvegyek vmit, es igy legalabb a kozepes gepekbol tudtam venni parat.
    a favagas sztem eleg gaz egyenlore remelem majd patchekkel javitjak, addig nem is nagyon koltok ra.
    egy kerdesem lenne meg, hogy ha bermunkas vet/ mutragyaz akkor miert nem fogy sem a mag/ mutragya sem az uzemanyag a gepbol? eleg erdekes
  • dimre
    Valami jó is történt közben: AutoCombine V 3.0 BETA
  • dimre
    A faaprító egy több rönköt dobott ki mint amennyit felaprított. Ha kiszállok a trakiból akkor meg leáll, ez elég elcseszték, legalább két ember kell a működtetéséhez.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.11.01. 01:38:58
  • traktorista
    A fakivágásos dolog elég mókás, néztem róla videókat. Elvágja motorfűrésszel a törzset, aztán arra dől a fa, ahol a fakitermelő áll. :D A kidöntött fa meg össze-vissza gurul és nem akar megállni. Hangulatos, de a fizikán még van mit javítani. Biztos nem ez lesz a 2015 erőssége.
  • Krszti1160
    Sziasztok. Hát ez a fakivágásos cucc kikészített xD azokat a vackokat emelgetni, hát nem kis erőfeszítést igényel, de nem nagyon győzött meg, hogy meg is vegyem steammen :/
  • Vektor015
    Sziasztok. És íme itt a következő rész :D
  • zritya
  • Hungarykum
    Mentem volna fát lopni, erre az út menti fenyőfákat nem lehet kivágni XD
  • endy papp
    Most már ezt is tudom THX
  • endy papp
    Köszi ,közbe én is megtaláltam......Pont ott nem kerestem
    Ja azt a telefon fülkés dolgot még nem néztem de köszi azt is.
    Lehet a rönköket nekem azért nem pakolta le mert csak pár szál volt fenn.....
  • dimre
    Ha nem akarod eladni, akkor a burgonya-cukorrépa tárolóban a harmadik helyre leöntöd.
  • Crumeron
    A forgácsot a biomassza üzemben tudod leadni, de ha odamész egy telefonfülkéhez bejön egy ablak és ott le van írva minden, hogy mit hol lehet leadni.
    Amúgy érdekes én ha beleállok a teli rönkutánfutóval a sárga négyzetbe nekem automatikusan lepakolja a rönköket nem kell daruznom
    Utoljára szerkesztette: Crumeron, 2014.10.31. 21:58:58
  • endy papp
    Valakinek ötlet a forgácsot hol tudom leadni???
    A vonat mellet a fűrésztelepen próbáltam de nem tudok rájönni hogy??
    Talán le kell lapátolni??
    Nem ír semmit ,hogy hova hogyan billentsem?
    Hiába állok a sárga négyzetbe:::
    A rönköt is csak akkor vesz át ha lerakom,igaz lefele már könnyebb mint fel.
  • juhosati
    Nyugi én néha azon bosszankodok ha van
  • LeWyTy
    Ez a játék haragszik rám... 3 helyen jártam megvenni... most megvettem steamen erre elment a net és nem tudom letölteni -.-
  • LeWyTy
    Ez a játék haragszik rám... 3 helyen jártam megvenni... most megvettem steamen erre elment a net -.-
  • zritya
    Nem tudom pontosan, de szerintem azt lehet majd állítani mert összes nyelve benne lehet (de nem biztos)
  • juhosati
    Csak azért mert kiváncsi voltam a favágósdira :D Persze kezdtem normális mentést is. Amúgy sima mentésátirkálós móccer még mindig tökéletesen működik :D
  • LeWyTy
    Hülye játék hülye TESCO... 3ból 0
    Tehát akkor a steames verzió is magyar?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.31. 20:20:44
  • Joybull
    Sziasztok. Mit lehet tenni ha felborul a traktor? Melyik gombbal áll helyre?
  • endy papp
    Értem....,de én sem szoktam ennyi pénzt hekkelni,mert tényleg elveszti a játék az értelmét.
    A pénz módot is csak azért tettem fel hogy ki tudjam próbálni a gépeket ,(főleg a favágókat), no meg le tudjak tesztelni sok mindent.

• Hungarykum
    Elég, ha a mentésfájlt megnyitod és ott átírod a pénzt :D
    De én nem csalok ilyenben. Én munkával keresem meg a betevőt. Ennyi pénzt hekkelve nincs benne kihívás.
  • Carl Davies
    Nekem a fát valamiért nagyon nehezen akarta bevenni a daráló, meg is untam, aztán inkább rönköstől adtam el. Most egyenlőre tesztelgetek, meg kiélem a vágyaimat, aztán belekezdek a sima kis gazdaságomba :D
  • endy papp
    Na ettől feküdtem......
    "Szántóföldre ülteted a fát? XD
    Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára :D"

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 19:53:31
  • endy papp
    A pénz mod jött ki az elsők között....
  • Hungarykum
    A pénzt eddig is nagyon nehéz volt meghekkelni. Gondolom ez nem változott most sem.
  • Hungarykum
    Szántóföldre ülteted a fát? XD
    Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára :D
  • Hunter of Deer
    mi ez a sok love? :) gondolom nem 0rol indulva jarsz itt ha tudsz johet help akar itt spoilerbe akar pm ty :)

szerk: mar megtalaltam modhosteren :)
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.31. 19:46:02
  • dimre
    Nézd meg a növekedést, hogy van beállítva. Nálam gyorsnál kb 3 nap alatt nőnek meg.

Jó lenne courseplay, vagy autopilot, mert a hülye bérmelós csak az észak-dél irányt ismeri. A modhoster-en futószalagon jönnek a modok, előbb utóbb lesz valamelyik.

Éccakai meló

• zolcsika080104
    én is pont azt csináltam gallyaztam mint fűrész Oszkár
  • FrezeR
    Melyik városban?
  • juhosati
    AZ idő. :D Legalább 2 de inkább 3 nap szerintem. Ők olyan egy, másfél naposak.
  • endy papp
    Akkor ezek szerint mégis csak nőnek???
    Mennyi idő alatt??
    Mert nekem és Zolcsikának sem nagyon akaróztak.
    Mi a titka?
  • endy papp
    Nekem ilyet nem mondott.
    De 1 nap után sem nőt semmit ahogy neked sem.
    Szerintem olyan lehet hogy ha kivágod az összeset csak akkor kezdenek nőni.
    Valahol így lenne életszerű.
    Nem mellesleg ez a favágás jó móka és időtöltés főleg ha motoros fűrésszel vágod és gallyazod,nagyon bírtam
    Persze a nagy géppel is babán lehet aprítani.
    Jó lesz ez eddig nagyon bejövős.

• juhosati
    a fenyőket ki tudod vágni ami rajta van alapból a mapon azokat is :D Írtom is őket szép számmal míg az ültetett állományom növekszik. Sőt, a boltból is tudsz lerakni fenyőt de az nemigen éri meg. DE felesleges feldarabolnia fákat, elég ha lenyesed egyben is be tudja húzni az aprító ha ügyesen rakod be neki
  • LeWyTy
    Basssszzz.... oda eszembe sem volt elmenni.... minyá jövök
  • zritya
    Cegléden vettem ma, ott volt még pár
  • LeWyTy
    Ez itt Kecskemént és környéke

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos ha lenne valaki akivel játszhatnék akkor megveszem steamen... ha nem akkor nem.