24061
  • Tomi247
    Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni. Kissé elkedvetlenedtem a játéktól a következő probléma okán. A napokban megvettem a játékot, és amikor csatlakoznék valakihez a multiban, elfogad, "A játék töltődik, kis türelmet..." esetében legtöbbször csakúgy lefagy a játék, Giants Engine 6.0.2-es probléma miatt. A legfrissebb videókártya driver is fent van, ráadásul teljesen levettem a grafikai beállításokat is lowra, semmi élsimítás és szűrés. Azt hozzá kell tennem, hogy Nvidia geforce 9600gt-m van 512 mb-tal, ami csak 1 szériával nagyobb a minimum rendszerkövetelménynél. A legfrissebb driver is július 29-ei kiadott. Minden más a rendszerkövetelményeket tekintve rendben van. Szerintetek mit tudnék tenni, hogy ez a Giants Engine probléma megoldódjon leszámítva, hogy töröljem le és tegyem fel újra (mert ez sem segít). Előre is köszönöm a segítséget.
  • zolcsika080104
    sziasztok !

nem bukta vettem nyárt 7000 ezerért és se levelet semmit ne pucolj le vágd vagy 3 felé és dobd a tóba egyért 70000 ezret kapsz tízszeres haszonJa és a tejeskocsi nem jár nagyon hiányolom.És hol a pocsolya a képen az is van sehol egy víztócsa pedig vártam eső után
  • traktorista
    Én is hard fokozaton játszom és így adott a faúsztató 25 000 eurót egy szál fenyőért, igaz jó nagydarab volt. Aztán lett 90 000 pénzem és gondoltam veszek egy ilyen aprítót, de nem néztem meg a boltban a teljesítményigényét, így most van egy gépem, ami semmire nem jó, mert traktorom nincs hozzá. :D Aprítani inkább a lombhullatókat érné meg, mert a szép egyenes fenyőkért szálfaként ad sok pénzt, viszont lombulllatókat meg nem lehet csemetéről ültetni, csak 7000-ért venni, szóval bukta az egész.
  • dimre
    Akit érdekel, bérelhető gépek:
    Krone Big X
    Ponsse Pack
  • dimre
    Egyszer próbáltam, mivel pepecs munka, több gép is kell hozzá, nem sokat fizettek érte, én hard fokozaton játszom, most hiába írnék összeget, mindenkinél más, és a napi árfolyam is befolyásolja. Mintha láttam volna feladatot, vagy nagyobb igényt a biomassza erőműnél X.. pénzért, akkor talán megéri vesződni vele.
  • ocskoszilard
    Logitech f710 kontrollerrel játszom, xbox kontrollernek ismeri fel, kényelmesebb nem is lehetne :D
  • traktorista
    A faapríték készítés és a biomassza erőmű mennyire jövedelmező? Érdemes a fát ledarálni, vagy veszteséges? Szép egyenes fenyőkért a rönkfa úsztató nagyon sokat ad, nekem most egy-egy öregebb példányért 25 ezret adott. Igaz, hogy némelyikkel nagyon megszenvedtem, főleg a vonatsínekben szeret a vége elakadni.
  • dimre
    Már van újabb verzió itt megtalálod, ahogy nézem Marhu az általa készített modokat máshol nem publikálja.
  • endy papp
    Köszi a linket erre vártam már.....
    Addig nem is kezdtem a tehenészetbe,no meg pénzem sincs annyi.
    Annyi "kölcsönt" meg már nem akarok felvenni...
  • endy papp
    Az Xbox pc-s controllert is hibátlanul kezelni és jó vele irányítani, a 2013-t is ezzel toltam.
    Semmit sem kelet beállítani ,alapból mindet kezel,csak a guggolást nem mert nem volt több gomb rajt de ezen kívül nem kell a billhez nyúlnom.
  • Carl Davies
    Kezeli a joy-t.
  • Deviome
    Üdv!

Hezitálok, hogy megvegyem-é a steames játékot. Mennyire foglalkoznak a hibák javításával? Oda figyelnek a játékosokra?

A luncher trailer megvett kilóra amúgy. A zene nagyon ott van. :P Ja meg olyan kérdés még, hogy ha veszek valami joypadot akkor kezeli a játék? Mert nekem nagyon idegesítő, hogy nem lehet szépen tatásán irányítani billről. A kormányzás is elég rotty róla. :)
  • ocskoszilard
    Szegeden is van még pár darab. (steamen sehogy nem lehet aktiválni amúgy a dobozos verziót?)
  • Desert
    Van a szolnoki Tescoban Clubcard ár 3990Ft
  • jocking
    Nem tudom, mennyire ismert a módszer, de azért leírom, hátha segít valakinek.
    Gyors pénzszerzés:
    - vegyél fel annyi kölcsönt, amennyit csak lehet
    - vegyél egy olyan rönkszállító utánfutót, amin van rakodódaru
    - vegyél egy láncfűrészt
    - irány a legközelebbi erdő
    - csapkodj ki pár fát, rakodd fel, vidd el a fatelepre
    - profit (1 rakománnyi fáért átlagban 70k körül kaptam)
  • zolesz11
    Üdvözletem, sikerült hozzájutnom a játékhoz nemrég:D
    Esetleg lenne kedve valakinek multiban farmerkodni??:)

Ha igen akkor vegyen fel steamen. Ugyanezen a néven vagyok fent:D
  • Carl Davies
    Elég jó lett a bálák kezelhetősége szerencsére. Meg a raklapos dolgoké.
  • norbee46
    Na kéremszépen leadtam a szalma bálákat a kisebbik liebherr-el. Hát mit ne mondjak elég izgalmas meló volt, próbáltam 3 bálát vinni egyszerre sikerült de vigyáznom kellett mint a hímes tojásra. 2esével viszont türhető.
  • norbee46
    Köszi! Azt hiszem akkor a baromfi mögötti tárolóval mindenképp jobban járok.
  • Carl Davies
    Az is annyit.
  • norbee46
    És vajon a biogáz erőműnél mennyit adnak 1 kocka báláért mert a baromfi mögötti tároló 320 Eurót ad egy báláért.
  • Carl Davies
    Csak arra figyeljünk, hogy ugye van a Biomassza meg van a Biogáz. A biogáz fogadja a bálát is. Ez van a térkép alján ugye.
  • metaxx
    Köszi a tippet, kipróbálom. :D
  • dimre
    Letöltés:Misch Station v2.7.9

Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.11.07. 05:20:12
  • traktorista
    Már a 2013-ban is bele lehetett üríteni a szalmát a biogáz garatjába, ha szénafelszedő kocsival beálltunk oda. De akkor ezek szerint Carl Daviesnek működik bálákkal is. Szénabálákkal is működik?
    Amúgy a fa ára mintha tényleg el lenne túlozva. Itt órák alatt meg lehet gazdagodni, igaz, h egy idő után elfogy és a növekedése lassú a fának. Gondoskodni kell a folyamatos utánpótlásról ültetéssel.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.06. 23:10:50
  • dimre
    Itt van egy mod a biogázhoz, ezzel már mindent lehet bele pakolni.
    BGAextension
  • dimre
    Nem kell gallyazni sem
    A biomassza erőmű viszont csak a faforgácsot zabálja, pedig jó lenne ha szénát és a szalmát is el lehetne adni.
  • Carl Davies
    A biogáznál le lehet adni a bálákat, a kockával néztem, azért 320€-t kaptam.
    A vonat meg félre tolja a járművet :D
  • LeWyTy
    Hard módban is nagyon jól fizet.... nem ér kicait túl sokat a fa?
  • traktorista
    Én még nem próbáltam, de mi van akkor, ha egy járművel ráállunk a sínekre és elindítjuk a vonatot?
  • traktorista
    Igen, aztán eszembe jutott ez a mód, mert már a 2013-ban is volt a Case kombájnoknál. De azt próbálta valaki, hogy a biogáz garatja bevesz-e bálákat is? Mert úgy tudom a sima szalmát felszedő kocsiból beveszi.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.06. 21:48:58
  • traktorista
    Nem muszáj feldarabolni a kivágott fákat, ezzel a piros rakodóval egész szálfákat is be lehet húzatni a fatelep úsztatójához. Én legnehezebb módban játszom, nekem 10000-et adott egy egész fenyőért, persze legallyazva.
  • metaxx
    Azért ezzel a fakitermeléssel nagyon jól lehet keresni na! Csak idő, mire kis fűrésszel feldarabolom a fát.

• endy papp
    FS 2013-nál nem lehetett kikapcsolni ,hogy ne fonnyadjon a termés el,de mégis megoldottam.
    Ez volt benne a kihívás ennyi mindenre figyelni koordinálni.
    Pedig itt aztán volt sokféle termény és gyár (sör ,kenyér,stb)nagy map,sok dologra kellett figyelni,de ez volt benne a kihívás.
    Soha nem fonnyadt el semmi.
    Igaz meg is volt a géppark hozzá ,nem csalással.
    A 2015-ben nem tudom meddig lehet húzni a betakarítást,még nem teszteltem.
    Suedhemmern map FS 2013
    Ez az új AI,forgalom, nemrég került bele,feldobta a játékot......
    FS 2013 AI kamion forgalom.
  • Carl Davies
    Nem :D Rögtön a kombájnt állítom úgy, hogy szecskázzon ... (Játékban: Rendezett szárszórás, ez ki van kapcsolva)
  • zolcsika080104
    jaja abban volt olyan nekem is akkor ezt hanygolom
  • endy papp
    A futószalagot CSAK GE.-vel lehet bele tenni nem szabadon elhelyezhető csak úgy.
    De gondom majd lesz előbb utóbb olyan is mint a 2013-ban.
  • mardal
    Sziasztok.

Játszottam az előbb a játékkal kb 10 percet,közben próbáltam beállítani egy thrustmaster tflight stick x-et hogy ezzel lehessen irányítani a rakodókat. Elmentettem de azóta elindul és fekete kép lesz a háttérben megy de se kép se hang.Valaki ilyesmivel találkozott?
  • Lack
    Köszönöm a segítséget mindenkinek, a straw power plant jónak tűnik, valószínűleg kipróbálom.
  • zolcsika080104
    futószalagot tényleg nem látja a többit igen na majha lesz másik mod rá akkor