24058
  • littleNorbi
    Sziasztok!
    A faaprítékot hogyan tudom a pótkocsira pakolni a raktárból FS 15-ben?
  • Carl Davies
    A kis Liebherr-el meg sem próbáltad? Azzal meg lehet normálisan, én is azzal csinálom. Egyébként van rámpa mod.
  • Sponnyabob
    Sziasztok!

Valakinek sikerült laptopon futtatnia a játékot? Mert nekem nem akar működni, illetve a képernyő jobb felső negyede fehér a többi fekete és hallani az intró és a menü zenét. A gépigény elvileg megvan, mondjuk a vga driver frissítést nem próbáltam, de lehet azzal lesz baj. Ötlet?
    Köszi!
  • endy papp
    Itt nem erről van szó .
    Ha munkást veszel rá fel akkor jár a motor mikor arat és ha oda áll mellé akkor ki kellene hogy ürítse automatikusan,ahogy azt a répa szedőnél meg is teszi.
    Ez egy nagy bug,ennyi.
    Még szerencse nem sok burgit ültettem,remélem hamarosan lesz a játékhoz javítás vagy a modderek összedobnak valami használhatót.
  • endy papp
    Megnézem ez tényleg nem üríti,ha oda állsz alá.
    Szerintem ez így rossz ,vagyis bugos.
    A 2013-nál ilyen hibával nem találkoztam.
    Ja és ha kézzel üríted már két méterre vagy a póttól akkor is beleengedi,
    Azt nem próbáltam ha teljesen tele van a kombi akkor se üríti é automatikusan de gondolom nem.
    A répa szedő üríti ahogy kell.
  • traktorista
    A grimme tectron csak akkor ürít, ha benne ülsz és jár a motor, nem olyan, mint a kombájnok, hogy álló motornál is ürít.
  • traktorista
    Van egy nagy forgózsámolyos rönkszállító, Fliegl márkanévvel és nem tudom normálisan megrakodni, mert a tartóvasakat a rakodós traktorok emelője nem éri el és folyton ütközik bele. A Liebherr rakodónál meg nagyon idegesítő, hogy a kamerát a forgó részére szerelték rá és kanyarodásnál jojózik tőle az ember szeme. Meg lehet valamilyen rakodóval normálisan pakolni azt a rönkszállítót?
  • sly78
    klassz cheatervideó.
  • Desert
    oh bakker, köszi
  • tutika14
    Fölül váltasz a nyilakkal. Olyat kell keresni, hogy módosítások
  • dimre
    Volt egy apró frissítés, de nem találtam a leírást róla a steamen.
  • Desert
    Hol található meg a Boltban?
    A kategóriák között nem látok modot.
  • sly78
    sziasztok! termeszt még valaki burgonyát? ez a rohadt grimme tectron nem ürít automatikusan. legalábbis nálam, valaki tapasztalt hasonlót?
    Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.10. 19:42:44
  • tutika14
    Emberek végre megadatott!! Valaki kijavította a fordított rakodógépet és a homlokrakodókat! ÁMEN véégre, én nagyon örülök neki, és megosztom veletek! http://mods2015.com/fixed-front-loader-v-1-0/
    Leszeditek, megnyitjátok és a 3 zip-et berakjátok a mods mappába. majd a játékban a modok közül veszitek meg a homlokrakodót, ugye oda teszi be! és lám!! Normálisan működik :D balra húzom az egeret magamfelé döntöm a kanalat! Véééégre istenem.. fúúú
  • traktorista
    Az amerikai mapot én is megnéztem. Kicsit alakítottak rajta, már nem olyan élettelen, élénkebbek a színek, az autóforgalom is sűrűbb lett. A tejeskocsi viszont ott is eltűnt, mint ahogy a magas hegyláncok is a háttérből. A fenyők kisebbek, mint a sakndináv pályán, de azt nem tudom, hogy az ültetett fenyők megnőnek-e nagyobbra is. A fatelep elég kicsi lett, a Ponsse gépeket ezen a pályán nem igazán lehet kiaknázni, meg úgy egyáltalán az erdőgazdálkodást sem, az inkább mezőgazdasági pálya. Nekem jobban fut a skandináv pályánál, nem akadozik annyit, sokkal kevesebb fa is van rajta. A skandináv pályát az is nagyon hangulatossá teszi, hogy megjelent rajta az erdő, mint objektum, aminek a talaja is jellegzetes, avarral borított, nemcsak egy sima faültetvény. Nosztalgiázni viszont jó az amerikai pálya, 2013-as hangulat. :)
  • Carl Davies
    Műtrágyával. (kék tartálynál) De ha megnézted volna előbb a youtube-t vagy a google-t, akkor már tudtad volna :D

https://www.youtube.com/watch?v=Zh7jawZ1Sdg
  • endy papp
    Ha egy picit is megnézted volna a térképet amin játszol W.B H. nem írnál valótlant a videód elején.....
    Igen is van fatelep ahol le tudod adni a fát,ha nem is pont olyan mint a másik map-on.
    Biomassza hőerőmű is van így a faaprítékot is letudod adni.
    A farmodon is van apríték tároló.
    Gondolom a nagy pénzgyűjtögetésbe elkerülte a figyelmed
  • tutika14
    Mint a 13-hoz a vasvilla mód :DD
  • rokshow
    Jó estét! A segítségeteket kérném hogy az optima öntöző berendezést hogyan lehet megtölteni??? Próbáltam kútból, vagy csapból, szökőkútból, patakból de sajnos nem tudtam megtölteni :( ! Ebben kérném a segítségeteket, esetleg kell hozzá 1 vizes, szippantós tartály?
  • Vektor015
    Sziasztok. Pár napja már nem volt videó és úgy gondoltam csinálok már egyet. Jó szórakozást!
  • endy papp
    Általában nekem a 2013-nál egyik map nem szerette a másikat és ezért nem töltötte be,vagy valamelyik mód feküdte meg a gyomrát.
    Mellesleg eddig 3-4 map volt amit megnéztem volna(2015-nél),próba kép de egyiket sem töltötte be.....
  • endy papp
    Egy kis segítség a faaprításhoz.
    A moddereknél nincs akadály .
    Kipróbáltam működik .
    Jó tanács; szerencsésebb ha 3- 4 méteresre vágod a fát.
    Ha kötsz utána pótot akkor egyben minden megvan,asszem nálam most ez lesz a befutó,Scorpió kivág darabol ,ez odamegy ,felrak, aprít ,elszállít, lead.
    Remélem segítettem mindenkinek akinek ezen a téren eddig gondjai voltak
    Man mobil aprító.
  • traktorista
    Előnyös lenne még a játékban, ha a kézi anyagmozgatást is bevezetnék, mint lehetőséget, mert nagyon dühítő, h minden kis apró, vacak fadarabot géppel kell megfogni. Kézzel az apró darabokat könnyű lenne felhajigálni pl a fadaráló futószalagjára. Úgy működne, mint a motorfűrész, látnánk a kezeket és egérrel vezérelnénk.
  • bakter985
    helló

egy kis segitséget kérnék.
    valakinek esetleg tippje arra vonatkozólag(ls sim 2013) hogy miért van az hogy elkezdi a mapot betölteni,de nem tölti be.....
    erre esetleg valakinek tippje???
    köszönöm a válaszokat
    Utoljára szerkesztette: bakter985, 2014.11.09. 13:17:17
  • Carl Davies
    Lehet hogy 500km-es körzetben semmi fa nincs XD
  • Sysfox
    Kivágtam két nagyobbacska fát, és az árából vettem egy kombájnt teljes felszereléssel. Hú, ez mondjuk nem valami reális! :)

Kicsit el van túlozva a fa értéke!
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 11:44:11
  • Carl Davies
    Elvileg nőne, mivel kevesebb object, polygon van a mapon ezért kevesebbet kell tölteni ...
  • traktorista
    Biztos ti is észrevettétek, hogy ezeknek az interaktív fáknak a lombozatát már nem mozgatja a szél, mint a 2013-ban. Gondolom az is erőforrászabáló. Arra kíváncsi lennék, hogy ha sok fát kitermelek a pályáról, vajon javítja-e az FPS arányt.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.08. 22:21:20
  • traktorista
    Köszönöm, akkor nem csak nálam vannak bajok a fadarálóval. A másik dühítő dolog, mikor kiugrik belőle a rönk. :) Kisebb darabokat még talán bevesz, azokkal viszont sok a munka, nagyobb rönkök reménytelenek, nem akarja behúzni. Aztán találtam még egy fura hibát, lombhullatók darabolásánál nekem vannak olyan fadarabok, amikhez láthatatlan részek is tartoznak, mert beleütközik mindenbe, holott az egész egy kis darabka, de mégis mintha két méteres lenne.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.08. 22:18:38
  • endy papp
    Na ja,a gyári(eredeti) egy rakás sz...
    Én az egyik módot használom,de kb ez a 3-4 mód közül ami aránylag elfogadhatóan működik.
    itt ezen az oldalon keresgélj.
    Módok letöltési helye, egy a sok közül.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.08. 20:55:58
  • traktorista
    Nekem a faaprító nem működik valami jól. Mekkora rönköket kell bele pakolni? Legtöbbször csak forog a henger és nem akarja a fát benyelni. Forog-forog, sokszor ki is dobja, de nem darálja. MI lehet az oka?
  • endy papp
    Na ja, olvastam én is valamelyik nap mikor felkerült de nem igazán tudom működőképese é?
    No és nem is értettem miként működik.
    Más: írtad tegnap hogy nem látod a tejes kocsit.. ahogy senki sem látta még szerintem, ,a tejüzem is egy nagy 0,Nekem ott van az aprító gépem,ott folyik az aprítás elég nagy a hely és így nem egy kísértet gyár az egész.
    De itt van erre is a megoldás ha nagyon szállítani szeretnéd.
    Míg kevés van mind tehén mind tej addig még elmegy de a 2013-nál is mikor már 2000 tehenem volt és minden föld művelve stb,stb,(tudod südemmern mapon) már nem nagyon vittem a tejet leadni ,annyira nem volt időm meg kedvem sem rá,de az elején még jó volt csak ráuntam,pedig ott 60000 literes volt a pót.
    Tejszállító pót és leadóhely
  • zolcsika080104
    sziasztok ez így van van hogy én is éjjel ügyködök,Gyerekek van egy modhoster oldal ahol van rengeteg script . van egy nagyon érdekes közöttük vélemény?én nem igazodom el rajta de modok egymás közti megosztására szolgál íme:
    megosztás mod
  • endy papp
    Ez így van annak is megvan a maga hangulata,persze nem mindenki van így vele.
  • Carl Davies
    Nincs, egyébként minek átugrani? :D akkor is lehet dolgozni ...
  • jocking
    Ebben az új FS15-ben nincs valami lehetőség az éjszaka átugrására (pl. alvás)? Az időgyorsítás lehetőségét elég kevésnek tartom.
  • Hungarykum
    Gyűjtői kiadáshoz járó Lamborghini Nitro 120 T4i traktor akinek kell INNEN letöltheti
  • Tomi247
    Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni. Kissé elkedvetlenedtem a játéktól a következő probléma okán. A napokban megvettem a játékot, és amikor csatlakoznék valakihez a multiban, elfogad, "A játék töltődik, kis türelmet..." esetében legtöbbször csakúgy lefagy a játék, Giants Engine 6.0.2-es probléma miatt. A legfrissebb videókártya driver is fent van, ráadásul teljesen levettem a grafikai beállításokat is lowra, semmi élsimítás és szűrés. Azt hozzá kell tennem, hogy Nvidia geforce 9600gt-m van 512 mb-tal, ami csak 1 szériával nagyobb a minimum rendszerkövetelménynél. A legfrissebb driver is július 29-ei kiadott. Minden más a rendszerkövetelményeket tekintve rendben van. Szerintetek mit tudnék tenni, hogy ez a Giants Engine probléma megoldódjon leszámítva, hogy töröljem le és tegyem fel újra (mert ez sem segít). Előre is köszönöm a segítséget.
  • zolcsika080104
    sziasztok !

nem bukta vettem nyárt 7000 ezerért és se levelet semmit ne pucolj le vágd vagy 3 felé és dobd a tóba egyért 70000 ezret kapsz tízszeres haszonJa és a tejeskocsi nem jár nagyon hiányolom.És hol a pocsolya a képen az is van sehol egy víztócsa pedig vártam eső után
  • traktorista
    Én is hard fokozaton játszom és így adott a faúsztató 25 000 eurót egy szál fenyőért, igaz jó nagydarab volt. Aztán lett 90 000 pénzem és gondoltam veszek egy ilyen aprítót, de nem néztem meg a boltban a teljesítményigényét, így most van egy gépem, ami semmire nem jó, mert traktorom nincs hozzá. :D Aprítani inkább a lombhullatókat érné meg, mert a szép egyenes fenyőkért szálfaként ad sok pénzt, viszont lombulllatókat meg nem lehet csemetéről ültetni, csak 7000-ért venni, szóval bukta az egész.