24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Carl Davies #17452 Meg még egy olyan, hogy a biogáz erőműnél hogyan lehet pótkocsiról leönteni az anyagot? Akció van, én meg vittem a tehenektől, de nem tudom sehova leönteni ... -
Carl Davies #17451 Helló! Ez a szerkezet mire jó?
http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=10172&title=fs2015 -
zolcsika080104 #17450 Üdv Mindenkinek elnézést hogy kétszer írok egymás után de ez más témájú ez kimondottan játékkal és nem a fórum design-al kapcsolatos.
Erről a mapról lenne szó van benne haltenyésztés Halas map
Szóval már ez megvan nekem az ezelőttije vagy 3 napja.A melléket videókon a halasmedence téglalap alakú és nyitott valamint a medence tenyésztőmedence épületére is ki van írva hogy halgazdaság.Nekem betöltés után a medence egy dróttal körbekerített kör alakú medence.Annak idején Fs 2013 ban Endy mutatott olyan mapokat ahol volt olyan mod hogy az ehhez hasonló objekteket meg lehetett venni.Itt is erről lenne szó, vagy valamit át kell írni?Valaki megnézné nekem ?Az etetés menne ,igaz halszállító nincs hozzá.Jó lenne kipróbálni ezt a haltenyésztésest is ,meg hátha más is kedvet kap hozzá two river mappal így együtt felváltva jó lenne gamelni.
Segítségetek előre is köszönöm...
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.12.29. 14:33:32 -
zolcsika080104 #17449 Sziasztok!
nagyon tetszik az új kép én is köszönöm és Endynek is! -
endy papp #17448 Nagyon köszi mindenki nevében. 
A többit meg, tudomásul vettem és megértettem.
-
Remélem így már jobban tetszik :)
Egyébként ha észrevetted volna, néha törlődnek kommentek, és az esetek döntő többségében felnézek ide, hogy azért minden oké legyen :)
De mivel úgy vettem észre hála istennek, hogy normálisan segítetek egymásnak, és nekem nincs dolgom :) Remélem ez nem fog megváltozni a jövőben. :) Nem a lustaság miatt, csak nagyon nincs kedvem folyamatosan a modikhoz rohangálni :/ -
Az a vicc, hogy magyarról németre lefordítja, mész-kalk, de visszafele nem megy neki, akkor lime lesz belőle. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zolcsika080104 #17444 Üdv srácok!
Pár napja én is ezt tolom de a szalma a choppedstraw az mire jó a földön terítve?Az is trágya lesz vagy mi?
-
Köszönöm, bemásolgattam minden modot, amit ajánlott, az ajtónyitás és a szalma működik, a többihez még nem jutottam el. Hangulatos pálya, bár néha érezhetően lemegy az fps bizonyos kameranézetkben. A google fordítója és a játék is a kalk-ot "lime"-nek fordítja, gondolkoztam rajta, mi a búbánat lehet, én először homoknak néztem, de hát akkor az valószínűleg a mész. :D -
endy papp #17442 Kedves házigazda ha már erre tetszett tévedni...
Lehetne kérni hogy megváltoztasd a bannert mivel már egy ideje megjelent a játék (lassan 2015)és esetleg aki először téved ide,még azt hiheti itt meg megállt az idő.
Egy kép csere sem ártana, de már a várható megjelenés annyira nem aktuális.
Előre is tisztelettel köszönet mindenki nevében.
-
Legközelebb mellőzd azt a csomó üres sort kérlek! -
Leírom a többi modot is hátha kell
Az animation map trigger az ajtók, kapuk nyitása-zárása.
A gülle-mist-kalk mod, hígtrágya, trágya, mész megjelenítése a földeken ill. a mésszel való "trágyázás" lehetősége.
A gründungermod zöldtrágyázást teszi lehetővé, beszántasz, kultizol pl. egy földterület búzát utána beveted mással, a bekultizott búza trágyaként funkciónál, nem kell permetezni vagy szerves trágyával kezelni. Magába a térképbe be van integrálva külön e célból a lucerna, semmi mást nem lehet vele csinálni, csak zöldtrágyaként használni. -
KÖszi, ez eddig világos volt, csak van egy olyan része is a fájlnak, hogy át kell írni sorokat a map.i3d-ben, de akkor gondolom az már a two rivers mapban meg van a készítő által csinálva. Talán arra gondol, amikor valaki a térkép nélkül akarja telepíteni ezt a modot,például egy alaptérképre. -
Kicsomagolod és a ZZZ_ChoppedStraw.zip-et berakod a mods mappába, amikor a kombi arat és a rendezett szórás ki van kapcsolva vágott szalma réteget hagy maga után a földön. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cikit (és nem a cicit
) arra értettem, hogy az a traki 2 családi ház árába kerül és "ennyi volt" persze meglehet javítani és azt sem tudjuk milyen állapotban volt azaz volt e javítva, de ilyen 40+ milliónál már elvárná az ember, hogy nem fordul be maga alá az eleje. ('13 év traktorának) -
A Two rivers térképhez hogyan kell istallálni a chopped straw modot? Maga a map elindul enélkül is, de mi ez egyáltalán és szükséges-e a futtatáshoz? Az elején még nem foglalkozom szalmával, így fogalmam sincs, hogy ennek hiányában mit fog csinálni a későbbiekben. -
endy papp #17435 Így hogy többet tudok róla ,most hogy írtál még több adatot biztos jó,és használható ,de én akkor is maradok a régi bevált módszernél,.
"Magad uram ha szolgád nincs"
Még a 2013,nál volt olyan hogy annyi munkást vettem fel hogy már nem engedett a játék többet,még az alap mapon,ha jól emlékszem,20 valamennyi volt a limit.
Nos azokat is eligazgattam egyedül segítség nélkül.
Sőt tovább megyek egy mod mapon volt hogy még több is dolgozott egyszerre.
De nem ez a lényeg,mindig úgy ültettem és próbáltam a betakarítást is úgy ütemezni hogy egy közepesen nagy mapon,ahol 40 körüli föld volt kisebb nagyobb ,meg tudjam oldani mindenféle kapkodás és egyéb gond nélkül.
Közbe a tehenek disznók marhákra is mindig jusson időm sőt tovább megyek még mellette a gyümölcsöket is leszedtem ,mellette hatalmas narancs ültetvényre is jutott idő.
Kenyér sör gyár,üvegházak,stb ,stb...
Pár kép hogy azért itt volt mit tenni,de minden ment gond nélkül,és még élveztem a munkát.
Suedhemmern map 2013
Suedhemmernmap 2013
Suedhemmernmap 2103
Nos én szeretem ha magam felügyelem a munka folyamatokat és lehetőleg mindenhol ott vagyok.....
Igazából ez a sokféle állítgatás beállítás mindenféle ikonnal való pepecselés nem jön be.
De kinek a pap kinek a papné ,nekem az utóbbi....
-
Carl Davies #17434 Ez nem a Hungexpon volt? Ismerős ez a lány :D -
A cikis második részénél látszik, hogy az első futómű totálba kiszakadt. Kár érte, szép darab volt 
De mindezek ellenére (2:30 a legjobb)
-
Ha jól tudom a fizikai objekteket érzékeli pl. nem megy neki a fának, vagy egy előtte levő járműnek.
Próbáld ki, elé állsz egy másik trakival, akkor megáll, szóval leparkol, ez akkor szívás ha teszem azt trágyát szór, mert akkor az összes kakit egy helyben szórja ki. -
Ezeket a modokat pont nem írja, hogy szükséges lenne, de van egy olyan, hogy chopped straw, aprított szalma és annál van valami bonyolult leírás map.i3d átírására. Na ezt nem értem, hogy micsoda.
vagy hogy kell e egyáltalán.
-
Igen azt én is észre vettem, hogy némelyik föld végét be kell szegnem, mert a fákra felcsavarodik a kiberparaszt.
Amúgy az AutoTractor-ban van olyan lehetőség , ha jól látom, hogy a földön belül forduljon vagy kívül + van ott valami fa ikon majd megnézem mi is akar lenni.
más-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van ez a "hegyezős" vágóasztal ami szerintem nem rossz a kombájnnak nem kell a sok szalmával bíbelődnie, valaki szerint meg a szalma kel a csépléshez passz
https://www.youtube.com/watch?v=vKxYG9g0fQs
Hmm azért ez ciki.
https://www.youtube.com/watch?v=mgzlvFrlApc
-
Köszönöm a segítséget ! -
LINKEK :
Disznó
Wassermod
wassermod-nál van még egy olyan 4 images katt oda is,mert képes illusztrálásal mutatja hogyan kell beilleszteni.
Milk trailer
Milk tanker
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.28. 18:03:54 -
Nekem még egy teljesen szűz farmingom van modok nélkül, de most kedvet kaptam a salzburgi maphoz, elnézést az amatőr kérdésekért. A leírása szerint kell hozzá még 3 mod. Ha azokat is beillesztem a megfelelő helyekre, akkor már működőképes a map a mindenféle extrákkal? Mert sok olyan dolog szerepel a leírásában, ami az alapjátékban nincs, pl disznók, tejhordás, wassermod, stb. -
Ezt a bérmelóst ne is említsd! Arra jó, hogy jól felidegesítse az embert, mert se aratni, se szántani, se vetni nem tud normálisan, ha elakad, akkor meghal, nem korrigál, hanem tolja neki ezerrel az istenbarma. Folyamatosan korrigálnom kell a munkáját, mert ha éppen nem négyzet alakú a föld, az már megoldhatatlan probléma a számára. -
:) azután a kombájn után lehet, de ezután (na jó bármelyik után lehet csak a érdekek és a pénz találkozzanak)
https://www.youtube.com/watch?v=anqGtsl29R0
Amúgy nem véletlenül volt régen, hogy az iparos legények elmentek "világot látni", Mo. kis ország néha nem árt kint is nézelődni.
https://www.youtube.com/results?search_query=combine+and+baler -
Nem veszem személyeskedésnek 
Tényleg a kedvenc kiegészítőm, nagyon rég használom, és hibái ellenére (amiket FrezeR irt) nélkülözhetetlen számomra.
A realitásról, ha nem lenne bérmelós, hogy végeznél egy olyan folyamatot amihez legalább "két pár kéz" kell ?
Ha berakod a courseplayt, első alkalommal rákérdez két dologra, a földterületek érzékelésére, és arra, hogy hajlandó vagy-e fizetni a munkásnak bért. Ugyanaz mintha bérmelóst használnál, annyi a különbség ez intelligensebb, összetett folyamatokat is végigcsinál, akár a való életben. Az autotractor, vagy az autocombine is egyfajta tovább fejlesztett változata az alap bérmelósnak, tapasztalatból írom egyik sem tökéletes, a Two Rivers térképen sokszor elvérzik mindegyik. A legtöbb esetben a földek szélénél levő fákban akadnak el, egy kicsit szenvednek majd leállnak, és van itt egy apró, de számomra értékes eltérés a courseplay és a többi program között, a courseplay szöveges értesítést küld, hogy baj van (bal alsó sarokban a térkép fölött), az akadályoztatás piros alapon jelenik meg (vannak árnyalatok, melyek jelzik a mértékét, halványtól az élénk pirosig), ezen felül a program megpróbálja megoldani a helyzetet, pl. tolat, irányt változtat.
Vannak információs szövegek, kék ill. zöld alapon, lentebb a képeken látszik is.
A bérmelós "kussban" van, ha te egy kombájnban ülsz és aratsz (ami jó sokáig tart), de előtte egy traktorost beállítottál vetni másik földre aki elakadt, de neked fogalmad sincs róla, mert nem szól, amikor végzel és rájössz hideg zuhanyként ér a dolog.
Realitás, lentebb egy képen (lopakodó csomag) a kombájn után csatolt bálázó, ez sem épp valóságos de nagyon jól megcsinálták, viszont a bálázó zsineg kifogy belőle, amit időnként pótolni kell. -
Általában igen, ha mod készítője mást nem ír (pl: töltsd le ezt és ezt hozzá vagy "entpacken" azaz csomagold ki, mert több darab tömörített mappa is van )
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.28. 16:34:39 -
A térképhez nem tudom volt e leírás, de vannak lehelyezhető milk trigger-ek Marhu mester a fő gyártó . (jobb alul)
Azóta már kijött a v.4 ha jól látom. -
Új mapot hogyan kell a játékba illeszteni? Maradnia kell zipben és a mods mappába kerüljön? -
Egy kérdésem lenne. Hogy a tejes tartálykocsit feltöltöttem.
El is vittem a tejiparhoz,de sehol nem láttam lerakásra való utaló jelet,pedig kétszer is jól körbejártam az épületet.
WESTBRIDGE_NEW_DESIGN v3 játszom. Vagy már van valahol letölthető leadás jelző kiegészitő ?.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.28. 15:47:41 -
Nézegettem a placeable modok között, hát ez jó :)
http://lsmod2015.com/blitzer/
-
Már régóta kerestem egy olyan mod-ot, amivel tetőt lehet a gépek felé szerkeszteni, és végre megtaláltam. A győztes: EasyHalls!
Nagy előnye, hogy a füvet eltünteti a földről, ahová leteszed, mert azt utáltam, amikor a nagy fűben kellett állomásoztatni a gépeket.
Link -
Olyanoknak is jó talán akik már mondhatni kijátszották az alapjáték adta lehetőségeket és szeretnének még kihívást a játékban pl csinálnak egy mondhatni teljesen önműködő gazdaságot amolyan "modell vasút" szerűen.
De persze van aki maga szeret mindent csinálni. -
Mondjuk a valóságban sem egy ember vezeti a kombájnt és a traktort :) Itt pl én aratok, a traktornak meg beállítom az útvonalat, és szépen hordja alólam a magot haza a tárolóba. Szerintem ez nem rugaszkodik el nagyon az igazi munkáktól:) Én használom elég régen és nem szoktam vele sokat pepecselni. Annyi a baj vele, hogy a kijelölt útvonalon sokszor mondjuk beleakad valamibe, ha túl nagy körben fordul, vagy szembe jön egy másik traktor. Ott korrigálni kell kicsit. Meg ha pl van több földem és gyorsítani akarom a munkát és van 2 kombájnom az egyikkel én megyek a másik mellé pedig beállítok ugyan úgy egy traktort, hogy hordja alóla a szemet. Ezekre jó szerintem ez a rendszer, de persze mindenki maga dönti el, hogy használni akarja e vagy sem. -
zolcsika080104 #17415 akkor zsiráj király örülök -
Ls13-ban volt olyan kulti ami véglegesen füvet "nyírt" nem csinált földet a legelőből, én is azzal kultiztam körbe a földjeimet és az útszélét vagy ahova a gépparkot állítottam kicsivel pofásabban nézet ki, mint a "gaztengerben" ácsorogtak volna, amúgy rendes kultiként működött csak pluszban tudta ezt is.
Szerintem ahhoz a maphoz készülhetett amelyiknek gazosodtak a földjei, ha jól emlékszem. -
tothg80 #17413 Köszönöm a driver frissítés megoldotta