24061
  • Carl Davies
    Hali! A Glance modot használom, és az a kérdésem lenne, hogy nem lehet áthelyezni valahová máshová? Mert és szeretem ha ott van az a kis help box :D
  • Scany01
    Nem sikerült lefékezet a man és nem bírta húzni a traki :)
  • Scany01
    kösz
  • endy papp
    Bocsi... közbe megtaláltam a leírást...majd kibökte a szemem
    Igazából nekem eléggé nagy az egész,nem lehet ezt valahogy kisebbíteni???
    A 3db 27" moncsiból egyet kitakar,az is igaz jól el tudok mindent olvasni.
    Egyet-kettőt hiányolok belőle,hogy nem lehet a földeket megnézni hogy is állnak érettségben és mit hova ültetem,a gépeket sem látom külön lapon(vagy csak tényleg nem tudom hol keressem),na mind egy kezdetnek jó,majd talán még fejlesztik.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.17. 20:50:42
  • endy papp
    Most próbáltam de igazából nem jöttem rá hogy is működik.
    Vagyis nekem ugyan úgymint eddig de azzal...vagyis ezzel nem lettem előbbre de lehet én csinálok valamit rosszul.
    Esetleg egy kis segítséget kérhetnék ,előre is THX
  • dimre
    Csak erősen kellett gondolnod rá, és már van.
    PDA
  • endy papp
    Nos ez még elég friss ,de ezen az oldalon ahonnan letöltöd még találsz több fajtát is válogathatsz kedvedre.
    Vontatható Man
  • Scany01
    Melyiket?
  • Scany01
    És kaphatok akkor a manról linket?
  • FrezeR
    Kérdés mikor adják ki azt a script csomagot.
  • sly78
    na igen, valóban várat még magára pl egy normális Johnn Deere traktor is, mert az eddigiek nem sikerültek túl jól, gondoltam, hogy valami hasonló lehet a háttérben, csak én nem értek hozzá.
  • dimre
    Neked is azt tanácsolnám mint hekus2014-nek, legyetek türelmesek.
    Eddig nagyon sok mod látott napvilágot, jók-rosszak főként utóbbiak, az ilyen átrakott gépek 95%-a úgy sz@r ahogy van, a 15-ben kissé másként működnek a dolgok.
    Mivel még nem adtak ki hivatalos script csomagot a játékhoz a modderek csak a sötétben tapogatózva csinálnak gépeket ill. nem csinálnak, mert várják a kiadást. Ha megfigyelitek eddig csak 13-ból átkonvertált masinák vannak, és a 15-ös alapgépek variációja.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.14. 20:27:48
  • dimre
    Másik portálon írtam, ne szenvedj vele, hibás a cucc.
    Legyél türelmes, lesz minőségi darab belőle.
    Krone
  • dimre
    Ha nem kell, akkor törölj minden IC-s lua fájlt, a bejegyzéseket a modDesc-ből és xml-ből. A mods mappában van több IC-s traktorod azok felülírhatják a beállításodat, ezért mindegyiknél át kell írni, vagy törölni.
  • vlv760
    http://lsmod2015.com/claas-jaguar-900-cargo-white/ halihó valaki át tudná ezt rendesen rakni,állítólag jó 15 ben de nem tudom berakni valamiért,a hasonló Krone az úgy ahogy működik de annak az eleje nem kormányozható,nyilván az is hibás,légy szíves ha értesz hozzá nézd meg .köszi
  • hekus2014
  • hekus2014
    Sziasztok, először is köszönöm az eddig segítséget.
    Szeretnék még egy nagy segítséget kérni vagy egy mood amit berakók, de nem látóm a játékban nem tudnátok segíteni benne hogy miért nem látóm?

LINK:http://www.modhub.us/farming-simulator-2015-mods/john-deere-678-baler-wrapper-v1-0/

• Lack
    Ezt próbáltam már korábban, nem jött be, (továbbra is a space-t használta a játék, de a biztonság kedvéért újra próbálom) azért köszönöm a választ.
    Próbálkoztam az IC-s sorok törlésével is, de akkor meg sem jelent a traktor a boltban a modok között. Tulajdonképpen nem is lenne szükségem az IC-re.
  • fbalfonso
    Köszönöm az ötleteket, egyelőre a Glance + MinMax + VeGS kombót használom, azért ez így már alakul...
  • dimre
    Gondolom traktor (valami átrakta a 13-ból), nyisd meg a gép modDesc. xml-t (notepad++ a legjobb, vagy jegyzettömb is megfelel), keresd meg a képen látható kiemelt sort, ott pedig a key1="KEY_space" bejegyzést, a space-t írd át neked tetsző billentyűre (lehetőleg olyanra amit nem használ az alapjáték), a képen láthatod key1="KEY_rctrl", ez a jobb Ctrl gomb, mondjuk ezt olyan csinálta aki ért hozzá.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.13. 19:34:59
  • Lack
    Sziasztok. Valakinek van ötlete, hogy némelyik gép IC-jét, hogyan lehetne összehozni a drive controllal? A drive control irányváltója (space billentyű) és az IC space billentyűje üti egymást. Az IC-t iktatnám ki, nézegettem a scripteket, de nem jöttem rá, hol lehetne a space funkcióját más billentyűhöz rendelni.
  • Sysfox
    Alapgépnél.

Át kell néznem a modokat akkor (98 mod van fent). Köszi.
  • dimre
    Alap vagy módolt gépnél tapasztaltad ?
    A patch nem változtatja meg a földön a fű, szalma mennyiségét, biztosra veszem valamelyik sufni tuningolt mód miatt van.
  • Sysfox
    Nem a bálázó lett átírva, hanem több a szalma a földön, a takarmánygyűjtő is 100 méter alatt megtelik, ami nevetséges.

Ez másnál is így van? Ez a patch, vagy valamelyik mod lehet?

Itt egy kép:
  • Carl Davies
    Jó, most én is húztam már ki vízből traktort, meg Man-t is, de ez így nem az igazi :S
  • endy papp
    Azért nem így van egészen, én már húztam kis trakival nagyot is
    Nyilván nem erre van kitalálva csupán ha ki akarod húzni valahonnan rövid távon.
    no meg multiba elhúzogathatják egymást...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.12. 17:41:21
  • endy papp
    Igen..... van vonórúd,de asszem láncot is láttam már.
    Scaniat nem tudok amin van elöl is ,vagyis nem néztem az enyémeket de Manon biztos van azt már próbáltam.Man vontatás
    Itt találsz láncot és rudat is.
    Vonó rúd és lánc
  • Carl Davies
    Van ilyen vonórúd, csak az a poén, hogy mivel álló járművet húzol, blokkolva vannak a kerekek, szóval nem nagyon jó semmire.
  • Sysfox
    Az 1.2-es patch módosított valamit a bálázáson? Mert eddig egy föld adott mondjuk 10 bálát, most ugyanaz a föld ad 25 bálát. Ez így túl sok, át lehet ezt írni valahol?
  • Scany01
    Sziasztok
    valaki tudja hogy van-e már 15-höz vontatási mód?
    ha igen akkor tudna valaki olyan scania kamiont ahol elöl is lehet vontatni?
  • dimre
    Három variáció van a modban

• dimre
    Én is arról beszélek, az a bocikból jön ki.
    Erre gondoltál ?
    GuelleMistKalkModPack
    Ez a mod megjeleníti a bocik melléktermékét, és hozzáadja a meszet trágya anyagként.
  • hekus2014
    Szia, köszi, a választ én arra gondoltam, amit a földekre lehet szórni.
  • dimre
    A bocik csinálják, már ha erre gondolsz, kétféle megnevezés alatt fut a játékban, trágyalé és iszap, utóbbit a Marhu féle trágyacsomag, sertésmód használja.
    Ha valami másra gondoltál akkor sorry.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.11. 17:04:56
  • hekus2014
    Sziasztok, iszapot hogyan kell csinálni?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • dimre
    Ugyanoda ahova a többit, a mods mappába.
  • Carl Davies
    Azt a Glance nevű modot hova kell berakni? A my games-ben lévő farming mappába, vagy ahová telepítettem? Vagy esetleg máshova? :D
  • dimre
    A PDA csak a helyet foglalta, helyette vannak modderek által készített különböző speciális "HUD"-ok, persze alapadatokat csak a menüben tudod megnézni, mindent megjeleníteni egyszerre sztm. felesleges, és a látható játékteret is szűkíti.
    Leghasznosabb Kijelzők:
    Animal HUD
    Real Time
    Glance
    Compass
    MInMax
    HUD Hider
    Inspector
    Inspector (Más fajta)

Nekem a Glance a kedvencem, a járműparkról, állatokról ad hasznos információt, inspector és az animal hud helyett használom, egyszerűen beállítható a megjelenítendő infó mennyisége.

A másik, lehet úgynevezett "dedicated server"-re előfizetni, ahol akkor is folyik az élet a farmodon, ha nem vagy játékban.
    A nővények elszáradását meg ki-be lehet kapcsolni a menüben bármikor.
    Link 1
    Link 2
    Link 3
    Link 4

• Carl Davies
    Az első az engem is eléggé zavar.
    A második meg hülyeség szerintem. Nem mindenki tud játszani minden nap. Lehet valaki 1 hétig nem jut még gépközelbe sem.
  • fbalfonso
    Lehet, hogy hülyeségeket fogok írni vagy kérdezni, de...

1. Nagyon jó lett a 15, csak egy bajom van vele: a PDA megnézése megállítja a játékot... A 13-ban, amíg vártam a másik parasztra a sor végén, lehetett lapozgatni, nézni, hogy áll a gazdaság, de attól még haladt a munka. Kérdésem: van-e valami mod, ami ezt a kérdést megoldja?

2. (Figyelem! Még nagyobb hülyeség!!!) Az jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha lenne a játékban egy ún. "tamagocsi mód"? Arra gondoltam, hogy a rendszeridő alapján történnének a dolgok a virtuális mezőkön. Teszem azt, ha három napig nem játszol, akkor el is fonnyad a növényed... Szerintetek megvalósítható lenne ez? (Az ötletet a Plants vs. Zombies "Zen Garden-"je adta)