24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Vektor015 #17872 -
Szerintem az ékezetes karakterek zavarják be. Próbáld meg ékezet nélküli mappába rakni a játékot, hátha jobb lesz :) -
endy papp #17870 A válasz nagyon egyszerű, megveszed eredetiben és többé nem fogod látni ezt a hiba üzenetet. 

Én még soha nem találkoztam ilyennel......
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem felétek,persze aki tudja mi lehet a probléma a FS15 játékal, hogy már több oldalról letöltöttem,de mindig ezt a hibát dobja fel mikor elinditom az ikonal. De az is érdekes hogy akkor is ezt dobja fel,vagy hasonlót,mikor egy update-et akarok elinditani.
Ha valaki tudd valami érdemleges segítséget nyújtani nagyon megköszönöm.
-
bella7010 #17868 Nagyonszépen köszsönöm a segitséget!
-
Üdv! Ezzel a hibával mit tudnák kezdeni? Nem látszódik a textúra..megpróbáltam minden mod nélkül de akkor sem.(Másoknál látszik) .Már újratelepítéssel is próbálkoztam.
-
endy papp #17866 Üdv.
Az alap mapon ami a játékhoz tartozik,nem tudod manuálisan leadni a tejet,minden 0 órakor automatikusan kapod meg érte a pénzt.
A legtöbb mod mapba ez már be van építve.
De ha minden áron szeretnéd (az alap mapba is ezt a funkciót)akkor arra is van lehetőség ,van elhelyezhető "marker" amit ha leteszel onnan felveheted-leadhatod a tejet.
Itt a link ahonnan le tudod tölteni ,majd a mod mappába másolni.
Ezután a neked szimpatikus helyre lerakni(bárhová lerakható).
Értelem szerűen az egyik a felvevő a másik a leadó.
MilkTruckTrigger v2.0
Ha bármi nem világos csak kérdezz bátran....
-
bella7010 #17865 Hello! Nagyon jo játék most tanulmányozom olyan kérdésém lenne,hogy a tejet nem tudom fel venni a fejögépnél.Pótkocsi az van és a tejüzem az merre van? Szép napot! -
Carl Davies #17864 Nincsmit. -
Rozsdika #17863 Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Meg van. :) -
Carl Davies #17862 Játékon belül bemész a boltba (P) és felül van jobbra és balra nyíl. A jobb oldalival oda lapozol a modokhoz, majd ott megtalálod már elvileg.
Ha így kerested és nem volt ott, akkor lehet, hogy GE-vel kell lerakni. Próbálj ki másik modot is akkor, -
Rozsdika #17861 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eredeti farming simulator 2015-ös játékom van, szeretnék beletenni mods-okat, de hiába töltöm le és mentem a Dokumentumok Farming Simulator mappán belül a mods mappába, a játékba nem látom sehol. Mit csinálok rosszul? Ezt szeretném beletenni.: http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=10712&title=fs2015
Légyszíves segítsetek, köszönöm. -
vindzsi #17860 Helló mindenkinek!
Nem tudom játszik e valaki a BANTIKOW map-al. Én igen. Az lenne a kérdésem, hogy a takarmány keverő ha tele van ,és 100% a feldolgozottság, hogyan és mibe lehet le ereszteni? Az alap akció billenytyűkkel nem csinál semmit. Elég sok mindent ki próbáltam már, de nem jöttem rá hogy is kell.
Ha tud valaki segíteni, előre is köszönöm! -
tudtok esetleg olyan kombájnt amihez széles vágóasztal van? mint pl a 2013ban volt az amcsi NH pack amivel elég jól lehetett a nagy földeket betakarítani. most is ilyesmire lenne szükségem de sajna nemigen találtam.
előre is köszi. -
Hungarykum #17858 FS15-höz aki hiányolta a gyapjúgyűjtőt, annak itt van a 2 gyári térképre.
Elhelyezhető formában és önmagában sajnos nem tölthető le. Ezt is egy mod pack-ból szedtem ki.
A modokat csak be kell másolni a "mod" mappába. A játékba belépve automata a helyén lesz a gyűjtő mindkét térképen.
A gyapjúgyűjtő csak a 2 gyári térképen működik!
Letöltés:
Bjornholm
Westbridge Hills
(A gyűjtőt más térképekre is meglehet csinálni csak egy kis módolás kell hozzá)
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.03.08. 14:31:41 -
endy papp #17857 Nos amiket írtál ,természetesen nem működnek ,de pótról engedte... 
Mellesleg még a 13-nál sem engedte trágyaszóróról leönteni sehova a trágyát,csak szétszórni a földön,azért is trágya szóró, nem szállító,még ha szállítja is
A homlokrakodóról sem engedi.
Öntsd fel egy pótra és úgy add le biztos tuti hogy működik.
Most újból csak a te kedvedért megint kipróbáltam ,
gond nélkül,engedi a pótról leönteni,de mint írtam is a képeken is így mutatja....
Az esetek 99%-ban ha ide belinkelek valamit és ajánlok másnak,csak is olyat amit kipróbáltam előtte és működik,nem célom másokat "szívatni" ilyennel.
-
endy papp #17856 Na igen nem is használom én sem,inkább futószalaggal rakom fel. -
Akkor csak nekem nem egyértelmű.
1. Odaálltam a homlokrakodós traktorral, leöntöttem, semmit sem kaptam érte.
2. Odaálltam a trágyaszóróval, azzal sem engedte. -
Kicsit komolytalan ez a 120.000 szerintem. A 40e talán még reális, de szerintem átírom 20e-re.
Köszi, hogy megkerested.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.03.08. 12:10:24 -
endy papp #17853 Ő lenne az.
Elírtam a múltkor nem 40-es 120-as
,ha gond nem raksz bele annyit vagy átírod kisebbre.
Kirovets 120000 Liters | 1900 HP | FS 2015 -
Valaki nem tudja veletlenul hogyan lehet novelni a working width-et? csak mert van egy kaszalo gep ami egybol fel is szedi a cumot de csak 5 meter szelesen dolgozik, gondoltam hatha lehetne egy picit novelni rajta. illetve egy higtragya szorot is szeretnek novelni, hogy nagyobb teruletet szorjon be.
az arat es a kapacitast azt siman tudom allitani, de a munka teruletet nem, remelem innen majd tudja valaki mit es hogyan kell :) ty -
endy papp #17851 A linken levő képek eléggé jól mutatják.
Nem ajánlottam volna ha nem működne,én is kipróbáltam ,nálam le lehetett adni nem csak a trágyát.
Sőt még a pda-ban is jelzi a leadót ,pl: a szilázsért többet is fizet mint a BGA
A homlokrakodót meg kel hogy keressem.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.08. 11:04:37 -
Melyik az a homlokrakodó? -
Itt hogyan lehet leadni a trágyát? Mert én nem tudtam sehogy sem. Mivel lehet leborítani? -
zolcsika080104 #17848 köszi neked is jót! 
-
endy papp #17847 Szia Zolcsika.
Akkor "célba talált" az ajánlatom,valahogy éreztem ez kell neked,valami hasonlót keresel ,azért is ajánlottam.
Örülök hogy tetszik,
hogy bug van é benne, azt nem tudom nem próbáltam ki a funkcióit menyire működnek,de ha esetleg elakadsz szólj és ránézek ha tudok segítek.
Igaz a mapot már töröltem ,ne foglalja a helyet, de ez nem gond,leszedem újból.
További jó farmozást
-
zolcsika080104 #17846 Sziasztok !
Mindenkinek kívánok szép napot,és továbbiakban is kellemes nyugodt hétvégét!
Endy ,nagyon köszönöm neked azt a mapot,annak ellenére hogy alig van időm Simulátorozni,a mapban töltött néhány óra elegendő volt ahhoz hogy véleményezni tudjam.Kicsit olyan érzésem volt benne hogy eltévedek olyan hatalmas mutimap emlékeztetett a 2013 asok egyikére.Viszont még mélyebben nem mentem bele mint beton sör stb nem tom bugos e valahol.Szóval elleszek ezzel úgy vélem elég sokáig.telis tele van jó megoldásokkal.
-
endy papp #17845 Teljesen jó és jogos amit írsz.
De jó lenne ha ez a probléma a készítőkhöz is eljutna és változtatnának rajt,no meg még sok minden máson is..
Ahogy korábban írtad is majd talán egyszer 20....
..
-
KamionosSunesz #17844 Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni 1 jó,könnyen kezelhető rönk rakót? 1.0-ás v. Már milliót kipróbáltam,de még egy se igazán jött be.
Utoljára szerkesztette: KamionosSunesz, 2015.03.08. 08:09:20 -
fbalfonso #17843 Szevasz.
Én sem azért írtam azt, amit, mert annyira pipa lennék a játékra: 200+ órám van benne csak Westbridge Hills-en, szóval azért annyira nem vészesen rossz...
Tudom, hogy nem főleg kormánnyal játsszák a népek a játékot. Csak a fórumokat nézegetve feltűnt, hogy a kormányos segítségkérések kilencven százaléka két kérdést érint: a black screen bug-ot és a "földet nézi-gépbe beszállva magától tolat" problémát. Gondoltam, megosztom, amit tudok a dologról, hátha valakinek ezzel segítek.
Lehet (biztos), hogy az előzőekben félreérthetően írtam: nem azt szeretném, hogy ismerje az összes létező játékvezérlőt, hanem azt, hogy kezelje a gázt meg a féket külön tengelyként (az utóbbi problémára eddigi tapasztalataim alapján ez megoldást jelentene). Ez gondolom 2015-ben nem egy irreális elvárás. Ennyi, kérem, kacsojja ki.
Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2015.03.08. 02:26:58 -
uhh szuperul mukodik, koszi a gyors valaszt :) -
endy papp #17841 Nos ilyen is van ,de nem mértem hogy gyorsabban felszedné mint a futó szalag.
A 13-nál lassabb volt ez a megoldás mint a conveyor.
Ha gyorsan akarod akkor van olyan homlokrakodó ami 40000 litert tud és nem vágja orra magát,na azzal gyorsan megrakod ,még a 200000 pótot is.
Egyenlőre itt az amit a gép elé teszel és felszed mindent amit szeretnél.
Frase v2.0
-
koszi!
meg 1 olyan gepezet kellene nekem amivel fel lehetne szedni pl az erjesztett szecskat illetve a tragyat es pl ugy mukodne mint a szecskazo hoyg elol felszedne es hatul kifujna magabol egy potkocsira pl. tudom hogy ott a futoszalag de az eleg lassan tolt meg egy nagyobb potot. -
endy papp #17839 Ahhoz nincs Nem GE-vel berakható mod.
A szerves trágyát itt tudod leadni.
Bio Heizkraft Werk v1.0
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.07. 19:34:40 -
itya #17838 köszi a segitséget nekem nem logitech kormányom van.ilyen be állitás nincs nekem de azért köszi
-
itya #17837 Sziasztok 2013.ban szeretnék céghez kapcsolodni.
-
Hali!
esetleg tudna valaki linkelni nekem ehhez a komposztalo modhoz hasonlot amit nem GE-vel kell berakni?
ha csak tragyaleado van nekem az is jo. -
Dodge Ram #17835 Igen erre gondoltam.
Nagyon szépen köszönöm. :) :) -
endy papp #17834 Ha erre gondolsz akkor innen.
Compost Master ModPack LS15 -
Dodge Ram #17833 Sziasztok!
A Compost Master Fs 15 object-tet honnan tudnám letölteni?
Vagy valaki tudna adni egy linket ahol el tudnám érni?
A válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv! Ezzel a hibával mit tudnák kezdeni? Nem látszódik a textúra..megpróbáltam minden mod nélkül de akkor sem.(Másoknál látszik) .Már újratelepítéssel is próbálkoztam.