24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
-
endy papp #18072 Szívesen segítenék de még soha nem használtam,még a 13 ban se. 
Ennél fogva nincsenek is ilyen gondjaim.
Gondolom a legújabb patch-el nem működik rendesen a régebbi verzió....vagy nem tudom
-
Carl Davies #18071 Na courseplay. Sikeresen felidegesített. Elkezd csalinkázni az úton a gép, leparkol a kombájn előtt. Meg ha úgy jön ki az ürítés, hogy a föld végére, akkor megáll és nem hajlandó tovább menni.
És egy kérdés. Miért csinálja ezt?
-
endy papp #18070 Bocsi Zolcsika
De most jött ki egy újabb ,igazából úgy tűnik végleges változat ebből a mapból.
Még nem teszteltem,de aszem ebbe fogok inkább mint a régebbit folytassam,így elsőre csak annyi ami neked is tetszeni fog ,6 fajta leadható állat van benne,stb stb...
Erről van szó.
Balck Rock Valley High System Spec Multi Fruit final map. -
endy papp #18069 Elhiszem,de akkor annyira mégsem lehettek jók ha a pacth betett nekik. 
Mint írtam is nálam az összes meglévő mod a pacth után is működik rendesen.
-
De ezek a modok az új pacth előtt még jók voltak...... -
zolcsika080104 #18067 köszi szépen ,nagyon -
endy papp #18066 Hi Zolcsika.
Nos erről lenne szó.
Ja igen és ez multimap,több féle növénnyel.
Black Rock Valley Finished Map By Stevie V1.2HSSMF
A másik a sör és egyéb gyár ami bárhova elhelyezhető,de szerintem ez már meg volt neked is ,de azért belinkelem.
Még jó hogy nekem minden megvan,elteszem jó lesz egyszer jelszóval....
Gyárak elhelyezhetők bárhova
Itt arra kell figyelni a "cannery" nem működik...vagyis igen de mással nem fér össze,(ez az üvegház konzerv üzem verzió)
Most nem megyek bele miért hogyan ,hidd el teszteltem....
De szerintem enélkül is van elég.
Még ajánlanák valamit,üvegházak elhelyezhetők, olyanok amik a mapon is van 1 saláta,csak ezek más típusúak,ezeknél is van amelyik nem szereti ezt a sok gyárat.
Ha esetleg oda jutsz szólj segítek.
Üvegházak.
Bármi kérdésed, nyűgöd lenne sikíts.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.07.24. 10:18:59 -
zolcsika080104 #18065 szia!
Kérlek linkeld már be azt a mapot mert épp ez a bajom nekem is se a grazyland map sem a porta wewst map nem 100 as eltűnnek az állatok belőle.+ ha tudsz editor nélkül elhelyezhető sörgyárat ilyesmit az jó lenne bár kérdés a map tartalmazza e a hozzá szükséges növényeket is vagy lehet hülyeséget írtam nem tudom -
endy papp #18064 Hi Zolcsika.
Már kezdtem azt hinni valami olyat mutatsz amit nem ismerek.
Mellesleg már a 13-hoz is volt.
Igazából láttam ,néztem ,de mivel tök haszontalan időtöltés így inkább mással töltöm a farmozást.
Van egy új, jó map ,ahol minden elhelyezhető gyár-üzem működik és az állatok sem tűnnek el,így most azon nyomulok,elég hangulatos, ha kell szólj .
Természetesen köszi hogy rám gondoltál a locsolóval kapcsolatban......

-
zolcsika080104 #18063 szia Endy cimbi!
Találtam egy nagyon mókás modort permetező berendezés hatalmas nagyon nagy.Ha érdekel leírom hogy kell üzembe helyezni
ez aznagyon hosszú ipari öntöző permetező berendezés -
endy papp #18062 Igen...... törölni.... 
Sajna van szép számmal, de azért jók is akadnak,nekem van kb 7GB-ra való de az mind jó
-
Az ugráló,pattogó,csúszkáló modokkal lehet valamit kezdeni?
-
Carl Davies #18060 Meg van már. -
Carl Davies #18059 Helló! Van olyan courseplay ami működik még az 1.1-el? -
Vektor015 #18058 -
remélem lesz minőségi előrelépés is,kicsit a szimulátorosabb felé,és nem a moddereknek kell normális tartalommal megtölteni:)
csak csekkolják le a 100 legnépszerűbb modot és rakják be gyárilag -
Már csacsognak az FS 17-ről. Németül tudók előnyben.
Landwirtschafts-Simulator 17 -
Értem,köszi.
-
Ez attid saját térképe az fsportálról, és nem megosztott. -
Carl Davies #18053 Hol találtad a képeket? -
Sziasztok! Ez melyik map :
-
Vektor015 #18051 -
helló xbox 360-ra van valami pénz hack vagy magyarítás ? -
TerDev #18049 szerintem a 13 sokkal használhatóbb volt egy rögzítős báláspóttal, MIG mapon kazlakat raktam tavaly. meg már az 1.3-as patch-nél tart a játék, de minek kellett a rakodók vezérlését is elrontani? -
A bálák a régebbi verziókban jobban viselkedtek, erre én is emlékszem, viszont voltak velük olyan problémák, hogy gyakran elkezdtek "pattogni". Főleg akkor, mikor az ember szállította őket. Nah az kész agyf.sz volt, mikor szedegethetted össze őket félúton. Ezek már elég élettelen bálák, szinte oda vannak ragadva a kocsihoz, de legalább nem potyognak le.
A felfüggesztések össze-vissza mozognak, ahogy a kerekek a talajhoz érnek, sőt, hogy még illúziórombolóbb legyen, igazából azok nem is mozognak, csak a kerekek. A kerekek "elcsúsznak" a tengelyvégeken.
Sajnos ez ilyen.
-
TerDev #18047 csak azt nem értem,hogy a bálák a 13-ban 1.3,vagy 2.0 patch-nél elég jó fizikával voltak,minek kellett elrontani? 13-ban a körbálát gyalog lehetett gurítani ami elég jó volt, most meg egyszerűen átmászik a karakter rajta....a kidolgozásra én annyit mondok, hogy a járműveken a tengelyekkel kéne valami kezdeni, mert hogy egy fix elsőhídas traktor úgy mozog mint ha független felfüggesztése lenne, az elég "bánat" egy megoldás.. -
Én feltelepítettem újra a 2013-at is összehasonlításképpen, de több hónapnyi 2015-ös után csúnyának tűnik és akad is. És a gépek viselkedése, fizikája is sokkal unalmasabb. Igaz a 2015 sem egy nagy durranás ebből a szempontból, de ilyenkor látszik, hogy az apró változtatások azért sokat számítanak.
Sőt még a 2011-et is kipróbáltam ismét egy rövid időre, de az annyira optimalizálatlan, hogy össze-vissza akadozik. A gépek kidolgozottsága meg siralmas a 2015-höz képest. Olyan érzés, mintha mobiltelefonos verzióra térne át az ember. A 2011-es alap mapja viszont tetszett, jó hangulata volt annak a tájnak és a stílusa is teljesen más volt. -
endy papp #18045 Én személy szerint a megjelenés óta a 15-el tolom ,1x indítottam el a 13 de csak összehasonlítás kép,
Abban igazad van hogy akkora nagy durranás nem lett ,de ép annyi ,pluszt nyomtak bele hogy eladható legyen,és inkább ezzel játsszon az ember.
Persze nincs azzal se gond ha valaki még mindig a 13-at preferálja....
Jobban örültem volna több tartalomnak,nem írom le mert már többször is elhangzott,de ezt kaptuk ezzel kell megelégedni,a modderek meg megoldják a többit.
-
Halihó.
Gyors kérdés: itt mindenki csak a 15el játszik?
Csak azért kérdezem, mert múltkor kedves öcsémmel beszéltük, hogy alig játszanak vele, és még elég sokan maradtak a 2013-nál. Mondjuk annyira szerintem sem lett nagy durranás a 15.
Minden jót a továbbiakban :-) -
Vektor015 #18043 -
robi0402 #18042 Köszi szépen! keresgélek. -
Carl Davies #18041 1-2. : Szerintem össze akadnának. (fizikailag a gépek)
3. : Ki kell próbálni, hogy amikor végez a földel, akkor utána lehet-e még programozni, hogy elmegy, "szerszámot" cserél, aztán vissza megy.
Youtube-n keresgélj angolul, rengeteg minden fent van.
(egyébként ezt "vakon" írom, sosem használtam courseplayt XD ) -
robi0402 #18040 Sziasztok! Azt szeretném még megkérdezni, hogy hogyan kell beállítani azt amikor egyszerre 2-3 vagy több kombájn végezze egy tábla aratását? Ha lehet ilyet akkor kérdezném hogy további műveletek esetén például szántás vetés ott is tud több gép egyszere ugyanazon a táblán dolgozni ugyan azt a munkafolyamatot? Az utolsó kérdés pedig az lenne hogy földeket és folyamatokat is fel lehet fűzni egymás után, hogy amikor az egyikkel végeztek mennek a következő feladatot amutomatikusan elvégezni? Bocs a sok kérdésért válaszokat előre is köszsönöm. -
robi0402 #18039 Köszönöm szépen! -
Carl Davies #18038 https://www.youtube.com/watch?v=6i5YP6GAzXg -
robi0402 #18037 Sziasztok! Sikerült letöltenem a courseplay-t az FS 2015-ben, de sajnos nem nagyon boldogulok több mindennel. A szántás mondjuk megy, az aratás beállítása is, de a kombájnról a mag ürítése és a magtárba szállítása traktorral az sehogyan sem jön össze. Tudna valaki ebben segíteni vagy van valakinek egy segédlet vagy leírás amiből meg lehetne nézni, hogy hogyan is kell a courseplay-ben beállítani a folyamatokat, hogy automatikus és folyamatos legyen a munka. Köszönöm a válaszokat. -
robi0402 #18036 Köszönöm szépen a választ, megtaláltam. -
Carl Davies #18035 Boltban, jobb felül nyilacska. Válaszd ki a modolt járműveket. Elvileg ott lesznek valahol. -
robi0402 #18034 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a letöltött és a megfelelő helyre bemásolt modokat hogyan lehet aktíválni az FS 2015 játékban. Játék indításakor nem látom sehol sem az új elemeket. Válaszokat előre is köszönöm!