24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
tom36 #18153 Üdv all
lenen egy gyorskérdésem: az alap pályán hogy hogy nem lehet az iszapot (hígtrágyát) leadni amikor meg is hirdeti akcióban hogy jobb áron átveszik meg még mutatják a helyet is hozzá és ott van is egy csap hozzá de semmi.
amúgy lehet vele valamit kezdeni vagy csak trágyázásra van ? -
endy papp #18152 Gold kiadás október 29. jelenik meg.
Itt bővebben olvasható róla pár infó....
Majd meglátjuk egyáltalán érdemes é vele foglalkozni esetleg megvenni
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.09.26. 13:08:25 -
endy papp #18151 
-
Ez nem semmi :D -

-
Draxton #18148 Nem a termést szeretném növelni hanem csak sűríteni hogy jobban mutasson. -
Vektor015 #18147 -
karipapa #18146 köszi szépen endy papp -
gondolom azt szeretné ha egy terület többet teremne . -
Carl Davies #18144 Sűríteni? -
Draxton #18143 Helló. Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. Az lenne a kérdés hogy hogyan tudnám sűríteni a növényeket (búza, árpa, repce) ? -
endy papp #18142 Parancsolj.
Multi combi -
karipapa #18141 hali.valaki nem tudna nekem belinkelni 1 naprafogró kombit asztallal.köszönöm -
Vektor015 #18140 -
Draxton #18139 Meg is találtam :) Köszönöm a segítséget! -
McEachran3 #18138 Szia. A kombájn XML-jében van egy érték ami szabályozza, hogy hány liter/másodperc sebességgel üríti a magot. Ezt a számot a kapacitás alatt keresd. Ezt ha átírod nagyobbra, akkor gyorsabban is fog üríteni. -
Draxton #18137 Helló. Tudna nekem abban segíteni valaki hogy a kombájn hogy tudna gyorsabban üríteni? -
vindzsi #18136 -
vindzsi #18135 -
Carl Davies #18134 Annak mi értelme? -
nono28 #18133 Sziasztok!
Tud valaki olyan mapot ahol minden föld bevan vetve? -
karipapa #18132 köszi szépen
-
zolcsika080104 #18131 szia!
én is ezt játszom,aszem a malomnál kell egy csőnek póttal aláállni és pénzért tudsz venni sokféle műtrágyát. -
karipapa #18130 hali fiúk.
Kellene egy kis help mert valamit nem értek.Én a nádasdfalva v2 mapot használom de se műtrágya se semmi.ott a kalk is de az is üres.ezeket hol lehet beszerezni vagy esetleg hogyan lehet csinálni.köszi szépen előre is. -
Van valakinek modder ismerőse? Kellene egy kis help..... -
ElBanday #18128 Köszönöm a választ, akkor tovább próbálkozom.
-
endy papp #18127 Nálam működik ahogy a régebbi verzióknál is, ennél is .
Akár azzal a tartálykocsival is amelyiket ad a játék hozzá.
Vagy nem a megfelelő helyre állsz(ha sárga "markerbe" állsz,kis tető alá,,automatikusan leveszi a vizet a tartálykocsiból) vagy a feltöltő csőnél akarod leereszteni, ott csak a kocsidba tudod vissza tölteni .
Azon kevés mapok egyike amik hibátlanul működnek,minden funkciójukkal együtt.
Már nem játszok rajt ,mivel,130 óra
játék után mindent elértem amit szerettem volna és már meguntam,no meg már vannak jobbak újabbak amik változatosabbak.
-
ElBanday #18126 Jó estét Játékosok! Segítséget szeretnék kérni. A Bjornelux 2.2 térképen játszom és nem tudom a tehén istálló melleti víztartályt feltölteni. Természetesen eredeti játék, van előírt tarálykocsi, van UPK. Mi lehet a hiba? Előre is köszönöm! -
Helló! Ha valaki használja a SOIL modot,legyen kedves avasson bele a részletekbe! Érdekelne a mod. Köszönöm! -
Hát lehet nem volt szimpatikus a neved, vagy nem tudom. -
fakkika #18123 Én is gondoltam erre csak amikor kiírják hogy gyertek sokan meg mindenki ide akkor nem értem az egészet
-
Szerintem aki a játékot indította (a szerver tulajdonosa) nem fogadta el a jelentkezésedet. -
fakkika #18121 Sziasztok tudna valaki segíteni hogy multiba sok szervere miért nem enged fel ? Azt írja hozzáférés megtagadva.... -
Carl Davies #18120 TAB-al tudsz a járművek közt ugrálni. "i" betűt megnyomod, és ott felül vannak jobbra és balra nyilak. Ott megkeresed azt az oldalt ahol a térképen mutatja, hogy hol vannak a cuccaid. -
sziasztok!
Lenne egy kérdésem, elkezdtem a játékot, hát vannak még furcsaságok...
pl boltban látom hogy van egy ekém is amit kaptam, de nemtudom merre van, nem lehet azt vhogy elővarázsolni? térképen abszolút nem mutatja a jármőveket, gépeket -
Erről a gépről van szó. A szántásmodot kivettem belőle,most épphogy csúszik és kb. 1 másodperc múlva abbahagyja. Így már jobb egy kicsit.
-
Ez egy régi Fendt 1050-es,de szerintem a legjobb. Valahogy meg kellene oldani,de nem értek az xml-hez. -
Nálam sem csúszkálnak végre a patch óta!
-
endy papp #18115 Nálam a legutóbbi pach (1.3) óta egyik gép sem csúszik sehova ha lejtős területen áll.
Előtte sajna volt ilyen de szerencsére ez megszűnt.
Azt is észrevettem ,igaz apróság de jó dolog ,hogy mikor ürítés után indul a kombi ,vissza tolat picit
,a pach előtt ez nem volt,így elhagyott darabokat.
De lehet a mapon is múlik,habár az nem befolyásolhatná.... -
Azt meg lehet valahogy csinálni,hogy mikor a gép áll, ne csússzon le a lejtőn?