24056
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Mikor lép ki? Kellene egy kicsit jobban paraméterezni... ;-)
  • nono28
    Üdv!

Tudna valaki segiteni?Miért lép ki a játék állandóan azzal az üzenettel hogy a Giants Engine 6.0.2 leált?Driverek frissitve vannak!
  • McEachran3
    Mikor szoktatok játszani?
  • aZsandar
    Kezd összerázódni egy csapat...

Flotta-bővítés:

Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.10. 02:09:53
  • Scany01
    El volt a csapat :)
  • aZsandar
    Adjon Isten! :-)

A bázis, ahol fogadjuk az új belépőket:

600'000 liter búzával, nem megy el a MAN... ;oD (próba képen átírtam az alap futót 59e literről 600-ra. Nem vállt be... ;o)

Mikor 4 kombájn arat lépcsőben:

És mikor Norbi eltéved...

Modok nélkül, a Road Train 420'000 literre bővítve, teljesen kezelhetőn, 372'000 liter árpát hoz be:

Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.08. 10:19:09
  • Scany01

• Scany01

• aZsandar
    Nem értem, miért ennyi a TROLL, ORK, OGRE...

Hülye gyerekek lépnek be a multiba, összevagdossák a fákat, széthordják a gépeket. Ez olyan, mintha eljönne vendégségbe, és megpróbálná lerúgni a kutyám. Vagy ő, vagy én tépném le a lábát... De itt nem kell ehhez bátorság sem... :-DDD

Semmi gond, minden új belépőnél automatikusan mentek, így nincs 2 perc újraindítani a szobát. De ez nekik miért jó? Milyen lelkivilág kellhet ahhoz, hogy már 10-12 évesen ilyen legyen a gyerek???
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Köszönöm, hogy megnézted! :-))) Valóban nem sok értelme van, csak az emberben dolgozik, hogy "már csak ezt nem tudom", aztán kipipálod... :-)
  • endy papp
    Nálam megy.
    Man pót víz szállításra
    Mellesleg semmi haszna ennek a víznek mert a kenyérgyár ,(nálam) valahogy mindig automatikusan feltölti magát vízzel,csak a legelején kellett 1x feltöltenem azóta soha....
    Más hova meg nem jó ez a fajta víz.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.12.05. 19:57:02
  • aZsandar
    Új projekt indul.

Endy által javasolt Kulen Vakuf pályát fogjuk multiban megművelni. A pálya gyönyörű, nagyon kidolgozott, szinte hibátlan, és nagyon összetett, 6-7 féle állat, multifruit, stb.
    Majd még elválik a gyakorlatban, hogy bérelek-e hozzá dedikált szervert, de mindenképpen az volna az ideális, hiszen most tőlem függ, hogy mikor lépek be.

TeamSpeek3 szükséges lesz hozzá, hogy szóban is tudjunk kommunikálni.

Google docs-on, egy excel tábla vezetésével fogjuk folyamatosan nyomon követni, hogy melyik földdel ki-, mit-, mikor csinált, hiszen a pálya SOIL mod-os, így nem mind1.

Egy modpack összeállítása is elkezdődött ehhez a multihoz.

Egyenlőre a Zsandár játszótere (MP) a gyülekező, a Westbridge Hills map-on, modok nélkül, aztán - ha összejött egy jó csapat, akkor - lépünk tovább... ];-)
    Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.05. 11:39:42
  • aZsandar
    Adjon Isten!
    Igen, mondtátok mindketten. Ám azt nem gondoltam, hogy egy MAP okozza... :-)))
  • aZsandar
    Kedves "Tamás"!

Elnézést kell kérnem a tegnap estéért, volt egy kis technikai malőr az egyik srácnál, azt próbáltuk Skype-on elhárítani, azért nem foglalkoztunk a játékkal. Köszönöm, hogy segítettél, és még egyszer elnézést! :-)

ZSa
  • Nesuten
    - milyen traktorod van ?
    - Klasz
    - akkor az jó lehet ,és a márkája ,ki a gyártó ?
    - ...
  • Nesuten
    " éljenek a parasztok a traktorokon :D de rég parasztkodtam a földemen "
  • endy papp

A múltkorában az egyik maphoz volt ez a "sötét mod" csak elfelejtettem kivenni,majd később mikor játszottam akkor nézem ,most mi van olyan sötét van hogy az orromig se látok,majd beugrott hogy mint ha lett volna ilyen mod .
    Szerencsére hamar megtaláltam kivettem,így nincs vak sötét .....
  • Scany01
    Én mondtam valami mod csinálja.
  • aZsandar
    Endy Papp említette valamikor ezt a mod dolgot, de akkor nem is gondoltam, hogy map-ban lehet a hiba. Minden esetre köszi az ötletet! :-)))

Ha valakinek van kedve, Zsandár játszótere néven futtatok egy MP pályát, erős szerverrel és net-tel. Az egyetlen mod (egyenlőre) a Deutz Fahr traktor.
    Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.04. 11:15:53
  • aZsandar
    Bakker, a Belgique map-ot le ne töltsétek!!! Nekiálltam, egyesével kiszedtem a mod-okat, elindít, megnéz, kilép, következő... Még szerencse, hogy B betűs volt.

Az a map tette tönkre a grafikát teljesen!!! :-[ Grrrrrrr...
  • aZsandar
    Adjon Isten!

HELP!!! :-(((

Még mindig a grafikai beállításokkal küzdök. Már azon vagyok, hogy leszedem és újra húzom az egészet... Meg is tenném, ha biztosan tudnám, hogy újra aktiválni tudom.

A game.xml így fest:

<graphic>
    <display>
    <width>1600</width>
    <height>900</height>
    <bpp>24</bpp>
    <gamma>1</gamma>
    <fullscreen>true</fullscreen>
    <vsync adaptive="false">false</vsync>
    <filter>
    <trilinear>true</trilinear>
    <anisotropy>0</anisotropy>
    <msaa>0</msaa>
    </filter>
    <userConfirmed>true</userConfirmed>
    <previousWidth>1600</previousWidth>
    <previousHeight>900</previousHeight>
    </display>
    <scalability>
    <gpuPerformanceClass>very high</gpuPerformanceClass>
    </scalability>
    </graphic>

Próbálom ide is, oda is állítani, de semmi változás. Fakóbb színek, halványabb árnyékok, éjszaka vaksötét... :-/
    Nálatok mi a tartalma a graphics résznek?

Jól látszik a különbség. Ugyanaz a pálya multiban megosztva és single player módban. De nem tudom mi okozza a problémát.

• Scany01
    Ebbe mért nem fogadja el a lefóljázot bálát?(vagy széna vagy szilácsnak veszi)Van egy másik keverő pótkocsi abban is ugyan ez pedig szalmaként fóljázta.
    Utoljára szerkesztette: Scany01, 2015.12.03. 11:44:24
  • n0tr3adY
    Coming soon... :)

• aZsandar
    13-14-ig, és 18-08-ig folyamatosan látod. Olyan mint a "mixer vagon is full" felirat, nem látsz tőle, nem tudsz játszani...
  • Scany01
    És hol írja ki ezt? Egy kapunál? Ha igen akkor úgy van meg csinálva a map hogy kiírja eltüntetni nem tudom hol lehet én ilyenel annó 13ba találkoztam.
  • aZsandar
    Nem tudok róla, hogy mod lenne, első perctől ilyen... Átírom a gammát és kiderül...

Most letöltöttem néhány pályát. Valamelyikben volt egy olyan mod, hogy 18-08-ig kiírja, hogy lejárt a munkaidő, és nem lehet eltüntetni, és délután 13-14-ig ugyanez, csak csak ebédidővel. Tudja valaki, melyik mod lehet ez?
  • Scany01
    Véletlen nincs bent ilyen mod mert az szokta ezt csinálni?(nekem a gamma 1-es értéken van)
  • aZsandar
    Nézzétek meg nekem légyszi, hogy a 'Dokumentumok\My Games\Farming Simulator 15' könyvtárban a game.xml-ben, a <gamma> sor nálatok milyen értéken van? MP-ben hibátlan az éjszaka, nálam viszont 22-06-ig nem lehet játszani, olyan vaksötét van...

Előre is köszi! :-)

Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.02. 08:39:25
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Örülök, hogy sikerült. Én is használom azt, már fura, mikor MP-ben nem kell leállítani és elindítani a trakit. Ellenben nagyon jó, mikor ott akarok hagyni egy trakit, hogy pl. hajtsa a darálót járó motorral, én meg kívülről rakom egy másik géppel... ];-)))
  • Papa51
    Igen , igazad van, megtaláltam a "ludast", a "drive control" mod volt az, ami valóban lejött egy mod pack-ban! Köszi a segítségedet!
  • Rozsdika
    köszi a segitséget.
  • aZsandar
    Nem tudom, fel lehet-e tenni, szerintem igen, de ez csak az én véleményem. De én vettem belőle egy 2-at is, 2000 Ft nem sok érte szerintem... ];-)))
  • aZsandar
    Ez valami hasonló lehet, mint a drive control mod. Keresgélj a legutóbb letöltött modok között (akár egy realistic rolling is lehet ludas), mert ott van a megoldás. Letöltöttél valamit, aminek ez is része.
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Azt sajnos nem tudom megmondani, nyitható-e, de már én is találkoztam olyan map-pal, ahol nem nyílik (pl. Harvesting America).

A te problémádra a "Fertilitzer pallet" a megoldás, ez egy raklapon telepíthető feltöltő tartály, raklapvillával oda viszed, ahol neked kényelmes... ];-)
  • husz
    Üdv egy olyan kérdésem lenne csak hogy megvettem eredetibe 15-ös játékot és ha felrakom az egyik gépemre akkor már másikra nem is fogom tudni ?
    Utoljára szerkesztette: husz, 2015.11.29. 17:28:33
  • Papa51
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni kézifék problémában? Egyszer csak a játék indítása után lett kézifék, ami eddig nem volt a játékban és jármű váltáskor, mindegyik indulásra kész állapotban volt! Kérlek segítsetek! Köszi és üdv!
  • Rozsdika
    sziasztok! lenne egy kis problémám a fs 15 volkshill 1.8 mapban hol lehet a mütrágyázot megtölteni mert a kertészetben be van a kerítés zárva. Bárhogy próbáltam nem tudom kinyitni.És nemtudom feltölteni mütrágyával. köszi a segítséget. üdv rozsdika
  • aZsandar
    Adjon Isten! ]:-)

Az autó tudja, sajnos a pálya nem fogadja el valamiért. De abban megtalálni a javítandó részt, szerintem nem olyan egyszerű, de még nem próbáltam...

Jobban izgat ez a HUD kérdés, de még nem jöttem rá semmire... ]:-(
  • endy papp
    Akkor nem jelenthet ez sem problémát átmókolod hogy vizet is vegyen fel és kész.
  • aZsandar

és