24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
aZsandar #18447 Adjon Isten!
Mikor lép ki? Kellene egy kicsit jobban paraméterezni... ;-)
-
nono28 #18446 Üdv!
Tudna valaki segiteni?Miért lép ki a játék állandóan azzal az üzenettel hogy a Giants Engine 6.0.2 leált?Driverek frissitve vannak! -
McEachran3 #18445 Mikor szoktatok játszani? -
aZsandar #18444 Kezd összerázódni egy csapat...
Flotta-bővítés:
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.10. 02:09:53 -
El volt a csapat :) -
aZsandar #18442 Adjon Isten! :-)
A bázis, ahol fogadjuk az új belépőket:
600'000 liter búzával, nem megy el a MAN... ;oD (próba képen átírtam az alap futót 59e literről 600-ra. Nem vállt be... ;o)
Mikor 4 kombájn arat lépcsőben:
És mikor Norbi eltéved...
Modok nélkül, a Road Train 420'000 literre bővítve, teljesen kezelhetőn, 372'000 liter árpát hoz be:
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.08. 10:19:09 -
-
-
aZsandar #18439 Nem értem, miért ennyi a TROLL, ORK, OGRE...
Hülye gyerekek lépnek be a multiba, összevagdossák a fákat, széthordják a gépeket. Ez olyan, mintha eljönne vendégségbe, és megpróbálná lerúgni a kutyám. Vagy ő, vagy én tépném le a lábát... De itt nem kell ehhez bátorság sem... :-DDD
Semmi gond, minden új belépőnél automatikusan mentek, így nincs 2 perc újraindítani a szobát. De ez nekik miért jó? Milyen lelkivilág kellhet ahhoz, hogy már 10-12 évesen ilyen legyen a gyerek??? -
aZsandar #18438 Adjon Isten!
Köszönöm, hogy megnézted! :-))) Valóban nem sok értelme van, csak az emberben dolgozik, hogy "már csak ezt nem tudom", aztán kipipálod... :-) -
endy papp #18437 Nálam megy.
Man pót víz szállításra
Mellesleg semmi haszna ennek a víznek mert a kenyérgyár ,(nálam) valahogy mindig automatikusan feltölti magát vízzel,csak a legelején kellett 1x feltöltenem azóta soha....
Más hova meg nem jó ez a fajta víz.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.12.05. 19:57:02 -
aZsandar #18436 Új projekt indul.
Endy által javasolt Kulen Vakuf pályát fogjuk multiban megművelni. A pálya gyönyörű, nagyon kidolgozott, szinte hibátlan, és nagyon összetett, 6-7 féle állat, multifruit, stb.
Majd még elválik a gyakorlatban, hogy bérelek-e hozzá dedikált szervert, de mindenképpen az volna az ideális, hiszen most tőlem függ, hogy mikor lépek be.
TeamSpeek3 szükséges lesz hozzá, hogy szóban is tudjunk kommunikálni.
Google docs-on, egy excel tábla vezetésével fogjuk folyamatosan nyomon követni, hogy melyik földdel ki-, mit-, mikor csinált, hiszen a pálya SOIL mod-os, így nem mind1.
Egy modpack összeállítása is elkezdődött ehhez a multihoz.
Egyenlőre a Zsandár játszótere (MP) a gyülekező, a Westbridge Hills map-on, modok nélkül, aztán - ha összejött egy jó csapat, akkor - lépünk tovább... ];-)
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.05. 11:39:42 -
aZsandar #18435 Adjon Isten!
Igen, mondtátok mindketten. Ám azt nem gondoltam, hogy egy MAP okozza... :-))) -
aZsandar #18434 Kedves "Tamás"!
Elnézést kell kérnem a tegnap estéért, volt egy kis technikai malőr az egyik srácnál, azt próbáltuk Skype-on elhárítani, azért nem foglalkoztunk a játékkal. Köszönöm, hogy segítettél, és még egyszer elnézést! :-)
ZSa -
- milyen traktorod van ?
- Klasz
- akkor az jó lehet ,és a márkája ,ki a gyártó ?
- ... -
" éljenek a parasztok a traktorokon :D de rég parasztkodtam a földemen " -
endy papp #18431 

A múltkorában az egyik maphoz volt ez a "sötét mod" csak elfelejtettem kivenni,majd később mikor játszottam akkor nézem ,most mi van olyan sötét van hogy az orromig se látok,majd beugrott hogy mint ha lett volna ilyen mod .
Szerencsére hamar megtaláltam kivettem,így nincs vak sötét ..... -
Én mondtam valami mod csinálja.
-
aZsandar #18429 Endy Papp említette valamikor ezt a mod dolgot, de akkor nem is gondoltam, hogy map-ban lehet a hiba. Minden esetre köszi az ötletet! :-)))
Ha valakinek van kedve, Zsandár játszótere néven futtatok egy MP pályát, erős szerverrel és net-tel. Az egyetlen mod (egyenlőre) a Deutz Fahr traktor.
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.04. 11:15:53 -
aZsandar #18428 Bakker, a Belgique map-ot le ne töltsétek!!! Nekiálltam, egyesével kiszedtem a mod-okat, elindít, megnéz, kilép, következő... Még szerencse, hogy B betűs volt.
Az a map tette tönkre a grafikát teljesen!!! :-[ Grrrrrrr... -
aZsandar #18427 Adjon Isten!
HELP!!! :-(((
Még mindig a grafikai beállításokkal küzdök. Már azon vagyok, hogy leszedem és újra húzom az egészet... Meg is tenném, ha biztosan tudnám, hogy újra aktiválni tudom.
A game.xml így fest:
<graphic>
<display>
<width>1600</width>
<height>900</height>
<bpp>24</bpp>
<gamma>1</gamma>
<fullscreen>true</fullscreen>
<vsync adaptive="false">false</vsync>
<filter>
<trilinear>true</trilinear>
<anisotropy>0</anisotropy>
<msaa>0</msaa>
</filter>
<userConfirmed>true</userConfirmed>
<previousWidth>1600</previousWidth>
<previousHeight>900</previousHeight>
</display>
<scalability>
<gpuPerformanceClass>very high</gpuPerformanceClass>
</scalability>
</graphic>
Próbálom ide is, oda is állítani, de semmi változás. Fakóbb színek, halványabb árnyékok, éjszaka vaksötét... :-/
Nálatok mi a tartalma a graphics résznek?
Jól látszik a különbség. Ugyanaz a pálya multiban megosztva és single player módban. De nem tudom mi okozza a problémát.
-
Ebbe mért nem fogadja el a lefóljázot bálát?(vagy széna vagy szilácsnak veszi)Van egy másik keverő pótkocsi abban is ugyan ez pedig szalmaként fóljázta.
Utoljára szerkesztette: Scany01, 2015.12.03. 11:44:24 -
n0tr3adY #18425 Coming soon... :)
-
aZsandar #18424 13-14-ig, és 18-08-ig folyamatosan látod. Olyan mint a "mixer vagon is full" felirat, nem látsz tőle, nem tudsz játszani... -
És hol írja ki ezt? Egy kapunál? Ha igen akkor úgy van meg csinálva a map hogy kiírja eltüntetni nem tudom hol lehet én ilyenel annó 13ba találkoztam. -
aZsandar #18422 Nem tudok róla, hogy mod lenne, első perctől ilyen... Átírom a gammát és kiderül...
Most letöltöttem néhány pályát. Valamelyikben volt egy olyan mod, hogy 18-08-ig kiírja, hogy lejárt a munkaidő, és nem lehet eltüntetni, és délután 13-14-ig ugyanez, csak csak ebédidővel. Tudja valaki, melyik mod lehet ez? -
Véletlen nincs bent ilyen mod mert az szokta ezt csinálni?(nekem a gamma 1-es értéken van) -
aZsandar #18420 Nézzétek meg nekem légyszi, hogy a 'Dokumentumok\My Games\Farming Simulator 15' könyvtárban a game.xml-ben, a <gamma> sor nálatok milyen értéken van? MP-ben hibátlan az éjszaka, nálam viszont 22-06-ig nem lehet játszani, olyan vaksötét van...
Előre is köszi! :-)
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.02. 08:39:25 -
aZsandar #18419 Adjon Isten!
Örülök, hogy sikerült. Én is használom azt, már fura, mikor MP-ben nem kell leállítani és elindítani a trakit. Ellenben nagyon jó, mikor ott akarok hagyni egy trakit, hogy pl. hajtsa a darálót járó motorral, én meg kívülről rakom egy másik géppel... ];-))) -
Papa51 #18418 Igen , igazad van, megtaláltam a "ludast", a "drive control" mod volt az, ami valóban lejött egy mod pack-ban! Köszi a segítségedet!
-
Rozsdika #18417 köszi a segitséget. -
aZsandar #18416 Nem tudom, fel lehet-e tenni, szerintem igen, de ez csak az én véleményem. De én vettem belőle egy 2-at is, 2000 Ft nem sok érte szerintem... ];-))) -
aZsandar #18415 Ez valami hasonló lehet, mint a drive control mod. Keresgélj a legutóbb letöltött modok között (akár egy realistic rolling is lehet ludas), mert ott van a megoldás. Letöltöttél valamit, aminek ez is része. -
aZsandar #18414 Adjon Isten!
Azt sajnos nem tudom megmondani, nyitható-e, de már én is találkoztam olyan map-pal, ahol nem nyílik (pl. Harvesting America).
A te problémádra a "Fertilitzer pallet" a megoldás, ez egy raklapon telepíthető feltöltő tartály, raklapvillával oda viszed, ahol neked kényelmes... ];-) -
husz #18413 Üdv egy olyan kérdésem lenne csak hogy megvettem eredetibe 15-ös játékot és ha felrakom az egyik gépemre akkor már másikra nem is fogom tudni ?
Utoljára szerkesztette: husz, 2015.11.29. 17:28:33 -
Papa51 #18412 Sziasztok!
Tudnátok segíteni kézifék problémában? Egyszer csak a játék indítása után lett kézifék, ami eddig nem volt a játékban és jármű váltáskor, mindegyik indulásra kész állapotban volt! Kérlek segítsetek! Köszi és üdv!
-
Rozsdika #18411 sziasztok! lenne egy kis problémám a fs 15 volkshill 1.8 mapban hol lehet a mütrágyázot megtölteni mert a kertészetben be van a kerítés zárva. Bárhogy próbáltam nem tudom kinyitni.És nemtudom feltölteni mütrágyával. köszi a segítséget. üdv rozsdika -
aZsandar #18410 Adjon Isten! ]:-)
Az autó tudja, sajnos a pálya nem fogadja el valamiért. De abban megtalálni a javítandó részt, szerintem nem olyan egyszerű, de még nem próbáltam...
Jobban izgat ez a HUD kérdés, de még nem jöttem rá semmire... ]:-( -
endy papp #18409 Akkor nem jelenthet ez sem problémát átmókolod hogy vizet is vegyen fel és kész.
-
aZsandar #18408
és