24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Így nem sokat segítettem de nincs mit. :) -
Helioszkft #18526 sajnos ezeket már végig jártam le scanneli a gépet megtalálja a hibákat majd mikor javítani szeretnéd akkor akkor átirányít a weblapra és frissíthetsz a pro verzióra tizen ezrekért. De köszönöm a segítséged. ;) -
Szia. Egy próbát talán megér. hibajavítás
hibajavítás 2
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.01.30. 14:37:52 -
Helioszkft #18524 Sziasztok.Szeretnék egy kis segítséget kérni,kisebb anyagi okok miatt néhány hétig nem tudok még pénzt költeni a farming simulator gold editionra.Ezért töltöttem le egyet a letöltő oldalon több ezer ember használja ebből adódóan gondolom jó is.Na most nekem telepítés után ha indítanám a gépen azt írja ki hogy "az eljárás nem található (shell32.dll)" ezzel mit lehet kezdeni? Valaki tud ebben segíteni hogy ezt mi okozza? Köszönöm előre is. -
nono28 #18523 Köszi! -
Carl Davies #18522 "Reduced lags in multiplayer with many pieces of wood (1.4.2)
Slightly increased visible distance of wood pieces again (compared to 1.4) (1.4.2)
Fixed crash on Mac OS X 10.11 El Capitan when exiting the game (1.4.2)
Increased maximum number of button per gamepad on Mac OS X (1.4.2)
Added full support for the Saitek Heavy Equipment Precision Control System on Mac OS X (1.4.2)
Fixed Spanish translation of cutter (=cabezal) (1.4.2)
Added support for 64km² mod maps (16x maps) (1.4.2)
Fixed crash with many vehicles (1.4.2)" -
nono28 #18521 Azt lehet tudni mit frissit a jáékban? -
endy papp #18520 Tölthető a legújabb update.
Farming Simulator 15 - Update 1.4.2 (*) -
McEachran3 #18519 Sziasztok. Valaki nem tudja, hogy miként lehet az változtatni, hogy egy-egy jármű vagy bármi, mekkora helyet foglaljon el, megvétele után a bolt székhelyén? Van egy csomó kis eszköz ami többet foglal mint egy kombájn, és nem tudok csak néhányat megvenni belőlük, mert elfogy a hely. Előre is köszönöm a segítséget. -
Szálguldó166 #18518 Sajnos ezt sem ismeri fel. A trailert és a vetőgépeket látja de a keverő házat nem. Nem tudom mi lehet a probléma. -
endy papp #18517 Sajnos a hiba az ön készülékében van. 
Nálam működik, bárhova bármelyiket lerakhatom.
SeedMaster 2k16 Bárhova elhelyezhető
Segítség kép itt egy másik link én innen töltöttem le .
SeedMaster 2k16 Placeable V1.1 (Modpack) -
Szálguldó166 #18516 Köszi a linked, de sajnos ezt be kel építeni a játékba. -
Hali!
Tessék: SeedMaster 2k16 -
Gerileveri #18514 A legolcsóbb a dobozos, és megvan az a csodás előnye, hogy felrakhatod a polcra, jól mutat :) -
Nincs még. A kiegészítő 4000 Ft, de ha a hivatalos oldalról megveszed és letöltöd ott is annyiba kerül, ezért mindegy ha dobozosan szerzed be. De steamen is szokott lenni akcióban az összes dlc-vel együtt. Persze semmire nem akarlak rábeszélni, ahogy neked jó úgy csináld :) -
láttam 2000 HUF-ért az alapot azt szeretném megvenni...van egyből gold-val is verzió? -
Szálguldó166 #18511 Sziasztok!
Olyan linket keresek, hogy a SeedMaster 2k16 simán berakom a mods mappába és működik.
Létezik ilyen? A válaszotokat előre is köszönöm. -
Igen azt lehet. De már egyből meg is vehetnéd a dobozos verziót is lehet jobban jársz :) -
Szia FrezeR!
köszönöm a gyors válaszokat. :)
Úgy gondoltam, ha megveszem a dobozos verziót, akkor a hivatalos oldalról le tudom tölteni a Gold edition-t és fel tudom vele patchelni a dobozos verziót? -
Szia
- Nem, a letöltöttet nem tudod rátenni (ha a steam-es verzióra gondolsz), az nem megy együtt a dobozossal.
- A dobozost nem lehet aktiválni ott.
- Minden netről letöltött hivatalos javítás, és hozzáadott új gép stb működni fog, mind a steam-es verzióval, mind pedig a dobozossal. A DLC-k esetében a dobozoshoz a hivatalos oldalról letöltötteket tudod hozzáadni miután megvásároltad. Steam esetében pedig az ott megvásárolt/letöltött verzióhoz, a szintén ott megvett DLC-ket adhatod hozzá.
- Fogalmam sincs, de biztos van:) -
Sziasztok! nagyon régen játszottam már a sorozattal és újra "rákapnék az ízére", viszont a következő kérdéseim lennének hozzátok :
- Ha veszek egy dobozos verziót, utána a letöltött(megvásárolt) Gold edition-t "rá tudom tenni"?
- Úgy olvastam, hogy a dobozos verzió nem aktiválható steamen! Ha ez igaz, ugyanúgy tudok multizni (kapcsolódni és készíteni), mint régen?
- Mindenféle internetről letöltött hivatalos és nem hivatalos kiegészítővel fel tudom patchelni?
- Van olyan csapat, akihez lehetne csatlakozni ? (komoly multi érdekelne)
Köszönöm a válaszokat, előre is!
Mindenkinek további szép napot! -
endy papp #18506 Az sok ,az drága.....
-
Gerileveri #18505 Könyörgöm 2 rugó a tecsóban :D -
Üdv!
Igazából Tesco, MediaMarkt, és társai helyeken meg lehet vásárolni újonnan! Én azt hiszem pár ezer forintért vettem 2-5 ezer körül van. Így ha esetleg multizni szeretnél tuti nem lesz kódütközés.
További szép napot. -
hekus2014 #18503 Sziasztok, aki esetleg megunta vagy van felesleges farming simulator 2015 én azt meg venném.
-
ha magyar patchet töltesz le akkor nem lesz magyar a játék? -
CseNo #18501 Sziasztok! Érdekel valakit FS 15 bolti, magyar nyelvű játékhoz eredeti GOLD kiegészítő csomag? Nekem nem ment fel az angol eredeti játékra :( Érdeklődni privátban! -
ElBanday #18500 Szia!
Köszönöm,
a frissítés sikerült, megoldódott a probléma.
-
Hali!
Erre gondoltál?
Van ez a csatoló a pótkocsikhoz: Kuplung
vagy van ilyen pakk: Krone BestPack
A zöld kupacoknál füvet tudod eladni.
-
+ az alap mappán a kis zöld fű kupacok mire jók? -
Sziasztok!
Nagyobbacska nyerges pórkocsit szeretnék felakasztani a silózó gépre és csak egyet (mivel szeretnék betolatni vele a silóba és nem akarom szétakaszgatni) de a vonórúdja lentebb van mint a gép vonófeje, hogy tudom a rudat fentebb állítani mert látszik rajta hogy lehet állítani. -
ElBanday #18496 Szia!
Köszönöm a gyors reagálást kipróbálom
-
Hali!
A traktorhoz szükséges a Drivecontrol mód, és a Gearbox (ez inkább ajánlott, ha kormánnyal játszol).
Plusz egy Courseplay frissités is rád fér (külön a Fendt miatt variáltak benne, nálam álomszépen dolgozik a CP-vel)
Drivecontrol
Gearbox
Courseplay -
ElBanday #18494 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Letöltöttem a Fendt 700 Vario SCR (Ago-Modding) trakit de courseplay használatakor "megzavarodik",nem követi a beprogramozott útvonalat, letér róla, teszi ezt szántás vetés és szállítás estén is.
Szállításnál már a töltésnél el kezd remegni, kuszni kezd és "szellemképes" lesz. Gyári és módolt pályán is próbáltam uaz a helyzet. Az auto traktor funkciónál nincs gondja. Ha valakinek van ötlete örömmel várom.
-
Meg is vettem Steamen akciósan :) (megvan dobozosan is, de lecseréltem a gépházam NZXT H440 és ebben nincs optikai meghajtó... így nehéz lett volna játszani :( majd eladom valakinek )
tudnátok nekem linkelni olyan lerakható objektumot ahol a híg illetve normál trágyát el lehet adni? -
Nagyon frankó videó és csodás géppark! Most megint megjött a kedvem a játékhoz :) -
ilyen gépparkkal öröm lehet dolgozni :) -
McEachran3 #18490 Sziasztok. Már egy éve nézek fölművelés témájú videókat, de ilyen tiszta, és rendezett telephelyet még nem láttam :D
:O -
aZsandar #18489 Boldog új évet mindenkinek! ;-) -
McEachran3 #18488 Köszi, ezt én is láttam. Közben megoldódott, egy kedves fórumtárs súgott :D
<modsDirectoryOverride active="false" directory="C:/Temp" />.
Itt a false-t át kell írni true-ra, és aztán a C/Temp helyére azt az elérhetőséget ahova akarod rakni a modokat. Ezután már lehet is másolni a modokat, és törölni a régi helyükről. A savegame-ek áthelyezésére nem találtam lehetőséget, de azok úgysem foglalnak sokat.