24056
  • FrezeR
    Így nem sokat segítettem de nincs mit. :)
  • Helioszkft
    sajnos ezeket már végig jártam le scanneli a gépet megtalálja a hibákat majd mikor javítani szeretnéd akkor akkor átirányít a weblapra és frissíthetsz a pro verzióra tizen ezrekért. De köszönöm a segítséged. ;)
  • FrezeR
    Szia. Egy próbát talán megér. hibajavítás
    hibajavítás 2
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.01.30. 14:37:52
  • Helioszkft
    Sziasztok.Szeretnék egy kis segítséget kérni,kisebb anyagi okok miatt néhány hétig nem tudok még pénzt költeni a farming simulator gold editionra.Ezért töltöttem le egyet a letöltő oldalon több ezer ember használja ebből adódóan gondolom jó is.Na most nekem telepítés után ha indítanám a gépen azt írja ki hogy "az eljárás nem található (shell32.dll)" ezzel mit lehet kezdeni? Valaki tud ebben segíteni hogy ezt mi okozza? Köszönöm előre is.
  • nono28
    Köszi!
  • Carl Davies
    "Reduced lags in multiplayer with many pieces of wood (1.4.2)
    Slightly increased visible distance of wood pieces again (compared to 1.4) (1.4.2)
    Fixed crash on Mac OS X 10.11 El Capitan when exiting the game (1.4.2)
    Increased maximum number of button per gamepad on Mac OS X (1.4.2)
    Added full support for the Saitek Heavy Equipment Precision Control System on Mac OS X (1.4.2)
    Fixed Spanish translation of cutter (=cabezal) (1.4.2)
    Added support for 64km² mod maps (16x maps) (1.4.2)
    Fixed crash with many vehicles (1.4.2)"
  • nono28
    Azt lehet tudni mit frissit a jáékban?
  • endy papp
    Tölthető a legújabb update.
    Farming Simulator 15 - Update 1.4.2 (*)
  • McEachran3
    Sziasztok. Valaki nem tudja, hogy miként lehet az változtatni, hogy egy-egy jármű vagy bármi, mekkora helyet foglaljon el, megvétele után a bolt székhelyén? Van egy csomó kis eszköz ami többet foglal mint egy kombájn, és nem tudok csak néhányat megvenni belőlük, mert elfogy a hely. Előre is köszönöm a segítséget.
  • Szálguldó166
    Sajnos ezt sem ismeri fel. A trailert és a vetőgépeket látja de a keverő házat nem. Nem tudom mi lehet a probléma.
  • endy papp
    Sajnos a hiba az ön készülékében van.
    Nálam működik, bárhova bármelyiket lerakhatom.
    SeedMaster 2k16 Bárhova elhelyezhető
    Segítség kép itt egy másik link én innen töltöttem le .
    SeedMaster 2k16 Placeable V1.1 (Modpack)
  • Szálguldó166
    Köszi a linked, de sajnos ezt be kel építeni a játékba.
  • dimre
    Hali!
    Tessék: SeedMaster 2k16
  • Gerileveri
    A legolcsóbb a dobozos, és megvan az a csodás előnye, hogy felrakhatod a polcra, jól mutat :)
  • FrezeR
    Nincs még. A kiegészítő 4000 Ft, de ha a hivatalos oldalról megveszed és letöltöd ott is annyiba kerül, ezért mindegy ha dobozosan szerzed be. De steamen is szokott lenni akcióban az összes dlc-vel együtt. Persze semmire nem akarlak rábeszélni, ahogy neked jó úgy csináld :)
  • Robertoo21
    láttam 2000 HUF-ért az alapot azt szeretném megvenni...van egyből gold-val is verzió?
  • Szálguldó166
    Sziasztok!
    Olyan linket keresek, hogy a SeedMaster 2k16 simán berakom a mods mappába és működik.
    Létezik ilyen? A válaszotokat előre is köszönöm.
  • FrezeR
    Igen azt lehet. De már egyből meg is vehetnéd a dobozos verziót is lehet jobban jársz :)
  • Robertoo21
    Szia FrezeR!

köszönöm a gyors válaszokat. :)
    Úgy gondoltam, ha megveszem a dobozos verziót, akkor a hivatalos oldalról le tudom tölteni a Gold edition-t és fel tudom vele patchelni a dobozos verziót?
  • FrezeR
    Szia

- Nem, a letöltöttet nem tudod rátenni (ha a steam-es verzióra gondolsz), az nem megy együtt a dobozossal.
    - A dobozost nem lehet aktiválni ott.
    - Minden netről letöltött hivatalos javítás, és hozzáadott új gép stb működni fog, mind a steam-es verzióval, mind pedig a dobozossal. A DLC-k esetében a dobozoshoz a hivatalos oldalról letöltötteket tudod hozzáadni miután megvásároltad. Steam esetében pedig az ott megvásárolt/letöltött verzióhoz, a szintén ott megvett DLC-ket adhatod hozzá.
    - Fogalmam sincs, de biztos van:)
  • Robertoo21
    Sziasztok! nagyon régen játszottam már a sorozattal és újra "rákapnék az ízére", viszont a következő kérdéseim lennének hozzátok :

- Ha veszek egy dobozos verziót, utána a letöltött(megvásárolt) Gold edition-t "rá tudom tenni"?
    - Úgy olvastam, hogy a dobozos verzió nem aktiválható steamen! Ha ez igaz, ugyanúgy tudok multizni (kapcsolódni és készíteni), mint régen?
    - Mindenféle internetről letöltött hivatalos és nem hivatalos kiegészítővel fel tudom patchelni?
    - Van olyan csapat, akihez lehetne csatlakozni ? (komoly multi érdekelne)

Köszönöm a válaszokat, előre is!
    Mindenkinek további szép napot!
  • endy papp
    Az sok ,az drága.....
  • Gerileveri
    Könyörgöm 2 rugó a tecsóban :D
  • Martinez01
    Üdv!
    Igazából Tesco, MediaMarkt, és társai helyeken meg lehet vásárolni újonnan! Én azt hiszem pár ezer forintért vettem 2-5 ezer körül van. Így ha esetleg multizni szeretnél tuti nem lesz kódütközés.

További szép napot.
  • hekus2014
    Sziasztok, aki esetleg megunta vagy van felesleges farming simulator 2015 én azt meg venném.
  • Hunter of Deer
    ha magyar patchet töltesz le akkor nem lesz magyar a játék?
  • CseNo
    Sziasztok! Érdekel valakit FS 15 bolti, magyar nyelvű játékhoz eredeti GOLD kiegészítő csomag? Nekem nem ment fel az angol eredeti játékra :( Érdeklődni privátban!
  • ElBanday
    Szia!
    Köszönöm, a frissítés sikerült, megoldódott a probléma.
  • dimre
    Hali!
    Erre gondoltál?
    Van ez a csatoló a pótkocsikhoz: Kuplung
    vagy van ilyen pakk: Krone BestPack

A zöld kupacoknál füvet tudod eladni.
  • kocsilajos
    + az alap mappán a kis zöld fű kupacok mire jók?
  • kocsilajos
    Sziasztok!

Nagyobbacska nyerges pórkocsit szeretnék felakasztani a silózó gépre és csak egyet (mivel szeretnék betolatni vele a silóba és nem akarom szétakaszgatni) de a vonórúdja lentebb van mint a gép vonófeje, hogy tudom a rudat fentebb állítani mert látszik rajta hogy lehet állítani.
  • ElBanday
    Szia!
    Köszönöm a gyors reagálást kipróbálom
  • dimre
    Hali!
    A traktorhoz szükséges a Drivecontrol mód, és a Gearbox (ez inkább ajánlott, ha kormánnyal játszol).

Plusz egy Courseplay frissités is rád fér (külön a Fendt miatt variáltak benne, nálam álomszépen dolgozik a CP-vel)

Drivecontrol

Gearbox

Courseplay
  • ElBanday
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Letöltöttem a Fendt 700 Vario SCR (Ago-Modding) trakit de courseplay használatakor "megzavarodik",nem követi a beprogramozott útvonalat, letér róla, teszi ezt szántás vetés és szállítás estén is. Szállításnál már a töltésnél el kezd remegni, kuszni kezd és "szellemképes" lesz. Gyári és módolt pályán is próbáltam uaz a helyzet. Az auto traktor funkciónál nincs gondja. Ha valakinek van ötlete örömmel várom.
  • Hunter of Deer
    Meg is vettem Steamen akciósan :) (megvan dobozosan is, de lecseréltem a gépházam NZXT H440 és ebben nincs optikai meghajtó... így nehéz lett volna játszani :( majd eladom valakinek )

tudnátok nekem linkelni olyan lerakható objektumot ahol a híg illetve normál trágyát el lehet adni?
  • Hunter of Deer
    Nagyon frankó videó és csodás géppark! Most megint megjött a kedvem a játékhoz :)
  • Caliph
    ilyen gépparkkal öröm lehet dolgozni :)
  • McEachran3
    Sziasztok. Már egy éve nézek fölművelés témájú videókat, de ilyen tiszta, és rendezett telephelyet még nem láttam :D
    :O
  • aZsandar
    Boldog új évet mindenkinek! ;-)
  • McEachran3
    Köszi, ezt én is láttam. Közben megoldódott, egy kedves fórumtárs súgott :D
    <modsDirectoryOverride active="false" directory="C:/Temp" />.
    Itt a false-t át kell írni true-ra, és aztán a C/Temp helyére azt az elérhetőséget ahova akarod rakni a modokat. Ezután már lehet is másolni a modokat, és törölni a régi helyükről. A savegame-ek áthelyezésére nem találtam lehetőséget, de azok úgysem foglalnak sokat.