24056
  • endy papp
    Azt sem értem egy letöltött zipet miért kell kicsomagolni.
    Nyilván vannak esetek de ez ne az.
    Letöltöd bemásolod használod ennyi.
    Ha az összes hibás akkor azt magyarázd el hogy nálam hogy-hogy se műkszik elsőre bármelyik link zipje.
    Nem a rosszal kell nyűglődni. azért próbáltam segíteni.
    De látom nem sok sikerrel....
    Abban igazat adok hogy nem lehet kicsomagolni ,de gondolom az illető nem szerkeszteni szeretné hanem használni.
    Ha meg igen akkor nem tudok segíteni.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.03. 11:44:05
  • endy papp
    Kezdem az elején.
    Először is a játékot indítsd el ha nem tudod hol-melyik számú helyen van az adott map amit használsz.
    Ez lehet 1-20-ig.
    Ha ez megvan akkor /könyvtárak/ dokumentumok/ My Games/FarmingSimulato2015/savegameBacup/
    Ha ide eljutottál ezt megnyitottad,látni fogsz egy csomó mentést .
    Ezrek közül megkeresed a szám szerinti(1-20-ig) megfelelőt majd ott időrendben kiválasztasz egy korábbit a legutolsó előttiből.
    Nyilván előtte törlöd (1-20-ig) az aktuális helyen levő összes fájlt(savegame1-20-ig értelem szerűen csak azt ahol a rossz mentésed van),és ide bemásolod ezeket.
    Ilyen módon bármikor bármelyik mentésed bárhova beilleszthető bemásolható.
  • n0tr3adY
    ... Mármint tömörítési hibás a letöltött .zip.. Lehet ingame működik ettől függetlenül (nem próbáltam ) de én eddig akárhonnan szedtem le, nem lehetett kicsomagolni. Se TC, se winzip, se winrar... Én így értettem, hogy hibás az összes.

#upd. winrar repair ;)

Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.07.03. 11:32:53
  • joceruza
    Hogy töltsek be korábbi mentést? Nem egy mentés slotonként?
  • endy papp
    Nos a saját (nem kevés) tapasztalataimból kiindulva,mikor legutoljára mentettél akkor valamelyik mod hibás volt ,és emiatt a mentésed is.
    Hasonlóval találkoztam már,volt hogy pár óra ment a levesbe,mert előtte nem próbáltam ki az adott módot és emiatt,hibás volt a mentés is.
    A lényeg, a mentések közül tölts be egy korábbit ,ami előtt még nem volt használatban az adott(újonnan megvett) mod és úgy próbáld ki.
    Nyilván a többi részletet te látod neked kell kitotózni melyikkel és hol van a bibi.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.03. 11:19:49
  • endy papp
    Itt egy másik link csak úgy hirtelen ez akadt a kezembe kb ez is 5 percet vett igénybe a kombi kipróbálással együtt.
    Valószínű nem nálam van a gond
    New Holland CX8090
    Szerintem ha picit keresgélnék még biztos találnék pár használhatót....
  • joceruza
    Lenne még valami! Tegnap a Nádasdfalván nyomattam egyet. Sok mentés és betöltés is volt ami működött is. Aztán elkezdtem a bálákat összeszedni a Fliegl baletransporter pack-al. Nem is volt baj. Összeszedtem,leraktam,mentettem és azóta nem tölti be a mentést. Ilyenkor mi lehet a gond?
  • joceruza
    Kösz!
  • endy papp
    Az eddigi tapasztalataim szerint megy.
    De persze itt is mint minden modnál lehetnek kivételek.
    Ha jól emlékszem amit most használok Ackendorf map ott is benne van ez a funkció de megy minden gond nélkül.
  • endy papp
    Nem tudom miről beszélsz.
    Ahonnan linkeltem, az első letöltési helyet "Modhub.us." letöltöttem,kipróbáltam ,működik,nem tudom mi kellene még....
    Az egész kb 5 percet vett igénybe, a próbával együtt.
  • joceruza
    Ha egy map soil modos,akkor kell is használni,vagy megy nélküle is?
  • n0tr3adY
    Nem user error.. Valószínűleg packet lossos volt a vonala a feltöltőnek, mert nem lehet megnyitni a .zip-et. Tegnap este még egy helyen volt kint, ugyanigy hibásan; ez csak tükrözött link.
  • endy papp
    Az is lehet hogy "user error"
    Nekem elsőre sikerült.
    Csak jó helyen kell keresni .
    Én majd mindent innen szedek le.
    Parancsolj.
    New Holland CX8090 v1.0 beta
  • FrezeR
    Valakinek sikerült már leszedni bárhonnan ezt a New Holland CX8090 gépet? Mert én bárhol próbáltam mindig hibás a zip fájl.
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.07.03. 00:03:37
  • endy papp
    Szalmából amit össze gyűjt lehet kapni forgácsot vagy szilázst amelyik neked tetszik arra állítod és nyilván leadod ahol kell .
  • nono28
    Sziasztok!
    Tudja valaki hogy mire jó az a termény amit a Krone Premos csinál?
  • atibacsi1977
    Bocsi, olvasom a fórumot, de ez elkerülte a figyelmemet. Napokkal ezelőtt olvashattam, és most már nem emlékeztem rá.
  • endy papp
    Közbe nem árt elolvasni mit írnak itt.
    Míg legépelted a szöveged már rég megtaláltad volna a választ,ha egy picit lejjebb görgetsz.
    Ráadásul a te hsz.alatt volt 2-vel.
    https://sg.hu/forum/uzenet/1277554239/18777
    Pár hsz.-al lejjebb írtam igaz nem neked a választ ugyan erre a kérdésre.
  • Carl Davies
    Bolt, lehelyezhető tárgyaknál megveszed a mosót, és oda teszed ahová akarod.
  • atibacsi1977
    Újabb probléma...
    A kocsikat mosni kéne,mert igen piszkosak, de nem tudom hol tegyem. Ráadásul nem engednek be az egyik üzembe, mert piszkos a gép.
  • joceruza
    Köszi! Lehet.....
  • endy papp
    Én egyszer próbáltam de inkább több kárt okozott mint hasznot hozott volna az össze akadások miatt (10GB modban mindig akad ami nem tetszik a másiknak) így nem is használom.
    Szerintem nálad is valami összeakadási gubanc miatt nem műkszik rendesen.
  • endy papp
    Azért azzal mindenki tisztában van (korábban már bővebben kifejtettem) a játék készítőknek nem csak ezt ""köszönhetjük""
    Pl: Miért nem kell a tehenektől elvinni a tejet, a tyúkok a mai napig mindenféle táplálás nélkül csak úgy öntik magukból a tojást,stb stb.....
    Hosszú a sor egy egész oldalt tele írhatnék vele, ami nincs alapból benne a játékban.
    Ja és nagy valószínűséggel nem is várja senki hogy az FS 2017-ben benne lesznek ezek az alapnak számító funkciók.
    Miért? nos egyértelműen a modderekre épített ez a játék már évek óta,hogy ez mennyire jó vagy nem ezt mindenki döntse el magában mielőtt megvásárolja és farmozásra adja a fejét.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.01. 13:05:39
  • joceruza
    Helló!
    Használja valaki közületek a Multi Overlay Hud modot?
    Nálam a siló rész valamiért nem jó. Találkoztatok már ilyen problémával?
  • atibacsi1977
    megvan köszi mégegyszer...
  • atibacsi1977
    Köszi ez működött, de a drive controlt hogy tudom törölni? Nincs ilyen nevű zip a modoknál...
  • Carl Davies
    Neked kell indítani. Talán a Z-vel, vagy CTRL. nyomkodd végig, 2.x kell asszem nyomni, egy a gyújtás, másik az indítás. Vagy töröld a modok közül a Drive controlt.
  • mokuci74
    "Csak akkor működik ha map tudja ezt a funkciót....." Hhhhhhhhh.... 2016-ban..??? Koszi Giants
  • atibacsi1977
    Ja és eredeti a játékom nem virágbolti.
  • atibacsi1977
    Hello!
    Leszedtem egy mapot, aminek a neve Pleasant Valley Rivers. Betöltés után beülök a trakiba de nem indul. Az egyik gép sem indul, nem tudok bele kezdeni semmibe...
    Miért lehet ez?
    Köszi a választ előre is.
    Üdv
  • endy papp
    Csak akkor működik ha map tudja ezt a funkciót,szerintem az a map nem, mivel a játék készítők csinálták így ilyen extrák hogy is lennének benne.
  • endy papp
    Mikor megveszed (az elhelyezhető tárgyaknál találod) akkor oda rakod le ahova szeretnéd.
    Vagyis mikor rákattintasz hogy vétel akkr bedob a térképre és te oda navigálsz ahova szeretnéd lerakni ,megnyomod a megfelelő billt és kész.
    Ha odamész akkor ott kell lennie.
  • DonPedro22
    Ha veszek magasnyomású mosót akkor azt hol találom? a boltnál nincs
  • mokuci74
    Azért van a gép, hogy pihenjen a nép...... nem ? :D
  • Carl Davies
    Vezesd füzetbe :D Én egyszer Euro truck-ba vezettem fuvarlevelet XD Egész "fílinges"
  • mokuci74
    Sziasztok,

A gyari Sosnovka terkepen jatszom, letezik olyan mod ami a merlegelesekrol statiszitkat vezet ? FS 13-ban volt waagenstatistik , de 15-hoz nem talaltam sajnos....
  • DonPedro22
    Megvettem a játékot, és szeretnék csatlakozni csapathoz, régebben már játszottam FS-al.
  • endy papp
    Ha valaki szeretne kopterről permetezni vagy szállítani gépeket tessék.
    Helicopters v1.0
  • endy papp
    Tudom nem sok infó de csak ezt találtam.
    Németül tudók előnyben.
  • Gerileveri
    Teszel róla, hogy megjegyezzük :P Szerencsére már van saját topicja.