24056
  • traktorista
    Ez a modolás átka is egyben, sok kompatibilitási probléma. Meg talán nem is akarnak gyöngyöt szórni a disznók elé. De azért megérik ők is a pénzüket, profitmaximalizálásra hajtanak. Sok olyan játékot lehetne felsorolni, ahol a készítők idejüket, energiájukat nem kímélve igyekeztek azt minél tökéletesebbé tenni, már csak a szakmai büszkeség miatt is. Szerintem ilyen játék a Spin Tires is. Pár lelkes programozó munkájának gyümölcse.
  • joceruza
    Az ilyen embereket mi élteti a játékban? A gépek fizikája? Az igazi gazdálkodás? Vagy hogy valódi talaj és időjárás szimuláció? Nem hinném!
  • traktorista
    Ez igaz. Én is sok olyan modolt traktorral játszottam, amihez képest a gyáriak fényévekkel jobbak fizikai viselkedésre. Ugyanakkor olyat is találtam, ami rávert a gyáriakra. Kétségtelen, hogy igénytelen a közönség is, de ez amiatt is van, hogy kevés az igazi szakmabéli vagy rajongó. Sok a laikus és a gyerek. Én jóval több pénzt is kiadnék a játékra, de akkor az minimum olyan legyen, mint a Spintires.
  • dimre
    A "Classic DLC"-t mindegyikhez kiadják ingyenesen
  • joceruza
    Nem az a gond hogy milyen gyártmányú és mennyi idős vasakkal akar az ember földet művelni........ A dolog lényege hogy ha valaki csinál egy kockát amire rá van írva hogy MTZ,az már jó. Ha a játékban van egy képekből összetákolt MTZ-d és van némi sár textúrával elfedett gödör, akkor az már tuti játékélmény. Kevés embert hat meg már a fizika és a valódi földművelés. Ezekhez az igényekhez képest amit adnak az már bőven sok. Kijön a játék és hála az igazi fanoknak, a 2011-es játékhoz összeekézett *zarokkal nyomatják orrvérzésig. Minek fejleszteni?
  • Carl Davies
    Simán csinálhatnának bele régebbi traktorokat alapból. 13-ban még volt 2-3, 15-ben már egy sincs.
  • traktorista
    Az a játék szempontjából nem minőségi értékmérő, hogy valaki öreg masinákkal szeret játszani. Ezekkel is meg lehetne valósítani maximálisan reális grafikus motort. A hiányérzet amiatt van, hogy a gépek fizikai viselkedése nem valós, nem valós a talajművelés és úgy általában az egész gazdálkodás. A többséget viszont az ilyen tartalmi dolgok kevésbé érdeklik, megveszi a játékot anélkül is. Igaz nincs is más alternatíva, monopolhelyzetben vannak.
  • joceruza
    Úgy őszintén! Ezek után te törekednél a minőségre? Ennél 1000-szer többet kap a nép,mégis ez kell nekik.

(a kép készítőjétől elnézést kérek,de példának tökéletes)
  • oneal1
    tényleg Spintires-t kijavították már?

volt egyszer a balhé hogy a kiadó és a készítők összebalhéztak és a készíték direkt szarul patchelték a gamet,hogy ne lehessen játszani :D
  • Caliph
    nem tudom ismeritek e a spin tires játékot,halál egyszerű fa szállítós játék iszonyat jó dagonyával
    aki még nem próbálta hajrá,egy ahhoz hasonló rendszert már illett volna beépíteni ide.

Ha nem mutat ennél többet a 17,asszem virágboltival meg fogok elégedni,ezt már nem veszem meg
    max ha tescos leárazás lesz 2000ért

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.28. 18:46:51
  • traktorista
    Ezt szerintem a végtelenségig lehet művelni, mert rájöttek, hogy jobb parasztvakítós látványvilágba elmenni, mint a realitásokra koncentrálni. Kibővítik konzolokra is, és úgy már elég nagy piacot szereznek. Ez az alábbi videó is olyan meseszerű, szép színes, ezt kajálják a nagy tömegek. Ha a konkurencia inkább a realitásokra fog koncentrálni, de amellett nem lesz meg a mesevilág szerű megjelenés, akkor alul fog maradni. Sajnos ilyen ez a mai világ, a népeknek csak a látvány kell. Meg lehet nézni a mozikban a sok tartalom nélküli, semmitmondó CGI-s képregény adaptációt. Én az első tíz perc után elalszok rajta, mégis a tömeg őrülten kajálja. Fordítva vagyok bekötve és bizonyára sokan vagyunk még így, de nem elegen.
  • dimre
    Az első "kedvcsináló" videóban látszott sárszóródás a kerekeknél (amit persze modderektől lestek el), én erősen kozmetikázottnak láttam azt a felvételt.
    A játékosok, fanok megint mérgelődnek, hogy ua. mint az előző kicsi plasztikával, a Giants meg röhög, ismét sikerült lehúzni a népet, és majd a modderek úgyis kikalapálják. Ez a dé jávu kétévente ismétlődik, de vajon meddig ? Manapság ez a divat a játékfejlesztőknél (tisztelet a kivételeknek), összedobnak egy kupac sz@rt, és majd a "hülye fanok" megtoldják. Én nem is emlékszem, hogy valaha játszottam volna a fs széria bármely részét módok nélkül.
    Már két éve időszerű lett volna egy engine fejlesztés, ami persze most sem valósult meg.
    Pl. sötétben, világosban a gépek világítása munkalámpákkal együtt, az fps máris mélyrepülésbe kezd, ha egy telep, település világítása akkor már diavetítés van.
    A F1 pályák mintájára készült sima felületű földek, még annyi pukli sincs benne mint a versenypályákon.
    stb.

A gépek kidolgozottsága (jó szépek), jóformán ugyanolyan minden traktor eleje, hátulja, a motorház burkolat, ugyanazt az modell elemet használják mindegyiknél. A festés és a márkanév más, ez is mekkora spórolás, nem kell lemodellezni mindent, jó lesz az az egy mindegyikre.

Aztán majd később jönnek a DLC-k 5-10-20 euróért, simán elvannak mint a befőtt.
  • joceruza
    Nem is volna ezzel olyan nagy baj,de megint tükör lapon kell majd játszani......
  • Caliph
    ha valaki ezt a videót megcsinálná ugyanígy egy modolt fs15el(napraforgó,ugyanazok a gépek) szerintem észre se vennénk a különbséget....
  • dimre
    Egy újabb videó a 17-ről
  • nono28
    Jó estét!

Olyan kérdésem van hogy a Traktorokon fekvő villogót melyik gombal lehet függőlegesbe tenni?
  • endy papp
    Pár infó az FS 2017-ről
    FS 2017 infók
    FS 2017 új képek

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.25. 19:52:54
  • McEachran3
    A Cattle and Crops kb. hónaponta ad ki új infót, szóval a következő 1-2 hétben valószínűleg már lesz valami.
  • DonPedro22
    A konkurensről egy ideje nincs hír... Cattle and Crops facebook oldalukon sincs 1 hónapja hír :( pedig jobban várom mint ezt és jobban néz ki és ígéretesebbnek tűnik.
  • joceruza
    Ezzel a játékvétellel én sem fogom támogatni őket....
  • traktorista
    Hát ezek a képek nekem csalódást jelentenek. Két év alatt csináltak egy új amerikai pályát, pár új traktort és kerül bele valami parasztvakítás is, talán a hídépítés. Lényegileg a játék nem változik semmit, egy tovább polírozott 2015. Nagyon remélem, hogy a konkurens játék rendesen a hátsó felükbe fog durrantani és attól kezdve nem lesz elég a parasztvakítás, érdemi dolgot is fel kell majd mutatni. A monopol helyzetük miatt az évek alatt kényelmesen szétterültek, mint az iszap. Én mostanában a 2011-gyel játszom, szerényebb grafikán ugyan, de kb. ugyanazt tudja, mint a későbbi verziók és valahogy még hangulatosabb is. Ezt az új tákolmányt már valószínűleg nem fogom megvenni.
  • endy papp
    Nem ,ez már vicc kategória....
  • dimre
    Ez a két traktor a "bónusz"
    (vagyis a festés a traktorokon)

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.07.24. 22:55:50
  • endy papp
    Épp annyi "újítás" lesz benne ami eladhatóvá teszi.
    Nem hülyék ezek, tudják mitől döglik a légy, mi kell a"parasztnak"
    Persze ha 2x ennyi "új dolog" lenne benne, sem vinnék túlzásba ,de mint tudjuk ....SOON-2019.....
    Nekem ígéretesnek tűnik,nyilván kell ,neki fél-1 év míg a modderek rendesen ráfeküdnek,tovább gondolják-fejlesztik az "új" funkciókat bele rakják.
    Akármi kisülhet belőle.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.24. 22:43:29
  • Fantasy18
    igen de semmi....
  • Carl Davies
    Hát igen. De azért lesz 1-2 érdekes "újítás" szerencsére. Nehézségi szintekkel kapcsolatban, trágyázással stb. Igaz, kb minden megtalálható most is a modok közt, de így mégis jobb. Ez a Challenger meg csak steam előrendelőknek lesz, ha jól értelmeztem az eggyik cikket.
  • joceruza
    Miért nem lepődik meg ezen az ember.......
  • Caliph
    ahogy elnézem dinamikus talajra nem kell számítani

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.24. 19:38:28
  • FrezeR
    Új infók a játékról, németül tudók előnyben

LS 17
  • Caliph
    leeresztés után be is kapcsolod b betűvel?
  • Fantasy18
    Egy kérdés srácok... miért nem müködnek a bálázóim? le eresztem de nem müködik... egyik sem... sem módolt se pedig gyári
  • nono28
    Nem alakítottam át,mert nem tudom hogy kell.
  • endy papp
    A 13 modok nem jók a 15-höz.
    Ha csak nem alakítottad át ,de gondolom ha sikerült volna akkor nem jelentkezne ez e hiba.
  • nono28
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy,átraktam fs13-ből egy traktort.És mikor rámegyek azt irja ki hogy nem vásárolhatom meg!Mit csináljak hogy megvehessem?
  • joceruza
    Remélem lesz benne öltöny is,mert abban taposom szét az összes MTZ-t!
  • Carl Davies
    Ruhaváltás az fontos ám ... Minden "szart" belepakolnak, csak azt nem amit kellene.
  • McEachran3
    Sziasztok. A mapon amin éppen játszom a BGA-nál csak silót fogadnak el, szóval úgy döntöttem, hogy beteszem a kevert takarmányt is a termények közé amit elfogadnak, jó néhány mapon láttam már ilyen megoldást.
    Be is tettem a trigerbe a termény nevét, és be is áraztam. Amikor indítom a játékot, látom is, hogy szépen megjelenik, hogy a BGA vesz kevert takarmányt, és az ár is rendben van, viszont nem engedi feltölteni a feldolgozó tartályt kevert takarmánnyal.
    Valakinek ötlete, hogy miként tudnám működésre bírni?
  • endy papp
    Az semmi ,olvastam hogy már a ruházatot is lehet variálni.
    Remélem bikiniben is tud majd trágyát hordani....
  • Caliph
    fs2017 újdonság !!! Női karakter .. :DD 444
  • McEachran3
    Az az érdekes, hogy a log szerint szépen beépül minden típusú járműbe, viszont nem látható a játékban.

Az AppData-ban meg nincs mappája az FS-nek, az editornak van kettő is, de magának a játéknak nincs.