24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Gerileveri #19008 Volt szerencsém a Gamescomon körülnézni. Cattle and c sehol. Az összes többi Farming copy-paste gyalázatos minőségben (lásd Farm Expert).
A Giants standja kb 4x akkora volt mint tavaly. A sajtótájékoztatón a szokásos bullshit mellett talán annyi volt érdekes, hogy továbbra is DEKLARÁLTAN a modder közösségre építenek, tehát aki azért nyafog mert nem lehet emut tenyészteni és gyapotot szedni annak tuti lesznek remek modok ahogy mindig is voltak.
A Giant MAGASAN veri az összes többi konkurens bohócot (Astragon, UIG és a többi fisfos), bár próbálkozások vannak, de itt nem lesz csoda a közeljövőben. Sajnos ez van. -
-
endy papp #19006 Jól látod a koncepció jó irányt követ csak a megvalósítás ,hát hogy is mondjam,gagyi ebben a formában.
Azért is írtam korábban lenne pár dolog amit az fs-be át kellene (az fs lehet soha nem csinál meg) emelni és kapnánk egy jó farm szimet.
-
Visszatérve a Farm Expertre, csak én látom úgy hogy ők tényleg simulatort akartak csinálni? Szerintem "kis" utómunka és verhetné bármelyik Farming Simulatort. Csak kíváncsiságból elpörgettem az időt az első aratásig. Hát sok mindent nem kellett betakarítani. Olyan gazos lett hogy nem sok dolga volt a kombájnnak. Grafika jó, modellek igen összecsapottak, viszont a realitás terén nagyon ott van. -
endy papp #19004 Na igen ezek nekem is tetszettek,de az a gond hogy e mellé még 3x ennyi negatívum társul ami számomra már sok és gondolom a többség számára is nem véletlen a sok negatív kritika.
A végén hasonlóan én is úgy voltam hogy akár jó is lehetne,de inkább bele kezdtem megint a az Ackendorf map legújabb változatába.....
Pedig jó lehetett volna addig míg az fs meg nem jelenik....
Remélem a jövőre megjelenő pure farming azért többet villant,a catle and crops ,meg lehet soha nem jelenik meg........
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.04. 15:58:34 -
farm expertről pár szóban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami tettszett: farm managelés,benzinkút,meteorológiai állomás , szerelőműhely(olajcsere! ikerkerék felszerelés,javítás),mosó építés,siló bővítés,szal a farm testreszabása
Időjárás befolyásolja a munkát,nehezebb a sárban mozogni,megvalósítása elég gagyi de értékelhető a próbálkozás
dinamikus talaj,minimál szinten igaz de van :D
traktorba ki és beszállás animálva van,nem csak úgy teleportálunk,gépeket le kell állítani ha kiszállsz különben ketyeg amig van nafta :D
2 órán belül itt is ment a refund,még jó is lehetett volna :) -
n0tr3adY #19002 steamDB lökd át ojróra
Euro 24,99€ Base Price 7,49€ at -70%
7.5 ojró volt a legolcsóbb. Az mennyi is?
Amúgy félreérthető volt(am), az emote a steames 34.99 euro-s árnak ment, nem neked :) Sorry!
Nekem ráér a multis rész, az úgyis csak mapteszteléshez kell. Ezért nem rohanok.
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.09.04. 13:50:50 -
endy papp #19001 Majd minden játékom steam-s de ezt már a 13 óta dobozosként veszem,és ez most sem fog változni....
No meg én már a megjelenés napján szeretnék vele játszani,így nem várok leárazásra a steam-n,ha majd valamikor lesz......???
Mellesleg figyeltem a steam-s leárazásokat anno a 15-nél soha nem ment a dobozos alá,így valószínű,ez sem fog
-
n0tr3adY #19000 Lesz az 50%, csak türelemmel kell lenni a Winter Sale-ig steamen...
-
mokuci74 #18999 Ámen :) -
endy papp #18998 Az FS 2017-t házhoz hozzák 6890 ft-ért szállítás ingyenes....
nem sokkal több mint a 17 euro
FS 2017
Nekem inkább az Fs még ha drágább is.
Majd ha ez 7 euro lesz akkor talán.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.03. 22:26:07 -
mokuci74 #18997 Egy par patch,aztan jo lesz ez...... remelem :P Mondjuk inkabb ezert 17 juro, mint az FS (Ctrl+c Ctrl+v) verzioert 35......
De hat kinek a pap, kinek a papne ugyebar :)
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2016.09.03. 21:52:32 -
endy papp #18996 Kipróbáltam,megvettem,persze 2 óra eltelte előtt vissza kértem a pénzem. 
Igazából annyira nem gáz de még az FS-től messze van szerintem.
Annyira nem részletezném miért is.....,mert felesleges,elvenni sem szeretném senki kedvét, aki szeretné kipróbálja,ha nem jön be neki, vissza adják a lóvét.....
-
Megelőlegezve a bizalmat, hogy működni fog, előre félek a sok "miért nem megy, nem látom, nem jó, szar ez a cloud izé" hozzászólástól.
Trágya az lesz bőven játékon kívül is.
A térképnek örülök, hogy készül, nekem nagyon bejött a V5 is
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.09.03. 19:22:12 -
n0tr3adY #18994 Ne idegesitsen...Némelyik modder a Giantsnek dolgozik.
Inkább a Mod Conversion Cloud projektjük az aggasztó. Felhőbe-feltöltős-automata-modkonvertálós dologról van szó, amibe természetesen emberi beavatkozás is kell (ld. pl az új fényforrásokat importálni, scriptek stb). Eddig is volt elég hulladék loghibás mod, most viszont deklaráltan elönt mindent a fostenger.. Bármennyire ötletes és jó újitás is.
-
n0tr3adY #18993 Készül a jó modmap ;) FSH Modding V6 néven.. -
Na ahogy nézem a farm expert 2017 már bukott is -
Engem az is idegesít, illetve szomorúsággal tölt el mostanság, hogy jó pár komolyabb modder csapat kihátrál(t) a játék mögül, mert megunták, hogy a modjaikat mások kiadják sunyiba, meg tönkreteszik. Ha ez így folytatódik, akkor meszeltek a játéknak idővel. :/ -
endy papp #18990 Tetszik amit látok de sajna olyan ("dezsavű") érzésem van.
Mivel ezeket a műveleteket már a 13-ban húszmilliószor megcsináltam,igaz modként és más körítéssel.
Sajna nem nagyon látom az előre lépést.....de persze várom hogy toljam vele ,de értelmes módok és jó modmap nélkül ez így eléggé uncsi lesz.
Legalább is, talán pár hónapig "újdonság" meg minden,de azért na.
-
FS 17 állatok gondozása:
-
n0tr3adY #18988 Scriptek szokás szerint széthullanak...
De erre a Cloud Conversion dologra kiváncsi kíváncsi leszek.
-
Akik majd szeretnék a 15-ből átmenteni kedvenceiket a 17-be, azoknak íme a tutorial
-
endy papp #18986 Attól tartok az előzetes vidi alapján hogy nem ez fogja ledönteni a trónról az FS szériát.
Mellesleg majd koppig FS 2015....másolat
Persze jobban örülnék ha nem lenne igazam és csak ezzel kellene tolnom mert annyira HC farm szim.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.26. 18:34:14 -
endy papp #18985 Igazából nem a koraival van a gond szerintem ,hanem nem látom benne azt a nagy koncepciót ami miatt annyira ezzel szeretnék farmozni,no de 1 hét múlva már okosabbak leszünk.
Sokat nem várok tőle.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.26. 18:29:09 -
endy papp #18984 Ja bocs még annyit hogy ,most olvasom,a teheneknél még mindig nincs manuális tej leadás.......nagyon bonyolult lett volna "Marhu" féle elhelyezhetőt beletenni....
-
endy papp #18983 Múlt héten megnéztem egy hosszabb vidit belső nézetben de még külsőben is,pár perc után azt hittem hajón ül a paraszt mert annyit billegett....
A másik meg hogy, az FS-nél mégis hogy gondolják ezt a tyúkoknak nem kell semmi(kaja,víz).....ÁÁÁÁ nem is mondok inkább semmit.
-
kicsit korainak érzem még videók alapján a kiadását,de ott a refund ahogy mondod :) -
Az aszfalton vagy sima talajon is ugyanúgy imbolyog a traktor menet közben mintha szántásnyomban menne. -
Csendben röhögnek a markukba
Állatokról kis infó (a pipik megmaradnak fényevőknek alapból, majd a Marhu brigád úgyis "feltuningolja" az állattartást)
FS 17 ÁLLATTARTÁS -
Balázs 17 #18979 Hi
Kicsi off:
Már nagyon el kéne egy jó kis konkurencia a játéknak és eddig talán ez a legígéretesebb, sőt... :D -
endy papp #18978 Semmi gond a múltkorában én is tettem be a dinamikus talaj miatt vidit.
Az Fs-nél még úgy is csend van egyenlőre....
Egy próbát meg ér ez is, max vissza kérem a pénzem ha annyira gáz lesz Steam-n
De lehet elszórakozok vele októberig.....
Megjelenés szept.2.
De dobozos is lesz ha valakinek az kell.
Farm Expert 2017 -
farm experte beta gameplay bocs az offért :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.25. 14:23:46 -
endy papp #18976
Egy részletesebb hosszabb bemutató a mapról és egyebekről..... -
Dinamikus talaj majd talán csak az FS2025-ben lesz, viszont van már pattogó kosárlabda, amit meg is lehet fogni. Hurrá! 
A vonatvezetés ötletes, bár a fizikai jellemzőire nem figyeltek annyira, ilyen sebességénél már kisiklana. Ez egy leporolt és kicsit kifényezett 15-ös lesz. Már nagyon várjuk a 19-et.
Csókolják meg a
-em!
-
endy papp #18974 Aki esetleg unatkozik,
Újabb Gameplay vidi
Egyenlőre ennyi újat találtam
-
endy papp #18973 Hogy az Fs-ről is essék szó.
Ha ezt még a modderek megpiszkálják a terményeket is lehet majd ide-oda rakodni szállítani......jóóóó lesz ez
De ez a farakosgatás is baba lesz.
-
endy papp #18972 Picit off.
Ha már egy ilyen kompatibilis lesz az FS-el akkor semmi szükség a dinamikus talajra.
Ebben azért komoly dinamika van.....
-
endy papp #18971 Aki ezért ad majd 50 eurót ,nem bántásból, annak sok a pénze.... 
Farming Simulator 2017 (Megjelenés előtt)
Farming Simulator 17
Félre értés nem essék én is drukkolok egy igazi Farm szimnek,de tuti az FS-ből többet el fognak adni mint a többiből főleg hogy már alapból multi platformra jön ki.
Innentől a Giants-t meg már nagyon nem fogja érdekelni a konkurencia.
Az meg hogy majd mi lesz 2019-ben.....még meg is kell érni.
A fákat én is láttam az előzetesben épp olyan sokszögletű volt mint a 15-ben
,de legalább ebben van favágás
Amiket meg hiányolsz ,nem is ígérték mivel a moderek már a a 13-ban megcsinálták ,ők minek erőlködjenek,1 év azt minden benne lesz ebben is.
Nyilván szerintem se így kellene lennie ,de akinek ez így nem felel meg megy a konkurenciához......igaz egyiknél sem tudjuk igazán mit is kapunk,de várunk türelmesen.
-
Carl Davies #18970 Youtube videó alatt szerintem felesleges nézni a Like-Dislike számokat. Nagyrészbe a feliratkozók ígyis-úgyis rányomják a Like-t. Nem nagyon tükrözi a videó tartalmának minőségét -
Nos én nem is vártam sokat főleg mióta először megpillantottam a játék képeit. Igazából ők csinálják jól, mert beszedik a sok pénzt és alig dolgoznak valamit rajta. Ennek a játéknak a 90%-a már 2 éve megvan és ugyanaz a többit részt kitöltik új gépekkel, egy két újítással amit a modderek alkottak meg. Amíg nem lesz nagyobb felháborodás emiatt (ebben nem nagyon hiszek) vagy egy nagyon jó konkurencia, addig ez lesz. Még emlékszem, hogy talán jó egy évvel ezelőtt lehetett szavazni, hogy mit javítsanak, mire fókuszáljanak az új részben. Na abból sem lett semmi :)