24061
  • endy papp
    A házigazdától majd szeretnék kérni egy szép új banner képet,hogy mi legyen, rá bízom,előre is THX
  • endy papp
    Már kinn az első update....
    Farming Simulator 17 Update 1.2.0 (*)
    Értelem szerűen ez NEM steam-s.
    Itt már módokat is tölthet aki szeretne.
    FS 17 modok
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.25. 05:35:42
  • dimre
    Aki még nem vette meg, két "olcsóbb" üzlet

AQUA

ÁRUMÁNIA
  • endy papp
    Én inkább megyek lefekszem,kipihenem magam ,mert holnap este nem megy majd a kosárra dobás
  • dimre
    Idegőrlő egy óra lesz , utána maraton, majd kb. akkor fejezem be, ha a futár kézbesíti neked.
  • endy papp
    Aki steam-s verziót vesz az már éjfél után tolhatja....
    Nekem jó lesz a holnap délután is,addigra ideér a futár.
  • endy papp
    Parasztos......mégis milyen lenne
  • Carl Davies
    Majd holnap kiderül! :D
  • dimre
    Nézem én is videókat, de legszívesebben már belecuppannék a virtuális gumicsizmámba, és körbenéznék a vidéken.
    A térkép nem fogott meg, Giants-nél nem igazán tudnak pofás mapot építeni, a kedvencem meg vlsz. csak jövőre lesz kész.
    Látva a videókat, a következő év szabadidős tevékenysége meg van oldva.
  • dimre
    Azért vannak, és lesznek modok, amelyek nélkül nekem nem fs az fs (GPS, Follow Me, Autocombine....), ez is pár apróság.

• Caliph
    A lerakható tárgyak is bővültek szépen,nagyobb siló,fix faaprító,műhely,sterimó,víztorony,többféle futószalagrendszer,garázsok,tárolók,kis faházak a szokásos greenhouse napelem szélerőmű méhészet mellé.. :)
  • Caliph
    nézegetem a videókat a játékról,úgy nézem végre be lehet állítani hogy a segítő megoldja e a gép feltankolását,ha kifogyott az üzemanyag(gondolom itt a szokásos módon vonja a pénzt és nem fogy a nafta). Ha ezt kikapcsoljuk végre értelme lesz a mobil üzemanyagtartálynak. és ahogy nézem seed fertilizer manure és slurry is szerepel a kikapcsolható dolgok között.
    Van úgynevezett fertileizer state beállítás , ez nem tudom mi lehet,illetve azt is be lehet állítani mennyi ekézést akarunk(periodic plowing required).
    További beállítási lehetőseg hogy mennyire koszolódjanak a gépek,az autómatikus gépinditás beszálláskor átállítható manuálisra.Pár apróság.
  • endy papp
    Majd nem olyan élethű mint a játékban....
  • dimre
    Napi evangélium
  • dimre
    Valós FS (tetszetős gépparkkal)
  • endy papp
    Parancsolj ,remélem benne lesz az is amit szeretnél szállítani
    BBS 900 Multifruit Trailer V 2.0 Multifruit
  • joceruza
    Nagy valószínűséggel bárhova teszed,nem fogsz tudni MULZIZNI!
  • gonosz88
    sziasztok hova kel tegyem amulti módot afarming simulátor 2015 be hogy tudjaAK MULZIZNI
  • Carl Davies
    Helló! Valaki tudna linkelni egy olyan pótkocsit, amivel tudom szállítani a gyümölcsöt?
  • endy papp
    Aggodalomra semmi ok már a pénz biztosítva van....igaz picit korán jött,habár aki már 1 hete tolja annak nagy szüksége volt rá hogy mire hivatalosan megjelenik minden meglegyen.....
    Itt már több mod is megtalálható hozzá.
    Fs 17 modok

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.22. 10:14:47
  • endy papp
    Most találtam ezt a vidit.
    Pl: erre a funkcióra is kíváncsi leszek,nagyjából sejtem ,hogy mi ,mivel a modderek megcsinálták a 15-ben,csak itt ahogy látom picit,tovább gondolták,mivel egyszerre fogy a "vegyszer" is.
    Lehet e nélkül nem is lehet vetni? ,vagy lehet ,de akkor elgazosodik,na majd kiderül.
    Én speciel ilyen apróságokat is tudok értékelni.
    Ahogy leengedte a vetőt, a traki is "lesüllyedt" no meg azért van mozgás (dülöngélés a trakinál) persze nem nagy de valami,majd a modderek hozzá teszik úgy is a magukét.
    Némely vidin a hangokat is lehetett hallani hogy átdolgozták részletesebb jobb lett.
    De van azért bőven "újítás" persze lehetne többszöröse,de ez van.
  • endy papp
    Egy darabig biztos nem fogom unni, míg minden funkciót gépet ki nem próbálok ,el fog vele menni egy kis idő,no meg alapból én mindig pozitívan állok hozzá azért is várom.
    Másképp bele sem érdemes fogni ,mert ennyi erőből a 13-al is tolhatnám....
    No meg fát még midig vághatok,most meg már vonattal is szállíthatom....
  • endy papp
    Na ja ott meg a ló másik oldalára estek,de nem kicsit.
  • Papa51
    De azért olyan fizika, mint a Farm Expert 2017-van, inkább nem kellene, mert az agyrém, ahogy még a sima beton úton is úgy billeg a traktor, hogy az ember simán tengeri beteg lesz tőle. Bár billentyűzettel játszom , de már szinte vezethetetlen, alig lehet egyenesben tartani. Túlzásba vitték a fizikát, de nagyon!
  • traktorista
    Én is így vagyok vele, már így az előzetes videókat elnézve és még ki sem próbálva a játékot, azt érzem, hogy piszkosul fogom unni.
    Majd meglátom mi lesz, eddig mindig megvettem, de most majd olvasom itt a visszajelzéseket, kíváncsi vagyok a reakciókra. Biztos nem fogok elsőként rohanni a boltba. Előbb megnézzük, hogy a magyar közönségnek hogy tetszik a dolog. Vajon a kibővített tevékenységek ellensúlyozzák-e a semmitérő fizikát és az unalmas, meseszerű külsőt?
  • endy papp
    Néztem én is,a vidit, talán jó is lehet ,főleg hogy pont nem most jelenik meg, addigra bőven uncsi lesz a 17,már most is az.....
  • n0tr3adY
    Kicsit OFF de FS.

Asszonypajtás nevezett egy FS15 képversenyre, a nyeremény egy előrendelt FS17.
    Megtennétek, hogy aki úgy érzi, dobna egy like-ot a képre?

Csak egy LIKE

Köszönöm fórumtársak

n0tr3adY
    Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.10.21. 20:55:18
  • joceruza
    Néztem! Bíztató.
  • FrezeR
    Sajnos ez várható volt. Ezt a sorozatot a neve el fogja adni mindaddig nem lesz változás amíg oda nem pakolja magát egy rivális cég terméke. a C&C-ben lehet kicsit bízni. Ma is raktak ki egy új videót érdemes megnézni, és még van egy évük a kiadásig.
  • joceruza
    A látottak alapján nem a gépekkel van a gondom.... Megint üveglapokon szántunk,vetünk. És még a többi apró-cseprő dolog amitől tényleg érdemes leülni elé.
  • FrezeR
    Remélhetőleg a 17-be is kerülnek majd be szép és fasza gépek a modderek által.
  • joceruza
    Nem. Eddig megvettem mind..... Egy Kipofozgatott 15-ért lehet már nem adok pénzt.Egy akciót mindenhogyan megvárok. Lemezen nem kell, steamen meg pillanatnyilag horror ezért a felhozatalért. Szerintem.
  • Caliph
    ez nagyon fasza hogy lapul a kerék,ez hiányzik nagyon,faján néz ki...
  • endy papp
    Akkor is verazzal tolnád ,nálad ez elvi kérdés,nem?
  • joceruza
    EZT kellett volna überelni a 17-el! Tuti lett volna a vétel.
  • FrezeR
    Én pl a 15-nél úgy jártam, hogy a megjelenés előtt 2 vagy 3 nappal (mint most is) már ki volt rakva a Tesco polcain meg is örültem neki gyorsan, be is raktam egyet a kosárba. Aztán a pénztárnál visszafordították mondván még nem lehet megvenni, mert van vissza 2 nap :D Kérdezem az eladót, hogy akkor mégis miért van kirakva vonalkóddal, árral, kedvezménnyel és mindennel együtt? Persze nem tudott válaszolni :) Szóval mindig van valami malőr. Egyébként ma beugrottam direkt megnézni van e kirakva, de egy darab sem volt még mutatóban sem.
  • joceruza
    Majd ha a modderek csinálnak belőle egy jó játékot akkor bolt (olcsóbb is lesz), addig meg maradok a virágboltinál vagy a 15-nél. Hiába nincs annyi gyári cucc,mod van bőven....
  • Hunter of Deer
    Marad a Steames vásárlás, hiába a DVD-s olcsóbb ha nem tudom hova tenni a lemezt és minden indításnál kéri ...
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.10.21. 16:42:08
  • endy papp
    Ja láttam én is korábbi vidiken.
    Nyugi lesz még több hasonló is sajna...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.21. 14:02:46
  • endy papp
    Ja írni is akartam,egyszer már jártam én is így egy más játékkal....