24058
  • Laca54321
    Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Giant editor, hogy működik? Evvel az új sínes bulival operálnék, már amennyiben lehet és ott kell...?
    https://www.modhoster.de/mods/railroad-tracks-set

Utoljára szerkesztette: Laca54321, 2016.11.04. 11:13:44
  • dimre
    Még készülőben van.
  • SzocsA
    Amúgy meg elhiszed, hogy van olyan aki még a büdös életben nem látott tehenet,csak a milka reklámban, az lilának képzeli el a tehenet és el is hiszi, hogy olyan....

bigmail

Amíg nincsenek állataid addig nem lesz trágyád, feltéve, ha nem silózol és eladod a biogáz farmon, mert akkor ott lesz. De pétisózni is jó vagy simán permetezni. Úgy kell csinálni ahogy a küldetésekben tetted.
    A segítséget vagy a leírást megnézted? elég sok minden le van írva, a térkép előtti oldalon. a favágás is, az állatok, meg az ikonok jelentései.
  • LeWyTy
    Szuper, letölteni hogy lehet?
  • endy papp
    Akkor nem akarja a játék hogy farmozz....
    Próbáld meg a steam-t ha ott jó akkor küld vissza a lemezt mert rossz...vagy nem tudom.
    A steam-nél 2 órán belül vissza kérheted a pénz és vissza is adják.
    Ha ott jól mükszik akkor megoldódni látszik a gondod ...talán
  • Tuningtrabi
    Módok nélkül is. Feltelepítés után amikor kipróbáltam egyből tapasztaltam.
    Az eredeti előtt kipróbáltam egy töltöttet egy ideig semmi gond nem volt vele az angol nyelvet leszámítva de egy idő után az is lefagyott amikor kiléptem.
  • endy papp
    modok vannak benn????
  • Tuningtrabi
    A gépigénnyel biztos nem lehet baj. Megy a játék is teljesen simán amíg ki nem lépek a főmenübe. Ha a beállításokon módosítok akkor is ahogy a menübe visszalép lefagy.
    /gépigénnyel kapcsolatban pl a GTA5 Mafia3 Project Cars stb mind maxon vannak és hibátlanul mennek/
  • endy papp
    Talán a gépigény kevés neki ,de csak tipp.
    Próbáld low-on a grafikát ,talán segít kideríteni,ha ott nem csinálja ,tedd picit mindig feljebb míg bírja és nem fagy ki.
  • Tuningtrabi
    Sziasztok!

Eredeti dobozos játéknál mitől lehet, hogy amikor a menübe visszalépek /beállítások után vagy kilépve a karrierből/ fekete képernyő és lefagy az egész gép. Csak rezet működik. Indításnál normálisan működik minden amíg vissza nem lépek valahonnan a főmenübe.
    Ha valaki tud segíteni akkor előre is köszi!!
  • joceruza
    Nem fest rosszul!

• endy papp
    Ezeket már rég nem vágom,mert a 13-at is kontrollerrel toltam és azóta is.
    Ja Ja az van....
  • istvan1234
    A bolt/garázs menüben ott van az összes eszközödről minden adat amit szeretnél látni. Érték, kor, üzemóra.
    A bérlés sem megoldás ha sokat használod a gépet. 19 üzemóra alatt kifizeted a gép értékét, az meg gyorsan összejön. Bérelni is csak azt érdemes amit nagyon ritkán használsz.
  • istvan1234
    Bocsi, azt a választ nem neked szántam hanem a feletted lévőnek.
  • joceruza
    Neked is nagyon köszönöm,de nem ez volt a baj..... (Bocsi!)
  • joceruza
    Köszönöm,de a helyes válasz:
    1. Enter
    2. Q

De tényleg köszönöm! Feltalálom magam,csak feltettem két teljesen felesleges kérdést. Próbálom hozni a fórum színvonalát.....
  • endy papp
    Most ez komoly????
    De a kolléga neked címezve megválaszolta a problémád megoldva.

""Válasz 'joceruza' üzenetére (#19554""
    "Ha PC-s vagy elméletileg van egy SavegameBackup mappád a Dokumentumok/MyGames/FarmingSimularor2017 mappában. Abból vissza tudod."

Egyszer nálam is csinált hasonlót az elején,próbáld a vezérlő beállításoknál.
    Irányítás (visszaállítás alaphelyzetbe.)
    Nekem megoldotta.
    Manuális eszköz felcsatolás móddal itt a 17-nél még nem találkoztam,így ótómatán, megnyomod a megfelelő bilt.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 18:33:36
  • Nesuten
    ... ezen felül F1 a segítség
  • istvan1234
    Ha PC-s vagy elméletileg van egy SavegameBackup mappád a Dokumentumok/MyGames/FarmingSimularor2017 mappában. Abból vissza tudod.
  • bigmail
    Köszönöm a válaszod.
    Azóta újabb eretvágó problémába futottam, lekaszáltam a farm körül a füvet, eddig minden oké, majd begurulok az udvarra és lecsatolom a fűkaszát, közben éppen felkelt a nap is.
    Abban a pillantban haogy megnyomtam a Q betűt a játék kifagyott, legalábbis azt hittem, de nem mert fél perc múlva ugrott a kép egy picit, majd megint egy picit.
    Ha jól számolom az FPS leesett 0.1 lett, betöltöttem újra gondoltam hátha, de sajnos nem, a menü még hibátlan a töltés idő jó, de a képet több mint 1 perc alatt jeleníti meg, ekkor a menübe való kijutás is 1 perc, a kilépés meg idegpálya mire érzékeli, hogy a gombra kattintottam, majd a menü fut simán újra,
    Sajnos a biztonság miatt gyorsan elmentettem még amikor a hiba előállt, vissza lehet valahogy tölteni egy régebbi mentést vagy oda gazdaságom ?
    Mondjuk akkor sem fogok sírni mert az első játék mindig tutorial nekem.

Közben a BACKUP megvan:
    c:\Users\U[username]\Documents\My Games\FarmingSimulator2017\savegameBackup\
    Utoljára szerkesztette: bigmail, 2016.11.02. 17:45:57
  • joceruza

Beülök a traktorba,nyomom a W-t,de nem megy! Mit rontottam el?
    Még egy kérdés! Mivel tudom a pótkocsit felakasztani?
  • joceruza
    Ne haragudjon meg a világ! Ezektől a kérdésektől az ember eret vág! A játék magyar,az illető feltehetőleg olvasni is tud. Miért nem nyomja a Call of duty-t? Tölt,lő,tölt,lő...... Ahhoz nem kell ész!

Azt miért nem kérdezi meg hol kell a PC-t bekapcsolni?...... "Még pá kérdés az időt mivel tudom felgyorsítani és vissza?"...BES**RÁS!
  • endy papp
    Hagyjad már, megmondta hogy ""nem vagyok még aranykalászos gazda,""
  • joceruza
    ................

Feltelepíteni fel tudtad?
    Utoljára szerkesztette: joceruza, 2016.11.02. 16:50:02
  • Caliph
    1: az állatok 2 féle trágyát "gyártanak" híg és szilárd. híg megy a hígtrágyaszóró tartályba,szilárd a platós szóróra
    2: időgyorsítás : 7-8 gombokon
    3: azért nem fogy mert az ingame menuben nem állítottad át ,így a segítő megveszi menet közben,annak költségei levonódnak automatikusan. Ki lehet kapcsolni az üzemanyag vételt is,így az is fogy,és manuális feltöltést igényel
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.11.02. 16:43:25
  • endy papp
    Én meg azt sajnálom hogy amit írok nem érted vagy nem értelmezed és a játékot sem, ezek szerint,amint a műtrágyázási leírásodból is látszik.
    Leírom sokadjára, nem kell semmilyen "reparier mod" a játékhoz az csak egy plusz extra,gondolom még a mod leírását sem olvastad , nézted meg mire való.
    Mert akkor nem írnál ilyen blődségeket.
    Ja hogy neked a napi 1 euro az már komoly fenntartási költség.
    Mondtam ne használd a játékot a pénzt meg kérd vissza, már ha egyáltalán megvetted.
    Részemről téma lezárva....kár rád pazarolnom a drága időm ha még rendesen a földjeid sem tudod műtrágyázni,holott le vagyon írva .
    Nem arról van szó hogy pl 100 tehén 24 óra alatt mennyi liter tejet termel és ezért mennyi pénzt kapsz,mennyi a szaporulat,stb,stb hidd el én ezt is tudom ,kiszámoltam....
  • bigmail
    Ez egy VE 8000 iszaptartály, nem vagyok még aranykalászos gazda, így halovány gőzöm sincs, hogy miért kell iszapolni a földet pl. krumpli ültetés előtt, meg azt sem tudom, hogy hogy rakok iszapot a tartályban :)
    Paraszti ésszel gondolom vizet kéne bele rakni meg földet, de a víz kúton nem tölt bele vizet és földet sem tudok bele lapátolni :)
    Talán a disznók trágya levét kéne belerakni, de gondolom az a trágyázókba kell.
    Még pá kérdés az időt mivel tudom felgyorsítani és vissza?
    Miért nem fogy a mag meg a permetlé a kocsiból?
  • endy papp
    Nálam működik ez is mint majd minden más is .
    Megint csak az jön ki hogy még a játék leírását sem vagy hajlandó részletesen elolvasni,értelmezni,azért írod hogy ....így kékül meg úgy kékül....
    Működik az rendesen csak rosszul rosszkor csinálod.
    De tudom is hogy mi a bibi,de ezt meghagyom neked talán majd egyszer rájössz..
    Ha már ilyen nagyon otthon vagy a gazdálkodásba nem lehet probléma egy ilyen alap funkció rendes működtetése.

Bocs.
  • istvan1234
    Sajnálom, hogy nem vagy képes megérteni, hogy ez egy bug. A 600. üzemórától kellene emelkednie a fenntartási költségeknek. Mond már el légyszives, hogy szerinted miért vonja le naponta a játék a fenntartási költséget ha utána még pluszban egy repair mod segítségével karban kell taratni a gépeket? Talán a kötelező biztosítást fizetjük. És igen, onnantól kezdve, hogy elér az ember egy bizonyos fenntartási költséget amit már nem tud kigazdálkodni a játék használhatatlanná válik.
    Utoljára szerkesztette: istvan1234, 2016.11.02. 16:05:57
  • istvan1234
    Szerintem mi nem ugyan arról a játékról beszélünk. Bevallom eszembe sem jutott, hogy 3x sózzam ugyan azt a területet ezért írtam az elején a "valószínűleg" szót, de a kedvedért kipróbáltam és az jött ki, hogy másodjára nem indul neki a bérmunkás hiába nyomkodom a H betűt. Ha pedig megcsinálom saját magam akkor nem lesz a táblám kékebb. Bocs!
  • endy papp
    Biztos nála lehet a ""hiba"""....
    Most megint megnéztem, amit eddig is tudtam és leírtam....
    A legjobban elhasználódott traki ami 92 napja van nálam 41 üzemóra van benne(ezt kaptuk) 912 euro fenntartási költséggel rendelkezik,
    Naponta 1 azaz egy euro fenntartási költséggel növekedik.
    Elpörgetem az időt 4 nappal akkor még 3 azaz három euróval nőtt a költség.
    Ha ez így használhatatlan valakinek akkor ne használja nekem jó így...
    Hozzá tenném ez azzal a moddal,mert anélkül ennek majd a fele.
    Nem fogok képeket felrakni róla mert minek mindenki járjon utána.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 15:49:55
  • endy papp
    Nos ezen része ahogy írod rossz,de gondolom ezt is javítják,de ettől még senki nem fogja kukázni,még akkor sem ha nem lesz kijavítva.
    Na persze nagyon sokan meg se veszik ,majd csak kárognak hogy ez se jó az se jó....de pénzt nem ad érte csak várja hogy egy hibátlan űber szuper játékkal tolhassa.
    "Akinek nem inge ne vegye magára"
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 15:13:17
  • endy papp
    A játékban levő magyarázatot sem olvastad el.
    Ne vezesd félre szegény embereket.
    Nyilván az elő 2 napban én is volt amit benéztem nem olvastam el ,de mára már eléggé átlátom, az egészet,nagy részét ki is próbáltam,teszteltem.
    Megsúgom nem kell különbözőnek lennie.
    Le van írva a játékban hogy kell csinálni csak el kel olvasni.
    A valóságot meg hagyjuk nem sok köze van sem ennek sem más játékoknak hozzá.
    Benn van a nevében ez játék.
    Nyilván én is szeretném ha minél jobban szimulálná a valóságot.
    Tudom rengeteg hiba van benne ,javítva is lesznek.
    1 hete jelent meg.
    De azt írni hogy használhatatlan,hülyeség ,már ne haragudj.
    Nem kell használni ha nem tudod.
    Szerintem az a használhatatlan ami el sem indul,vagy ha igen akkor is annyira rossz hogy menekül tőle az ember..
    Nos erre azért ezt nem lehet ráhúzni...

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 15:07:55
  • istvan1234
    Amit annyira védesz az a legnagyobb bug ami benne maradt a játékban és ettől használhatatlan. Az előzetesekben benne volt, hogy a gépek 600 üzemóra után kezdenek el erősen amortizálódni, nő a fenntartási költségük annyira, hogy kénytelen legyél lecserélni. Ez valamiért nem működik. Pontosan láttam, hogy napról napra nő a fenntartási költségem és ez gyanús volt. Egy traktorom 27 üzemóra után a kezdeti napi 200Euroról felment 534re. Ezért néztem utána a dolognak.
  • endy papp
    Te így látod én meg másképp
    Engem csak az érdekel mit lemértem és teszteltem.
    Aki akarja használja aki nem nem.
    De annyit megjegyeznék hogy amit írtál, azt tükrözi hogy nem a játékot nézted csak ezt ".xml-ében benne van ez a sor: <lifetime>600</lifetime> csak valamiért nem működik"
    Ha a játékkal is foglalkoznál akkor látnád nap mint nap nő a fenntartási költség,ennek semmi köze az üzemórákhoz,de ha megy a gép akkor még jobban nő ,és értéktelenedik el ,de ha javítod akkor kevésbé,ezért ez a mod.
    Most egyszerűbben írtam remélem át ment..
    Félre ne értsd nem kioktatásnak szántam.

• istvan1234
    Valószinűleg a 3 dolognak különbözőnek kell lenni. Nem lehet mind a 3 sózás. A valóságban sem sóznál háromszor.
  • istvan1234
    Nem kell ide semmiféle repair mod! A Giantsnak kellene végre kijavítani a játékot , hogy működjön a 600 üzemóra idő mielőtt elkezd emelkedni a fenntartási költség. Az összes eszköz .xml-ében benne van ez a sor: <lifetime>600</lifetime> csak valamiért nem működik. E nélül meg sajnos használhatatlan a játék ha valaki karrierbe kezdene.
  • istvan1234
    Nem kell ide semmiféle repair mod!
  • endy papp
    Látom nagyon el vagy a fűvel....
  • dimre
    Valami élvezet is legyen :D

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.02. 03:35:40