24061
  • endy papp
    Most hogy már vettem pár földet,hamarosan,bele ölöm az összes pénzt a tehenekbe.
    Jól jött az aranyból befolyt összeg,de azért szórni nem lehet a lóvét....
    Már a teszten átestek ,így tudom mire számíthatok.....nagy gazdagság ebből sem lesz, de az egész FS 2017,pont erről szól.....
  • LeWyTy
    Be kell rakni a gps modot... kiválasztani a legnagyobb földeket, belőni. Azt közben végignézni valami sorozatot
  • Carl Davies
    Hát, amivel nagyobb pénzt tudsz szerezni, az a bérmunka, bár az is sok ideig tart. Ha minden földre elmész betakarítani, akkor azzal elég sokat lehet keresni, csak belemegy jópár óra. :D
  • Infidel
    akkor mi az a melo amivel már lehet valamit keresni?
  • endy papp
    Na az lófütty...
  • dimre
    Nem, csak az aktuális játékban marad meg.
  • Infidel
    okés.köszi
  • Carl Davies
    Nem.
  • FrezeR
    Nem zavar senkit mert az menő :) Még szerencse, hogy utána kilépve az utcára nem önti el a vágy ezeket az embereket a játékból átvett viselkedés kiélésére.
  • Infidel
    és az egyik szerveren szerzett/kapott pénzt átviszem a másik szerverre is?
  • dimre
    Hogylehetilyenhülyeségeketkérdezni ? Hogy lehet egy végtelenített tárú fegyverrel, halhatatlan heal-el rohanni egy pályán és halomra ölni mindenkit ? Az a "műfaj" népszerű V. Pityukáéknál, és az nem zavar senkit?
  • LeWyTy
    Ebből a megrakott kocsiból kb 20.000$-t kaptam.
  • FrezeR
    Jönnek is már a, háthogylehet ezzel játszani? Miértennyirenépszerűaparasztszimulátor? jellegű kérdések :) Mindenhol ez van ha feltűnik ez a játék mint téma. Soha nem fogom megérteni miért ennyire érdekes ez.
  • dimre
    Igen, van értelme, ugyanúgy van fenntartási költség, bérköltség, stb., gépek vásárlásához is kell. Mindig a játékot létrehozó kezeli az összes lóvét, de átutalhat bármelyik játékosnak is, aki azt szabadon költheti.
  • Carl Davies
    Azt hiszem, hogy aki futtatja a szervert, vagy a kijelölt adminnak van pénze, illetve jogosultséga a vásárlásra.
  • Infidel
    Hali!

Még új vagyok a játékba.Egy olyan kérdésem lenne,hogy a multi részbe hogy van a pénz?Vagy van értelme?Mármint mikor én csatlakozom valakihez.
  • Carl Davies
    30.000l-es póttal hordom a fa darát és úgy 6-9ezer közt ad. Szóval az sem valami jó pénzszerzés.
  • endy papp

Jó de akkor is a C&C fényéveket ver az FS-re
    Még várok egy darus pótra addig nem állok neki a famunkáknak.
    Addig túrom a földet,mint egy "paraszt"
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.06. 16:53:25
  • LeWyTy
    Ez így adja nagyon. Hehehe

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.11.06. 16:48:28
  • endy papp
    Azt elfelejtheted .
    Itt le sem írom olyan kevés.
    A 15 méteresért ad 2000 körül ha ágastól-gallyastól adod le egybe a 36 méterest akkor 1500 körül
    A forgácsot még talán jobba megéri de gazdag attól sem leszel.
    Azzal is van azért macera.
  • endy papp
    Basszus megint az enyémből kimaradt
    Na igen ,de ha ezt kipróbálod asszem nem fogsz görcsölni az eredetivel,mivel itt a vágófej vízszintesre állítható,ott meg qzarakodni kell mire sikerül.
    Ez 15 métert vág,erősebb a hegyes részen jobban elbír a 40m-es fákkal.
    Én maradok a modnál....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.06. 15:12:09
  • TTSS
    Mennyit ad egy fáért 6-8 méteres rönkre vágva? Azt nem nézted? 15-ben 50-55ezer környéke volt, ha jól rémlik...
  • LeWyTy
    Na ez a nem mindegy
  • Carl Davies
    Eredeti Ponsse-vel is fel lehet venni a földről a fát ... :D
  • endy papp
    Ha valakit esetleg érdekel .
    Leteszteltem a fenyők(ültetett) növekedési szakaszait.
    Minden szakaszt nem mértem le milyen magas épp,de a végére 36 méteresre nő az összes.
    6 szakaszból áll a növekedés ,durván 2,5 nap egy szakasz ideje de ez a vége felé,mintha nőtt volna valamennyire.
    Tovább magasabbra nem nőnek.
    Ez is változott a 15-höz képeset,szerintem jó irányba,de ezt mindenki döntse el maga.
    A favágáshoz kapcsolódik már a modok között van olyan "ponese skorpio" ami a földön fekvő fákat is fel tudja venni és utána el lehet vele darabolni de jól jött volna ez a 15-nél is....
    Ennél már 15 méteresre is vághatjuk a fát.
    Végő növekedési stádium.36m
  • endy papp
    Ha van mod a mod mappába szedd ki az összeset és úgy próbáld meg.
    Ha nem eredeti a játékod (az enyém igen) akkor passz,de amilyen sokan tolják innen is warezzal még senki nem panaszkodott ilyenre.
  • nono28
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy fs17-ben mitől tünnek el a gépeim kerekei?
  • Zolko86
    Sziasztok szeretnék tanácsot kérni tőletek. Szeretnénk a barátommal multizni de nemtudunk csatlakozni egymas jatekaba, steames verzionk van latjuk egymas szervereit de kapcsolodaskor kiirja hogy nemlehetseges csatlakozni. Mas szerverekre jatekosokra siman mukodik. upnp-t bekapcsoltuk jatekban es a routerben is engedelyezve van, tuzfalat ellenoriztuk engedelyezve van. Ha volna valami ötletetek nagyon megköszönnénk.
  • endy papp
    Már van mod is ahol cserélgetheted a rácsot mindegyiken.
    Alapból ez nem fért bele....
    Mellesleg imádtam a 15-ben is igaz az a másik fajtája de rengeteg órát raktam bele.
    "bobcat"
  • endy papp
    Na igen a minap figyeltem a ténykedését úgy összességében,már mint az AI-nak.
    Tudjuk hogy még van benne pár bug ,szántás(erre már van egy olyan mod eke ami centire pontosan szántja a földeket) a vetésnél,trágyázásnál is néha megkergül.
    Ezek mind javítva lesznek hamarosan.
    De sokkal okosabb,figyelmesebb lett a fordulóknál,habár némelyik géppel akkorát fordul, hogy majd lemegy a térképről.
    De összességében nagyon sokat fejlődött pici fordulások tolatgatás a terep tárgyakat a föld mellett figyelembe veszi úgymond kikerüli.
  • dimre
    Ezt a JCB bolhát nagyon jól megcsinálták (Vertex modról másolva)
  • dimre
    Apró öröm, a segítő most már tud egyszerre két eszközt kezelni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Fordulónál precízen kicentizte külön-külön, a boronát, és a vetőgépet is.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.06. 03:47:03
  • joceruza
  • endy papp
    Tökön szúrom magam most megint belépek és már keringőztek is,de csak ha épp kedvük tartotta.
    Majd javítják,de lehet nem .....
  • joceruza
    Nem értem. Két nagy Deutz és a Magnum táncol "csak"...... A többi nem.... Nekem ezek a 15-ben is himbilimbiztek, leszámítva a 9-es Deutz-ot mert az nem volt.

DE MIÉRT?!?
  • endy papp
    El kell hogy keserítselek megnéztem most ,ugyan ezt a párost amit fotóztál,semmi tánc....igaz a pót alja lyukas, lehet hogy azért nem táncol nálam.....
    Lyukas póttal nem megy a tánc....DDD.
  • joceruza
    Gyári motyó mind! Fendt 930 nem táncol.....pl.
  • endy papp
    Találkoztam már "táncoló talpakkal" én is , a 15-nél mindig rá fogtam a modokra mert ott talán nem is toltam olyan géppel ami nem volt az.
    De itt mod tarkim nincs is ,minek van elég gyári,pótom az van ,de már nem emlékszem melyikkel csinálta.
    Én az ilyeneket egyszerűen megoldom ha mod, ha nem ,nem használom ,van elég helyette,igazából nem veszek róla tudomást......tudom hülyeség a homokba dugni a fejem ,no de akkor nem látom...csak tudom hogy ez ilyen....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.05. 20:02:28
  • joceruza

MIÉRT van az hogy a képen látható szerelvény ennyi töltöttségnél elkezd billegni? Ez volt a 15-ben is. Rohadt idegesítő. A 15-ben keményítettem a hátsó rugózáson,de ha nem muszáj,nem nyúlok hozzá most is. Vagy az is lehet hogy csak nálam csinálja......
  • endy papp
    Azé me kényes a géped és minden q@rt nem vesz be......
    Az enyémnek semmi baja tőle ... ...egyenlőre.