24061
  • Daditsx
    Gondolom városi ember vagy. :D
  • 11awalker
    Értem!!!!!
    Köszi a segítséget, megint okosabb lettem XD
  • Daditsx
    Mert az másik vetőgép :)
  • 11awalker
    Mert a vetőgépnél a mag kiválasztásánál nincs ott a kukorica ikon. A búza, árpa, repce és a fű ott van de a kukorica nincs.
  • Daditsx
    mért nem ültetsz? XD
  • 11awalker
    Sziasztok!
    A 15-el nyomom és nincs kukoricám a tárolómban, valaki nem tudná megmondani nekem, hogy hol lehet venni!?
  • zolcsika080104
    szia!
    az obs el próbálkozom,köszönm szépen. az action csinált nekem 6 percért 8 gigát
  • zolcsika080104
    szia win 7 em va,de azért köszönöm
  • Carl Davies
    OBS, Action
  • dimre
    Ha win 10 op rendszered van, start menüben: X Box, "Játékvideó-rögzítő", a bill. kombináció ha jól emlékszem "WIN + ALT + G, és R", a menü beállításoknál megváltoztathatod a gombokat.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség!Video mentést szeretnék készíteni a farmozás közben .Letöltöttem két progit, az egyik próbaidős ,és csak 3 percet enged,a másik meg annyira képtelen lom, 6 perc video 8 giga,és konvertálni sem lehet.Kérem segítsetek már ki egy normális progival engem...Köszönöm előre is!
  • Carl Davies
    Ha meg telik alatta, akkor csak beleülsz és picit hátrébb gurulsz.
  • Daditsx
    Ha megtelik akkor leáll a szalag. Nem tudom neked mi dobál össze-vissza. XD
  • rokshow
    Szia, azért akarok gányolt cuccot bele rakni mert azzal sokkal egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb lenne a munka mint azokkal amik rajta van, mert mert ha a tárolók megtelnek akkor a szállítószalagot össze vissza dobálja és állandóan igazgatni kell hogy jó legyen!!! Ez kellene nekem 17 be, mert ezzel megvoltam elégedve és számomra nagyon jó!!!!
    http://mods-hub.com/fs15/fs15_tractors/fs15_tractors_wheel_load/1695-conveyor-pack-v-325.html
  • 11awalker
    Siker, én voltam a f@sz! :D
  • 11awalker
    Akkor lehet, h el van száradva!!!
    Értem, előbb akkor kipróbálom, h bevetem újra és utána ha nem sikerül jelentkezem még. :D
    Köszi a segítséget.
  • endy papp
    Ha mod map akkor a map (földje a hibás)
    A gyári földeken ilyen nincs ,vagy egy része nincs beérve vagy elszáradt.
    Mutass róla képeket ....
  • 11awalker
    Igen, teljesen. Odamentem géppel és elkezdtem bérmunkással, megcsinálta a felét és utána ez lett.
  • dimre
    A 17-ben gyárilag van szállítószalag, sőt vannak modok is hozzá, miért akarsz 15-ből gányolt cuccot berakni (?), nem értem.
  • rokshow
    Sziasztok!!
    Fs 15 ből próbáltam átrakni a conveyor módot (szállító szalag)de nem volt jó mert a boltban benne van de mikor megveszem akkor csak tölti befelé és semmi nem történik, a másik problémám pedig az lenne hogy bele raktam 15 ből egy másik szállító szalagot azt meg is tudtam venni de utána lefagyott a játék!! Vki átrakná nekem fs 17 be vagy megmondaná hogy mi lehet a probléma??! Előre is köszönöm, erről lenne szó:
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    Ha bárki tudna nekem helicopter vagy permetező helikopter modot a 17 be kérem linkelje már be.Kerestem sokat,ill. 15 ből prőbáltam átírni de nem sikerült.Köszönöm
  • dimre
    Beérett a cucc ?
  • 11awalker
    Sziasztok.
    Az FS 15-ben beraktam kombájnokat de egyik sem aratja le a terményt hanem csak belemegy a táblába és ha bérmunkást alkalmazok akkor kis idő múlva kidobja és megint alkalmazni kell. Ez mitől lehet, tud valaki segíteni ebben!?
    Utoljára szerkesztette: 11awalker, 2017.01.18. 09:24:58
  • rokshow
    Sziasztok. Érdeklődnék hogy a hó módot bármelyik mapba bele lehet rakni vagy csak az alapba?? Mert én bele raktam az alap mapba, de csak tölt és tölt..... valaki leírná pontosan a telepítés menetét???!! Előre is köszönöm
  • endy papp
    Ha a bal felső sarokba be van kapcsolva a súgópanel akkor az ott ki fogja neked írni,a bill kiosztást nem tudom,mivel controlllerrel használom.
  • ElBanday
    Jó estét Gazdák!
    Segítsetek, hogyan tudom az FS 17-ben a bárhol elhelyezhető tárgyakat forgatni, hogy jó irányban álljanak.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • zolcsika080104
    persze 100 %-ig nagyon jól magyarázol jó lennél tanárnak!Köszönöm.
  • endy papp
    Az a funkció megszűnt,kivették belőle.
    A jobb felső sarokban látod azt amit látsz és ennyi.
    Ha következő nap változik az idő azt kb fél nappal előre kiírja, egy másik szimbólum jelenik meg az aktuális mellett jobbra.
    Remélem érthető voltam.
    Itt egy kép róla:
    Időjárás előre jelzés jobb felső sarokban
    Ha bármi kérdés van csak szólj ha tudok segítek.
  • zolcsika080104
    lENNE MÉG EGY KÉRDÉSEM:Az előzőekben az időjárás azazaz aaz i betűvel jött elő most ezt hogyan lehet megnézni pda ra gondolok
  • endy papp
    Szia.
    A 15-nél is emlékszem hasonló gondokkal küzdöttél anno.....
    Valami a gépeddel vagy valami beállítással lehet.
    Így hirtelen nincs konkrét ötletem.
    De itt vannak nálam sokkal képzettebb PC guruk akik biztos tudnak segíteni.
  • zolcsika080104
    Sziasztok !,Szia Endy!

Megvettem a 2017 dobozos verzióját futár hozta ki,feltelepítettem ,de indításkor amikor befelé tölt csíkok meg színek vannak,a promo video sem fut le.Ha leteszem a játékot asztalra majd felveszem akkor helyrelyön,próbáltam a képernyőfelbontáson változtatni a pc-én is, és a játékban is de semmi.a videokártya illesztője is friss.Nincs valami ötleted?
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.01.12. 08:57:17
  • endy papp
    Nem véletlen írtam hogy ""pluszba "vesződni" a kész "terményekkel ""
    Igazából a bálázásnak sincs sok ,mert bálázás nélkül is összeszedheted a szalmát.....
    Minden azon múlik ki mennyire szeretné még hosszadalmasabbá "érdekesebbé" ,tenni egy-egy adott folyamatot,ezért ajánlottam,ha netán valaki szeret ilyenekkel szöszölni.
    Pl: Vetőmagot műtrágyát ,sincs sok értelme,(pontosan nem számoltam utána de val.színű nem is éri meg jobban) "készíteni",de én elszöszölök velük.
  • atibacsi1977
    Megnéztem a videót. A tejnek van értelme, hogy kiraklapozzuk, mert bár én még nem csináltam, de mintha arról lett volna szó, hogy minden nap éjfélkor automatikusan "leadódik". Bálagépnek szuper, de a többi funkció elsőre feleslegesnek tűnt, bár nyugodtan javítsatok ki, ha nincs igazam. Kezdő vagyok még...
  • endy papp
    Ha valaki szeretne még pluszba "vesződni" a kész "terményekkel" ennek a gépnek a segítségével megteheti.
    Fliegl Pallet Filling System v1.0.0.2
    Itt egy vidi is a működésről.
  • endy papp
    Mivel a komposzt alapból NEM leadható "termény" ez egy mod,mármint maga a komposzt készítő ,így maga a komposztot CSAK mod hőerőmű fogadja el (lehet leadni).
    Ami a játékokban(mapokban) alapból benne van BGA az soha nem fogja elfogadni a komposztot.

endy papp
  • atibacsi1977
    Elnézést kívánok! Mielőtt kapnék, visszaolvastam, és találtam linket...
  • atibacsi1977
    Na most már tudok tölteni üzemanyagot,de a biomassza hőerőmű nem fogadja el a komposztot. Az is egy mod? Mert én a gyárit használnám...
  • endy papp
    "rokshow" nevű felhasználónak itt a link 6 hsz-al lejjebb.

endy papp
    De azért ha addig mégsem tudna vissza olvasni...,akkor újra.
    Kotte Universal Pack 1.0.0.6 LS17
    Ebben a packban benne van a Shell üzemanyag tartálypót is.
  • endy papp
    Na igen a készítők csinálhattak volna nagyobb(szélesebb) silót vagy a Terrának keskenyebb asztalt ami belefér....
    De gondolom direkt lett ilyen had "küzdjél" vele sokáig,mire kiszeded,de ugye ezért vannak a modderek,megoldották.
  • Caliph
    Tippek az erjesztett cucc egyszerű és gyors kiszedéséről a bunkerból pl bioerőműnél? Olyasmire gondolok mint pl egy Holmer Terra aminek keskenyebb a felszedőasztala és befér a bunkerbe :)

és mire leírtam a kérdést már rá is találtam a silage cutter modra :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.08. 09:37:21