6708
-
Oldgamer #2823 Jocó!Jaja, azért vannak játékok melyek jobban kihasználják a L R gombot.
A daru nézethez még annyit, hogy távolítani lehet ( nálam ) az R 3-al, de az fix olyankor, ráközelíteni nem lehet. Max akkor, ha a kamera szűkös helyen mozog, emiatt az akadályokat kerülgetve " rámegy " járműre.
Na, csak összejött a videód látod, majd megsasolom.
-
Második rész kész.
A 3. feltöltése folyamatban.
Rájöttem, hogy miért nem ment végig a konvertálás. FLV konténert használva a max méret 3,06 GB.
Az utolsót mp4-be tettem és 3,53 GB lett. -
Autós játéknál lehet, hogy nem kell annyit használni az L3, R3 gombokat, de GTAV-ben is és Horizon-ban is van rá akció.
Én személy szerint azt szoktam elfelejteni PC-n, MR-ben, hogy a görgővel tudok kicsit kicsinyíteni/távolabb vinni vagy épp nagyítani/közelebb vinni a kamerát. -
Csak ki kellett írnom, hogy nem sikerül nekik, erre megcsinálták. De jó!
A másodikért bocsi. Késő volt már. Mind a kettő nyilvános lett.
Nem értem, valami nem kerek. A program nem tudja átkonvertálni a teljes videót. Most csak 43 perc sikerült neki.
Pedig nem is az új VGA csinálja, hanem a proci!!! Úgyhogy kell egy 3. rész a befejezéshez. Ezért ment egész éjjel a gép?!
A daru kameranézetét szívesen leírnám, de sokszor én is össze vissza nyomkodom az egeret.
De asszem a jobb gombot kell megnyomni daruzásnál, hogy átváltson szabad kameramozgásra. Mondjuk ez sem mindig segít.
Szerintem nem olyan rossz a fix kamera sem. Legalábbis én egészen jól el vagyok vele.
MR-ben csak Advanced módban tudsz darut használni. Olyankor meg automatikusan behúz a kézifék.
A térkép nézetet én sem értem. Sőt zavaró, ha véletlen elforgatom a sajátom.
De ez lehet, hogy a diszlexiások miatt van, akiknek nehezen megy ez-az.
Mondjuk volt egy pálya, ahol én is megkavarodtam, aztán elkezdtem forgatni a térképet és jajjnekemvolt.
Aztán megtaláltam bal alul az iránytűt, ami a HUD-on balra fenn van és nem volt gondom. -
Jóózsf István #2819 Kipróbálom.
Ez is csak addig gond, amíg le nem húzom a nézet gombbal, de amikor már nem nyugodt az ember és ide-oda kell kapcsolnia akkor a kameraváltás, ráadásul a lehetetlen pozícióba nem túl megnyugtató! -
Oldgamer #2818 Konzolos verziómnál a játék közel végénél jöttem rá, hogy az általad említett darura váltás nézete is változtatható, mégpedig úgy, hogy megnyomom a nagyon ritkán alkalmazható ( más játékoknál is ) R 3-as kontroller gomba tetejét. ( az is egy funkciós lehetőség ) Ilyenkor a daru tetejének gémje helyett egy távolabbi nézetre vált a játék, jól körbe is forgatható a nézet. Ezt főképpen magasabbra felemelt daru rakodàsnál muszáj használni. Szerintem nálatok pc-n is kell legyen erre lehetőség...valahogy. Remélem jól értelmeztem az írásod lényegét, erre célozhattál, hogy a " tetejét látod " .
-
Jóózsf István #2817 Mondtam már, hogy mennyire gyűlölöm a
Ez valami elmebetegség lehet, mert szinte azonnal kényszert érzett, hogy beleforgasson. DE MINEK??? Miért kell azt a rühes térképet elfordítani? Hisz térkép! A legostobább barom is tudja, hogy a térképet vagy megfelelően tartjuk, vagy saját magunkat szívatjuk meg. Jelen esetben inkább másokat!
Azt sem értem, hogy miért forgatható egyáltalán!?!?!?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.08.29. 06:14:25 -
Jóózsf István #2816 Már négyká!!!
Meg akartam írni a következő picsogásomat, és egyben költői kérdésemet a világba, miszerint: Mi késztette a SR-ben a fejlesztőket, hogy amikor darura vált a kamera, akkor nekem a gém hegyét kell néznem? Miért nem művelet tárgyát látom? Milyen gondolatmenet szerint logikus ez így?
Aztán nézem a dejódat és eszembe jutott, hogy a MR-ben még botrányosabb volt ez a dolog!
Nem túl nagy dicséret, mert nem voltam valami nagy SárFutó, de te már profibb vagy, mint én voltam, amikor abbahagytam.
A másodikat privátba tetted! -
Valamiért nem sikerült a teljes felvétel megdolgozása, de ami sikerült, az használható.
50 percnyi jóság. És akkor még fát nem is szállítottam.
Simán feldolgozta a YT FHD felbontásra, rövid idő alatt.
A második rész is jönni fog. Valamikor a nap folyamán.
Vajon a YT korlátozza a feltöltésemet 20 Mbit/s-re vagy a szolgáltatóm? Elvileg 50 Mbit/s sebességet tudnia kellene felfele.
Plusz emellett a 20 gyakran leesik 6-8-ra.
De, ha pl videót nézek, akkor megint megvan a 20. De miért nem 50? A vonali sebességre a router 54-et ír. -
Már 4 napja fent a videó és nem sikerült neki átkonvertálnia.
Úgyhogy csináltam egy másikat a következő pályáról. Direkt emiatt csak FHD-ban játszottam. A konvertálás most folyik, aztán feltöltés.
A 2 monitor hiánya meg is látszik, valamiért farakodás után megint nem volt felakasztva a pót és nem vettem észre azonnal, szóval mehettem vissza érte...
A 17 eurós SR-ről úgy látszik lemaradtam, nekem ma 30-ért dobta be. De ahogy nézem, nem is baj egyelőre. -
Jóózsf István #2813 Valójában kiküszöbölhetők ezek a "hibák". Csak jobban oda kell figyelni. Az a baj, hogy néha a mod kezelés nincs a helyzet magaslatán és bár létezik figyelmeztetés, hogy gond lehet az adott állás betöltésével, de valahogy ez most nem volt elég hatékony. Szóval annyira az én hibám is... A játék meg nem hülyebiztos! -
Oldgamer #2812 Én a konzolos verziónál egyszer jártam úgy még a kezdet kezdetén egy évvel ezelőtt, hogy eltűntek járművek, azóta ilyen hiba nem történt. Ahogy olvasom, ezek a visszásságok a pc-s verzióknál tapasztalhatóak leginkább.
A konzolos játék más tekintetben bosszantó, ez pedig a minőségi probléma. -
Jóózsf István #2811 Az a baj, hogy a MÉH-ben vegyes fémként veszik vissza, de azért próbáld meg... -
De hát az egész játék bosszantó vagy nem?
Most már értem, hogy miért olyan drága egy VGA. Ez baromi nehéz. 1555g :) Csak nehéznek tűnt. -
Jóózsf István #2809 Hogy az ég szakadjon erre a tetves játékra. Másodszor törli a módosított Tátrámat, ami teljesen felszerelve 250 játékpénz. Így összesen fél milla bukó. Nyilván vicc az egész, de amikor a pályákról lehúzgálom és eladom az összes pótkocsit, hogy apránként kuporgassam össze a vagyonkámat, akkor már kifejezetten bosszantó! -
Ez azért elég durva. -
Jóózsf István #2807 Nyugi! Napokig bíbelődik vele... -
Szerintem nem fogja feldolgozni.
Bár délelőtt még mindig azt írta, hogy dolgozik a HD-n.
Mégsem lesz 4K monitorom, mert kiderült, hogy csak 28". Viszont van a pincében egy 2K 27", lehet megnézem azzal majd.
Hordod a maszkot? Tesztet is csináltatsz, ha menni akarsz valahova?
A nép meg van nevelve. Erről nincs mit beszélni.
Ha találsz fuvart másik bolygóra, akkor szólj. Nekem sem tetszik ez a mentalitás, ami ma megy ezen a bolygón. -
Jóózsf István #2805 Még nincs feldolgozva. Addig meg sem próbálom.
Miért törölnéd? Azé' van a jücsüb, hogy ott tárolgassuk a lomokat, ne a gépen!
Én másképp közelítem meg a vga ár kérdést: Ha a gyár azt mondja, hogy ennyiért még hasznod is van rajta paraszt, akkor add annyiért. De a sok teleb.szott mocskos gané szatócs és a kriptogyökerek, elcseszték a mókát, de ha azt képzelik, hogy ez az ár maradhat a világ végéig, akkor én inkább elköltözöm egy másik bolygóra, mert szarháziakkal nem óhajtok együtt élni!
Ideológiát lehet gyártani mindenhez! Még az óvodás csoportba kamionozáshoz is, csak hát, nehéz lesz lenyomni a nép torkán!
-
A kolléga egy OLED TV-t vett és el van tőle ájulva.
Én még sosem láttam, csak képeken. Az meg ugye fotosopp. Amíg nem lesz ténylegesen opció egy ilyen vásárlása, addig fölösleges nézegetnem. Persze, ha épp olyan helyen járok, ahol láthatom...
A TV-nek is lehet jó a frissítése. A kollégáé 120 Hz legalább. 4K-n. 55".
A válaszidőre tényleg csak monitoroknál figyelek, de ott is inkább csak mítosz és amolyan "ki mit mért éppen" dolog. Ha tényleg komolyat akarok venni, akkor csak tesztek alapján.
Utoljára 360 forintban váltottak 1 eurót. Szóval, ha itt 1000 euró is lesz egy VGA, Magyarországon közel sem biztos. A 300-as szabály már rég elmúlt. Emellett Magyarországon minden drágább. Sokan az étolajon szörnyülködnek. Itt megkapod úgy 1 euróért, otthon meg 7-800 forintért. Magyarországon gyártottat.
A gyári ajánlottal meg nem kell foglalkozni. Egyszerű agymosás.
Az ember azért veszi az ilyen dolgokat, mert élvezni akarja. Akinek van kerete rá, már hónapokkal előbb élvezheti, mint mások, akik arra várnak, hogy lemenjen az ára. Van, akinek ez megéri.
Vásárlás után már nem kell nézegetni az árakat.
Múlt héten amúgy kicsit csalódott voltam, hogy 6900XT, ventis van már 1600-ért, 6800XT, ventis meg 1500-ért, míg a folyadék blokkos is ennyiért ment. Most azért jó volt látni, hogy megnőtt az árkülönbség. Számomra jó irányban.
Nem kell sem házat, sem tápot cserélnem. És vizet sem építenem.
Ha hangos lesz, akkor max lecserélem a proci AIO-t a legerősebb noctua-ra és lezárom a ház tetejét.
A videót sikerült megnézni vagy inkább töröljem, mert élvezhetetlen? -
Jóózsf István #2803 Az OLED-től én még egy kicsit fázom!
A monitor arra van kihegyezve, hogy a frissítése jó legyen. ez a ficsőr nem kell a tévébe, ezért ki is hagyják belőle. A tévékben van viszont egy olyan kunszt, hogy összemossa a képet. Szó szerint átb.ssza az ember agyát. Sok konzol fanatikus erre mondja, hogy a konzolok képe sokkal jobb, mint a pécéké!
"Hétvégén jön." Meg merjem kérdezni...? Jahhh, közben tovább olvastam... Mégis muszáj megkérdeznem, mert itt inkább 2000 felett vannak 760 és társai.
Sokan azt mondják, hogy nem fognak lemenni a VGA árak a normális szintre soha többé. 300 körül. Merthogy ugye az a gyári ajánlott ár, amiben a szomszéd asszony tamponja is benne van!!!!
Nnnna, ha ez így van, akkor nekem sosem lesz új vga-m -
A túl nagy sem jó. Sok infó van a széleken, amit esetleg már pont nem lát az ember. Tapasztalom az 55-ösön.
Az FPS leginkább az FPS játékoknál lényeg.
Amúgy, ha 60 FPS megvan, akkor már jó.
PS5-ön sem tudja mindegyik játék a 60-at.
A TV-m viszont igen.
A monitoraim 144 Hz-esek. Gondoltam jó lesz lövöldözős játéknál. Ott úgyis csak 1-et használtam volna. De azóta sem lövöldöztem.
MSI 6800XT Gaming X Trio lesz az új kártyám. Hétvégén jön.
Azért ez, mert ezen van 3 DP és egy HDMI kimenet. Pont jó lesz a 3+1 monitorhoz. És árban sem volt rossz. Tényleg estek egy kicsit. Múlt héten még 1500 körül mentek. Most meg vannak 1300-ért is. A nagytesó legalább 500-zal drágább. -
Én is tv-n tolom a kis játékaimat, nem cserélném le ezekre a csoda 144Hz-es freesync, gsync, mittomén milyen csoda cuccokra. Igaz csak 50", de egyelőre tökéletesen megfelel. -
A TV nézőpont kérdése. Ahogy a monitor is.
Úgy látom, hogy ma már igazán csak a tuner választja el a kettőt egymástól. Meg esetleg a beépített hangcucc, annyira nem néztem utána a nagy monitoroknak.
Én a TV-t monitorként használom. A tuner nincs is bekötve a fali aljzatba.
Az egyik csatin PC csüng, ezen nézünk minden filmet, sorozatot, yt-t. Reklám és hír mentesen.
A másik csatin meg a PS5 van.
Mivel ez egy "okos"TV, így van rajta egy csomó extra nyavaja, amire egyáltalán nincs szükségem. De megszabadulni sem lehet mindegyiktől.
Ha ezt a TV-t cserélem egy monitorra, akkor az lesz a TV.
Aki bejön a nappaliba, az TV-nek fogja nézni. Mert a nappaliban van. És nagy.
Én tudni fogom, hogy monitor, de aki nem ért hozzá, az nem.
Azért okosTV-ztem le Pista bá monitorát, mert az pont annyit tudna, ami nekem kell és nem többet. Vagyis nem idegesítene időnként sem, mint a mostani. -
Ha már kicsinyesség.
Akkor inkább a kettő közül valamelyik. -
Hi. Kösz! Ez lehet, hogy most be fog csúszni. -
chris0000 #2797 hi. Steamen most 17.99€ a Snowrunner! üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.08.24. 21:24:35 -
Yep, mivel Pista bának válaszoltál, tényleg úgy jött le, mintha a linkben szereplő monitort tv-nek tituláltad volna. :) -
Jóózsf István #2795 Úgy lehet érteni a reakciód alapján, hogy te leokostévézted a monitoromat. Erre reagált Macleody imigyen... -
Azt tudom.
Nem értem hozzászólásod lényegét. -
Amit Pista bátyánk linkelt. -
Mi? -
Az egy monitor baszki
-
Okos TV, de király!
Ha legközelebb TV-t cserélek, akkor monitort veszek.
Ezeket a smartos butaTVket utálom. Azt hiszik magukról, hogy okosak, közben inkább csak idegesítőek.
Közben felment a videó is.
Egyelőre csak 360p van. A HD még feldolgozás alatt. Nem tudom, hogy sikerül e nekik, mert már vagy 6-7 órája feldolgozzák. -
Jóózsf István #2789 Franc sem beszélt TV-ről!
-
Nem kell nekem TV. Akkor vehettem volna PS5-re a játékot, az TV-n van. 55-ösön. Amúgy is megfordult a fejemben már egy szép 2 méteres OLED 4K TV, de, akkor mit kezdek a mostanival? Amúgy a 4K-s Samsung monitor csak 100 lesz. De nem forintban. Nincs egy éves, a kolléga PS5-höz használta, de most vett egy 55-ös OLED-et, amitől majd el is ájult. A röhej, hogy a TV-je így is olcsóbb volt, mint a VGA, amit nézegetek.
A videó várat még magára, újra kell konvertálnom, mert a képméret nem lett jó.
A gyökér betömörítette egy 1920 szélességbe és köré rakott 2*1920 szélességű feketét. Természetesen a magasságát is ilyen arányban kicsinyítette.
3 monitoron 1 monitornyi képet foglalt, 1 monitoron meg harmad akkora volt.
De én voltam a hülye, mert nem csináltam tesztet mondjuk 1 perccel.
Most megvolt a teszt, jónak kell lennie a teljesnek. De majd csak holnap, mert ezt is pont olyan lassan tömöríti. -
Jóózsf István #2787 Ne legyél már kicsinyes! Tudok egy tuti 55-öst ami közel fél-gurciba kerül! -
Csináltam egy szép szélesvásznú videót.
153 GB lett nyersen. Ezt kicsit átkonvertáltam, így csak 4,1 GB.
A procinak annyira már nem örültem, bár valószínű, hogy a vágó programmal van a gond. nem használta ki az összes magot, így jó 2 és fél óra volt a konvertálás, az amúgy 1 óra 41 perces videóból.
Emellett most már csak 1 monitoron jelenik meg, kicsit összetömörítette a képet. Ami azért érdekes, mert a vlc szerint a felbontás nem változott. Lehet, hogy ennyi feketét tett köré?
A feltöltés majd csak most jön, aztán kiderül, hogy fölöslegesen dolgozott a gép vagy sem.
Pár hét és nem lesz gond, veszek egy új VGA-t és jönni fog egy 32 colos 4K monitor is. Felvételhez szerintem jó lesz. -
Jóózsf István #2785 Ne törődj vele. Jöjjön szélesben! -
A mostani pályával szerencsém volt. 1 óra 20 perc alatt meg is volt.
A videóval az a gond, hogy 3 monitoros felbontást nem kezel jól a youtube, illetve nagyon kicsi lesz a kép, aki csak 1 monitoron nézi. Ha csak a középsőt veszem fel, akkor jó pár dolog lemarad róla. Ha meg a kurzor körüli FHD felbontásnyit, mint X4-nél, akkor szintén nagyon tré lesz. Hol az egyik oldalon a kurzor, hol meg a másikon.
YT-ozás szempontjából nem ideális a 3 monitor. Különben szívesen csinálnék egy-két videót neked.