6720
-
Jóózsf István #4119 Bakker! Elküldtem ezt a hozzászólást, a feltöltés meg még sehol nem tart! Szóval, türelem! 
Tudtam, hogy valamit elfelejtek: A földműveléses feladatok végtelenszer (?) ismételhetőek. Úgyhogy aki szántani akar, az (Nem fog, mert csak "boronálni" lehet!) csinálhatja orrvérzésig!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.09.05. 19:22:39 -
Jóózsf István #4118 Szóval azt mondod Endi, hogy: Én mindig az egyszerűbb utat választom?
Ha unalmas az eleje, akkor a kabaré 3:00 környékén kezdődik!
Jó szórakozást.
A dejóban próbálok utalni arra, hogy hol igen, hol meg nem lehet felcsatolni az eszközöket a traktorokra. A végére egyetlen elfogadható magyarázatot tudtam csak felmutatni: Attól, hogy a mezőgazdasági eszközt átvisszük egyik térképről a másikra, meg is szűnik a csatolhatósága! Ez még nem bizonyított, de egyelőre ennél jobbat nem tudok. (valószínűleg a sárga talajlazítót is mozgattam már így!)
Az egy dolog, hogy ezeket az eszközöket nem lehet rögzíteni egy utánfutón. Legyen az sima lapos ágyas, vagy jármű szállító. Ahogy a példa is mutatja úgy sem lehet rögzíteni, hogy egy traktorral felhúzzuk és legfeljebb csak a traktor lesz rögzítve, mert azt sem engedi.
És mire ezt, meg egy másik dejót felvettem, ahol meg a nagyobbik Kiroveccel próbálom elhúzni az uralt, ami után van kötve a járműszállító és azon a kis Kirovec. De nem tudom, mert az utánfutó fékje nem engedett ki. Úgy tudtam elcibálni a garázstól, hogy járt az Ural motorja és a két gép együttes erővel tépte...
...Addigra bele is fáradtam a PTS-ezésbe!
-
Akkor szerintem a pts-edben megy jól.
Nekem Don-ban még a Tátrával is küzdenem kellett, hogy felmenjen a hátsókerék vagy, hogy úgy nagyjából egyenesbe álljak rajta. -
Jóózsf István #4116 Már százszor el akartam mondani. Nem tudom, hogy mikor, hol, hogyan, ki, de módosítottak a sínek fizikáján (Hitboxán)
Akármilyen szögből fel lehet rá menni, sőt! Ha párhuzamosan haladunk vele, uram bocsá', azon megyünk, akkor simán felfut rá a kerék. KVÁZI sínautózni lehet rajta.
Nagyon kevés időket töltök a pétéessel, mert nem köt le. Majd hogy nem unom. Nem érzem, hogy meg lennének szervezve a küldetések. Pedig ebben jók voltak a fejlesztők, meg egy-két modder is. -
Szép! Grat! -
Jóózsf István #4114 Nnnnnnnnnna! -
Nagyon durva mennyit tudok borulni.
Ha nincs a mod csörlő, akkor Istvánnak nagyon sok dolga akadt volna ma.
Még így is van kihívás a játékban, de sokkal élvezhetőbb. -
Jóózsf István #4112 Nem hibás végül is. Csak épp az a szerződéses küldi triggereli! -
eta32 #4111 Bocsi ...pihi van délután a tegnapi bulit ,meg a maira felkészülve.... 
Jó sárdagasztást nektek
Akkor ez a küldi lehet hogy még hibás....??
Mind egy is...köszi az infót ...
Annyira nem fogok a ptsbe belemerülni.... -
Jóózsf István #4110 Azért nem, amiért én sem! 
Teljesíteni kell egy szerződéses szántásos krumpliszállítós küldetést, Ami Heartland-ban történik. És ahogy kész van írja is, hogy új feladat jelent meg. Az pedig nem más, mint a K-7M kiszedése a pocsolyából. Zil-t valószínűleg meg KELL venni. De még az sem teljesen biztos, de arra tipp sincs.
Jocónak jelentem, hogy: JELEN!
Endy, te nem nevezel kúpozásra? -
eta32 #4109 Egy fénykép melléklettel megfűszerezve kérném az infót hol is ez a küldi ,.
Már össze jártam a mapot de nincs meg, igaz még itt ott van sötét folt...
A trakit magát megtaláltam könnyen ,de a küldit nem eddig....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.09.03. 10:36:58 -
Jóózsf István #4108 Gurulunk egy lájtosat. Jelentkezek...
Ezt meg szerintem így kellett volna! Na mindegy.
Még az, hogy nem csinálnak neki rugózást, az haggyán, de, hogy olyan merevre állítják be a törzscsuklót, hogy csak egy tengelye körül tud elfordulni, az már mindennek a teteje! Merthogy nem csak a függőleges tengely körül kell elfordulnia, hanem a jármű hossztengelye mentén is. Így ér kb minden kerék a földre. Érdekes módon K-7M-nél meg tudták csinálni normálisan! -
Az príma. Akkor én most le is fekszem, hogy délután kipihenten ülhessek a kormány mögé. -
Jóózsf István #4106 Délután 2-3-tól mindenképp lehet róla szó.
Elméletileg gurulunk a cimborámmal egyet, de egyikünk sincs nagyon elragadtatva az ötlettől. Ha nem megyünk, akkor felőlem mehet egész nap. -
Eljött az a pillanat, hogy utálom Yukon-t.
Esetleg ma kellene tolni egy kis Tenessit, aztán lehet, hogy nekem szünet lesz. Mostanában sok volt. Nincs türelmem a nyűgjeihez. -
Jóózsf István #4104 Endy!
Bakker! Küzdök itt az újabb traktor megszerzésével, mert vagy megtaláltam hozzá a feladatot és el is végeztem, de hibás, vagy "nem is létezik".
Elméletileg Heartland-ban kellene lennie egy olyan feladatnak, hogy: "The Common Cause" Nézd már meg, hogy neked megvan-e és mi a jutalma! kezdhetnék egy új játékot is..., de hátha így egyszerűbb! -
eta32 #4103 kormival a nagyot is gáz vezetni
-
Oldgamer #4102 Jópofa ez a Lego-traki! :)
Egyébként én egész jól elvagyok a traktorok vezethetőségével, igaz főleg saras részekre értve, ott kevésbé csuklik össze mint betonon haladva, ott nagyon érzékenyek a kisebb kormánymozdulatokra az tény.
Itt van egy nagyon részletes bemutató videó az új évad térképeiről, járművekről, trailerekről, szállítható eszközökről. Rohadtul tetszik, még szélkerèk lapátot is kell/lehet szállítani.
Lehet ezt a videót még nem láttátok.
https://youtu.be/qRvM6KvaRlk -
Ha már traktorok:
És nem csak a játékban rossz csuklóst vezetni (kivétel a nagy CAT), hanem Legóban is. -
eta32 #4100 Ja tükrök, a kicsi kirovets-en nincsenek is kívül....mert????? 
Ahogy mondtad a kis zil elég jó belsőből is ,a hangja ennek is tré
A bála rakodós küldi tetszik főleg úgy hogy a villás kirovets-el rakjuk meg igazi kihívás.... -
Jóózsf István #4099 Az igazság az, ha egy jó Kamaz hangot tettek volna alá, akkor annak félig még örültem volna is. Egy katonatársam olyan jól utánozta a Kamaz hangját, hogy beszartunk tőle!
Endy!
A Zil annyiban tetszeni fog, hogy szép szűkre vették a tükreit. Ha jól emlékszem ez nálad feltétel a belső nézet és a három monitor miatt.
Feltettem, egy bonyolult kérdést a fókusz fórumban. Mégpedig azt, hogy van-e küldetés az újabbik traktorra, meg a Zil-re? (Merthogy kurvára nem találtam. Az új traktor igen, de nem ülhettem át, a Zil-t meg konkrétan nem is találtam.)
Valaki kapásból rávágta, hogy "Kezdettől meg lehet vásárolni őket a boltban!" Aha! Miért nem megy fel az ilyen egy felüljáróra, ami vasút felett megy át és hugyozza le a vezetékét?
De egy bennfentes megmondta melyik pályán melyik küldetés. Megyek megnézem... -
eta32 #4098 Köszi megtaláltam elvégeztem a feladatot....
ŐŐŐŐŐŐ izé ....továbbra sem ez lesz a kedvenc talajművelős szimulátorom...
Igaz hogy az FS-ben "nincs" fizika de a hiányát mégis jól megoldották ....ehhez képes ég és föld....
A talajművelés szégyene amit itt ebben a játékban össze hoztak...
Ja igen van benn ilyen is de minek?????????
Kezdődik a trakikkal ....a hangjuk botrányos az irányításukkal együtt difizár az minek is .....stb,stb
A munka eszközök hasonlítanak arra amire kitalálták őket....
Na mind egy azt hittem valami értelmesebbet főznek ki ennyi idő alatt....
Persze jó meg minden hogy most már ilyen is van...de ... nem kellene olyanba belekontárkodni amiről fingjuk sincs
Na megyek még a zilt kipróbálom....talán vissza adja az életkedvem a játék iránt....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.09.01. 16:27:24 -
PagoX #4097 Nincs mit! Ráadásul ennek volt egy 133 GyA változata is, amibe egy dízel Kamaz motort szereltek Elképzelhető, hogy ezek a szerencsétlenek ezt akarták modellezni az elcseszett hanggal. -
Jóózsf István #4096 És tényleg!
Azt mondanom sem kell, hogy elsőre 131-et olvastam és már kezdtem is a mondókámat, de lassan leesett, hogy nem egyről van szó.
Köszönöm a felhomályosítást.
-
PagoX #4095 Ez a 133-as ZIL. -
Jóózsf István #4094 Meg kellett vennem, mert nem volt sehol! Ez nem a 130-as Zil. Fogalmam sincs, hogy milyen névre hallgat. Kicsit durung, de mivel tetszik, meg fogom faragni.
És akkor a szokásos: Hogy lehetnek ekkora állatok, hogy az amúgy menet közben benzines hangnak dízel alapjáratot csinálnak? Már majdnem megkedveltem, mert hasonlít egy Zil hangra, de ez így botrányos! Mi a fiszért nem vesznek fel egy fejlesztőt, akinek nem botból van a füle? Hogy mernek 2022 egy ilyen fos munkával előállni?
Melyik küldetés? Természetesen nem emlékszem, de az elején jön automatikusan. Elmentem a garázs mögé a K700-ért és aztán lehet, hogy az volt a következő. A Sample Field-re tippelnék. -
PagoX #4093 Kapunk egy traktort, amit kizárólag ezen a pályán fogunk használni, azt is csak azért, mert máshoz nem tudjuk a mezőgazdasági pótokat kötni.
Pedig egy jó Kirovetset kipróbáltam volna Kolán repülőgépet szállítani, vagy Amúron a terepen. -
eta32 #4092 Nos kipróbáltam.
A nagy kirovets az botrányos hangilag meg úgy erőre is...
De arra talán jó lesz amire kitalálták.
Az fps szokás szerint @ar .
csak az első mapot jártam be úgy ahogy...nagy dagonyázásra nem kell számítani ...
Majd ha végleges lesz akkor biztos jó lesz...
Azt láttam bálákat is kell pakolni szállítani..
Gondolom a kirovetsnek azért van a nagy villája...
@Józsi@ majd áruld el melyik az a küldi amin megy a talajművelés ...
Annyi időm és energiám nincs hogy keresgessem...
De ki akarom próbálni.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.08.31. 17:06:45 -
eta32 #4091 Én már a szerviz pót tetejére is rögzítettem anno kisebb terepjárót...
Csuda érdekes dolgokat tud ez a játék...
Az meg hogy tele hibával félkészen...már megszoktuk.
Még az élő játéknál is ...
Nem véletlen tolom nagy fázis késéssel ...(jó nem csak ez az oka)addigra mire oda érek remélhetőleg kijavítják a hibákat...vagy sohasem...
-
Jóózsf István #4090 A pikk-pakk az nem fog menni, mert tényleg rohadt sok tennivaló van. A másik meg az, hogy épp emiatt nem szeretném kétszer végigjátszani a pályákat és vannak már most bizonytalan dolgok, ami miatt esetleg ez előfordulhat.
Messze nincs kész ez a fázis. Épp csak összehozták játszhatóra, hogy ne zúgolódjon a tömeg.
Egy pályát fedeztem fel teljesen, egyet félig, a harmadikra meg épp csak betettem a lábam. 130-as Zil-em még nincs. Lehet, hogy azt "meg kell vennem"
A traktorokból is csak a 700-as az enyém az újabbat csak megtaláltam, de nem az enyém és NINCS HOZZÁ KÜLDETÉS! (remélem csak EGYELŐRE!)
Belefutottam még egy hibába: A már tárolómban levő ford 750-est nem tudtam módosítani. Illetve de, de amikor elérkeztem a légbeszívókhoz, akkor kifagyott a játék. Ugyanezt tudta a belső tükrökre akasztható bizbaszoknál is. Kétszazhuszonhétféleképpen ellenőriztem, hogy csesztem-e el, de nem. Mod pályán meg tudtam venni és módosítani azokat az alkatrészeket amiknél kifagyott. A fő játékban egy másik régióban szintén kifagyott, de amit ott újonnan vásároltam és fejlesztettem már nem. Szóval konkrétan az én 750-esemmel volt baja a játéknak ami csak azért meglepő, mert az mentés kérdése és a mentést nem szoktam buzgerálni, csak végszükség esetén, mert nagyon hisztis!
Szóval esetleg erre majd lehet számítani a kiadásban is. Mindenesetre lövésem sincs ez mitől volt.
Azt tudtuk, hogy a közepes rönköt szállító kéttengelyes pótkocsira ha felrakunk egy járművet ami befér a rakoncák közé, akkor simán rögzíthetjük rajta! Viccből próbáltam ki egy UAZ furgonnal (Khan Lo4f) Az állam is leesett, amikor rögzítette!
-
eta32 #4089 Ugyeénmegmontamdenemhiszelnekem.... 

Komoly mennyiség a pts 27GB
Most töltögetem asszem rá kell cuppanjak valamelyest mert ez a talajművelés funkció és az új trakik izgatnak....
De időm az sok még mindíg nincs.
Azért majd tolhatod ide be a tapasztalatokat...
Mert ahogy ismerlek sokat nem fogsz aludni míg ki nem tolod ezt is pik-pak
-
Jóózsf István #4088 Érdekes amit mondasz, mert jobbára a konzolosok szokták lesajnálni a pécéseket! 
Sajnos a K700-as amivel mentem a dejóban, pont egy ostoba, otromba fos. A fókusz fórumon is sokan panaszkodnak rá a difizár és a rugózatlanság miatt. Amikor az első gumival mentem, akkor küzdenem kellett a FÖLDÚTON. Na, szerintem ez a traktor nem erről szól.
A szántási feladatoknál megfigyelhető, hogy kb 31%-nál vége van a feladatnak. Ez LEHET, hogy csak a PTS-ben lesz így. Hülyeség is lenne így hagyni!
Hogy a pályák szépek-e azt döntse el mindenki magának. A terep túl sok megpróbáltatást nem okoz. Viszont eszméletlen sok feladat van!
Elméletileg kapunk a már meglévő autókból is hetet. (Erről beszéltem neked Jocó! A három új járművön kívül is kapunk repit: Gaz 66, Sevrolé 1500, kis Tajga...) -
Oldgamer #4087 Ez a szántó-vető funkció/feladat nagyon tetszik, már várom, hogy konzolon is elérhető legyen ez a map...egyszer.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen feladatok is várnak ránk majd ebben a játékban.
A videód tetszetős, a grafikai minőség miatt pedig mindig irigysèggel tekintek a pc-s játékosokra!
Egyébként mostanában a nehezebb mod térképek esetében szoktam különféle mod traktorokat használni járművek kimentèsère, kisebb feladatok vègrehajtàsára. A TRACTOR 701 meg a Loader 700 amit használok. Kimondottan hólánccal hatásosak nagy sárban. Ezen erőgépeket nem tartom szuper képességűeknek, emiatt is vetem be őket esetenként, mert amúgy a mod járműveket korábban pont emiatt utasítottam el, túl könnyen lehetett velük feladatokat teljesíteni, semmi kihívást nem okozott az adott feladat a használatukkal. -
Jóózsf István #4086 Elfelejtettem szólni, hogy a dejó, nyomokban rontást tartalmazhat!
-
Jóózsf István #4085 Meg kell hogy kövesselek Endy!
Tényleg kell földet művelni!
Ekkkszskluzííííve a zesgéhu szpintájörsz fórum olvasóinak!
Éééééés, nem javították ki az Aramatsu csipeszét, úgyhogy ti továbbra sem csipeszeltek vele onnan, ahonnan én! Bibí!
Találtam egy újabb hibát. Ennek az értéknek nem ennyinek kellene lennie: EngineResponsiveness="1.00"
Merthogy ezek az értékek SOHA nem érik el az egy egészet!!! így kellene kinéznie: "0.1" vagy épp "0.01" (Inkább a "B"!)
Amelyik amerikai scout a modern motort használja, az nem véletlenül bakkecskézik!
-
Jóózsf István #4084 2013-ban már volt értelmes futóműve a járműveknek.
Most gyön lefele a 8. fázis PTS-e!
-
eta32 #4083 Oké értem köszi...
-
Jóózsf István #4082 A krokodil egy régi zil, ami lehetne a 157-es is, de az asszem 3 tengelyes. És jobbára katonai kivitel, de tudott olyan ficsőrt, hogy a nyereg szerkezeten keresztül átvitte a félpótra a hajtást!!!! (Besza-behu!)
Azt szerintem félreértetted, hogy KONKRÉTAN szántani kell! Inkább arról lehet szó, hogy a SZÁNTÁSI MŰVELETEKHEZ fogunk segédkezni. Meg minden egyéb mezőgazdasági dolgokhoz.
Olyan jücsüböt is láttam, ahol azt fejtegette valaki egy fejlesztő válaszaiból kihámozva következtetve, hogy ez a 8. fázis "kurvajólesz" de nem ez lesz a legjobb, amiből arra következtetett az illető, hogy lesz harmadik szezon is! (Na ezért nem kellene szezonnak hívni, hisz a fázis a szezon része. Kurvára nem mindegy!) -
Szép nagy kerekek. Biztos, hogy ki fogom őket próbálni.
Bár a nagy kerék édeskevés, ha a légbeömlőt nem lehet feljebb tenni.
És nagyon kíváncsi leszek, hogy mit lehet majd utánuk kötni.
Van egy-két jármű, ami után semmit nem lehet kötni csak csörlővel.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2022.08.29. 20:24:51 -
eta32 #4080 Józsi ne légy ennyire negatív...
Nézd dolgok jó oldalát, már ha lesznek....
A tarkikra kivi leszek főleg hogy szántani stb kell majd velük....
De ez az FS múltamból adódik,
Ami a kis zilt illeti sok métert a MR-ben sem mentem vele ott is semmire nem volt való,gondolom itt sem lesz másként...
Mivel rossz az angolom....a beállításokból eddig nem sok jött le mire is készüljek....
Az estét eddig is megoldottam okosba,mentéssel...
Az jó hogy végre nem megint havas térképek lesznek...abból van elég szerintem...
Ezek szerint a héten már tesztelheted a PTS???
Ja melyik is az a krokodil amit említesz,nem vagyok már annyira képben???
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.08.29. 20:15:58