6696
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • totya007
    Csináltam egy válogatást a 03.03.16 verzióhoz. Ezzel az összeállításával az volt a célom, hogy egy kicsit változatosabbá és nem utolsó sorban könnyebbé tegyem a játékot. Mindezt úgy, hogy lehetőség szerint az eredeti járművek feladatai ne módosuljanak.

SpinTires_PlusPack-v1_build 03.03.16.zip

Utoljára szerkesztette: totya007, 2016.07.12. 17:30:04
  • kisbesi
    Köszi, bár sajnos nem működik, hiába próbálgatom. Mások is írták ezt a hibát, de megoldást úgy látom még ők sem találtak rá.
  • bajusza
    Igen, a Media\levels mappába kell a pályákat rakni. Ha vannak almappák azokat is a Media-ba kell bemásolni, felülírni ha kéri a már ott lévőket. Az eredeti Media.zip-et nem érdemes bántani.
  • kisbesi
    Akkor mit rontok el?
    Második update -et tettem fel rám, és pályát szeretnék betenni a játékba, amit a csak be szoktam másolni a Media mappába.
    Nem így kell?
  • bajusza
    Nekem se eredeti a játék, mégis fut, néha lecrashel, már megszoktam (visszaállít mindent maximumra). Próbáld meg a Steam-es verziót, ha van lehetőség rá.
  • kisbesi
    warez kérdés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játékom nem eredeti, próbáltam berakni modokat, de nem működnek. volt valami program, régebben azzal is próbálkoztam,nem volt jó, de itt valaki lejjebb berakott egy pályát, azt töltöttem le és a "Media" mappát másoltam be a főkönyvtárba, a játékban csak egy fekete kép van a pálya helyén és ha el akarom indítani, akkor csak egy "Ok" gombos ablakot dob ki.Lehet warez verziós modolt játékkal játszani?

Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2016.05.24. 18:30:11
  • bajusza
    Egy remek pálya az orosz készítőktől, nekem nagyon bejön a Motor map után katt ide
  • Solt
    1473.-Ft ma éjfélig!
  • Endre
    sikerült, hát nem semmi pálya
  • Endre
    most töltöm le, hogy kell betennem?
  • bajusza
    Kijött egy rakás új pálya, próbáljátok ki őket. Nekem most ez egy jó darab: katt
  • Endre
    igy már pikk-pakk megy
  • Endre
    végre először sikerült egy pályát végig vinni multiban, kifogtam két normális francia srácot
  • kekeN7
    Sikerült?

Ha igen, akkor szívesen, végre elkezdhetsz játszani is. :)
  • Endre
    köszi, a francba én meg már a fél erdőt felpakoltam. így könnyű
  • kekeN7
    12 rönk? :D Már nincs meg pontosan, de 3 vagy 4 darab után (ha mindegyiket szépen raktad, zöld pöttyök) megjelenik a gomb, hogy felpakolsz.

Mint ebben a videóban, a bejelölt időponttól
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.05.03. 20:06:34
  • RatBaG #956
    omfg, milyen 12 rönk???
    short lognál felraksz asszem 6 rönköt, mediumnál 3-at, longnál 2-t, aztán a advancedben mikor zöld az összes golyó, pack logs, azt' csá.
    mi ebben olyan bonyolult?
  • Endre
    lehet , feladom. 12 rönk után mindig 1 eltűnik alulról. mindegyik szépen áll semmi keresztben fekvés vagy egyéb hiba és mégis
  • Endre
    oksa, nekiállok rakodni ismét, de multiban azt látom, hogy valaki 2 perc alatt megpakol ami kissé csodálok, nekem sokkal több idő kell és nem nagyon bénázok. na kitapasztalom mi újság pakolásügyileg
  • joceruza
    Mutatja a felrakot,rögzített rakatot.
  • Endre
    bocs bennmaradt a caps
  • Endre
    HONNAN TUDTAD MNIKOR VAGY KÉSZ A PAKOLÁSSAL?
  • joceruza
    Eddig nem,de legközelebb megszámolom. Nem foglalkoztam vele mert nem volt vele gond.....
  • Endre
    tökön szúrom magam:) közepes rönknél 12 után mindig eltüntette a 13. at. na gondoltam tele, indulás rakodnék ki, semmit nem szállítok:(
    valahogy jelzi a megteltet?
  • Endre
    számoltad hány darab egy tele?
  • Endre
    a zöld pöttyök rendben vannak, néha mikor újat tesz a bakra néhány eltűnik
  • joceruza
    Akkor valszeg nem jól rakod. Nekem mindig megtelik.
  • Endre
    tényleg, szimulációs módban mikor telik meg kocsi? Rakom-rakom, néha néhány felrakott eltűnik, soha nincs tele?
  • Endre
    Ugyan így járok én is, még egy pályát nem csináltam meg multiban. Ha én indítok és látják, hogy szimulációs vagy nem látják és csak a rakodóhelyen észlelik már húznak is el.
  • fery5
    Sziasztok. most vettem meg a játékot és szeretnék belerakni járműveket. ki is választottam a steam műhelybe a nekem tetszőt és ugye fel is iratkoztam rá. ugy tudom mást nem kell csinálnom de nincs benne a jármű a játékban. kérlek segítsetek hol rontottam el.
  • MikX
    Szokott valaki innen multizni?Aza helyzet hogy még egyet nem tudtam végigcsinálni, mert vagy kilépnek, vagy azt sem tudják mit kéne, ugyanugy magamra vagyok utalva
  • MikX
    Igen, ezeket tudom, de pont ez a bajom h nem ir semmit.
    Aztán ujraraktam, letöröltem az általam berakott mapot, és igy jo.
    Nemtudom mi volt, nemis azon a mapon játszottam, autok is csak a certified-osak vannak letöltve
  • XRV
    Kicsi, közepes vagy hosszú fával is próbálod? Nem mindegy. Amúgy is kiírja ha valami gondja van. Magyarul is tud alapból.
  • MikX
    Sziasztok!
    Valakinek volt már olyan hibája, hogy nem tudom felpakolni semmire a közepes rönköket, odamegyek a helyre, beállok jól, feljön a menü, de nemtudok a felpakolásra kattintani, elvan halványodva, és nem is írja ki hogy pl nem állna jól a rönkutánfutó.
    manuálisan még nem probáltam...
  • XRV
    Szia
    Semmilyen media.zipnek tartalma nem kell hogy ott legyen és nem kell másolni.Maradjon ott ahol eredetileg volt, ne piszka.
    Alapból kell lennie egy Media mappának a Spintires mappában.
    Abban, ha nincs létrehozva egy levels mappa akkor, hozd létre és abba másold bele a térképet,
    Tehát így nézzen ki: Steam\steamapps\common\Spintires\Media\levels\
    pl
    level_cariboo_creek.dds
    level_cariboo_creek.stg

Ezután már választható a térkép.
  • MikX
    Sziasztok!
    Nemrége vettem meg a játékot, és az ok, hogy modokat tudok berakni steam workshopról, viszont ha valamelyik oldalrol szedek le mapokat, azt hogyan lehet berakni?
    Sok helyen láttam, hogy simán a media mappába másolják, viszont nekem ott nincsen a media.zip tartalma bent, ha átváltok steamen legacy verziora akkor sem.
    Ettől függetlenül megy igy? vagy mi a megoldás?
  • zorrobomber
  • joceruza
    De csecse!
  • RatBaG #934
    ja, amúgy ez történt...

• zorrobomber
    Szürke zóna, de G2A-n ~2100 körül most is megvehető.