6696
-
totya007 #972 Csináltam egy válogatást a 03.03.16 verzióhoz. Ezzel az összeállításával az volt a célom, hogy egy kicsit változatosabbá és nem utolsó sorban könnyebbé tegyem a játékot. Mindezt úgy, hogy lehetőség szerint az eredeti járművek feladatai ne módosuljanak.
SpinTires_PlusPack-v1_build 03.03.16.zip
Utoljára szerkesztette: totya007, 2016.07.12. 17:30:04 -
kisbesi #971 Köszi, bár sajnos nem működik, hiába próbálgatom. Mások is írták ezt a hibát, de megoldást úgy látom még ők sem találtak rá. -
bajusza #970 Igen, a Media\levels mappába kell a pályákat rakni. Ha vannak almappák azokat is a Media-ba kell bemásolni, felülírni ha kéri a már ott lévőket. Az eredeti Media.zip-et nem érdemes bántani. -
kisbesi #969 Akkor mit rontok el?
Második update -et tettem fel rám, és pályát szeretnék betenni a játékba, amit a csak be szoktam másolni a Media mappába.
Nem így kell? -
bajusza #968 Nekem se eredeti a játék, mégis fut, néha lecrashel, már megszoktam (visszaállít mindent maximumra). Próbáld meg a Steam-es verziót, ha van lehetőség rá. -
kisbesi #967 warez kérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játékom nem eredeti, próbáltam berakni modokat, de nem működnek. volt valami program, régebben azzal is próbálkoztam,nem volt jó, de itt valaki lejjebb berakott egy pályát, azt töltöttem le és a "Media" mappát másoltam be a főkönyvtárba, a játékban csak egy fekete kép van a pálya helyén és ha el akarom indítani, akkor csak egy "Ok" gombos ablakot dob ki.Lehet warez verziós modolt játékkal játszani?
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2016.05.24. 18:30:11 -
bajusza #966 Egy remek pálya az orosz készítőktől, nekem nagyon bejön a Motor map után katt ide -
Solt #965 1473.-Ft ma éjfélig! -
sikerült, hát nem semmi pálya -
most töltöm le, hogy kell betennem? -
bajusza #962 Kijött egy rakás új pálya, próbáljátok ki őket. Nekem most ez egy jó darab: katt -
igy már pikk-pakk megy 
-
végre először sikerült egy pályát végig vinni multiban, kifogtam két normális francia srácot -
Sikerült?
Ha igen, akkor szívesen, végre elkezdhetsz játszani is. :) -
köszi, a francba én meg már a fél erdőt felpakoltam. így könnyű
-
12 rönk? :D Már nincs meg pontosan, de 3 vagy 4 darab után (ha mindegyiket szépen raktad, zöld pöttyök) megjelenik a gomb, hogy felpakolsz.
Mint ebben a videóban, a bejelölt időponttól
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.05.03. 20:06:34 -
omfg, milyen 12 rönk???
short lognál felraksz asszem 6 rönköt, mediumnál 3-at, longnál 2-t, aztán a advancedben mikor zöld az összes golyó, pack logs, azt' csá.
mi ebben olyan bonyolult? -
lehet , feladom. 12 rönk után mindig 1 eltűnik alulról. mindegyik szépen áll semmi keresztben fekvés vagy egyéb hiba és mégis
-
oksa, nekiállok rakodni ismét, de multiban azt látom, hogy valaki 2 perc alatt megpakol ami kissé csodálok, nekem sokkal több idő kell és nem nagyon bénázok. na kitapasztalom mi újság pakolásügyileg -
Mutatja a felrakot,rögzített rakatot. -
bocs bennmaradt a caps
-
HONNAN TUDTAD MNIKOR VAGY KÉSZ A PAKOLÁSSAL?
-
Eddig nem,de legközelebb megszámolom. Nem foglalkoztam vele mert nem volt vele gond.....
-
tökön szúrom magam:) közepes rönknél 12 után mindig eltüntette a 13. at. na gondoltam tele, indulás rakodnék ki, semmit nem szállítok:(
valahogy jelzi a megteltet?
-
számoltad hány darab egy tele?
-
a zöld pöttyök rendben vannak, néha mikor újat tesz a bakra néhány eltűnik
-
Akkor valszeg nem jól rakod. Nekem mindig megtelik. -
tényleg, szimulációs módban mikor telik meg kocsi? Rakom-rakom, néha néhány felrakott eltűnik, soha nincs tele? -
Ugyan így járok én is, még egy pályát nem csináltam meg multiban. Ha én indítok és látják, hogy szimulációs vagy nem látják és csak a rakodóhelyen észlelik már húznak is el. -
fery5 #943 Sziasztok. most vettem meg a játékot és szeretnék belerakni járműveket. ki is választottam a steam műhelybe a nekem tetszőt és ugye fel is iratkoztam rá. ugy tudom mást nem kell csinálnom de nincs benne a jármű a játékban. kérlek segítsetek hol rontottam el.
-
Szokott valaki innen multizni?Aza helyzet hogy még egyet nem tudtam végigcsinálni, mert vagy kilépnek, vagy azt sem tudják mit kéne, ugyanugy magamra vagyok utalva -
Igen, ezeket tudom, de pont ez a bajom h nem ir semmit.
Aztán ujraraktam, letöröltem az általam berakott mapot, és igy jo.
Nemtudom mi volt, nemis azon a mapon játszottam, autok is csak a certified-osak vannak letöltve -
XRV #940 Kicsi, közepes vagy hosszú fával is próbálod? Nem mindegy. Amúgy is kiírja ha valami gondja van. Magyarul is tud alapból. -
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan hibája, hogy nem tudom felpakolni semmire a közepes rönköket, odamegyek a helyre, beállok jól, feljön a menü, de nemtudok a felpakolásra kattintani, elvan halványodva, és nem is írja ki hogy pl nem állna jól a rönkutánfutó.
manuálisan még nem probáltam... -
XRV #938 Szia
Semmilyen media.zipnek tartalma nem kell hogy ott legyen és nem kell másolni.Maradjon ott ahol eredetileg volt, ne piszka.
Alapból kell lennie egy Media mappának a Spintires mappában.
Abban, ha nincs létrehozva egy levels mappa akkor, hozd létre és abba másold bele a térképet,
Tehát így nézzen ki: Steam\steamapps\common\Spintires\Media\levels\
pl
level_cariboo_creek.dds
level_cariboo_creek.stg
Ezután már választható a térkép. -
Sziasztok!
Nemrége vettem meg a játékot, és az ok, hogy modokat tudok berakni steam workshopról, viszont ha valamelyik oldalrol szedek le mapokat, azt hogyan lehet berakni?
Sok helyen láttam, hogy simán a media mappába másolják, viszont nekem ott nincsen a media.zip tartalma bent, ha átváltok steamen legacy verziora akkor sem.
Ettől függetlenül megy igy? vagy mi a megoldás? -

-
De csecse!
-
ja, amúgy ez történt... 
-
Szürke zóna, de G2A-n ~2100 körül most is megvehető.