6707
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2259
    Ezt mind át tudom írni én magam! Mondjuk a rugózást még nem próbáltam. De a fogyasztással kapcsolatban az adott járműnél gyerekjáték a tank méretét átírni. Azt is megoldom, hogy eleve ne fogyasszon annyit. Az még könnyebb, mert a váltók univerzálisak. A terepváltót elég egy helyen átirogatni, és aztán minden azt használó teherautó ugyanazt produkálja. Illetve nem, mert a váltóban szorzók vannak a sebességi fokozatokhoz rendelve. A járműveknek meg van saját értékük, amit módosít. Ez a rilízben meg is van, de itt a PTS-ben nem akartam elbarmolni.
    Még kicsit rágódok rajta.
    Megint kaptunk valamit. (PTS)

Endy! Ezt csak neked! "Fixed a bug where players were unable to select Prototype Exploration Unit at the Trailer Store"
    Ez meg nekem! "Fixed a bug where medium logs were not properly attached to the truck when loaded at the log station"
    Akkor nézzük...
  • Bercy #2258
    Javaslom, hogy próbálj ki pár mod-ot. Van egy offroad trailer pack, aminél a rugózása a pótoknak állítva lett. Egy próbát megér. Emelett vannak tweakelt teherautók aminek általában nagyobb az üzemanyag kapacitása, így nem jelent gondot a tankolás sem.
    Mondjuk nekem valahogy eddig se jelentett gondot az üzemanyag. Persze én sok küldetést más-más járművel oldottam meg, szóval a garázsból kezdtem tele tankkal. Meg ha kellett a trailer store-okat is használtam tankolásra.
    Mudrunner-ben sokkal többet kellett agyalnom a tankoláson. Ott tudtam, ha nagy géppel megyek akkor kellenek tankerek a megfelelő pontokra.
    Snowrunnerben ezt kevésbé éreztem.
  • Jóózsf István #2257
    "Fixed a bug with different cabins counter in description and tracking section" Pontosan ezért csináltam újra az egész Yukon kettes pályát. Ha előbb jön...

Egész jól elvagyok Winsconsin-ban. Épp a papírgyárat újítom fel, ami nagyon hasonlít a Yukon-i bánya helyreállításra, de ez hangulatosabb. Eleve több úton közelíthető meg az ojjektum! Úgy is mondhatnám, hogy Yukon kettes fő küldetésével egyenértékű. Sajnos itt is van, hogy elszaladt a ló a fejlesztőkkel, de nem olyan hű de vészes!
    Elvállaltam egy olyan kurflit, ahol eleve emeletesre terveztem pakolni a félpótot. De itt rendes terepen kellett menni. A fülemen is vér folyt, mire végeztem. Az utolsó egyharmadot úgy tettem meg, hogy nem érdekel mi esik le, majd visszajövök inkább. Ha rendesen pakolva csinálom, akkor előbb végezhettem volna. Magam is meglepődtem, hogy a sima pakolással mennyire bátran nyomom a gázt. Csak úgy repkedett utánam a pót! Apropó! Tegye már fel a kezét, aki szerint lehetne a pótok rugózása jobb. Annyira durung módon viselkednek az egyenetlenségeken, hogy még! Látszik, hogy járnak fel le a kerekek, de olyan, mintha nem lenne a futómű és az alváz között rugókapcsolat! Főleg akkor tűnik ki, ha az emeletes pakoláshoz folyamodok. Egy sima szóló teherautóra bátrabban pakolhatok, vagy bátrabban nyomhatom, mert nem PATTOG le róla a motyó. Ellenben egy pótról...
    Minap kicsit bántott, hogy megbélyegeztél Endy azzal, hogy szeretem gyorsan letudni a küldetéseket. Nem éreztem jogosnak, de tulajdonképp igaz. Az életben sem szeretek semmit kétszer csinálni. Nem szeretem az ismétlődő cselekedeteket. És a kitartásom sem az igazi. Így az emeletes módszerrel egy huszárvágással köztes megoldáshoz jutok. Pont így elégíti ki a játék a az iránta támasztott követelményeimet. Úgyhogy ja!
    És már nagyon viszket a tenyerem, hogy ha a gumikat nem is, de a váltókban lehet, hogy belenyúlok. Nagyon irreális, hogy szinte semmit nem tudok elintézni, hogy ne tankolnék közben.
    Egész hibátlanul működik az új régió. Ha azt vesszük akár ki is adhatnák élesbe. Ennyi hiba minden kiadásban benne marad!
  • eta32 #2256
    "Azt sem értem ha az Epic-e az auto update ki van kapcsolva miért tölti le automatikusan..."
    Ja akkor ez ilyen sajnos....
    "There's an issue with Epic store or game itself as we can't stop the run the game before downloading the update, there's no way to stall the update or restore to previous version of game to avoid these bugs. I want to request the devs to don't rush these updates before testing them properly on PTS, etc."
  • eta32 #2255
    Nos akkor itt a javítási lista...
    PDATE - Patch 11.1 (Xbox One), 11.2 (PS4, PC)
    Majd nem egyszerre ,köszi...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.18. 12:14:09
  • Bercy #2254
    Patch notes
    Utoljára szerkesztette: Bercy, 2021.01.18. 12:13:01
  • eta32 #2253
    Nem tudom mit javítottak 11.2-re az élő verzióban egyenlőre a fórumon sincs infó????
    Most töltött le 1.65 GB-ot.
    Azt sem értem ha az Epic-e az auto update ki van kapcsolva miért tölti le automatikusan...
    De semmi javulás nem volt ebben én legalább is nem vettem észre ,de majd csak írnak róla....
  • Bercy #2252
    Én is azon a véleményen vagyok, hogy Yukon régióban montonok voltak a fő küldetések. Főleg Flooded Foothills-szen. A többi régióban valahogy több helyre több helyről kellet árut vinni és kevésbé lett emiatt monoton. FF-en viszon a térkép adottságaiból kifolyólag ezt kevésbé lehetett megoldani. Emelett rengeteg dolgot kér ugyanoda. Én már tényleg azzal tettem izgalmasabbá, hogy mindig más járművel mentem. De így se volt az igazi. Számomra Yukon volt a legunalmasabb régió. A pálya szép és érdekes. A havas csúcsok és saras völgyek szuperek. De valahogy a küldetésekkel unalmassá tették.
  • Jóózsf István #2251
    Az igaz, hogy mindig ilyen volt. Nade! Abban mi a kreativitás és az élmény, hogy háromszor járd le ugyanazt az útvonalat és még csak annyi örömöd sem lehet benne, hogy három különböző fajta árut szállíts! Pont ez az, hogy akár úgy is lehetne a küldetést irányítani, ahogy te körbekerülöd a fél világot. Vagy teszem azt ínnem vigyél a harmadik pályára valamit onnan vigyél a másodikra egy másikat onnan a negyedikre megint és végül a negyedikről hozz a kiindulópontra egy marék sarat! Ugye, hogy nem bonyolult? Nem is kellett hozzá nagy erőfeszítés, hogy kitaláljam. De nem! Inkább menj oda vissza háromszor, és ezt az egész procedúrát is ismételd el háromszor! Zseniális!

Mondok egy hasonló dolgot. Szpojler, úgyhogy aki sokat vár a Wisconsin-i pályáktól, az csukja be a szemét!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vannak ugyebár az új generátor pótok. Ami ahhoz kell, hogy bizonyos helyeken, csak akkor tudsz valamit felvenni - előállíttatni, ha van ott egy működő ilyen cucc. ("A környéken nincs áram!") Egy cucc előállításához kell kb 100 vagy 150 liter üzemanyag. Összesen van a generátorban 1500. Újra lehet tankolni, át lehet telepíteni, etc
    Csak az első pályán van ilyen helyből három. Ezzel így semmi gond nincs.
    Van viszont egy olyan küldetés, ami az egyébként pályán levő elektromos műveket HELYREÁLLÍTJA(!!!) Szerintetek utána még szükség van a generátor pótokra? Megoldja ez a küldetés ezt a problémát?
    HÁT PERSZE HOGY NEM! Pont ugyan úgy szükség van rájuk!!!!
    Az én agyam inkább logikus, mint lexikális. Egy ilyen húzás olyan neki, mintha valakit szájbalőttek volna az Auróra összes ágyújával egyszerre! (El is ment határozatlan idejű, fizetés nélküli szabadságra!)
    Szóval, azt ne firtassuk, hogy mik a lehetőségek ebben a játékban és abból mennyit használhatunk ki. (Nem mintha firtattuk volna, de hát mégios azt firtatjuk, amikor a küldetésekről beszélünk!)

Amúgy kaptam egy egész jó tippet az új régiótól. Eddig a DAN volt a "nagy darus" autóm. Hagyott maga után némi kivetnivalót! Az egyik küldetésben viszont egy P12-re volt feltéve. Szépnek nem szép, de sokkal jobban veszi az akadályokat! Magasabb az autó, magasabbra is kerül a daru és nem lógnak ki annyira a tappancsai (Orosz vs. amerikai)
  • eta32 #2250
    " "Forduljon a gyökér háromszor. Igaz, hogy semmi értelme, de addig is elvan!" "
    Az ST-MR mind erről szóltak csak ott unos-untalan ugyan azt Csak faszállítás volt....és ugyan oda kellett szállítani.
    Ha innen nézzük azoknak aztán tényleg nem sok értelme volt ,de mégis valamiért a mai napig népszerűek,ha nem is mindenkinek...
    Persze nem azt akarom mondani hogy ez most hogy így van ahogy írod jó mindenkinek sőt ,de nem kényszerít senkit semmire hogy tolja.
    Van aki pl az idő futamokat is rühellei...
    Mindenkinek a kedvére tenni nehéz lenne.
    Én speciel most már megfűszerezem olyanokkal a játékot hogy egy kocsi kimentéséhez felvonultatok olyan erőket amikhez aztán semmi szükség nem lenne ahhoz hogy pl: ezt a küldit teljesítsem,az alábbi képen lesz majd, (elvontatom azt csók),de így érdekesebb és kevésbé uncsi számomra ,az elszállítást sem a legrövidebb úton és a megszokotton teszem meg.
    Lehet így is tolni meg úgy is mint te, mindent egyszerre elszállítok ,hamar letudom a küldit és onnantól már uncsi is a játék....
    Zikz 5368 kimentése-emelése,trailerre rakása , elszállítása.
    Nem a legrövidebb úton jutunk el a célhoz...
    Felpakolni a trailerre sem volt egyszerű úgy hogy szállítható legyen...
    Ezt a küldit meg a hasonlókat kb 1/4 idő és erőfeszítés alatt le lehetett volna tudni...én így "teszem bele" a hard modot" többek között csak belső nézet(ez már az elejétől így van),napszakot nem váltok csak ahogy a játék megy,nincs recovery,tankolni csak a kútnál vagy a tanker trailerből,javítás is hasonló kép,de lehet ezt még fűszerezni,ugyan így majd anno a fahordást is lehet érdekesebbé tenni,valamelyest...
    Hozzá tenném a példámhoz amit felhoztam a kocsi kimentésére ,ha a készítők így oldották volna meg hogy csak is ilyen feltételekkel tudod elvégezni a küldit ,sírva menekültek volna az emberek a játéktól ,hogy nem máááá!!!
    teljes mértékben alá írom vannak hülye és idióta buta küldik ,de ennyi szerintem belefér...
    Nyilván így a Pass-ok vége felé fogy a kreativitás is a készítők részéről ,de annyira számomra nem tragikus....

• Jóózsf István #2249
    Ja igen! És kiirtották a farkasokat! Direkt arra mentem ahol tudtam hogy ott dekkol, de nem volt ott.

• Jóózsf István #2248
    Van jobb!
    A rönkszállításnak részemről itt a vége. Majd egyszer, ha nem lesz jobb dolgom, akkor visszatérek rá.

Buták a küldetések is. Igazi utolsó utáni céges küldetés. "Mindegy mi az, csak toljuk ki a parasztoknak a szemét valamivel, amivel sokáig küzdhetnek. Az utóbbi hónapok céges pótküldetései mind erről szólnak. "Forduljon a gyökér háromszor. Igaz, hogy semmi értelme, de addig is elvan!"
  • Bercy #2247
    Azokat a CAT küldetéseket alig vártam, aztán én is sírtam. Annyire egy elszart jármű lett a nagy CAT. Szenvedés volt a játék vele.
  • eta32 #2246
    Nos a 2 új vas hát igen olyan amilyen,ott vannak de semmi izgalmas szerintem se,de annyira nem rosszak...persze ízlés kérdése,majd meglátjuk ,szerencsére a többire is lehet darut rakni és szállítani is velük..
    Nem tudom de mint írtam is én is kipróbáltam rakodtam is vele ,de nekem semmivel nem tűnt rosszabbnak mit az elődökben...
    Pedig én is xbox controllerrel rakodtam, mindig...
    Nyilván lehetne finomabb helyenként ,de az elődökben sem volt könnyebb és jobb,hozzá teszem ott sem volt vele különösebb gondom .
    Pedig ott sokszor kellett hidat építeni (mod mapokon) és ugye ott eléggé pontosan oda kellett rakni a helyére.
    Igen lehet summantani csak nem lehet becsomagolni úgy lehet vinni.
    Ezt az elődökben nem egyszer eljátszottam ,ha már nagyon nem volt kedvem vissza menni egy nehéz helyre.
    Kérdés mennyire csúszkálnak le nem próbáltam ...
    Vissza térve a rakodásra ,volt hogy kettőt is sikerült jól megfognom hosszúból ,de inkább azokat egyesével érdemes rakni ,úgy nekem nem jelentett különösebb problémát,de persze mindenkinek más -más...

Ja amit linkeltél vidit ,ahhoz hasonló képek vannak a fórumon....
    Gondolom majd javítják.
    Itt ennél a játéknál mindennek nem kis idő kell míg kiforrja magát ,már ha össze jön...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.16. 19:02:49
  • Jóózsf István #2245
    Nnnna. Elérkeztem a rönkszállításhoz. Azon kívül, hogy nosztalgikus érzéseket ébresztett bennem, nem érzem, hogy hogy az én játszóterem lenne!
    A két új vas is olyan esetleges. Sokkal kezelhetőbbek rakva, mint üresen... talán lehetnének kicsit agilisabbak. Maga rakodás is lehetne kifinomultabb. Már a jücsüböknél is sziszegtem, hogy mi a szart bénáznak annyit. Hát mert ilyen durung, hadonászósra sikerült. Az a kedvencem, hogy megfogom a rönköt, halál pontosan a közepén (A pötty jelzi!) de egyrészt nem tartja fixen a karom, másrészt elcsúszik előbb-utóbb és akkor lehet bénázni. Azt még nem próbáltam ki, hogy lehet-e sumákolni vele, mint a többi áruval. Hisz akármennyit is belepakolhatok a tartóba. tehát, ha háromszor hármat rakok fel, akkor az ugye három "rönköt" fog eredményezni. Csak a lerakodásnál kell egy kicsit majomkodni vele.

Ezen még dolgozzanak!
  • eta32 #2244
    Te már bele tetted a "Hard" modot....
    Grat jól toltad,ja ja az a Cat tényleg csak a létszámot növeli ,de legalább van benn ilyen is....
    Innentől
    #2243 már senki nem mossa le rólad hogy nem ebből élsz...
  • Jóózsf István #2243
  • Jóózsf István #2242
    Mai büntetésetek.

Én még ekkora halom fost nem láttam mint ez a Caterpillar 770G! Nem ecsetelem a tulajdonságait, mert úgyis lesz vele dolgotok.
    Amikor megkaptuk, mentem vele egy karikát, a miheztartás végett. Nem volt túl jó az első benyomás. Na aztán elérkezett a pillanat, hogy dolgozzunk vele... Galádságért nem kell a szomszédba menniük a fejlesztőknek, ha a játékosokat akarják szívatni! De már értem, hogy miért ez a jármű a Yukon záróküldetésének a főhőse! Inkább vontattam egy Urallal, hogy ne kelljen vezetni!!!

Úgy tűnik, hogy a Wiszkó küldetéseknek is lett értéke!
  • Jóózsf István #2241
    Majdnem kivégeztem a Yukon céges küldetéseket. Már csak a katerpilláros köves-billencses küldetés van hátra és az új rönkösek.
    Kicsit bele is pistultam. Már habos vér csorgott a szám sarkából, de meg kellett lennie!

Szóval akkor mehetek a fejlesztésekért is... Wisconsin-ba.
    Ám legyen!
  • eta32 #2240
    Ja nálam csak az "Advanced Videó" beállításokat nem menti,a többit igen .
    Nos ja haladunk.
    Már írtam is a fórumra ,remélem lesz foganatja....
    De a darut próbáld ,a hangok nagyon el lettek találva a daruzásnál...legalább is szerintem,meg úgy a daruval való munka eléggé precíz ,szerintem jobb mint az elődökben....
    Persze ízlés dolga .
    Az 5 tengelyes megkapta az AWD., de ha mindent bekapcsolsz és nagy a sár akkor bizony ,kell utána egy tanker is ,csak úgy falja a benyát...
    Mentem pár teszt kört a legnagyobb szutymóban, azért mindenhol nem megy el...de tetszik meg a másik új is....
  • Jóózsf István #2239
    Annyit már sikerült megjegyeznie, hogy teljes képernyő, 4K és ultra, de szerinte nekem mindenáron szükségem van ködre, meg néhány dologra a lentebbi beállításokból. És az elmaradhatatlan hibaüzenet, már csak kilépésnél van. Haladunk!
  • eta32 #2238
    Kedves Alíz....már megint majd hogy azon percen belül voltunk....
    Most töltődik de tartok tőle igazad lesz,lassú a netem így még várnom kell hogy igaz legyen...
    Gondolom a generátor trailer grafikai hibáiért is sokan nem tudtak aludni ......amit most javítottak ,szerintem ennél sürgetőbb nem is volt.....
    Valami másik dimenzióban és bolygón élnek a készítők.
    A javítási listát elolvasva és napi infóim alapján amit az elmúlt hetekben olvastam a fórumon ,ezekért senki nem reklamált amiket most javítottak...
  • eta32 #2237
    Tölthető a PTS.12.2,itt a lista....
    PTS Update 15/01/2021 (12.2)
  • Jóózsf István #2236
    Löktek koncot: PTS Update 15/01/2021 (12.2)

Biztos az én szememmel van baj, de nem látok infót a grafikai beállításról sem az elsőkerékhajtás problémáról, sem a még mindig jelen lévő hibaüzenetekről... Soroljam?
    Ellenben ez... "Added reverse movement signal for 'Boar 45318'" Én elhiszem, hogy ez valahol valakinek rohadt fontos, de most ezt a játékot vagy szellemileg visszamaradottak gondozzák, vagy egy fordított világba csöppentem. Szólítsatok Alíznak!
  • eta32 #2235
    Ja ja írtak is róla a fórumon hogy miért nincs díjazása.....nos ami félkész ...és a felhasználóknak kell majd teljesen letesztelni mi is működik és hogy....De ezt már átrágtuk párszor...
    Én is a fórumon olvastam hogy mire is találták ki a generátort....használni nem használtam.
    Az új pályákat felfedeztem a PTS-en ,de mire megint oda vetődöm ,"újdonság" lesz felfedezni újra....
    Ha kész lesz a fejlesztői oldalról....biztos oda megyek az upgradek miatt,max felépítek egy-egy hidat és majd tartogatom a végére.
    Most is ez van Yukon felfedezve ,az orosz upgradék megtalálva ,közbe a task-ok is felfedezve ,de vissza mentem orosz Taymyr régióba,mire ott végzek remélem sok minden alakul kész lesz működik és megyek Kola régióba.
    Na számításom szerint mire ez is bekövetkezik ,már lehet a pass 4. részét tesztelem PTS-en ,de még ki tudja mit hoz a jövő ,mennyit töketlenkednek és mennyi buggal fűszerezik meg az életünk....
  • Jóózsf István #2234
    Igen. A saját Depeche Mode válogatásuk szólt a játék alatt. Ha balhéznak visszaírom, hogy "A jücsüb szólt, bakker!"
    Tényleg halk lett. Mondjuk eleve halkan szoktam játszani majdnem minden játékot, mert nem szeretem, ha leüvöltik a hajam!
    Az összefűző program cseszi el a minőséget. Még nem tapasztaltam ki a kezelését. Három napja még nem volt ilyenem. Nem is gondoltam, hogy szükségem lesz rá...

Elsőre azt gondoltam, ha odacibálom a generátort, akkor van "gépi" pakolás, ha meg nem, akkor csak Kézi Chopin (Nagyon jön most a zenekultúra) De az se rossz ahogy mondod.

Egyelőre be nem teszem a lábam az új pályára, mert nem akarok úgy járni, mint azzal amit most másodszorra csinálok. Ha csak nem kizárólag a fejlesztésekért, de ha közben nem vehetem fel a küldetéseket az is dupla munka. Háromszor felfedezni az egész régiót megint nem a szórakoztató kategória. Ha jól sejtem, akkor azokon még mindig 0/0-ások a küldetések díjazásai!?!?! Nem mintha csillagokra, vagy zsére szükségem lenne, de az elv miatt...
  • eta32 #2233
    Azért az vicces volt mikor a végén a nagy cső csak úgy a levegőben maradt....
    Gondolom az erő veled volt azért nem esett le ....
    Ma miért volt a kép minőség oly rossz .. a hang is alig volt valami....???
    De azért még fért volna a tetejére 1 konténer...
    No és azt tudtad é hogy az új "generátor" trailer mire is kell majd...
    A fa kivételével a gyárakba (azt nem tudom hogy csak az új 3. pass területeken é) a megfelelő helyre felállítva tudsz majd előállítani különböző dolgokat,persze benya az kell majd bele...
    Igen a súly kérdést már korábban "kielemeztem" magamnak,helyálló amit ezzel kapcsolatban írsz.
    De a raktárat nem tudtam ,de eddig még soha nem is gyártottam semmit.... ott...
    A zenére gondolsz???
    A YT. kényes rá már régebben is törölték nem egy vidimet ha valami zene is volt benn...volt hogy jött figyelmeztetés is...már ha erre gondoltál
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.14. 21:25:17
  • Jóózsf István #2232
    Ma sem ússzátok meg!

Ezt is kétszer meg akartam már írni.: A lekötetlen motyónak is van súlya! Nyilván töredéke a rögzítettnek.
    A másik amit esetleg nem tudtok, hogy a beton, vas, és kabingyárat lehet használni depónak. Bármilyen cuccot le lehet rakodni, függetlenül attól, hogy gyárt belőle kabint, csövet, betonlapot, etc. vagy sem. És ha szerencsénk van vissza is adja később, amikor szükségünk van rá. Nálam előfordult olyan, hogy benyelt két kabinomat, illetve a hozzávalókat. (Négy fa, két konténer)

Ja igen. A depcséért vagy szétrúgják a s.ggem, vagy nem. Legutóbb csak azt írták, hogy azzal a videóval nem kereshetek egy kanyit sem, mert szerzői jogvédelem alatt álló tartalmat osztottam meg! Na de ki akar ezekkel keresni?!?!?
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.01.14. 20:12:16
  • eta32 #2231
    Ja ja sokszor volt ezzel a géppel hogy átváltott külsőre mert a cokpit viev már nem támogatta a mély merüléseket...
    Idővel leszáradt róla a víz, addig meg mentem a jelölők után ,már ha azokból is láttam valamit.
    Amúgy jó buli így belsőből....külsőből már nem is nagyon tudok vezetni ,mindig nekimegyek valaminek....
    Ebben a játékba ezen része nálam nagyon sokat nyom a latba,hogy belsőből ilyen tutin lehet menni és így nagyon adja az offroad érzést is...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.14. 19:41:24
  • Oldgamer
    Eta!
    Egy " kicsit " jégvirágos a szélvédőd. :)
    Szerintem érzésből lavírozhattál, mert konkrétan 0 a látótávolság...
  • eta32 #2229
    Nos igen, én is nyitottam neki egy topicot...
    Én is így voltam most a Yukonban ,már egyszer felfedeztem ,annyira nem volt szórakoztató ,jó uncsinak sem mondanám ,mert már rég volt anno..
    Be is vetettem a Tatarint ,jó vele döngetni ha épp olyanom van...főleg belsőből mikor csak ennyit látok...
    Jól jött volna egy ablaktörlés...
    Ezt meg csak úgy mert szép...
    Ködös tájkép...
  • Jóózsf István #2228
    "eltűnt a radar trailerem,de a boltban sem tudok venni..." Jegyzett hiba! Találkoztam vele a játék fórumán.

Azért próbálok egyszerűsíteni, mert ezt a pályát nemrég majdnem teljesen megcsináltam (Már csak a kabinok voltak hátra és ami még nem aktiválódott!) és ilyen rövid időn belül újrajátszani nem szórakoztat. Az viszont igen, hogy meddig feszegethetem így a határokat!

Jogos a pont az egy percért! Legközelebb résen leszek!
  • eta32 #2226
    Nem kell mentegetőzni....
    Tisztában vagyok ezekkel én is ,csak poénnak szántam...
    Pont abban a percben voltam fenn amikor íródott a hsz-od azért jött így ki...
    Megnéztem amúgy ,voltak nehéz pillanatok...már az indulásnál is.....
    Én úgy vagyok vele max 1 valamit még felteszek a tetejére ,de ez sem jellemző ,fordulok többet inkább addig is játszom ....
    Nem sietek ,mert mire itt a hibákat kijavítják úgy is hónapok telnek el így ,talán mire egy-egy régiónál oda érek nagyjából játszható lesz,
    De ez sem biztos ,mert pl még Taymyr-on is vannak bugok ahogy olvasgatom a fórumot,ahol most én tartok,
    Kola Pennisulaban meg eltűnt a radar trailerem,de a boltban sem tudok venni...
    Ezt megnézhetnéd nekem nálad az ÉLŐ-ben megy ez a radar vétel????
    Érdekesség hogy a PTS -en működik ez a funkció.
    Úgy hogy vannak itt még elég nagy gubancok,....
    De persze ettől függetlenül tudom tolni ,csak a radar trailer miatt ,pihentetem Kola-t egyenlőre....
    Tegnap felfedeztem Yukont az upgradéket is ,megyek vissza Taymyr-ra....
  • Jóózsf István #2225
    Másképp töltöttem fel. Jobbára a nyers hatalmas kiterjedésű fájlokat töltöm fel. Az lassan töltődik, de szinte azonnal ott van. Ez egy összefűzött video volt, aminek megváltozott a fájlformátuma, mérete és sajnos a minősége is. Ráadásul rengeteget dolgozott vele a jücsüb...
    Egyébként sem szoktam megvárni amíg "feldolgozza" Ha megvan a feltöltés, már linkelem is. Ezért írtam múltkor, hogy érdemes várni, amíg feldolgozza előbb HD majd 4K minőségre.
  • eta32 #2224
    "A videó feldolgozása folyamatban van. Nézz vissza később."
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.13. 17:24:13
  • Jóózsf István #2223
    Ez lett a narkóm! Nem tudok lejönni róla!
    (Itt nem csak a léc rezgett, hanem a fenyő is, amikor ráborítottam a sok vasat.)
  • Bercy #2222
    Na az a talpat ne is említsd. Kevés frusztrálóbb dolog van, mint a talp miatt beakadni, pedig amúgy a vontató vinné...
    Én is csak a Kolob-bal állok neki a 8slot trailernek, mert a többi vontató simán elakad a talp miatt.
  • eta32 #2221
    Jó hát így is lehet ,ha nem szeretnél sokat fordulni...
    Azért néha rezgett a léc....
    Én meg akkor csak neki indultam az upgrade-ért Yukonba.....a Taymyr map mellé egy kis kiruccanásként....
    Ide feljutni sem volt egyszerű ,de a le út is "hömbölgéssel" teli volt... de jól bírta a vas ,miután már 4x fordult át is volt benn kakaó...
    A táj szépsége megérte....

• Jóózsf István #2220
    Nekem ne mondja senki, hogy nem használom ki a játékban rejlő lehetőségeket!
    ...vagy...
    Jó hangulatban telt a mai logisztikázás. Csak egyszer borítottam a túlméretest, de az sem volt menthetetlen.
    (Kicsit érdemes várni amíg a jücsüb feldolgozza, hogy 4K legyen.)
  • Jóózsf István #2219
    Szoktam használni. Ahhoz (is) kellett a Kolov 7265447653573754354354-os. Vagy bármilyen vas, aminek jón magasan van a nyerge! Merthogy lépten-nyomon leér a kitámasztó talpa, és akkor jármű legyen a talpán, ami ki-átráncigálja!

#2215 A bányát ne is emlegessük. Nagyon vérszívó volt. Vontatott szerelvényekkel operáltam. Egyszer megpróbáltam a Twinsteer-el felmenni a másik végéből. Nem a feljutás volt a nehéz, hanem utána a köves döntött szakaszokon a talpon tartása!
    Na, ott volt visszatöltögetés!