Megvan, ki lesz a Disney elsõ mozis, Marvel képregényhõse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
javaslom a vasember 1 dvd extráit. látszik, hogy mennyit bíbelõdtek 1-1 apró jeleneten is.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Csak egymás után kell rakni pár jelenetet, és kész a film.
Na ez az iparos munka.
De én mégis azt mondom, hogy Favreau jó iparos, mert jó jeleneteket rakott egymás után. :)
örülnél neki, mi, reboot-huszár?
"nem tudom, de én az ironmanen különösebb rendezõi kézjegyet nem látok. felületesen szemlélve, ezt bárki így megrendzhette volna."
annyi, hogy faverau nagy comic-fan és szívét lelkét beleadta a filmekbe, nem csak egy szimpla melóként tekintett rá. ez épp elég ahhoz, hogy jobb legyen, mintha "bárki" rendezte volna meg. és ezzel nem azt mondom, hogy nincs más, aki nála jobban képes lett volna megrendezni, csak faverau nagyon ügyesen találta meg az aranyközéputat és pont olyan filmeket hozott össze, ami egy ilyen adaptációtól elvárható.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
nem tudom, de én az ironmanen különösebb rendezõi kézjegyet nem látok. felületesen szemlélve, ezt bárki így megrendzhette volna. mint például a sherlock holmes-ot, vagy a hp5-7-et.
1, nem akarja komlyan venni magát
2, hatalmas bevétel mindenhol.
3, J. Favreau & R. Downey Jr. -ék neve mostanában garancia a jó filmre. ( Faverau is egyre jobb lesz, Downey pedig sosem volt gyenge )
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgy érted, az Ultimate Spider-man univerzum? /facepalm
Amúgy annak még nem sok köze van a Disnieyhez, ugyanis a Sony áll mögötte.
Gaming is believing.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3