Megvan, ki lesz a Disney elsõ mozis, Marvel képregényhõse

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
A nagy francokat, a Sin City jó volt képregényben és ugyanolyan jó filmen is.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Számomra az csalódás, hogy a 300 és Watchmen kivételével (ebbõl is látszik, hogy csak Snyder képes a csodára) minden adaptáció egy teljesen új világot, és hõsöket teremt az ismert karakterek ellenére. Vagy is az eredeti képregény eszméjéhez (már a színész választással elcseszik, a forgatókönyrõl nem is beszélve - a rendezõ csak sokad rangú tényezõ) sosem sikerül hûnek maradni. Akkor meg mi értelme van? Csak a pénz. Ez sok erõlködés nem ér többet, mint a vérfarkasember-húgy szagú alkonyat-futószalag.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Szolnokboy1
"ilyenkor lenne jó látni az alkotás folyamatát, hogy hogy lett a leírt, vagy le nem írt szavakbõl jelenet."

javaslom a vasember 1 dvd extráit. látszik, hogy mennyit bíbelõdtek 1-1 apró jeleneten is.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

ez teljesen igaz, nem is vitatom, sõt, olykor ha valaki szívbõl végzi a melót sokkal jobb végeredménnyel sülhet el, mintha csak rideg profiként, egy kipipálandó feladatként tekintene rá, és nyilván nem is azt várom el, hogy mindenféle öncélú kunsztokkal lássa el a filmet. ilyenkor lenne jó látni az alkotás folyamatát, hogy hogy lett a leírt, vagy le nem írt szavakbõl jelenet.
Majd csinalnak fasza light-os szarsagokat 5 eveseknek....
Én is hasonlóképpen gondolom, megspékelve azzal, hogy nekem bejön maga Faverau "faarcú szinészi játéka" is, ahogy az egyszerû vidéki paraszt figuráját hozza mindegyik szerepében. Õ egy ilyen karkater, sosem lesz Shakespeare színész. :)
Így felületesen nézve ez gyakorlatilag minden filmrõl elmondható, nem? :)
Csak egymás után kell rakni pár jelenetet, és kész a film.
Na ez az iparos munka.
De én mégis azt mondom, hogy Favreau jó iparos, mert jó jeleneteket rakott egymás után. :)
Vagy hármat, és akkor évenkénti trilógia van, és úgy lehet majd nosztalgiázni, hogy "emlékszel még a 2017-es Iroman trirebootra?" :D
Szolnokboy1
"aztán azt is lehet rebootolni:)"

örülnél neki, mi, reboot-huszár?

"nem tudom, de én az ironmanen különösebb rendezõi kézjegyet nem látok. felületesen szemlélve, ezt bárki így megrendzhette volna."

annyi, hogy faverau nagy comic-fan és szívét lelkét beleadta a filmekbe, nem csak egy szimpla melóként tekintett rá. ez épp elég ahhoz, hogy jobb legyen, mintha "bárki" rendezte volna meg. és ezzel nem azt mondom, hogy nincs más, aki nála jobban képes lett volna megrendezni, csak faverau nagyon ügyesen találta meg az aranyközéputat és pont olyan filmeket hozott össze, ami egy ilyen adaptációtól elvárható.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

"Faverau is egyre jobb lesz,"

nem tudom, de én az ironmanen különösebb rendezõi kézjegyet nem látok. felületesen szemlélve, ezt bárki így megrendzhette volna. mint például a sherlock holmes-ot, vagy a hp5-7-et.
Nekem van egy jobb ötletem. Miért ne adnának ki minden évben két új, elõlrõl kezdett ironman filmet, nem?
Hát én pont ma néztem meg a Toy Story 3-at és az is Disney alatt fut és eléggé jól sikerült. Nem szabad õket leírni. Egyébként nekem megvannak dvd-n a mostanában kiadott Marvel mesék és ami azt illeti a Doctor Strange ritka szar lett. A többi nem rossz
Iron Man-t nem kéne rebootolni szerintem, az utóbbi évek legjobb szuperhõs filmje, mert:
1, nem akarja komlyan venni magát
2, hatalmas bevétel mindenhol.
3, J. Favreau & R. Downey Jr. -ék neve mostanában garancia a jó filmre. ( Faverau is egyre jobb lesz, Downey pedig sosem volt gyenge )
bocsi paramount , hát már mind 1 a Doctor Strange-bõl már Disney-s film lesz kíváncsi leszek erre
Sir Quno Jedi
Tökmind1 milyen jog hol van, de a dizníhez ne kerüljön semmi szuperhõsös cucc, mer elbasszák. A hihetetlen család még jó volt, mint szuperhõs"paródia", de komolyabb filmet nem bíznék rájuk mostanság. Valaha én is dizní fan voltam, de az sajna elmúlt, hála annak a szarnak amit nyomatnak évek óta.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

az avengers a paramountnál van. tök mindegy, csak pontosítás. nekik még van 4 filmre szóló szerzõdésük: thor, captain america és avengers, meg persze az iron man 3, aztán azt is lehet rebootolni:)
Úristen már csak az hiányzik , hogy a disney bele tegye a kezét.
Chocho
"pókember mese"

Úgy érted, az Ultimate Spider-man univerzum? /facepalm

Amúgy annak még nem sok köze van a Disnieyhez, ugyanis a Sony áll mögötte.

Gaming is believing.

én errõl a marvel disney-s izérõl csak annyit tudtam hogy a pókember mese legújabb verzióját fogják készíteni. A Bosszú angyalai az a fox-nál van leszerzõdtetve
Nem értelek ha már ennyire kritizálod a Disney-t akkor kicsit tisztába lehetnél vele hogy az Igazság Ligája az DC. Amire te gondoltál az nem más mint a Bosszú Angyalai.
Sir Quno Jedi
SZvsz. ebbõl oltári gáz lesz, hogy a dizní megvette a MArvelt. Végre kezdtek szállingózni a jóféle képregény feldolgozások, de ha az utóbbi évtizedekben erõsen szirupossá és középszerûvé vált dizní belekontárkodik... Jóégtudja mi vár ránk. Viszlát Justice League... :(

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3