21
  • TreDoR
    #21
    A nagy francokat, a Sin City jó volt képregényben és ugyanolyan jó filmen is.
  • Ender Wiggin #20
    Számomra az csalódás, hogy a 300 és Watchmen kivételével (ebből is látszik, hogy csak Snyder képes a csodára) minden adaptáció egy teljesen új világot, és hősöket teremt az ismert karakterek ellenére. Vagy is az eredeti képregény eszméjéhez (már a színész választással elcseszik, a forgatókönyről nem is beszélve - a rendező csak sokad rangú tényező) sosem sikerül hűnek maradni. Akkor meg mi értelme van? Csak a pénz. Ez sok erőlködés nem ér többet, mint a vérfarkasember-húgy szagú alkonyat-futószalag.
  • Szolnokboy1
    #19
    "ilyenkor lenne jó látni az alkotás folyamatát, hogy hogy lett a leírt, vagy le nem írt szavakből jelenet."

    javaslom a vasember 1 dvd extráit. látszik, hogy mennyit bíbelődtek 1-1 apró jeleneten is.
  • winnie
    #18
    ez teljesen igaz, nem is vitatom, sőt, olykor ha valaki szívből végzi a melót sokkal jobb végeredménnyel sülhet el, mintha csak rideg profiként, egy kipipálandó feladatként tekintene rá, és nyilván nem is azt várom el, hogy mindenféle öncélú kunsztokkal lássa el a filmet. ilyenkor lenne jó látni az alkotás folyamatát, hogy hogy lett a leírt, vagy le nem írt szavakből jelenet.
  • bmw
    #17
    Majd csinalnak fasza light-os szarsagokat 5 eveseknek....
  • Mister
    #16
    Én is hasonlóképpen gondolom, megspékelve azzal, hogy nekem bejön maga Faverau "faarcú szinészi játéka" is, ahogy az egyszerű vidéki paraszt figuráját hozza mindegyik szerepében. Ő egy ilyen karkater, sosem lesz Shakespeare színész. :)
  • Mister
    #15
    Így felületesen nézve ez gyakorlatilag minden filmről elmondható, nem? :)
    Csak egymás után kell rakni pár jelenetet, és kész a film.
    Na ez az iparos munka.
    De én mégis azt mondom, hogy Favreau jó iparos, mert jó jeleneteket rakott egymás után. :)
  • Mister
    #14
    Vagy hármat, és akkor évenkénti trilógia van, és úgy lehet majd nosztalgiázni, hogy "emlékszel még a 2017-es Iroman trirebootra?" :D
  • Szolnokboy1
    #13
    "aztán azt is lehet rebootolni:)"

    örülnél neki, mi, reboot-huszár?

    "nem tudom, de én az ironmanen különösebb rendezői kézjegyet nem látok. felületesen szemlélve, ezt bárki így megrendzhette volna."

    annyi, hogy faverau nagy comic-fan és szívét lelkét beleadta a filmekbe, nem csak egy szimpla melóként tekintett rá. ez épp elég ahhoz, hogy jobb legyen, mintha "bárki" rendezte volna meg. és ezzel nem azt mondom, hogy nincs más, aki nála jobban képes lett volna megrendezni, csak faverau nagyon ügyesen találta meg az aranyközéputat és pont olyan filmeket hozott össze, ami egy ilyen adaptációtól elvárható.
  • winnie
    #12
    "Faverau is egyre jobb lesz,"

    nem tudom, de én az ironmanen különösebb rendezői kézjegyet nem látok. felületesen szemlélve, ezt bárki így megrendzhette volna. mint például a sherlock holmes-ot, vagy a hp5-7-et.
  • opeca
    #11
    Nekem van egy jobb ötletem. Miért ne adnának ki minden évben két új, előlről kezdett ironman filmet, nem?
  • Pesta76
    #10
    Hát én pont ma néztem meg a Toy Story 3-at és az is Disney alatt fut és eléggé jól sikerült. Nem szabad őket leírni. Egyébként nekem megvannak dvd-n a mostanában kiadott Marvel mesék és ami azt illeti a Doctor Strange ritka szar lett. A többi nem rossz
  • Mister
    #9
    Iron Man-t nem kéne rebootolni szerintem, az utóbbi évek legjobb szuperhős filmje, mert:
    1, nem akarja komlyan venni magát
    2, hatalmas bevétel mindenhol.
    3, J. Favreau & R. Downey Jr. -ék neve mostanában garancia a jó filmre. ( Faverau is egyre jobb lesz, Downey pedig sosem volt gyenge )
  • billbester
    #8
    bocsi paramount , hát már mind 1 a Doctor Strange-ből már Disney-s film lesz kíváncsi leszek erre
  • Sir Quno Jedi
    #7
    Tökmind1 milyen jog hol van, de a dizníhez ne kerüljön semmi szuperhősös cucc, mer elbasszák. A hihetetlen család még jó volt, mint szuperhős"paródia", de komolyabb filmet nem bíznék rájuk mostanság. Valaha én is dizní fan voltam, de az sajna elmúlt, hála annak a szarnak amit nyomatnak évek óta.
  • winnie
    #6
    az avengers a paramountnál van. tök mindegy, csak pontosítás. nekik még van 4 filmre szóló szerződésük: thor, captain america és avengers, meg persze az iron man 3, aztán azt is lehet rebootolni:)
  • kadar1
    #5
    Úristen már csak az hiányzik , hogy a disney bele tegye a kezét.
  • Chocho
    #4
    "pókember mese"

    Úgy érted, az Ultimate Spider-man univerzum? /facepalm

    Amúgy annak még nem sok köze van a Disnieyhez, ugyanis a Sony áll mögötte.
  • billbester
    #3
    én erről a marvel disney-s izéről csak annyit tudtam hogy a pókember mese legújabb verzióját fogják készíteni. A Bosszú angyalai az a fox-nál van leszerződtetve
  • Pesta76
    #2
    Nem értelek ha már ennyire kritizálod a Disney-t akkor kicsit tisztába lehetnél vele hogy az Igazság Ligája az DC. Amire te gondoltál az nem más mint a Bosszú Angyalai.
  • Sir Quno Jedi
    #1
    SZvsz. ebből oltári gáz lesz, hogy a dizní megvette a MArvelt. Végre kezdtek szállingózni a jóféle képregény feldolgozások, de ha az utóbbi évtizedekben erősen szirupossá és középszerűvé vált dizní belekontárkodik... Jóégtudja mi vár ránk. Viszlát Justice League... :(