14
-
#14 Dejó! Egyszerű lesz majd képeket lopni, mert sok gyökér nem fogja tudni/akarni a biztonságot beállítani. Király!!! Lehet majd "kukkolni" ügyesen! -
roliika #13 Jó dolog, nem tom mit fintorogtok. Veszel egy Simbianos Nokedlit, és puff van benne net így már! Szerintem baromijó! És nem mondhasssssák, hogy hááhááá csak a felsőkategóriásba kapsz wifit kisköcsög ebbe nem. -
#12 És van van egy többszázezer Ft-os fényképezőgéped, amiben nincs wifi, akkor nem ezzel lehet legegyszerűbben és legolcsóbban wifi-képessé tenni? -
#11 Igen, de abban valószínűleg nem volt memória is. Itt éppen az az újítás, hogy memóriakártyaként is Wifi kártyaként is működik egyszerre. -
#10 SDIO
Nekem van ilyen dióm! -
#9 CF-kártyás megoldásban ez nagyonrég létezett már, igaz zsebszámítógépekbe. -
willcox #8 Egyrészt igaz, hogy ilyen már létezik régen. Másrészt, sokkal egyszerűbb, ha maga a készülék tud wifizni, miért kéne a wifit kártyánként megvenni? Nagy baromság. Arról meg már nem is beszélve, hogy sokkal gyorsabb kivenni a kártyát és berakni az olvasóba és úgy másolni, mint wifizni, ami egyébként zabálja az aksit is. Az adatbiztonság szintén problémás, ha wifin keresztül le lehetne a kártyáról direktben szedni a cuccot. A wifis kapcsolat lehallgatható, törhető.
PS: már nagyon sok eszköz képes DLNA-ra is, tehát ez a wifis memóriakártya nagyon halott ötlet. -
#7 Megegy szar. Dejo. -
stain #6 Hét éve is láttam már olyan sd kártyát, amiben volt wi-fi. A kollegám úgy mutogatta, hogy addig az a legkisebb kacat, amit 100 dollárért vett. -
dmob #5 Lassan már tényleg ott tartunk, hogy a porszívóban is internet lesz... "Hogy gyorsabban megoszthassuk a fényképeinket"... Hát nem tudom, bennem még sosem volt az a késztetés, hogy gyorsan feltegyek egy képet iwiwre... De biztos a tinik majd díjazni fogják, bár szerintem értelmeten, meg emészteni is fogja az akksit/elemet -
Adenoma #4 lassú lesz mint a picsaaa! -
#3 mintha már lenne ilyen évezredek óta -
KAWAszaki #2 Toshibáéknál le vannak maradva....
Évek óta létezik ilyen kártya.
http://www.eye.fi/
-
endrev #1 Na végre leesett nekik...