Mozgásban az Arcania: Gothic IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://data.hu/get/3108695/AG4.exe
Akinek kell vagy fog majd kelleni at letöltheti innét.
Csak fel kell telepíteni, semmi varázslás...
http://tesztgep.blogspot.co.at/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Gothic II-ben soha egyetlen buggal sem találkozta. Soha nem fagyott le, soha nem volt CTD"
Hát azért ez így nem igaz! Csak pár bugot emlitek a két részbõl. Ott van az hogy ha csörlöt tekertél folyamatosan kifagyott a játék. Volt egy olyan is a II-ben amikor mágusnaknak tanultál a kolostorban az egyik tanonc elopot valamit és elmenekült, nekem pl ott maradt a kolostor elött egy klonja 😄.
Akkor a II kiegészitõjében voltak nyakláncok vagy övek amit ha felvettél kaptál asszem plusz 10 erõt vagy ügyességet. Ha leveted meg megint feltetted akkor ujbol megadta pár perc alatt meg lehetet csinálni a 100as ügyességet meg erõt a játék 40%-ánál. Néha olyan is volt hogy 1 embert többször kilehetet fosztani mindig nála volt a pénz meg a cuccai hiába veted el töle már elözöleg. Amúgy nézegessél youtube-on videokat. Van egy pár gothic bugos videó 😄
A Gothic II-ben soha egyetlen buggal sem találkozta. Soha nem fagyott le, soha nem volt CTD. Ma napig ezért is akkora élmény.
A Gotcih III-at a kiadás után kb. két hónappal késõbb vittem végig. Komoly bug nem volt benne. Ami volt, az még most is megvan a CEP-ben. A nomádok közül Mora Sul ellene támadásnál több átmegy a sziklás és késõbb a mágus is. Ennyi...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A bugokról meg annyit, hogy aki végigtólta a Gothic 1-et és 2-õt az tisztában van vele, hogy a gothic talán a minden idõk egyik legdurvábban bugos játék sorozata. Életemben nem mentettem annyit mint ebben a játék sorozatban, de megmondom öszintén nekem már ezis bele tartozik a gothic univerzumba. Alapból vannak olyan bugok amik a playert segitik. Letudsz gyõzni olyan ellenfeleket a játék elején ekit elvileg még a végén is nehéz lenne. És ezeket kihasználva (természetesen ezekhez több órányi játékra szükség van, hogy rájöjj, hogy milyen bugokat lehet kihasználni), olyan cuccokhoz lehet hozzájutni amikkel az ember gyorsabban és könnyebben végig tudja tolni a gémet. Ez az egyik erõsége az elödöknek (gothic 1,2), hogy ezáltal számtalan módon végig lehet tolni.
De a Gothic 4-tõl félek mert a 3 ocsmány bugos volt.
Ma napig megborzongok azon, mikor elõször mentem át puha pöcsként a bányavölgybe a 2. részben. (Pedig az elsõvel nem is játszottam, csak olvastam a sztorit.)
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Az is fura volt, hogy a G3 a legtöbb helyen, szebb volt, mint a Risen. A fényhatások húzták fel a jákot. A táj pl. olyan röhelyesen lowpoly volt, hogy azt hittem 2002-õt írunk...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hát nem tom, hogy anyagilag miért nem lett sikeres a Risen, pedig nekem jobban bejött, mint a Gothic 3. A Risen tudta hozni a klasszikus Gothic érzést, ami a Gothic 1-ben és 2-ben annyira magával tudott ragadni. A Gothic 3-at a felénél hagytam abba, mert nem volt kedvem végig tolni. Az elõzõ részeket meg nem bírtam abba hagyni. Az elsõ részt még anno vagy 8x a másodikat 4x vagy 5x toltam ki. De a hárommal csak nem bírtam. A Risen viszont kellemes csalódás volt. Sokkal inkább tekintem a Gothic folytatásának mint a Gothic 3-at. Remélem a 4 jobban sikerül.
Vegyük a Gothic 3 gyönyörû, nagy világát, rengeteg küldetését, szabadságát, vágjuk ki belõle a szörnyûségesen rémes harcrendszert és itemizációt, helyettesítsük egy legalább tûrhetõ verzióval, és máris kaptunk egy nagyszerû RPG-t.
Azért az viszont tényleg lol, hogy nyíl muttja a küldetést. A Gothic egyik legnagyobb erénye volt, hogy nem rágta a szádba a megoldást...
"Mozgásban is megmutatkozott az Arcania: Gothic IV, ám a trailer után a világsajtó nagyon leszedte a keresztvizet a játékról, mert elég sok bugot szúrtak ki benne."
Ezzel harangozta be a cikket a drága szerzõ, de semmit nem ír azokról a bugokról, se a "keresztvízrõl" .
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture