Megjött a Predators eddigi legvéresebb elõzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azért nem volt több lézer pont rajta, mert akkor már az egész teste piros lett volna
Ezt a baromságot.
A vége az különösen röhejes volt azzal a sok lézercerkával.
A vége az különösen röhejes volt azzal a sok lézercerkával.
"Szörcsögtek", de a a saját bolygólyukon sem hiszem, hogy másképp tennének. Lehet nem tûnt fel, de kicsit más felépítésû a fejszerkezetük, mint az embereké, így nem csoda, hogy nem lélegeznek. Amúgy ha láttad volna, voltak növények, állatok, víz azon a bolygón, ami azért oxigént is feltételez.
Komolyan, nekem úgy tûnt, hogy a sisak nélkül eddig maximum szörcsögtek...Vagy tekintsük az eredeti filmet/koncepciót semmisnek, csak hogy Nimród szarsága hitelesebb legyen?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Morfeusz úgyis elintézi az összes predit :)
Alig várom hogy megnézhessem a filmet!!!
Szerintem már mindenki leszarja, hogyan nézett ki az AVP2-ben a predátorok bolygója. Még a Fox is. Utólag.
Azért kíváncsi vagyok rá! Antal Nimród amerikában készült filmjei amiket láttam,nekem bejöttek. Ezért megelõlegezem ennek a filmnek is,h talán jó (avagy elfogadható) lesz!
Az AvP-k meg valóban nagy csalódások voltak (a 2.fõleg),jó lenne õket törölni véglegesen a filmes történelembõl!
(Remélem amúgy azért az Aliens-bõl nem akarnak reboot-ot csinálni!)
Az AvP-k meg valóban nagy csalódások voltak (a 2.fõleg),jó lenne õket törölni véglegesen a filmes történelembõl!
(Remélem amúgy azért az Aliens-bõl nem akarnak reboot-ot csinálni!)
Irgum-burgum :)
Ja. És fogadjunk hang is lesz az ûrben... Komolyan a 200. sci-fi után is fennakadtok ilyen marhaságon?
Már az is épp elég gagyi, hogy augusztusban adják csak és ráadásul szinkronnal.
Az elefánt vakarja a talpam <#szomoru1>#szomoru1>
Ki mondta hogy ez a predatorok bolygója? Lehet egy külön bolygó embervadászatra fenntartva. A predator bolygót már láttuk az AVP 2-ben, egészen máshogy nézett ki. Amúgy meg, õk is "lazán szuszognak" a Földön..
A ragadozók planétáján lazán szuszog minden ember, hú de eredeti fordulat...Inkább neki se álltak volna, mert ez ugyan az a színvonal forgatónykövileg, mint az AvP-k.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Csak azt tudnám miért volt ez véresebb, mint az a trailer, ami eddig fent volt a neten? Ez mindössze többet mutat a Predatorok bolygójából. A filmet én is várom, az ötlet meg nagyon tetszik, hogy a ragadozók planétáján találják magukat a különítményesek! :))
Már nagyon várom a filmet, de remélem a hazai mozikban nem valami gagyibb korhatáros verziót adnak le!