33
  • Teperinke
    Imádom az ilyen filmeket, a mammut című is hatalmas volt, az is a scifin ment.
  • FICEK9
    és erre van aki vevő? ez a filmek Győzikeshowja :D
    übergagyi...
  • m minnifield
    azért winnie, mert sok balfasz azt hiszi, hogy ő szarta a világot és csak egy darab kinyilatkoztatás van ami elfogadhtó, az márpediglen az övé vala.

"De ide Mo.-ra kicsit több kell..... (legalábbis remélem)"
    ne reméld, már nem david attenborough filmeket ad a tv főműsoridőben, mint anno...
  • winnie
    "De ide Mo.-ra kicsit több kell..... (legalábbis remélem)"

nálunk is megverte (vagy majdnem megverte) a house-t a megacápa az óriáspolip ellen.

el nem tudom képzelni, hogy miért abból indul ki sok ember, hogy "ha engem nem érdekel, akkor mást sem. ha pedig szerintem jó, akkor más szerint is." ezeknek a filmeknek van piaca. nem is szűk.
  • zombeeka
    Ez a "film" annyira szar,h még abba a kategóriába sem fér bele,hogy : -"annyira szar,hogy már jó!"!
    Borzalom!
    Merénylet az emberiség intelligenciahányadosának tűrőképessége ellen!
  • bladesoft
    Lehet Amcsiban egy befüvezett réteg egész jól fog rajta szórakozni...
    De ide Mo.-ra kicsit több kell..... (legalábbis remélem)
  • bippo
    Akkor lehet, hogy mégis ez volt a halálának az oka? Nem bírta elviselni, hogy ennyire meghasonlott önmagával, és szerepelt vállalt ebben ?
  • Rolee83
    Ki bírja ezt végig nézni?? Nagyon béna!!
  • bmw
    Szanalmas....
  • CaptainRumi
    Lol. Carradine (rip) arckifejezése miután bemondják a nevét mindent elárul az egész filmről. :D
  • Jrex
    Én szoktam ilyen filmeket nézni,mert akad 1-2 türhető köztük,de eddigi legrosszabb filmélményem ezzel a Dinocroccal (és a Sárkánygyakkal)volt(a másikat még nem láttam) pedig nem számítottam tőle sokra mert tudtam h zs kategória:D
    Egyébként "Viszont mivel előbbi főszereplőjét elütötte egy vonat,"-a miután átment rajta egy végtelen hosszú vonat,dinocroc barátunk felkelt és elvonszolta magát....Igaz nem így nézett ki mint ebben az előzetesben.
  • Freddycom
    0:22-nél az alsó videóban, amikor kiugrik a vízből, miért vadmacska hangot ad? MÁskor meg a jól ismert T-rex-szét.
    Kurva szar.
  • winnie
    ja, csak már a nyersanyagra sem lenne pénzük, nem hogy az utómunkálatokra meg a fizetésekre.
  • MoT3C
    Ez ultragáz, ilyet bármelyik fősulin összedobnak.
  • Victor1103
    Jaj most már elég ebből a sok szarból. Nem igaz keves Viktor, hogy egy értelmes cikket nem tudsz összehozni és folyton csak a filmbuziról lopkodsz illetve keresed a filmvilág lefosabb eseményeit illetve filmjeit! Hát tessék már megerőltetni magad!
  • Pesta76
    Nevetséges
  • winnie
    "Az ilyen filmekre honnan szereznek producert??? "

ezt ugye nem kérdezed komolyan? e filmek tévében nézettek, dvd-n is sikeresek. ergó jó pénz van bennük.
  • gabeone
    Az alsó videó a 40. másodpercnél nagyon súlyos! A kiscsaj húzóereje a krokodiléval vetekszik..
  • Zaraki Kenpachi
    Ez kb ilyen Asylum film stúdió által kiadott filmekkel vetekszik.
    Mint az Megashark VS Giant octopus.

blessyou:
    Nekem is ez volt a reakcióm a trailerre :D

Az ilyen filmekre honnan szereznek producert???
  • blessyou
  • pepe792
    Én csak azt tudom mondani erre a filmre, amit az egyik szereplő is mond: "óóómájgád"
  • BigLacaFaca79
    Ezt a filmet 100 dollárból leforgatták..
  • narumon
    Most nézem, hogy ezek a szörnyek ráadásul golyóállóak :D LOL :D
  • narumon
    Ez erős, azért ezek a ZS filmek (asylum és tsai) leginkább arra hasonlitanak amikor pár haver egy hendikemmel meg egy Studio maxal elszórakozik otthon.

Nimród meg azért ha nem is jó de legalább igényesen megcsinált filmeket tett le az asztalra.
  • Yutani
    Értem. Tehát a Kontroll és az Armored olyan szintű film, mint ez a szarkupac, szánalmas valami.

Szerintem ezt gondold át újra, mert magadat járatod le.
  • vg
    Aha, ja. Ha magyarok csinálták volna, és mondjuk Antal Nimod nevét látnád a rendezőként(ilyen szintű filemeket csinált eddig), valószinűleg istenitenéd ezt a filmet is...
  • Wittgen
    Ej jól néz ki :D
    Azért nem semmi, hogy milyen kis flintákkal próbálják lenyomni a szörnyeket.
    Emberáldozatban sem lesz hiány.
    Azért a nem CGI kreált szörnyek jobban tetszenek.
  • Zolthen
    Az is egy elmebeteg, igénytelen barom aki egy ilyen filmet megnéz. Én, mint a szörnyfilmek rajongója, kurvára nem vártam egy ilyen duplaZS kategóriás, hulladék CGI-vel operáló szarkupacot.
  • Bren X
    Elég SZ.K.F. (szarkulafos) kategóriásnak néz ki.
  • winnie
    azért nem újszerű dolog, hiszen a scifi szombat esti filmjeinek nagy hagyománya van és hatalmas rajongótábora van. ráadásul ezek nézettebbek, mint egy caprica vagy stargate u.
  • xido
    a Scifi csatornának olyan klassz minisorozatai vannak,lásd Elveszett szoba..mi a frászért nem olyanokkal foglalkoznak,miért ilyen gánnyal kell mindig a nevüket egyre röhejesebbé tenni??
  • Eriongtk
    Ezen az omájgádon elkezdtem szakadni...
    "they are eating her...and then they are gonna eat me...ohmygooooooooooooooood" :D
    http://www.youtube.com/watch?v=HyophYBP_w4
  • Alfa Of NS
    Remélem az a két lány egymással is eljátszadozik a filmben