Itt a Dinokrokodil kontra Alligátordinó előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teperinke
Imádom az ilyen filmeket, a mammut címû is hatalmas volt, az is a scifin ment.

és erre van aki vevõ? ez a filmek Gyõzikeshowja 😄
übergagyi...
m minnifield
azért winnie, mert sok balfasz azt hiszi, hogy õ szarta a világot és csak egy darab kinyilatkoztatás van ami elfogadhtó, az márpediglen az övé vala.

"De ide Mo.-ra kicsit több kell..... (legalábbis remélem)"
ne reméld, már nem david attenborough filmeket ad a tv fõmûsoridõben, mint anno...

"De ide Mo.-ra kicsit több kell..... (legalábbis remélem)"

nálunk is megverte (vagy majdnem megverte) a house-t a megacápa az óriáspolip ellen.

el nem tudom képzelni, hogy miért abból indul ki sok ember, hogy "ha engem nem érdekel, akkor mást sem. ha pedig szerintem jó, akkor más szerint is." ezeknek a filmeknek van piaca. nem is szûk.
zombeeka
Ez a "film" annyira szar,h még abba a kategóriába sem fér bele,hogy : -"annyira szar,hogy már jó!"!
Borzalom!
Merénylet az emberiség intelligenciahányadosának tûrõképessége ellen!

Irgum-burgum :)

Lehet Amcsiban egy befüvezett réteg egész jól fog rajta szórakozni...
De ide Mo.-ra kicsit több kell..... (legalábbis remélem)
Akkor lehet, hogy mégis ez volt a halálának az oka? Nem bírta elviselni, hogy ennyire meghasonlott önmagával, és szerepelt vállalt ebben ?
Ki bírja ezt végig nézni?? Nagyon béna!!
Szanalmas....
Lol. Carradine (rip) arckifejezése miután bemondják a nevét mindent elárul az egész filmrõl. 😄
Jrex
Én szoktam ilyen filmeket nézni,mert akad 1-2 türhetõ köztük,de eddigi legrosszabb filmélményem ezzel a Dinocroccal (és a Sárkánygyakkal)volt(a másikat még nem láttam) pedig nem számítottam tõle sokra mert tudtam h zs kategória😄
Egyébként "Viszont mivel elõbbi fõszereplõjét elütötte egy vonat,"-a miután átment rajta egy végtelen hosszú vonat,dinocroc barátunk felkelt és elvonszolta magát....Igaz nem így nézett ki mint ebben az elõzetesben.

Freddycom
0:22-nél az alsó videóban, amikor kiugrik a vízbõl, miért vadmacska hangot ad? MÁskor meg a jól ismert T-rex-szét.
Kurva szar.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

ja, csak már a nyersanyagra sem lenne pénzük, nem hogy az utómunkálatokra meg a fizetésekre.
Ez ultragáz, ilyet bármelyik fõsulin összedobnak.
Victor1103
Jaj most már elég ebbõl a sok szarból. Nem igaz keves Viktor, hogy egy értelmes cikket nem tudsz összehozni és folyton csak a filmbuziról lopkodsz illetve keresed a filmvilág lefosabb eseményeit illetve filmjeit! Hát tessék már megerõltetni magad!<#ejnye1>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nevetséges
"Az ilyen filmekre honnan szereznek producert??? "

ezt ugye nem kérdezed komolyan? e filmek tévében nézettek, dvd-n is sikeresek. ergó jó pénz van bennük.
Az alsó videó a 40. másodpercnél nagyon súlyos! A kiscsaj húzóereje a krokodiléval vetekszik..<#hehe>
Ez kb ilyen Asylum film stúdió által kiadott filmekkel vetekszik.
Mint az Megashark VS Giant octopus.

blessyou:
Nekem is ez volt a reakcióm a trailerre 😄

Az ilyen filmekre honnan szereznek producert???

pepe792
Én csak azt tudom mondani erre a filmre, amit az egyik szereplõ is mond: "óóómájgád" <#mf2><#levele>

Ezt a filmet 100 dollárból leforgatták..
narumon
Most nézem, hogy ezek a szörnyek ráadásul golyóállóak 😄 LOL 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Ez erõs, azért ezek a ZS filmek (asylum és tsai) leginkább arra hasonlitanak amikor pár haver egy hendikemmel meg egy Studio maxal elszórakozik otthon.

Nimród meg azért ha nem is jó de legalább igényesen megcsinált filmeket tett le az asztalra.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Értem. Tehát a Kontroll és az Armored olyan szintû film, mint ez a szarkupac, szánalmas valami.

Szerintem ezt gondold át újra, mert magadat járatod le. <#nyes>

Nothing to say

Aha, ja. Ha magyarok csinálták volna, és mondjuk Antal Nimod nevét látnád a rendezõként(ilyen szintû filemeket csinált eddig), valószinûleg istenitenéd ezt a filmet is...
Ej jól néz ki 😄
Azért nem semmi, hogy milyen kis flintákkal próbálják lenyomni a szörnyeket.
Emberáldozatban sem lesz hiány.
Azért a nem CGI kreált szörnyek jobban tetszenek.
Az is egy elmebeteg, igénytelen barom aki egy ilyen filmet megnéz. Én, mint a szörnyfilmek rajongója, kurvára nem vártam egy ilyen duplaZS kategóriás, hulladék CGI-vel operáló szarkupacot.
Elég SZ.K.F. (szarkulafos) kategóriásnak néz ki.
azért nem újszerû dolog, hiszen a scifi szombat esti filmjeinek nagy hagyománya van és hatalmas rajongótábora van. ráadásul ezek nézettebbek, mint egy caprica vagy stargate u.
a Scifi csatornának olyan klassz minisorozatai vannak,lásd Elveszett szoba..mi a frászért nem olyanokkal foglalkoznak,miért ilyen gánnyal kell mindig a nevüket egyre röhejesebbé tenni??
Ezen az omájgádon elkezdtem szakadni...
"they are eating her...and then they are gonna eat me...ohmygooooooooooooooood" 😄
http://www.youtube.com/watch?v=HyophYBP_w4
Remélem az a két lány egymással is eljátszadozik a filmben <#law><#nyes>