52
-
Kambo #52
-
acdc #51 http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20100624-sulyos-problemakkal-kerult-piacra-az-iphone-4.html
Megneztem mind a 2 kepernyojet a samsung galaxi s nyert nalam.Tobb oras sorok voltak (anglia) 10 helyett 8-02 kor nyitottak az 02-es uzletek de kora delutanra mar lement a roham es mindenhol lehet kapni ahol en jartam szoval mesterseges felhajtas volt van keszlet boven.Azt hittem vekonyabb lesz ez is markenting nem igazan latszik kulonbseg (parameterek alapjan biztos van de eloben nem igen latni).Viszont brutalisan gyors mindketto es a gps is pillanat alatt megtalalta uzleten belul hol vagyok volt 1 masodperc.(nem ugy mint a 3g-m.)De nem volt a kezemben ugye nem arnyekoltam le!,mivel bemutato darabok fixen rogzitva voltak.Jatekok iszonyat gyorsan indunak volt amire egy nagyon kicsit varni kelett de a legtobb szinte azonnal betoltodott.
Kivancsi leszek azokra akik ott sorba alltak,hogy jovoheten mikor jon a tobbi szolgatotohoz olcsobban es korlatlan nettel milyen kepet vagnak,mert mar alairtak a 18 ill. 24 honapot.
Igazabol ha nem lenne iphonem valoszinuleg ezt vennem de nekem mart nem okoz ujdonsagot a sebbeseget leszamitva (persze ha nem tudnak az antenna hibarol de melyik apple termek nem hibas eloszor?:) es ugye ez szoftverrel nem orvosollhato) szamomra az ujdonsag az fm radio,hanghivas es alap 5 eves dolgok lesznek.De hangsulyozom nem bantam meg a 3g-met,mert synbian,windows mobile akkor sem kene tovabbra is a legjobb szoftvernek az ios-t tartom de a hardver 2010-ben gyorsasagat leszamitva 0 es elavult,mar a megjeleneskor es konstrukciohibas radasul a micro sim is szivas a samsungot gyarilag fuggetlen adjak elofizetes eseten is + 8,16/memoriakartya 32gb-ig.
Raadasul nagyon sok erintokepernyost kiprobaltam mindegyik 0 volt de most mar a konkurencia is fenott hatalmas az ugras pl a htc hd-hd2 kozott is errol a galaxi s rol nem beszelve.
Most mar nem lehet arrol beszelni,hogy az egyettlen jol mukodo erintokepernyert cserebe buta telefon. -
#50 legjob os az osx mellet mident lemos lazán. vindóz szar android szar szimbian szar!!! -
Cat #49 Ennek oka tökegyszerű: Nexus One-ból eladtak összesen 200ezret, iPhoneból meg elkelt több tizmillió. -
sanyicks #48 furcsa, akárhogy keresek nem látok napi 3 android hírt átlagban az informatikai oldalakon, viszont szifonból igen, ráadásul már 3 éve. -
#47 vimeo már kb fél éve html5 -
#46 Akkor neked üldözési mániád van :)
Index keresőből:
iPhone: 356 találat az elmúlt egy évből
index.hu/24ora/?s=iPhone&tol=2009-04-23&ig=2010-04-23&rovat=osszes&szerzo=Szerz%C5%91&cimke=C%C3%ADmk%C3%A9k+keres%C3%A9se
Desire: 5 találat, ebből háromnak ránézésre semmi köze nincs a Desire-höz, a maradék kettőnek pedig csak egy picivel több.
index.hu/24ora/?s=Desire&tol=2009-04-23&ig=2010-04-23&rovat=osszes&szerzo=Szerz%C5%91&cimke=C%C3%ADmk%C3%A9k+keres%C3%A9se
De jól van, a Desire friss cucc, még nem jutott el hozzájuk a híre. Nézzük a gyártókat.
Apple: 417 találat
HTC: 81 találat
Android: 112 találat... -
Ferrer #45 Azt nem értem, hogy ha az androidosok annyira jól elvannak a rendszerükkel, miért jönnek mégis minden Iphone hírhez fikkantani :) -
#44 Bírom az érveidet! Mindig mindent felülmúlnak :D -
#43 Szerintem ez csak nézőpont kérdése, én meg nonstop androidba botlok.
És látod, hogy milyen jó, hogy többféle rendszer és telefon közül lehet választani? Mindenki megtalálja a magának valót! -
#42 hogy játszol a flashes játékok 95%-ával, amelyek minimum 2 billentyű használatát igénylik egyszerre.
A legtöbb flashjáték simán megy egérrel. Pl az egyik kedvencem, a magyar fejlesztésű Gemcraft - alig várom, hogy a Desirén is végigjátszhassam :)
És nem csak a játékokról van szó. Pl most nagyon szívesen nézném a foci VB meccseit az Indexen. Meg olyan videókat, amik nem a Youtube-on vannak - mert oké, hogy a legtöbb videó a Youtube-on van, de a legtöbb szemét is. Pl a kreatív videós emberkék általában a Vimeo-t használják, és sok, általam olvasott szakmai weboldal és blog saját szerverről streameli a videókat, ezek pedig a tudomány mai állása szerint flash video formátumban érhetőek el.
#37: [i]Hát akkor vegyél androidot és meg van oldva.[/]
Két hónapja megtettem, és igen elégedett vagyok a Desirével. Valószínűleg ma is a Desirét választanám, esetleg a HTC EVO 4G-t :) Az egyetlen, ami bassza a csőrömet, hogy mindenhonnan az ájfón folyik, az Android pedig méltatlanul el van hallgatva. -
sanyicks #40 persze persze :) -
#39 Arról nem beszélve, hogy appstoreban bármikor találok ingyen ötször igényesebb játékot mint az ingyenes flash gagyik. -
Ferrer #38 Én megnézném, hogyan Honfoglalózol mondjuk telefonon. (Nekem volt a SE telefonomra offline Honfoglaló, de ez most nem az :)) Vagy hogy játszol a flashes játékok 95%-ával, amelyek minimum 2 billentyű használatát igénylik egyszerre. -
#37 Hát akkor vegyél androidot és meg van oldva. -
#36 Kicsit olyan őszödi beszédes nekem ez a szöveg. :)
Csak az Apple nem hajlandó bevallani, hogy elkúrták, hanem azt próbálja meg elhitetni velünk, hogy a Flash van elkúrva. Gratulálok Steve, sikerült Gyurcsányi szintre emelni a kamuzást :)
Engem, mint felhasználót, rohadtul nem érdekel a rizsa. Az iPhone-on nem megy a flash, Androidon megy. Még csak nem is a flash érdekel igazán, hanem a flash-es netes szolgáltatások, játékok. Nekem mindegy, hogy flash-hel, vagy mással, de menjenek. Android alatt van remény, hogy menni fognak, iPhone alatt nincs. Ennyi. -
acdc #35 Elarulom,hogy europaban az elsok kozott volt nekem,es holnap ha akarom meglesz az iphone4 (anglia)
de eddig korlatlan neten van es az o2-nal mar csak 500 megas iletve dragan 1 megas nettel adjak,es ugye net nelkul csak egy buta telefon az iphone lehet,hogy samsung galaxi s lesz (amoled kijelzo+ android+memoriakartya+bluetooth....) de meg persze valtozhat meglatom a kijelzojet eloben bar szerintem a marketingszoveget leszamitva az amoled jelenleg a csucs.
-
Ferrer #34 http://www.apple.com/hotnews/thoughts-on-flash/ -
#33 Én azért erre nem vennék mérget. Lehet, hogy a HTML5 a jövő, de az biztos, hogy a flash a jelen. Én pedig jelenlegi megoldásokat akarok használni, semmire sem megyek olyanokkal amik majd egyszer esetleg valamire jók lesznek.
A flash mobilon pedig már jelen, Android alatt legalábbis...
-
Ferrer #32 Addigra nem lesz már sehol a Flash.
-
#31 Ha addig lesz olyan hw telefonokban ami elbirja, vagy írnak egy normális flasht akkor talán, de Jobs tuti, hogy valami eszméletlen nagy baromsággal vezetné fel az biztos. :) -
#30 A Motorola MILESTONE a Motorola DROID európai neve. -
sanyicks #29 majd az 5g-ben. És így fogja beharangozni jobs: "fenomenális eszméletlen, soha nem látott fícsör ami megváltoztatja a világot!!" -
Ulkesh #28 Android készülékeken is csak a DROID (Motorola), Dell Streak, Google Nexus One, Motorola MILESTONE, HTC Evo, HTC Incredible, HTC Desire, Samsung Galaxy S az amelyiken menni fog, a többi almás. -
Ferrer #27 Remélem nem... -
#26 Elvileg hivatalosan nem, és úgy tudom nincs is tervben a Flash oldalak. A letöltött flash videok nagyon rég mennek rajta (mondjuk ki az a hülye aki flash formátumban tárol videot). Mindenféle hegesztéssel lehet, hogy a flash támogatást is megoldják (már akinek szükséges) -
Ulkesh #24 Az 1.7-estől nem kell respring, ha pakolgatsz. -
Ferrer #23 Hát ez egy hülyeség, mindig újra kellett. -
Ulkesh #22 Nem kellett újraindítani az ikonok pakolásánál már vagy 3 verzió óta. -
Ferrer #21 ...aztán meg indíthattad újra a SB-t minden módosítás után.. -
Ulkesh #20 Azt nem mondanám, hogy körülményes lett volna. Szerintem inkább ez a mappázás a körülményes, mikor 6-8 képernyőn keresztül húzkodja össze az ember a csoportokat. Ott meg alkalmazáson belül szépen csak kijelölted, hogy mi kerüljön egy mappába. -
Ferrer #19 A Categories azért iszonyú körülményes volt a mappákhoz képest, még akkor is, ha integrálva volt a SB-ba (RIP BYI!)
Azt nem értem, miért nem rakja bele az Apple az iOS-be az olyan, máshol alap dolgokat, mint a több ikon mozgatása vagy a hangerőgombok használata szünethez/számváltáshoz. Van persze ezekre is JB megoldás, de sokáig nem volt, meg nem is működnek jól. Ilyenek miért nincsenek alapból? -
Ulkesh #18 Nekem 1-re, bár eddig is annyit használtam, csak Categories-sel :D
Bár a mappánként max 12 elemmel nem vagyok kibékülve. -
aronvirginas #17 A mappáknak különösen örülök! Kis rendezgetéssel 6 képernyőről 2-re sikerült lecsükkentenem az alkalmazásokat. -
Tiro2 #16 Na, ez tényleg jó dolog... -
vlahol #15 Tisztel szerkeszto!
Legyen szives egy kicsit jobban a pontossagra torekedni! Ugyanis az alapertelmezett bongeszo a google maradt es lehet valasztani a bing es a yahoo kozott is.
Az iMovie pedig video szerkezto es nem felvevo app. -
Ulkesh #14 Ha engedted neki akkor rögzítette.
Most viszont imádom, hogy nem kell kapcsolgatni a GPS-t, az alkalmazás aminek kell felkapcsolja, amikor meg kilép akkor lezárja, nem fogyasztja feleslegesen az aksit. -
Ulkesh #13 "Két olyan funkció, amire valamiért senkinek nem volt szüksége, amíg nem voltak, most meg ezek a legnagyobb újdonságok?"
Multitask és Copy-Paste is volt már jóval az Apple megoldása előtt is, akinek kellett használta, akinek nem, az megvolt nélkülük is.
Azért eléggé érdekes, hogy a copy-paste megoldást a Google egy az egyben lenyúlta az iPhone-ból (igaz nem sikerült nekik teljesen, de a kijelölések, menük azonosak), biztos azért mert annyira rosszul sikerült megoldás lett.
WinMo és Symbian alatt valóban volt már régebb óta, de egyrészt nem ennyire sokrétű (próbálj bemásolni ezen rendszerek alatt egy weboldal részletet egy e-mailbe, képekkel, táblázatokkal, formokkal), másrészt ujjal eléggé nehézkes a használatuk.
A Microsoft is érdekesen áll a kérdéshez egyébként, lévén, hogy a WP7-ből ezt teljesen ki is hagyják. -
Tiro2 #12 Lol... Nem is gondoltam volna hogy a régi képeknek is rögzítette az elkészítési helyét a gps, mert azokat is mutatja a places-ben. -
Ulkesh #11 "Ulkeshnek meg nincs igaza a multitaskkal kapcsolatban."
Így igaz, szerencsére pozitívan csalódtam.
Teljesen normálisan oldották meg, főleg, hogy azoknál az alkalmazásoknál, ahol valóban van háttérben tevékenység ezt még konfigurálni is lehet.
Pl.: