374
Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!
-
#14 valszeg 8 hónaposan még nem sok véleménye van, de ha felnő tuti h ő is ugyanúgy látni fogja ezeket minden hónapban legalább 1x van valahol tüzijáték. ha annyira érdekli max elviszem -
tomonor #13 Ugyan szeretem a tüzijátékot, és 6 éve minden augusztus 20.-án kijártam Pestre Nyíregyházáról, hogy megnézzem... Ám ilyen áron nem. -
#12 Nem a lakossagnak kell lemondania a tuzijatek elmenyerol, hanem a megrendelonek, a kivitelezo, szervezo cegnek a bevetelerol, a nyeresegerol:) Nagy kulonbseg;) -
#11 Jó ötlet. -
ShaiHulud #10 es a gyerekeidnek is ez a velemenye? -
#9 szerintem elég lenne 2 vagy 3 évben megrendezni és rengeteg pénzt megspórolhat az állam. ergo a rászorulókra "költheti". -
#8 +1 -
#7 Bocsánat osztva valós adófizetők, mert aki nem adózott, annak a tűzijátékpízből vett sörből sem jár sem jár, hiszen nem az ő adójából van elkülönítve... -
#6 Szerintem a tűzijátékot ígyis-úgyis be lehetne szüntetni, semmi értelme, és zavaró. -
#5 Már évek óta felesleges ez az egész tűzijátékozás...De ez idén se lesz szerintem másképp sajnos.
+1 -
#4 Vagy szüntessük meg a tűzijátékot és igyuk el az árát. Párszázmillió osztva nagykorú lakosság, az már egy pár pofa söre elég, ha nagy tételben vesszük! -
szurop #3 Szerintem jó kezdeményezés, támogatom. -
#2 én már évek óta azt mondom h kurvára felesleges lövöldözni azokat a szarokat. láttuk szép volt jó volt, mostmár nincs meg alapból a feelingje a tüzijátéknak, főleg mióta minden sakron van egy ha valami pénzes tag fingik egyet. NEM kell tüzijáték százmilliókért!! -
#1 Hi!
Facebookon már megy a nagy vita a témában. Szeretném tudni hogy itt milyen vélemények születnek ezzel kapcsolatban. Én személy szerint örülnék ennek, mivel sok ismerősöm van akit eléggé érint ez a vita, szóval büszke lennék magyarországra ha a 2010-es év tényleg az összefogásról szólna.
A kérdés adott: megéri-e pár óra alatt elpuffogtatni több száz milliót, amit most lehetne fordítani a károsultak megsegítésére? (amit amúgy is csak az ország 1/10 része látna)