7
-
bambusz76 #7 En nem latok semmifele felhajtast, egyszeruen szeretik az emberek...
Nekem mindharom Toy Story nagyon tetszett, de talan ez a resz jott be a legjobban. Szerintem nagyon jo kis sztori volt, jokat rohogtunk.
Wall-e az nagyonnagy, de sajna a legjobb es leg otletesebb resze az elso 40 perc, amig meg nagyjabol nema film, eleg jol hozva a nema filmek bugyuta, szertheto karakterenek poenjait. Az Up gyonyoruen van megcsinalva es nagyon szerethetok a karakterek, de sajna a film masodik feleben elfogytak a nagy otletek es "sietve" befejeztek a filmet.
-
NiGhTM4R3 #6 Számomra érthetetlen ez a felhajtás, az eddigi leggyengébb Pixar-film. A barátnőmmel néztük moziban, és kifejezetten sajnáltuk az árát - pláne, hogy a 3D túrót sem ért - pedig szeretjük az animációs filmeket (az első 2 része is sokkal jobb volt)
Wall-e/Up-pal pedig össze sem hasonlítható.
Mielőtt valami barlangi troll belekötne, ez a kettőnk véleménye. -
Etinger #5 Ja, nem ide írtam :D:D Elnézést........ :) -
Etinger #4 Miért lett törölve a kommentem? Nem értem... Témába vágó volt, és csöppet sem bántó, stb... teljesen érthetetlen. -
yossarian14 #3 Meg kell nézni! -
#2 Igazságosabb lenne nem jegybevételben számolni a népszerűséget, hanem darabszámban.
Persze szép, hogy mennyi pénzt gyűjtött össze, de az összehasonlításoknál félrevezető lehet. -
#1 Nem csodálom, remek film lett. A 3D mondjuk annyira nem volt hangsúlyos benne.