27
-
Adam815 #27 A legjobb tényleg a Porsche Unleashed volt, azóta mélyrepülés... -
zedow #26 ez arcade játék, nem szimulátor, a shift ezen akart változtatni, nem is kellett senkinek -
Lack #25 A videó alapján a fizika kb. az 1998-ban megjelent NFS 3 szintjén van.
Kérdem én, miért nem lehet a NFS SHIFT fizikájával és grafikájával elkészíteni ezt a játékot??? -
visnait #24 Az NFS világában nincs fizika! :-( Ez egyre sz@rabb! A legjobb NFS a Porsche volt szerintem. -
#23 ez most az új hot pursuit vagy az, amivel jó néhány éve már egyszer szenvedtem pár órát? mert különbséget nem látok... -
Justil #22 bázz, ez annyira műanyag feeling :( -
culas25hc #21 Én a mai napig a legtöbbet a NFS 3-al játszottam. Lehet csak az miatt, mert én akkor éltem a számítógépesjátékos időszakomat, de a többi rész nem nagyon kötött le. Egyébként sem értem minek kell egy Reventonra nitro???? Szerintem ha valaki ilyet tenne egy Lamboval, a gyár igazgatója személyesen venné vissza az autót :D:D -
Etinger #20 Gyerekjáték. -
bippo #19 Címválasztás: Lásd Alien vs. Predator. Pedig ott volt az 1 meg a 2.
(ill. filmeknél is ugyanez megy.) A célközönség fiatalabb része nem játszott az eredetivel,nem is ismeri talán, neki mindegy mi a cím. A rutinosabb játékosok meg már kellően idősek, hogy meg tudják különböztetni, meg nekik mindegy, csak jó legyen :) -
Renátó1985 #18 igen hasonlít pont ez a lényeg én most évek óta először vagyok úgy nfs címmel, hogy várom és majdnem biztosan meg is veszem megjelenés napján -
mynameisbence #16 Én nem értek hozzá de ez szerintem nagyon hasonlít a hot pursit 2re. Am a cím is olyan mitha a hot pursit csak most jönne ki pedig már volt 2. -
gmagich #15 Ami engem kiborít, az ezek az autók hangjai menet közben. Az alapjárat teljesen stimmel, a Porche az Porsche, a Ferrari meg Ferrari, de mikor elindulnak, akkor üdv a C64 korszakban, semmitmondó, üres búgás az egész. Lehet, hogy a grafika fullfasza, de hogy ezt még mindig ne tudják megoldani 2010-ben, az már gáz. Ha meg olyan, mint a törés, hogy "nem szabad", mert az autógyártók irgumburgum, akkor javaslom csináljanak inkább Mario 2-t... -
bippo #14
Ezen a linkeken vannak játékmapok. Érdekes, hogy a Burnout P-ra 200mi2-t ír, most meg azt mondják, annak a négyszerese. Valaki itt hülyeséget beszél.
Mindegy, ha a számok nem is jók, de ha 4x akkora lesz, mint a Paradise, akkor már bőven elég nagy lesz. -
bippo #13 10.5 négyzetmérföld nem 16km2, négyzetesen kell 1.6-tal szorozni. Szóval inkább ~27km2. (~5,2km*5,2km) Persze így sem tűnik egetrengetően soknak, de az eddigi NFS-ekben és a Burnoutban elég volt jóval kevesebb, itt is elég lesz.
#8: "Rakjanak alá dögös zenét, csudajól megépített pályákat és faszányos irányítást egy kis töréssel kombinálva. És akkor megkapjuk azt, amiről régen az nfs szólt. Ennek viszont nem sok értelmét látom."
Zenéről és pályákról még nem tudunk még semmit, irányítás eddig olyan mint bármelyik korábbi NFS, és törés is van. Nem tudom, mi a fika tárgya.
-
nohea #12 Dejólesz, kapunk egy Hot Pursuit 3at. Kár, hogy már az elsőt is sok helyen a legszarabb NFSnek választották. A felturbózott grafika meg az "óriástérkép" ezen sztem nem fog segíteni...akármekkorák ezek a "szabadon bejárható" területek, eddig még akárhol próbálkoztak vele, mindenhol unalomba fulladtak... Nem tudom, az EA mi a frászért erőlteti minden évben a NFSet, főleg, ha nem tudnak újat kitalálni. Jelenne meg 2-3 évente, sokkal értékelhetőbb verziók születnének, szvsz. -
#11 EZ MEKKORA SZAR!!
1: Lényegében NFS Undercovert kaptuk meg, de megintcsak értelmes story vagy akármi nélkül. Ezzel még nem is lenne baj, mert én szerettem az amúgy kifjeezetten arcade stílusú játékot, de azért igazán megpróbálhatna újat alkotni az EA.
2: Mekkora baromság ez, hogy rendőrként gyakorlatilag meg kell ölnöd a menekülőt. Telejsen ellentmond mindennek, főleg az amerikai stratégiának.
3: Ha már bemutató videót dobnak ki. Akkor miért egy olyan csóka kezébe adják a kontrollert, akinek halvány f!ngjja sincs, hogy kell kezelni- ezáltal összevissza megy mindennek, nagyon élvezhető, komolyan.
4: Mi a faszomért kell rendőrautót csinálni egy LAMBORGHINI REVENTÓN -ból, ami 20 példányszámos, abból 1 vatikánban áll, +1 (00/20) a kiállítóteremben, NFS Shiftben pedig 18 ellen is versenyezhettünk 1szerre- Engem ez kiborít...
5: Megint kapunk egy picurka mapot, ami bár játék feléig élvezhető, utána ugyanaz minden. És a borzasztó, hogy ezt területenkénti lezárással akarják megoldani. Egyszerűen nem tudják, hogy működik ez a dolog.
6: Már megint a nitró őrület... Csak egyszer próbálnák ki a Nitrót a készítők, 1ből tabu lenne...
7: És hát a fizika, igen... Mondjuk egy Lamborghini, külső borításban szinte full karbon, és nem véletlen a fizikai behatásokat erős deformálódással nyeli el. Ehez képest itt 200al kocogtatják 1mást. Megértem, hogy arcade, meg hogy a játéknak ez a lényege, de gondolkodni kéne még ezen bőven.
De az előző pontjaimat kukába lehet dobni, ha belegondolunk a nyócadikba:
8: EZ A JÁTÉK (IS) A 8-15 ÉVES HÜLYEGYEREKEKNEK KÉSZÜLT, akik még ahoz is hülyék, h ogy leszedjék a Razor1911 változatot, szal inkább anyucitól sírják ki, mert ők kaptak rajzból 3 pirospontot. -
#10 biztos csak az aszfalt területére céloznak vele, a környezetet nem számolva -
Ender Wiggin #9 Szóval nagyjából 4x4 km-es szabadon bejárható terület. Nem kicsi ez? Érzésre ennél jóval nagyobb volt a Most Wanted is pl. 16 km2-en több, mint 100 mérfüld út sem igen fér el, ha van közte lakott terület, netán domborzat. Ezt a PR dumát tutti valami okos szőke írta. -
#8 "Criterion nem egy szimpla Burnout-klónt készít, hanem egy, a sorozat fénykorához méltó folytatást"
Rakjanak alá dögös zenét, csudajól megépített pályákat és faszányos irányítást egy kis töréssel kombinálva. És akkor megkapjuk azt, amiről régen az nfs szólt.
Ennek viszont nem sok értelmét látom... időelbaszáshoz kiváló adalék, de talán még másnaposan is uncsi. -
#7 látom a nitrót nem lehet kihagyni -
#6 mennyi szakerto :D -
bobalazs #5 Egyetértek, ez egy burnout clone. Kinek van erre szüksége? Én biztos nem venném meg. Ilyet kezdő programozók tudnak összerakni.
A shiftet ugysem tudták volna überelni. -
bippo #4 Hivatalosan: “Over 100 miles of open road. Ten and a half square miles. Four times larger than Paradise City.”
Szóval több mint 100 mérföld út, 10.5 négyzetmérföld terület. -
Ender Wiggin #3 "A bejárható terület 100 km"
A km hosszmérték, nem terület... -
#2 pár megjegyzés:
" játékot olyan akciójátékok inspirálták, mint a Bad Company vagy a Call of Duty."
reméljük nem ezeknek a játékoknak a supportját akarják utánozni...
"Criterion nem egy szimpla Burnout-klónt készít, hanem egy, a sorozat fénykorához méltó folytatást"
az nfs fénykorában még igenis romlott az auto irányitása, ha szarrá törted :)
én sajnos csak egy nfs-be átültetett burnout klont látok :S -
culas25hc #1 Ez most autóverseny, vagy roncsderbi??? Szép a grafika, de én megnézném, hogy egy valós lambo hogy viselkedik, mikor 170-el nekimegy egy másiknak...hát nem így :D:D:D de ettől még nem rossz