Hatalmas pályák a Need for Speed: Hot Pursuitban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdem én, miért nem lehet a NFS SHIFT fizikájával és grafikájával elkészíteni ezt a játékot???
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(ill. filmeknél is ugyanez megy.) A célközönség fiatalabb része nem játszott az eredetivel,nem is ismeri talán, neki mindegy mi a cím. A rutinosabb játékosok meg már kellõen idõsek, hogy meg tudják különböztetni, meg nekik mindegy, csak jó legyen 😊
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
http://i.imgur.com/xJU7Q.jpg
Ezen a linkeken vannak játékmapok. Érdekes, hogy a Burnout P-ra 200mi2-t ír, most meg azt mondják, annak a négyszerese. Valaki itt hülyeséget beszél.
Mindegy, ha a számok nem is jók, de ha 4x akkora lesz, mint a Paradise, akkor már bõven elég nagy lesz.
#8: "Rakjanak alá dögös zenét, csudajól megépített pályákat és faszányos irányítást egy kis töréssel kombinálva. És akkor megkapjuk azt, amirõl régen az nfs szólt. Ennek viszont nem sok értelmét látom."
Zenérõl és pályákról még nem tudunk még semmit, irányítás eddig olyan mint bármelyik korábbi NFS, és törés is van. Nem tudom, mi a fika tárgya.
1: Lényegében NFS Undercovert kaptuk meg, de megintcsak értelmes story vagy akármi nélkül. Ezzel még nem is lenne baj, mert én szerettem az amúgy kifjeezetten arcade stílusú játékot, de azért igazán megpróbálhatna újat alkotni az EA.
2: Mekkora baromság ez, hogy rendõrként gyakorlatilag meg kell ölnöd a menekülõt. Telejsen ellentmond mindennek, fõleg az amerikai stratégiának.
3: Ha már bemutató videót dobnak ki. Akkor miért egy olyan csóka kezébe adják a kontrollert, akinek halvány f!ngjja sincs, hogy kell kezelni- ezáltal összevissza megy mindennek, nagyon élvezhetõ, komolyan.
4: Mi a faszomért kell rendõrautót csinálni egy LAMBORGHINI REVENTÓN -ból, ami 20 példányszámos, abból 1 vatikánban áll, +1 (00/20) a kiállítóteremben, NFS Shiftben pedig 18 ellen is versenyezhettünk 1szerre- Engem ez kiborít...
5: Megint kapunk egy picurka mapot, ami bár játék feléig élvezhetõ, utána ugyanaz minden. És a borzasztó, hogy ezt területenkénti lezárással akarják megoldani. Egyszerûen nem tudják, hogy mûködik ez a dolog.
6: Már megint a nitró õrület... Csak egyszer próbálnák ki a Nitrót a készítõk, 1bõl tabu lenne...
7: És hát a fizika, igen... Mondjuk egy Lamborghini, külsõ borításban szinte full karbon, és nem véletlen a fizikai behatásokat erõs deformálódással nyeli el. Ehez képest itt 200al kocogtatják 1mást. Megértem, hogy arcade, meg hogy a játéknak ez a lényege, de gondolkodni kéne még ezen bõven.
De az elõzõ pontjaimat kukába lehet dobni, ha belegondolunk a nyócadikba:
8: EZ A JÁTÉK (IS) A 8-15 ÉVES HÜLYEGYEREKEKNEK KÉSZÜLT, akik még ahoz is hülyék, h ogy leszedjék a Razor1911 változatot, szal inkább anyucitól sírják ki, mert õk kaptak rajzból 3 pirospontot.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Rakjanak alá dögös zenét, csudajól megépített pályákat és faszányos irányítást egy kis töréssel kombinálva. És akkor megkapjuk azt, amirõl régen az nfs szólt.
Ennek viszont nem sok értelmét látom... idõelbaszáshoz kiváló adalék, de talán még másnaposan is uncsi.
A shiftet ugysem tudták volna überelni.
Szóval több mint 100 mérföld út, 10.5 négyzetmérföld terület.
A km hosszmérték, nem terület...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
" játékot olyan akciójátékok inspirálták, mint a Bad Company vagy a Call of Duty."
reméljük nem ezeknek a játékoknak a supportját akarják utánozni...
"Criterion nem egy szimpla Burnout-klónt készít, hanem egy, a sorozat fénykorához méltó folytatást"
az nfs fénykorában még igenis romlott az auto irányitása, ha szarrá törted 😊
én sajnos csak egy nfs-be átültetett burnout klont látok :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"