3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
nagyi87 #271 Valahogy nyomon tudom követni hogy mekkora adatforgalmat csinálok ? -
nagyi87 #270 az msn talk -ról mi a véleményetek? -
#269 Samsung Galaxy S: Android 2.2 alapokon
-
Soad999 #268 Es vki nemtudja h a kepeket lelehet vhogy kodolni? Vagy mappat vagy vmit? Fontos lenne koszi ^^ -
Soad999 #267 En az e buddynak a progijat hasznalam nekem az jon be a legjobban. Neztem tobbet is de azok eleg gagyik voltak telora :P -
#266 nimbuzz pl -
nagyi87 #265 Kérdezném van msn a készülékre? itt nem a mobile.live.com-ra gondolok, hanem valami olyanra mint egy alkalmazás! rákattintok és valami hasonló jön elő mint pc-n, tudjátok mire gondolok....:D -
nagyi87 #264 A mai világban nem lehet korrekt smseket írni?!?!? :S -
nagyi87 #263 Hát ugye nekem jelezte anno hogy mikor vált át 2. smsre, és ha átis váltott csak egy sms árát vette le! -
#262 Pedig így van! -
krisz073 #261 Én kizártnak tartom, hogy ékezetekkel 160 karaktert enged! -
#260 vagy nem láttad hogy kétszer küldi, vagy igazad van, de most ez van :) -
nagyi87 #259 de hogy hogy??? ez ennyire telefonfüggő? a volt nokiámmal 5700 simán ment minden ékezetesen 160as sms:S -
#258 max: ékezetlenül 160, ékezetesen 70 -
nagyi87 #257 Sziasztok! kérdezném hogy nem lehet a telefonon olyan 160 karakteres ékezetes sms-t amit egy smsbe küldene el?? nekem mindenröl 2 kézbesítési sms jön,illetve 2x jelez, gondolom akkor kettőbe küldi el:S nem? -
10S #256 Köszönöm, a múltkor átsiklottam fölötte. -
Landor #255 #211 -
10S #254 Tud valaki olyan programot, amellyel a számítógépes hálózatot tudom a telefonról böngészni? Mondjuk gépen tárolt fileokat lejátszani, stb. -
Landor #253 ez tulajdonképen csak egy öntapadós matrica
persze annál azért jóval több
www.zagg.com itt találsz több infót erről
egyábkánt én vadásztam és méreteztem a telefonhoz ezt a képet :)
tokot én nem akarok az eleje úgyis karcállló üveg -
Soad999 #252 Honnan vetted es mennyivolt? En is akarok venni majd vmi komolyabb tokot :) koszi -
#251 zsir -
Landor #250 na megjött a zagg invisibleSHIELDem :)
-
nagyi87 #249 Hi! azt szeretném kérdezni hogy tudjátok-e mi az a műsör memória? oda helyezi a letöltött cuccokat?jah igen és még annyi, h nem támogatja a Nokia Bh 503-at? végülis ezis csak egy headset :) csak mert nem találja:S lehet az a gond, h a régi telefonommal van párosítva? normál esetben levenném a párosítást és megnézném úgy, tehát nem kérdeznék ilyeneket, de sajna nemtudom, mert az egész kijelző tök sötét:S -
nagyi87 #248 ok! köszönöm:) -
Soad999 #247 hali!
igen teljesen normális mert a többi hely a rendszernek meg progiknak kell.
Viszont vki nemtud egy olyan progit amivel a képeket lelehet kódolni? vagy esetleg van rajta alapból ilyen beállítás? a régi samsungomon volt...
Köszi :) -
#246 hm, biztos rá vannak pakolva a benne lévő programok :p -
nagyi87 #245 Üdv! Vettem egy ilyen készüléket, és arra lettem figyelmes hogy ugye 8gb helyett 5,78 gb-s a telefon! Ez normális?? -
kisördög #244 Sziasztok!Az lenne a kérdésem van-e a telóra olyan hasonló progi mint a ccleaner. -
#243 igen de mindegyik forrás ugyanarra az egy "forrásra" vezethető vissza, ami egy orosz fan klub o.O -
#242 Samsung Galaxy S: Túl az ötmillión
Nem rossz, persze nem meglepetes ez egy qrvajo keszulektol... :) -
#241 Tobb mint valoszinu hogy nem kamu, tobb forrasbol is olvastam mar a Galaxy S II specifikaciot, ja a kulso az nem 100% hogy ilyen lesz :) Ja es persze majd veszek is majd egyet... :) -
#240 ja igen az kimaradt ha az 2000mAh -
#239 Képzelem milyen árban lesz... Amúgy akár még lehet valós is. Mondjuk én az akkumulátorára lennék még kíváncsi. Ehhez már halovány volna az 1500mAh. -
#238 erről mi a véleményetek? kamu?
galaxy s2 i9200:
4.3” 1280x720px Super AMOLED 2 display
2GHz CPU, 1GB RAM/4GB ROM
32GB of built-in flash memory, +32GB microSD card slot
8 megapixel camera with FullHD video recording
A-GPS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n
3.5 mm headset jack
Accelerometer, gyroscope, proximity and ambient light sensors
Android 3.0
és mindez 2011 első felében -
Landor #237 ezek a dolgok sztem függnek a fw-től is -
10S #236 Nekem is gyengének tűnik. -
#235 Nálam semmi gond nincs vele. KB olyan erős a wifije mint a laptopé. Talán egy kicsit gyengébb, de egy telefontól nem is várok többet. 4 falon át 20 méterre még van annyira ereje, hogy kapjam a leveleket, vagy megnézzek 1-2 oldalt. -
Soad999 #234 Hali!
Nálatok milyen a wifijének a vétele? mert nekem elég gyengus... másik szobában volt a router is akkor is csak kb 50%os volt a jel erőssége, míg egyetemen órán XD srác simán tudott lapopról netezni míg a telóm is látta azt a hálózatot. Vkinek vmi tipp vagytapasztalat?:D vagy ez normális?
Köszi -
10S #233 Köszi! -
#232 Hat igen. Jó lenne már a hivatalos FroYo! Fene a pofájukat hogy késik!