3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • Aquir
    magyar kiegészítők
  • 10S
    Kösz, jól vagyok.

http://cgi.ebay.com/3000mAh-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-i9000-/270645919897?pt=PDA_Accessories&hash=item3f03c10099
    <- eszerint létezik.
  • nagyi87
    mi van már az Android 2.2-vel? Már nagyon október vége van :D:D
  • Vadnokedli
    beteg vagy? szerintem nem is létezik 3000 es.xddd
  • 10S
    Éppen akartam kérdezni, hogy (ebayen kívül) hol lehet hozzá különböző dolgokat (töltő, pótakksi (3000mAh) rendelni?
  • mflex #306
    Engem nem érdekel, hogy ki lehet-e támasztani :), csak a gyári eléggé karcolódik, tkm sem tudja, hogy miért pedig vigyázva van rá. Ez hátlap meg elég jól néz ki, ha megjött nyilatkozok róla.
  • Vadnokedli
    rendeljél már nekem is:"D ki fizetem:"Dxd ez a problémám hogy nem tudom kitámasztani :/:D
  • mflex #304
    Akkor félreértettem valamit :) Egyébként csináltam egy rövid vidit, hogy mennyire meglátszik rajta minden, szóval törölgetni kell néha rendesen.

• Landor
    semmi bajom nekem az iphone4 karáclló üvegével, nem írtam ilyet :D
  • mflex #302
    Mekkora ökörségeket hordtál itt össze B+?
    Az anyagminőség és az összeszerelés elsőosztályú, kivéve a hátlappal nem vagyok kibékülve.
  • mflex #301
    Nekem van iPhone4-es is, és ez is, de mi a bajod az iphone üvegével, az sem karcolódik, igaz az is meglátszik rajta, ha ráfinfik a légy, de hát tapizós telefonnak készültek ezek a szarságok :D

Egyébként rendeltem egy ilyen hátlapot, mert gyári elég gány, szerintem.

http://cgi.ebay.com.au/NEW-Samsung-Galaxy-S-i9000-Stand-Holer-Case-Cover-BLACK-/110584058523?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item19bf52d29b#ht_8593wt_905
  • Landor
    Ez nagyszerű hír!
    Köszönjük hogy itt voltál!
  • borix
    GT-I9000 topic akkor jó mert ez a teló volt nálam pár napig elég is volt,hogy ne vegyek.Ennyit a kézbe fogásról.Nekem nem jött be ennyi.
  • Solten
    "anyagminőség gyenge"

Ez a gyermek hatalmas szakerto, itt a kezemben a lassan 2 eves G600, mintha uj lenne. Parszor pedig mar megkostolta a padlot. hovatovabb az anyagminosegre mar a beloposzintu modelleknel is figyel a Samsung, nemhogy a Galaxy S-nel... Latszik hogy eleteben nem fogott meg egyet sem a kezeben. Csak egy unatkozo troll.
  • Solten
    ? Neked meg mi a bubanat faj, akarsz beszelni rola?

Ha mar igy szoba hoztad, tenyleg kene venni Samsung reszvenyt hogy doljon...
  • Vadnokedli
    CSICSKAAA VAAAGY ez egy GT-I9000 topic teeee.
  • Landor
    "2010 írunk nem a Samsungról van szó hanem úgy általában"

Idézlek: "Mi vagy te valami Samsung reklám?"

"140E körül kidobnak egy telefont és ha kikapcsolod nem ébreszt"
    30tól hozzá lehet jutni egy ilyen telefonhoz előfizetéssel. és könyörgöm ez nem egy telefon ez egy PDA, nem nincs ilyen funkció egyik androidban sem.

készenléti ideje gyenge
    Igen, mint az összes androidos gépnek. beleraktak egy 1500as aksit, de az 1 azaz egy gigahertzel, soleddel fogyaszt. vegyél egy nokia 6310-se az bírja 2 hétig is.

a programokat úgy kell rá összevadászni
    igen összekell, amire ott van a nagyszerű android market. de melyik telefonra nem?

anyagminőség gyenge
    anyagminőség? műanyag és kacrálló üveg.. meg lehet nézni a böhöm nehéz iphone 4est a fém ház-karcálló üveg kombóval

És örül az ember,milyen jó majd 10 milcsit eladtak belőle.
    mint ez kiderült orbitálisan nagy idióta vagy #292 - el lehet takarodni innen

#294 milyen mi szekerünk? ne neválaszolj biztosra veszem hogy offtoik lenne és nem kiváncsi rád itt senki!
  • borix
    Jó lenne ha a mi szekerünk menne egyszer és annak tudnánk örülni.
  • borix
    2010 írunk nem a Samsungról van szó hanem úgy általában.140E körül kidobnak egy telefont és ha kikapcsolod nem ébreszt,készenléti ideje gyenge a programokat úgy kell rá összevadászni,hogy valamire való teló legyen,anyagminőség gyenge.Nembaj de van Super AMOLED meg erős proci.És örül az ember,milyen jó majd 10 milcsit eladtak belőle.
  • Landor
    Nem kérte senki hogy a SAMSUNG Galaxy S topicba járj!
  • Aquir
    nekem más samsung telefonom van, de én sem rossz érzéssel nézem ha a telefonom gyártójáról egy pozitív hír jelenik meg, sőt ez teljesen ehhez a telefonhoz kapcsolódó hír, nem tudom mi bajod, egyértelműen mellőznöd kell ezt a hozzáállást
  • borix
    Mi vagy te valami Samsung reklám?Ha elérik a 10 milcsit biztos az lesz életed legboldogabb napja?Biztos csak úgy dől majd a lóvé feléd.
  • Solten
    Samsungnak megy a szeker, iden 10 millio Galaxy S eladasat tervezik (elvileg eladtak mar tobb mint 9 milliot...).
  • borix
    Sziasztok a calibre progival ha könyvet szeretnék átalakítani a telóra akkor epub-on belül milyen formátumot válasszak?
  • Bexter
    Hiho
    akkor újra hátha valaki :D

Olyan szövegtördelést lehet rá varázsolni mint ami htc-kben van?
    Ha igen hogyan? :)
  • jaszy
    Köszi...
  • ForRedGlory
    Multitasking Pro:

• ForRedGlory
    Nincs rá megoldás
  • jaszy
    Sziasztok.

Tud valaki megoldást arra hogy kikapcsolt állapotban is ébresszen a telefon?
  • Vadnokedli
    Kiesről okt. végén, azt mondták. elvileg. De már szedhető KIES ről angolul csak meg kell buherálni, csak nem tudom hogy-hol.
  • nagyi87
    Hi ! Magyarországon mikor lesz elérhető az Android 2.2 Galaxy S-rE?
  • Vadnokedli
    Kérem szépen, Kies -en mikor elérhető az ápdét? hónapvégén igaz?:)
    (vagy alternatív hivatalos update?(ami nem magyar[jöhet.XD].))
  • Bexter
    Olyan szövegtördelést lehet rá varázsolni mint ami htc-kben van?
    Ha igen hogyan? :)
  • Landor
    -> Android 2.2
  • zole72
    Valaki nem tudja hogy adobe flash player nincs android telóra mert amikor netezek rajta nem minden oldal jön be rajta e miatt. :/
  • nagyi87
    SZia, hát nemtudom, mivel az egy Gameloft játék, sztem fizetős mindenhol:S vagy ugye torrent de arról itt nem beszélünk vagy igen?:)
    Viszont azt kérdezném hogy a GAngstarnál miért hiányzik pár textúra? egészen pontosan a környzeté, az autóké meg van de pl házak , utak, fák ,emberek nincs:S ötlet??
  • jaszy
    Sziasztok. Miféle a módja az ingyen navi rátételének? Külön memória kártyáról lehet csak futtatni? Nincs a telómba :(
  • Soad999
    Én meg már frissíteni akartam de aztán jöttem rá h még nekünk nincs XD
  • nagyi87
    ez jó tényleg, belehet állítani a kereteket meg minden :)
    olvastam h a netcounter cucc meg méri minden app-nak az adatforgalmát:S de én nemtudok rájönni hogy hogy lehet beállítani, én csak az összesítést látom napra meg hétre, hónapra lebontva ! Valaki tudja a megoldást?:)
  • kisördög
    call meter ng Magyar marketről le tudod szedni.