3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
nagyi87 #431 Hi :) Maps-ba h tudok koordinátákat beütni? vagy betudok egyeltalán? és jól látom h nincs google earth a galaxyra?:S -
broker88 #430 ja jó....legalább nem állok neki megtanulni :) -
Landor #429 ..ha tudnál programozni, akkor SE lehetne megoldani ;D -
broker88 #428 ja...ha tudnák programokat írni jó lenne :) -
#427 idk, de az is egy jó dolog lenne.. :D írd meg rá a progit és küdjed:oxd -
broker88 #426 na el is távolítottam róla ezt az alkalmazást...szép ez a telefon, talán tulságosan is, hogy ilyen gagyi ikonok mozogjanak rajta :-) Nem értem miért nem a bal gomb villog pl.
-
broker88 #425 ok, megcsináltam megint és minden jól működik :)
-
broker88 #424 újra indítottam és kitettem a képernyőre. ha megnyomom az ikont, akkor kijön rá 4 színes kis négyzet, talán így van aktiválva, de semmi.... -
#423 Beállítod amit szeretnél settings-ben, ezután újraindítod a telefont, az asztalra kiteszed a noled widget-tet és ráböksz, tádámm és öntudatra ébredt.
-
#422 vagy érintsed meg hosszan a képernyőt és Widgets és noLed -
#421 újra indítás talán?:"D -
broker88 #420 elég béna vagyok, nekem se megy... mi az , hogy reboot? -
#419 ki is írja amúgy, reboot.. -
Landor #418 rtfm
reboot vagy widgetnek kell beállítani -
#417 @414
Szia, ezt a noled programot hogy kell beallitani,mert nalam egyelore semmit nem csinal.
thx -
#416 Az ikonokat ki lehet cserélni, csak úgy simán, és ha igen, mivel?
Tehát nem akarok feltenni LPro-t mondjuk ez miatt, mert nekem egyáltalán nem jön be, meg nem is működik rendesen nálam ez a program :/ -
broker88 #415 köszi a gyors segítséget, megpróbálom :-) -
#414 Megoldás -
#413 nekem is E-51 em volt XD azt én is kamáltam benne.. -
broker88 #412 Sziasztok!
Még új vagyok itt:-)
Kb egy hete vettem egy galaxyt és imádom.nokia e-51-et használtam és soha nem hittem, hogy "szerelmes "leszel egy telefonba :-)
Végig olvastam a fórumot és sokmindenre kaptam választ, de engem egy dolog nagyon zavar. Nem jelzi a nem fogadott hívásokat, meg leveleket fénnyel...Erre van valami megoldás?
Szép napot! -
#411 baromi érdekes mert ma nem csinálta. -
#410 Ilyenről sem hallottam, olvastam még.
Nem telepítettél mostanában valami híváskezeléssel kapcsolatos programot, vagy bármi olyat, ami bezavarhat? -
#409 Sziasztok, olyan jelenségre lettem figyelmes hogy ha beszélgetésem után leteszem a telefont a kis zöld kagyló jel kint marad a bal sarokba, 1-2 perc mire eltűnik, de volt hogy 10 percig ott díszelgett, nem tudom sehogy sem "letenni" a telefont, hiába nyomom a bezárás gombot. Nem tudok hívni és engem sem tudnak amíg ez a jelenség fenn áll. Full eredeti softos a telcsi. -
#408 csináltál bekápot?(backup) úgy. -
#407 Van valakinek tippje hogyan rakhatom vissza a gyári firmwaret? -
#406 be perlem a samsungot. xd -
#405 érdekes :| -
pocok2000 #404 Tudna abban segíteni valaki , hogy hogyan lehet egy hosszabb csengést berakni a jelzőhangok közé! Ha naptár bejegyzés időpontjában ez szólalna meg !
-
#403 Mármint az extension, ami nagyon jól jönne nekem.
01
02 -
#402 jó, dettó >_> :/ -
#401 nem találtam. -
#400 ejnye még a #396 sem? -
#399 Nem találtam mást. Végignéztem mindent, a tv beállítását is de semmi. -
#398 azt fel fogtam, csak azt hittem talán mást használsz. -
#397 Ugyanazzal próbálkozom amivel te, de mint írtam nekem SEM megy! -
#396 manualba tán nincs benne? -
#395 hogy van?:S el tudod magyarázni? meg hogy milyen irányító progit használsz? mertén a Samsung Apposat használom, és az ilyen wifis. -
#394 Nekem úgy van, de nem megy. -
#393 elvileg Wi-Fi... kell egy lan kábel a teévébe a routerböl. vagy nem? -
#392 Nekem is 2010 es a Samsung TV-m, 6000-es szériás led és nem viszi.