3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#471 Nekem se :)
Pedig nálam egész éjjel arccal felfele van az éjjeli szekrényemen. Sőt törölgetni is pólóval, vagy éppen farmerral szoktam, mikor mi van kezem ügyében :D Nem használok speciális célszerszámot a takarításához. -
#470 nekem egyáltalán nem gyűlik ott semmi se :D -
#469 Na, egyvalami felcseszte az agyamat, mint írtam naponta egyszer áttörlöm a telefonokat, mivel eleve minőségi karcmentes üveg van mind a két telefonban, secpec alatt csillognak, viszont a Samsung-nál az üveg szélénél hagytak egy baxott pici rést, éppen belefér egy tű. Szóval ott rendesen gyűjti össze a port, legalábbis nálam ez volt, a kijelző csillivilli, körülötte meg a hányadék porszemcsék, amint az a lenti képen is látható, hogy miről zagyválok.
Tűvel próbáltam óvatosan piszkálni, de nem lehet, aztán kitaláltam a nagy eszemmel :DD, hogy a legkönnyebb onnét kiszedni a porszemeket.
A fotópapír pont akkora, hogy belefér, szóval tépsz egy kis darabot belőle, az élével beleilleszted és csak szépen végig tolod rajta, könnyen kitolta ezeket a szarokat. Nem értem, miért nem lehetett normálisan megtervezni, hogy "faltól falig" illeszkedjen a széléhez. A hülye apple miért tudta megcsinálni? cöhh
-
#468 mér ne férne? ha női gatyát hordasz akkor nem mert abból ki lóg. XD -
Landor #467 el -
#466 Srácok, gyönyörű ez a telefon... De nem túl nagy (tudom, hogy a kijelző miatt ilyen), de elfér a zsebbe? -
#465 Nem problémát akarok, csak azt hogy ha otthon be van kapcsolva a gépem, és a telefon wifi-re van csatlakozva akkor leszinkronizálja a fényképeket és a videókat amiket rögzítettem. Ne nekem keljen FTP-znem rá, vagy adatkábellel vacakolni. -
#464 hát ha a problémát akarod veséstül hajrá :D -
#463 Tud valaki olyan megoldást a telefonhoz, hogy WIFI-n automatikusan leszinkronizálja a frissen fotózott képeket/videókat a géppel?
Kellene egy ilyen. -
#462 amúgy nekem is így van:D -
Permissive #461 én semmit:) be a zsebbe, és mire megint előveszem tiszta:) -
Probatbicol #460 Azt láttátok, hogy a Galaxy nyerte a 2010-11 es Eisa díjat smartphone kategóiában?
http://www.eisa.eu/award/53/european-smartphone-2010-2011.html -
Landor #459 én a pólómat szoktam használni :D -
Landor #458 úgy értettem a képek készítése előtt... -
#457 Én egy sima (essilor crizal) szemüveg törlőkendőt használok, sec pec alatt tükörfényes lesz tőle. -
#456 Az egyik teljesen üzleti, minden fontosabb dolgom azon van.
Mivel az irodámban macpro van, ezért az iphone a legjobb és egyszerűbb a szinkronhoz, és csak a üzleti ügyfelek tudják a számot.
A másik családi telefon, és ezt csak a szűk család ismeri.
Sorry a nagy képért, rakhattam volna linkbe is... -
#455 milyen törlő kendőt ajánlasz?:D vagy ajánlotok? kinek milyen van?: oxd -
#454 feltétlen be kellett rakni 2 db 7 megás képet...
amúgy nem értem mi szükséged van 2 ilyen telefonra? -
#453 Te is tudod, hogy milyen telefonok ezek, ha rászarik a muslinca az is meglátszik rajtuk, ezért úgy vagyok vele, hogy naponta egyszer áttörlöm, utána hívnak, email etc, és már is úgy néznek ki, mint az okádék! :)
-
Landor #452 mondjuk előtte letakaríthattad volna őket... -
#451 Itt van csináltam két képet a telókról, aki nagyítóval vizsgálja az iphone4 pixeleit, annak csak gratulálni tudok, most is azt mondom, hogy a samu ha nem is sokkal, de szebb a képe, bár az iphone többet van nálam mostanában.
-
broker88 #450 köszi az infót, de ezt kaptam a telefonhoz gyárilag is. Tudja valaki, hogy lehet a névjegyekhez rendelni több számot, infókat, mailt stb..
Köszi! -
#449 2010 után gyártott tv-nél lehet, és aszondják nem találtak róla leírást, de interneten biztos fennvan -
#448 valaki vágja hogy tudom kapcsolgatni a TV-met telefonnal? valaki rá jött már?:// -
#447 Úgy néz ki:
-
#446 Tegnap már a Románok is megkapták hivatalosan (ismerőssel beszéltem), az unió legokádébb országa vagyunk ilyen szempontpont(okból), meg egyébként is. Elméletileg 3 napon belül ide kellene érnie a Samsung infója alapján, gyakorlatilag nem fogadnék rá. -
Landor #445 december :D -
#444 Valaki td már valami hírt a 2.2 ről? Mikor lesz? -
10S #443 A Samsung honlapjáról letölthető. Innen -
#442 Noh én most egy olyan programot keresek amivel proxy profilokat lehet állítani. Azaz:
- Bemegyek melóba megnyomok egy gombot/widgetet és automatikusan benyomja a munkahelyi proxy-t a wifi kapcsolatokhoz (ne kelljen állandóan kézzel írogatnom).
- Hazamegyek, megnyomok egy gombot/widgetet és automatikusan kiveszi a proxy beállításokat.
Illetve ha ez nem megoldható akkor olyan proxy kezelő program kellene ami tudja használni az IE-ből ismert "automatikus konfigurációs fájl"-t, ami http://gipszgéza.térdekalácsa/ráncos.dat formában van.
Előre is köszönök minden segítséget! -
broker88 #441 sziasztok!
van az S-hez valami normálisabb használati útmutató? Nem jövök rá, hogy a névjegyhez, hogy tudok hozzárendelni e-mailt, titulust stb...Emlékszek a nokia 6300-hoz is háromszor ilyen terjedelmű használati volt :( -
Landor #440 nem azok ütik egymást sajnos.. -
#439 akkor passz : o lehet azokat amiket a marketröl szedtél azok megtalálhatóak az Appbucketen és akkor üti egymást a kettőt? vagy ez nem lehetséges?:D -
Landor #438 nem. azokat a programok sem látszanak amiket a sima marketról szedtem. -
#437 akkor valószínű azért, szerintem. :D mert nálam is így van Applanetel, de appbucketet meg nem ismerem. lehet ugyan az van vele mint Planetel. :D -
Landor #436 ja igen, azt nem írtam, hogy az alap marketben nem mutatja.
egyébként az applanet nincs fent én az appbucketet használom :) -
#435 az alap market? és fent van az Applanet? amúgy azért mert amit Applanetröl szedtél az nálad nem elérhető a sima marketböl( meg senkinél se.). -
Landor #434 Azt nem tudja valaki hogy marketban a Downloads résznél miért mutat csak egy fél tucat programot? -
nagyi87 #433 miért kínszenvedés a GPS-t használni? 100ból 95x nem találja meg magát a készülék, ez normális? -
nagyi87 #432 azt is kérdezhetném h mit ajánlotok Geocachingelésre?