3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • Landor
    nekem ígyis úgyis kell a root, szal tökmind1:D
    a garitól meg nemfélek :)
  • Landor
    A párosító üzemmódot bekapcsoltad a headseten? (tippem szerint nem:D)
  • Landor
    Akkor már inkább Omnia 7 (meg különbenis ez Samsung topik :D)
    Egyébként egyszer majd biztos jó lesz ez a wm7, főleg ha lesz rá sok okosság (akár programok szintjén, akár a belepiszkálás területén)
    De perpill az Android OS üt a legjobban a piacon.
  • Vadnokedli
    én tudom hogy kell frissíteni, csak tudok várni :) és igen a Gari.. az egy probléma.. (mert hogy nem csak így ki csettintettem a pénzt.. :D)
  • Landor
    azért vár 'mindenki' a hivaltalos magyarra:
    1: nem akarják bukni a garit
    2: nem tudják hogykell felfrissíteni

nagyon régóta 2.2-t használok, sőt nem is a legutolsót, de már ez is ~99%os magyar nyelvel rendelkezik
  • Landor
    passz... nekem 2 telenoros galaxy s-em is van (két tök más kiadási széria) és mindkettőn meg gond nélkül a 3 gomb..
  • broker88
    Sziasztok!
    egy kis olvasnivaló :)
    Az androidok fojtogatnak
  • Vadnokedli
    mind2 lehetséges XDD
  • nagyi87
    Hi! A készülék támogatja az A2DP hangátvitelt bluetoothon keresztül ha jól tudom, nem tudjátok miért nem ismeri fel a Nokia BH-503am? Azért mert az Nokia , vagy azért mert párosítva van a volt Nokiámmal? köszi:)
  • mflex #502
    Off egy kicsit:

Tegnap volt alkalmam kipróbálni az LG OPTIMUS 7-es kütyüt, csak az igazságot írom. A sima SGS android rendszert szinte lemosta gyorsaságban, egy kurva akadás nincs, minden azonnal történik, ilyet csak az apple telefonján tapasztaltam idáig. A W7-et rendesen összerakták, mivel a haver elmondása szerint (LG képviselő) hamarosan jön a rendszerre egy kisebb-nagyobb javítás, főleg a multimédia részére, meg még gyorsabb lesz, akkor meg még tutibb lesz az OS, nekem már most is nagyon bejött. Akinek nem hiányzik, hogy nem tudja szarrá témázni a telefonját, saját csengőhang, BT küldés hiánya, az el lesz tőle ájulva.

AZ LG telefon pedig egy igazi minőségi remekmű! gratula
  • mflex #501
    A 2.2 pont egy froyo.t meg rendesen összerakták, majd 1300 a ponzszáma, a mostani 8-900-al szemben, tehát nem a töküket vakargatták mégsem...

info
  • mflex #500
    Valami van....
  • mflex #499
    na B+!

Ok sorry kösz, egyébként mitől függ, hogy valamelyik telón van 3 gombos okosság, pl az én független telomón igen, az asszonyén, telenoros csak villog a GT 9000 felirat, ergo nincs.
  • Vadnokedli
    Rosszul... Mi szimplan a hivatalos froyora varunk.. Hisz angolul manapsag mindenki felso fokon beszel
  • veszti81
    Sziasztok, próbálom megfejteni ezt a froyo frissítési rejtélyt, több oldalon le van írva hogy kell, már le is töltöttem hozzá mindent. Viszont az alapvető probléma, hogy angol nyelvű lesz minden nem? Gondolom ezért vár mindenki a hivatalos magyarra ugye? Azt olvastam, hogy a 2.3-asba már bekerült a magyar nyelv alapból, tehát ha az bárhol megjelenik, akkor csak le kell szedni valahogy (rapidshare és társai) és nem kell várni Kies-re.... jól gondolom??
  • Landor
    Hard Reset :D
  • mflex #495
    nem értem wazz :D
  • Landor
    HR
  • mflex #493
    Ide is bemásolom, amit a PH kérdeztem 3 hsz-ben is, de ott csak a kibaxott főzött rom a menő téma, egy egyszerű kérdés már bonyolult nekik, szóval:

Mitől lehet az, hogy a nem fogadott hívásnál, ha puzzle-t rányomom, akkor más számot mutat, mint amiről hívtak, vagyis szinte mindig azt mutatja... ? Viszont a hívásnaplóban meg rendesen sorban mutatja a nem fogadott hívásokat és a fentről legördülő menüben is, viszont ha arra ráklikkelek, megint mást mutat.
    :/

--------------------------------

Ha meg kitörlöm azt a számot és utána hívogattam vagy 4 telefonról, akkor meg tök üres infót kaptam, holott a fent leírtak alapján a többit jól jelzi.
    Nem értem...

--------------------------------
    Csináltam egy restartot, a puzzle ráhúzásánál egyből a rendes számot dobta ki, viszont utána bármilyen számról csörgettem meg a puzzle után az első nem fogadott hívást mutatja állandóan, holott mint írtam a hívásnaplóban tökéletesen jeleníti meg a nem fogadott hívásokat.
    Valaki tudja, hogy ez mitől lehet?

---------------------------

Nem emlékszem, hogy ez ilyen lett volna, szerintetek? Valaki kitudja próbálni több telefonról, hogy a puzzle ráhúzása után a valós nem fogadott hívás infóra ugrig?
  • Vadnokedli
    szerinted miért írtam?XDD, de tiszta szégyen, ki megyek egy hotelbe mondjuk Koreába hogy frissítsem a telefonomat...( vagy a tiéteket is, kicsi extra pénzért, és ebből fogok élni.. XD)
  • qetuol
    azt biza várhatod, örülhetsz ha froyo lesz rá..
  • Vadnokedli
    ja mivel, KIES az kies.. : D én már a 2.3 at várom rá.... -.- xd
  • mflex #489
    Az enyém is független, ezt csak idéztem egy másik fórumról, jelentősége nincs, mert ebben az országban akarod frissíteni, ergo tökmindegy, hogy függő, vagy sem.
  • Magiszter
    És mi a helyzet azokkal akiknek kártya (és szolgáltató) független a készülékük? Ergo, én mikor frissíthetek 2.2-re?
    Persze hivatalosan, kies-el. Vagy úgy hogy ne sérüljön a garanciám.
  • Vadnokedli
    amúgy engem akkor érdekelt amikor mondták hogy októberben/szeptemberben jön.. hát most... XDD áh..
  • Vadnokedli
    Elobb 52 fokos volt a cucc, azt jelezte; (toltes+jatek) kozben. Ez termeszetes? Xd
  • mflex #485
    Id:

2010. 12. 06-án kapott hivatalos levél azoknak akik a hivatalos úton szeretnének frissíteni 2.2-re a Kies által:

Kedves Előfizetőnk!
    Egyelőre még nem jelent meg újabb magyarországi szoftver a készülékéhez.
    Várhatóan a gyártó hamarosan benyújt hozzánk tesztelésre egy újabb verziót, és amint az elfogadható lesz, természetesen elérhetővé tesszük előfizetőink részére. Addig is megértését és türelmét kérjük!
    Üdvözlettel:
    Kovács Krisztina
    levelezési képviselő
    Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Samsung a k anyátok! Most azt mondom, hogy ebből ebben a hónapban sem lesz semmi, mondjuk már nem is érdekel...

• nagyi87
    Ne nézd, nincs:( behalok, mi tart eddig ?:S
  • Bexter
    Odahaza vagy irodában szvsz elfér ez a nagy akksis megoldás :D
  • Vadnokedli
    megmerjem nézni hogy van e már update a KIES en?:D
  • Magiszter
    Ha lehetne headsetel vezérelni akkor még oké. Besüllyesztem a kabátzsebem mélyére és azon keresztül telefonálok, hallgatok zenét..stb. De így... Csak sötétben venném elő :D
  • Vadnokedli
    senki előtt nem venném elő a telefont, nagyon gáz lehet XDD
  • Magiszter
    Hogy néz már ki hogy 2x olyan vastag lesz a telefonom tőle? :D
    Ez így ebben a formában nem tetszik és tuti nem vennék ilyet. Hiába a 2x akkora akku idő, ha a telefonom egy púpos gnóm lesz.
  • Bexter
    Az ilyen akksikról van valakinek valamilyen tapasztalata?
  • Vadnokedli
    kibírja a telefon azt, max. egy lábon ne zsonglőrködjön a telefonon :Dxd
  • Magiszter
    Én szerencsére eddig még nem dobáltam (kop-kop-kop). A régi iPhone-omon tanultam meg a hogy-ne-dobjuk-el technikát. Nah az úgy nézett ki mintha egy világháborút megjárt volna

Vadnokedli: Nálam macska szokott a műszaki berendezéseimre ráfeküdni. Laptopot különösen imádja, de beéri a telefonnal, vagy éppen a DVD lejátszóval is. Kutya közelébe meg direkt nem teszem. Ha az ráfekszik, annak annyi (45 kilós Rotti)
  • Landor
    nekemis :D
  • mflex #474
    Ezen most röhögnöm kellene? Azért írtam, mert nálam tele volt ott porral, mondjuk nem is úgy vigyázok rá, mintha az életem függne tőle, de hát muszáj volt írnod valami baromságot!

Vadnokedli: Én idáig már ötször ledobtam, de még bírja a gyűrődést, bár a hátlap már cserés lassan.
  • Vadnokedli
    ja enyémre még a kutya is rá szokott feküdni -.- azt hozzá teszem meg néha le-le ejtettem és recseg az előlap, elég hangosan néha XD és még ott se azon a részen se porgyűjtő
  • Permissive
    Mint az öreg taták, akik hérvégenként elöhozzák az autójukat:-)
    ..."látod anyukám, megint leszarta egy galamb!"...