3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • LoSA
    Már meg is találtam... Hát honnan kellett volna tudnom, hogy le kell szednem ezt a programot?!?! :) Nokiával nem kellett sz*rakodni! :) Köszi a segítséget! :D
  • Vadnokedli
    Gép :D Samsung oldala, menj a telefonodhoz a samsung oldalán; és ott biztos megtalálod. :D
  • Landor
  • LoSA
    Öööö. Nem. Az a telóra kell, vagy a gépre? :)
  • stetzdani
    Feltelepítetted a KIES programot?
  • LoSA
    Srácok, rádugom USB-re a telefont, de nem csinál semmit se... Bejön egy hardver telepítés, stb, de azt lemésgséztem... A telefonon kell valamit állítani?
  • Magiszter
    Skype van androidra, csak Froyo kell hozzá

Én az IMO-t használom skype helyettesítéséhez (csak üzenni lehet), de az elméletileg az összes ilyen alkalmazást képes kezelni:

• stupido
    Melyik a legjobb alkalmazás Galaxy S-re ami a skype-ot és az msnt helyettesíti?
  • LoSA
    Finnyas vagyok... :) De megnézem, hogy milyen lesz ez a kis bőrtok... :)
  • Vadnokedli
    Van hozza ajandek folia. De nem kell kijelzo vedo. Csak ha nagyon 'finnyas' az ember. Xdd
  • LoSA
    Ez elől nem védi a telefont, ugye?
  • Vadnokedli
    nekem viszont néha 52 fokra is felmegy így szabadon az aksi; tehát a proci többre is, ezért szerintem jó ha likas :D

illetve én még olyat keresek aminek van ilyen támasztója; ilyen ki hajthatós láttál már olyat?:D
  • jaszy
    Nekem valami hasonló van. 2 hete tettem fel a telefonra, leszedtem valamelyik nap :( Gyönyörű lett a hátlap ahogy a port beledörzsölte a a tok. Jobban összekarcolódott mint ha nem lett volna rajta! Szerintem fabatkát sem ér....
  • Vadnokedli
    itt egy tok; ÉN ilyet vennék, és veszek is; HA! : Dxd

- itt - :D

http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s_tokok_eladok/hsz_1-50.html
  • Vadnokedli
    nekem is öntisztító XDDD

Farmer zsebet nagyon szereti =D direkt zsebembe be teszem 1 percre kiveszem és tiszta. :D
  • LoSA
    Köszi az infót, én is az "Egyiket" rendeltem meg... :)
  • Magiszter
    Zsebben hordom mióta megvan és nem karcolódott meg. Sőt, a farmerem zsebében kimondottan öntisztító is
    Mostanában (hideg időben), kabátzsebbe teszem, irattartó mellé szintén gond nélkül veszi az akadályt. Szóval én fölöslegesnek tartom a tokot.

Amúgy ha nagyon vennék akkor az "Egyik" -et venném.
  • LoSA
    Srácok, melyiket vennétek?! :)

Egyik
    Másik

Egyébként a képernyő tényleg nem karcolódik?
  • Vadnokedli
    sok olyan program van ami még nincs kiterjesztve Magyarországra.

http://www.easy-share.com/1912929332/Applanet

ez Applanet(gyakorlatilag egy teljes market, csak full ingyen.); rájössz majd hogy működik :D
  • LoSA
    Srácok, ezt a programot, én miért nem találom a marketban?!? :O

http://www.android.com/market/#app=com.nbadigital.gametimelite

Pedig Free!
  • Vadnokedli
    nekem semmi tokom nincs hozzá, hisz karcálló az üveg, kulcs mellé, meg fejjel lefelé nem teszem le sehova : D
  • LoSA
    Nah a kezemben van a telefon... Hát valami isszonyatosan jó! Nagyon tetszik! :D
  • inter94
    hi
    vki tudna pár szót irni h a telefon kamerájárol?és h milyet fényképesz nappal vagy este?
  • Permissive
    ha nem akarod hogy karcolódjon akkor bőrtok aminek lehajtható az eleje.
    nekem szilikontok van, ami szabadon hagyja a kijelzőt ugyanis autóstartóban van elég sokat a mobil, jah és "biztos" fogást ad, nem csúszkál a kezemben. mellesleg bármelyik szolgáltatónál vagy telefonosnál lehet venni.
  • LoSA
    Srácok, milyen tokot érdemes rá venni? Nem akarom, hogy a zsebembe csak úgy "karcolódjon" esetleg... Valami normális tok kéne, milyet, hol lehet kapni?
  • Vadnokedli
    Hat nem egy csettintes alatt terveznek egy telefont. : d
  • LoSA
    Hja biztosan... :) Ezt így előre tudták, gondolták... A Nexus S-t meg azért nem lehet bővíteni, mert majd jön a Google Nexus W... :D És az lesz az igazán csúúcs készülék! :)
  • Vadnokedli
    szerintem okkal nem tettek a Galaxy S be vakut... Hogy legyenek hiányosságai; hogy pl valaki a Nexus S-t vegye ezért majd jóval drágábban ugye.
  • LoSA
    Mondjuk egyik hiányosságot nem értem... Miért nem lehet olyan telót csinálni, amire nem lehet mondani, hogy ez vagy az hiányzik belőle, főleg ilyen "kis dolgok"! :)
  • Vadnokedli
    én is ezt mondtam : DDD...
  • LoSA
    Igen, ezt olvastam... Inkább NE lehetne bővíteni a Galaxy-t, de vaku lenne benne, nekem az fájóbb. :) Mert én kb a 8 gigát se fogom kihasználni. :)
  • Vadnokedli
    HA! meg nyitja itt egy összehasonlítás.és TÉNYLEG nem bövíthető SD vel a Nexus S : o
  • LoSA
    Nexus S-n van vaku! :)

Már nagyon várom, hogy a Galaxy S-t a kezemben tarthassam holnap... :)
  • Vadnokedli
    Gyakorlatilag majdnem ugyan az.
    Nexus/Galaxy S csak más felszín. Illetve a bluetooth "csak" 2.1 és 16GB az alap belső, (és hallottam még olyat hogy nem bővíthető SD vel.)
  • Probatbicol
    A cégek politikájába nem látunk bele, de műszakilag ugyanolyan esély van az SGS-en a 2.3-nak mint a Desire-on, sőt a Samsung újabb készülék, ráadásul a Nexus S amin először lesz 2.3 szintén Samsung gép ami eléggé hasonlít az SGS-re.
  • LoSA
    Bele kell még tanulnom, mert azt nem tudom, hogy mi az a "meg rootolod."! :D Mindenesetre remélem, hogy lehet majd rátenni a 2.3-t! ;)
  • Vadnokedli
    nem hiszem hogy probléma lenne hogy majd nem lesz rá 2.3 majd meg rootolod. ha nem lesz rá :D és még gyorsabb is lehet a gyárinál.
  • LoSA
    Nah frankó... Akkor lehet, hogy nem kéne még vennem ilyen telót?! :) Ha nem tudom rátenni majd a 2.3-t. Frankó! :) Vagy akkor lehet, hogy HTC Desire-t kéne venni, ezek szerint... Vagy én már nem tudom. :'(
  • Vadnokedli
    aha. de a 2.2 elvileg már jön jön
  • LoSA
    Mert elképzelhető, hogy nem lehet majd rátenni a 2.3-t? :O