3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#591 Már meg is találtam... Hát honnan kellett volna tudnom, hogy le kell szednem ezt a programot?!?! :) Nokiával nem kellett sz*rakodni! :) Köszi a segítséget! :D -
#590 Gép :D Samsung oldala, menj a telefonodhoz a samsung oldalán; és ott biztos megtalálod. :D -
Landor #589 -
#588 Öööö. Nem. Az a telóra kell, vagy a gépre? :) -
stetzdani #587 Feltelepítetted a KIES programot? -
#586 Srácok, rádugom USB-re a telefont, de nem csinál semmit se... Bejön egy hardver telepítés, stb, de azt lemésgséztem... A telefonon kell valamit állítani? -
#585 Skype van androidra, csak Froyo kell hozzá
Én az IMO-t használom skype helyettesítéséhez (csak üzenni lehet), de az elméletileg az összes ilyen alkalmazást képes kezelni:
-
stupido #584 Melyik a legjobb alkalmazás Galaxy S-re ami a skype-ot és az msnt helyettesíti? -
#583 Finnyas vagyok... :) De megnézem, hogy milyen lesz ez a kis bőrtok... :) -
#582 Van hozza ajandek folia. De nem kell kijelzo vedo. Csak ha nagyon 'finnyas' az ember. Xdd -
#581 Ez elől nem védi a telefont, ugye? -
#580 nekem viszont néha 52 fokra is felmegy így szabadon az aksi; tehát a proci többre is, ezért szerintem jó ha likas :D
illetve én még olyat keresek aminek van ilyen támasztója; ilyen ki hajthatós láttál már olyat?:D -
#579 Nekem valami hasonló van. 2 hete tettem fel a telefonra, leszedtem valamelyik nap :( Gyönyörű lett a hátlap ahogy a port beledörzsölte a a tok. Jobban összekarcolódott mint ha nem lett volna rajta! Szerintem fabatkát sem ér.... -
#578 itt egy tok; ÉN ilyet vennék, és veszek is; HA! : Dxd
- itt - :D
http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s_tokok_eladok/hsz_1-50.html -
#577 nekem is öntisztító XDDD
Farmer zsebet nagyon szereti =D direkt zsebembe be teszem 1 percre kiveszem és tiszta. :D -
#576 Köszi az infót, én is az "Egyiket" rendeltem meg... :) -
#575 Zsebben hordom mióta megvan és nem karcolódott meg. Sőt, a farmerem zsebében kimondottan öntisztító is
Mostanában (hideg időben), kabátzsebbe teszem, irattartó mellé szintén gond nélkül veszi az akadályt. Szóval én fölöslegesnek tartom a tokot.
Amúgy ha nagyon vennék akkor az "Egyik" -et venném. -
#574 Srácok, melyiket vennétek?! :)
Egyik
Másik
Egyébként a képernyő tényleg nem karcolódik? -
#573 sok olyan program van ami még nincs kiterjesztve Magyarországra.
http://www.easy-share.com/1912929332/Applanet
ez Applanet(gyakorlatilag egy teljes market, csak full ingyen.); rájössz majd hogy működik :D -
#572 Srácok, ezt a programot, én miért nem találom a marketban?!? :O
http://www.android.com/market/#app=com.nbadigital.gametimelite
Pedig Free! -
#571 nekem semmi tokom nincs hozzá, hisz karcálló az üveg, kulcs mellé, meg fejjel lefelé nem teszem le sehova : D -
#570 Nah a kezemben van a telefon... Hát valami isszonyatosan jó! Nagyon tetszik! :D -
#569 hi
vki tudna pár szót irni h a telefon kamerájárol?és h milyet fényképesz nappal vagy este? -
Permissive #568 ha nem akarod hogy karcolódjon akkor bőrtok aminek lehajtható az eleje.
nekem szilikontok van, ami szabadon hagyja a kijelzőt ugyanis autóstartóban van elég sokat a mobil, jah és "biztos" fogást ad, nem csúszkál a kezemben. mellesleg bármelyik szolgáltatónál vagy telefonosnál lehet venni. -
#567 Srácok, milyen tokot érdemes rá venni? Nem akarom, hogy a zsebembe csak úgy "karcolódjon" esetleg... Valami normális tok kéne, milyet, hol lehet kapni? -
#566 Hat nem egy csettintes alatt terveznek egy telefont. : d -
#565 Hja biztosan... :) Ezt így előre tudták, gondolták... A Nexus S-t meg azért nem lehet bővíteni, mert majd jön a Google Nexus W... :D És az lesz az igazán csúúcs készülék! :) -
#564 szerintem okkal nem tettek a Galaxy S be vakut... Hogy legyenek hiányosságai; hogy pl valaki a Nexus S-t vegye ezért majd jóval drágábban ugye. -
#563 Mondjuk egyik hiányosságot nem értem... Miért nem lehet olyan telót csinálni, amire nem lehet mondani, hogy ez vagy az hiányzik belőle, főleg ilyen "kis dolgok"! :) -
#562 én is ezt mondtam : DDD... -
#561 Igen, ezt olvastam... Inkább NE lehetne bővíteni a Galaxy-t, de vaku lenne benne, nekem az fájóbb. :) Mert én kb a 8 gigát se fogom kihasználni. :) -
#560 HA! meg nyitja itt egy összehasonlítás.és TÉNYLEG nem bövíthető SD vel a Nexus S : o -
#559 Nexus S-n van vaku! :)
Már nagyon várom, hogy a Galaxy S-t a kezemben tarthassam holnap... :) -
#558 Gyakorlatilag majdnem ugyan az.
Nexus/Galaxy S csak más felszín. Illetve a bluetooth "csak" 2.1 és 16GB az alap belső, (és hallottam még olyat hogy nem bővíthető SD vel.) -
Probatbicol #557 A cégek politikájába nem látunk bele, de műszakilag ugyanolyan esély van az SGS-en a 2.3-nak mint a Desire-on, sőt a Samsung újabb készülék, ráadásul a Nexus S amin először lesz 2.3 szintén Samsung gép ami eléggé hasonlít az SGS-re. -
#556 Bele kell még tanulnom, mert azt nem tudom, hogy mi az a "meg rootolod."! :D Mindenesetre remélem, hogy lehet majd rátenni a 2.3-t! ;) -
#555 nem hiszem hogy probléma lenne hogy majd nem lesz rá 2.3 majd meg rootolod. ha nem lesz rá :D és még gyorsabb is lehet a gyárinál. -
#554 Nah frankó... Akkor lehet, hogy nem kéne még vennem ilyen telót?! :) Ha nem tudom rátenni majd a 2.3-t. Frankó! :) Vagy akkor lehet, hogy HTC Desire-t kéne venni, ezek szerint... Vagy én már nem tudom. :'( -
#553 aha. de a 2.2 elvileg már jön jön -
#552 Mert elképzelhető, hogy nem lehet majd rátenni a 2.3-t? :O