Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Soha nem írtam abba topikba, nem is fogok, miért kellene odamennem, én nem istenítettem sehol, hogy az iPhone annyira jó. Tudod mit, ha már csak ennyi telik tõled, hogy személyeskedsz, mert az eszed nincs meg hozzá, hogy normális érvekkel reagálj, egy általad nem tetszõ kommentre, felõlem azt irkálsz, amit akarsz, akinek van gógyija, annak lejött, hogy egy tudatlan vagy, akinek a féltett mobiltelefonja többet ér, mint a szaros élete.

620:
Nem tartozom már közétek? Idáig sem tartoztam senkihez a fórumon, csak egy SGS tulaj voltam/vagyok, akinek, mint írtam nem jött be a cég szarakodása. Mi ez itt, valami hülye szekta?

Cöhh, léptem...

What about the forests?

Vadnokedli
Így van 😞 már nem vagy a testvérünk :K Viszlát - Amúgy én leszarom hogy kinek mi van; nekem Galaxy S oszt csõ. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

menj, boldogítsd az ájfónoskat a másik topikban!

"faszfej" 😊

-tRs-Landor

mflex
Az értelmes érveléseid, ami egyenlõ a nullával, csak magadat spanolod.
Nem rossz topikba írtam, leírtam, hogy nem jött be az android, illetve azon belül a Samsung balfaszkodása ezzel a faxa telefonnal, hova kellet volna írnom, a kit kúrnál meg topikba? Amúgy az SGS itt van még a polcon, ha valakinek kell, 70-ért viheti (privátban). Egyébként, meg neked is fõzött rom van telefonodon, miért? Mert, amibe a samu belenyúlt, az nem éppen jó, vagy miért is?

Akkor most végre elárulhatod, hogy tulajdonképpen, mivel gázoltam bele abba az érzékeny lelkedbe?

What about the forests?

Ne legyél már faszfej, hogy rossz topikba irogatsz és még neke áll feljebb!!!

-tRs-Landor

mflex
Most mi a problémád, hogy leírtam a véleményemet?
Ráadásul normálisan és nem bántó szándékkal írtam, ha nem tetszik, hogy nem magasztalom az egyébként kitûnõ SGS-t, akkor ne olvasd el.

Ne legyél már faszfej egy komment miatt!!!

What about the forests?

köszönjük!
viszlát!

-tRs-Landor

mflex
Már nem vagyok android(galaxy) tulaj, a W7 nekem nagyon bejött, vettem is Omnia7-es készüléket, de a 16GB-t, villámgyors, kifektetni nem tudtam egyelõre. Csinálja a dolgát, mint egy olajozott gépezet.

Az ikonos telefonokból elegem lett egyelõre, de nem ez volt a fõ szempont, hanem a gyorsaság és a lagmentesség, amibõl tényleg nincs még egy milliszekundumnyi sem, 1 hónap múlva jön egy durva update, de mint írtam a pár hülyesége ellenére, nagyon szeretem, de hát melyik OS-nek nincs, mondom mind ezt úgy, hogy már rágóta apple cuccaim vannak, de ahogy gatyába rázta a windows 7-es PC OS-t az MS, várható volt, hogy dollármilliárdokkal a háta mögött a mobil platformból is jó nagy szeletet akarnak, ez pedig nem megy másképp, mint a bazi erõs hardver alágyúrt OS.
Megvan az elõnye, ha nem engedik a gyártóknak a "belepofázást" az oprendszerbe, a fent írtak mellet, többek között az azonnali update.

Ettõl független, figyelemmel kísérem az android fejlõdését, és jó lenne, ha végre beiktatnának egy durva szûrõrendszert a market-ra, mert a (most csak a hasamra ütök) 432000 alkalmazásból, 350000 egy szemét bugos valami 😊

What about the forests?

Hello Alien! Ha megkérnélek tudnál nekem segiteni a 2.2.1-et feltelepíteni? megköszönném... egy msn címet tudsz adni? ott tudnánk beszélni.köszi
Alien!
Egyrészrõl megértem a kirohanásodat. A Samsung szoftverpolitikája az több mint nevetséges, az Apple-hez képest mindenképp. Nem egységes, nyilatkoznak össze-vissza mindent, nincs értelmesen kikommunikálva,stb.. A Kies a másik fele, hiszen a telefonhoz adott gyári program totál használhatatlan szemét, olyan alap dolgokkal ki lehet akasztani, mint egy launcher csere, vagy egy hosszabb fájlnév a memóriakártyán. Hát ez már milyen?!? A funkciók nagy része nem is kompatibilis a telóval. Vicc az egész.

Ami a 2.2.1-et illeti, 1 hete én is erõt vettem magamon és odinoztam JM2+lagfix kombóról. Drámai a javulás minden téren (lagfix nélkül is). Sokkal kezelhetõbb a telefon. A flashes netet nem cserélném már le esmmi pénzért (ajánlom a miren browsert).

És ha már valaki odinra adja a fejét, pattintsa fel a
Darky 5.5 romot, és nézze meg mire képes a telefon. Bõdületes a sebessége.

Ami a GPS-t illeti, én csak a Motonavval sz*ptam vele, annál minden lassításnál a keresztezõdésben elkezdett dobálni a környezõ utcákba és újratervezett, emiatt egy idegen városban voltak gondjaim (totálisan összezavart).. Azóta az IGO -val kenem pest belvárosában, és szinte semmi gondom nincs vele. Nagyon ritkán egy pillanatra ha állok, átugrik egy párhuzamos utcára, de indulásnál rögtön korrigál. (ez volt pda-n is, és Iphone-on is). Szóval azt mondom, senki ne tépje az agyát tracklog kilengésekkel, meg gps tesztekkel, mert felesleges. Gyakorlatban teljesen használható.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Az alig egy hetes Galaxy S-em ma igen érdekes jelenséget produkált.
Zsebembõl kivéve nem volt hajlandó megjeleníteni semmit se. Nem reagált a kikapcsoló gombra, csak a home gomb megnyomására válaszolt rezgéssel, de a képernyõ fekete maradt. Jó mondom, akksi kivesz-betesz. Teló újraindít. Be is kapcsol, de eszméletlen lassan bootol be. (Akksi töltöttsége egyébként 3/4-ig) Ráadásul szerinte jan 01 volt és 1 óra 1 perc. (este fél 10 volt egyébként). És a képernyõn lévõ widget sem az idõt mutatja, hanem csak krix kraxokat. Ok widget leállít. Alkalmazások gomb megnyom, baromi lassan tölti be az ikonokat...majd magától újraindul. Hmm. Még lassabban bootol be. Akksi megint kiszed sd kártya (ami 1 napja formázott és csak egy fájlt tartalmaz) kivesz, akksi visszatesz. Teló bekapcsol. 0 változás, teló megint újra indul a lassú bootolás után. Ok, mondom magamnak végsõ mentsvár sim kártyát is kiszedem. Sim kiszedve, teló bekapcs és láss csodát, újra a jó idõt mutatja, villámgyorsan bebootol és minden megy. Mint kiderült kb 1mm-t el tudott mozdulni a sim kártya és ez totál megbolondította a telót.

Gondoltam megosztom veletek, hátha mással is elõfordul ez az eset.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Vadnokedli

-tRs-Landor

Vadnokedli
kb 8 oldalban le lehetne neked írni, de google...

Bexter
Szerinted az általad kért dolog olyan rövid és egyszerû hogy itt valaki neked lepötyögi pár szóban?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Koszonom ezt a segitokezseget! Rendes gyerek vagy! Azert gondoltam hogy ide irok mert nem tudtam megoldani egyedul....
Bexter

teszteljétek már ti is, cica simogatos elsõ appsom 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

guglizz rá
hello! Tudna nekem vki segíteni honnan kell leszedni ezt a froyot magyarul és hogyan kell feltelepíteni?!?!köszii...
Vadnokedli
és ez mi? offical froyo? Galagggszáj ess?: D

quadrant standard teszt:1537 pontszám.
csak szar képet raktam be😊
Vadnokedli
ez mi a rák? mit kéne látni ez mi?😄

hasít a masina😊
Magiszter
Hát... ízlések és pofonok.
Most csináltam olyat hogy telefonon háttérben fut egy FTP szerver, a gépemen meg egy szinkronizáló program ami "látja" ha a szerveren a megadott mappában változás történik és azonnal lementi a tartalmát a vinyómra. Így lényegében csak hazajövök, benyomom a wifi-t, leteszem az asztalra és lementi az összes videót/fényképet a gépre. Aztán gépen átnevezgetem, kategorizálom õket. Majd a program automatikusan visszaszinkronizálja az átnevezett fájlokat a telefonra. Tiszta Hawaii 😄
Ilyet iPhone-al nem tudtam megcsinálni ilyen egyszerûen.

Szóval nekem ez az androidos telefon nagyon bejön.

Vadnokedli
Nekem tudnál szerezni ilyen kitámasztósat? (sajnos nem tudok rendelni, csak azért.)

Nekem ilyen van, itt vettem, nem is volt drága. Azóta vettem már három másik tokot (cimboráknak), mind jó minõségû, és mind olcsó. Az enyémen a kitámasztós van, az elején pedig egy fólia, amit hozzá adtak, de tapasztalatom szerint sokkal jobban koszolódik, mint az eredeti üveg.
köszi

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Vadnokedli
relatív; nem kéne a másik kettõ. Vagy ha lenne fölös pénzem kéne mind3 😄

de így, türelemmel vagyok. 😄

mflex
Szerintem már neki is állhatsz, nem lesz ebben a hónapban sem. Tegnap beszéltem egy SAMU fejessel, amit leszûrtem belõle, hogy ezt a tetves országot rendesen leszarja mindenki, mármint HIVATALOSAN!

Ezért tegnap felraktam 2.2.1-et "manuálisan", aztán vártam a nagy csodát, hogy most húú meg hááá, nem is tudom minek istenítették ezt a szart, talán egy picivel lett gyorsabb a telefon és sikerült 1 óra alatt úgy kifektetnem, hogy öröm volt nézni, sokat laggolt is, ráadásul a GPS elküldött a K anyámba akkorát tévedett, és folyamatosan eldobálta a holdakat. Ez a 2.1-re nem is volt jellemzõ annyira.

Csak gratulálni tudok, irány az XDA már akinek fontos, nekem már nem, inkább maradok az iPhone-nál, vagy W7-tel szemezgetek nagyon.

What about the forests?

Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy miért van az, hogy ha rádiót hallgatok vele, akkor miután bezártam a rádiót, megjelenik a futó alkalmazások között a "Zenék"? Nagyon szépen köszönöm!

LoSA
Már meg is találtam... Hát honnan kellett volna tudnom, hogy le kell szednem ezt a programot?!?! 😊 Nokiával nem kellett sz*rakodni! 😊 Köszi a segítséget! 😄

Vadnokedli
Gép 😄 Samsung oldala, menj a telefonodhoz a samsung oldalán; és ott biztos megtalálod. 😄

-tRs-Landor

LoSA
Öööö. Nem. Az a telóra kell, vagy a gépre? 😊

Feltelepítetted a KIES programot?
LoSA
Srácok, rádugom USB-re a telefont, de nem csinál semmit se... Bejön egy hardver telepítés, stb, de azt lemésgséztem... A telefonon kell valamit állítani?

Magiszter
Skype van androidra, csak Froyo kell hozzá <#falbav>

Én az IMO-t használom skype helyettesítéséhez (csak üzenni lehet), de az elméletileg az összes ilyen alkalmazást képes kezelni:

Melyik a legjobb alkalmazás Galaxy S-re ami a skype-ot és az msnt helyettesíti?

LoSA
Finnyas vagyok... 😊 De megnézem, hogy milyen lesz ez a kis bõrtok... 😊

Vadnokedli
Van hozza ajandek folia. De nem kell kijelzo vedo. Csak ha nagyon 'finnyas' az ember. Xdd

LoSA
Ez elõl nem védi a telefont, ugye?

Vadnokedli
nekem viszont néha 52 fokra is felmegy így szabadon az aksi; tehát a proci többre is, ezért szerintem jó ha likas 😄

illetve én még olyat keresek aminek van ilyen támasztója; ilyen ki hajthatós láttál már olyat?😄

jaszy
Nekem valami hasonló van. 2 hete tettem fel a telefonra, leszedtem valamelyik nap 😞 Gyönyörû lett a hátlap ahogy a port beledörzsölte a a tok. Jobban összekarcolódott mint ha nem lett volna rajta! Szerintem fabatkát sem ér....

Vadnokedli
itt egy tok; ÉN ilyet vennék, és veszek is; HA! : Dxd

- itt - 😄

http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s_tokok_eladok/hsz_1-50.html

Vadnokedli
nekem is öntisztító XDDD

Farmer zsebet nagyon szereti =D direkt zsebembe be teszem 1 percre kiveszem és tiszta. 😄

LoSA
Köszi az infót, én is az "Egyiket" rendeltem meg... 😊

Magiszter
Zsebben hordom mióta megvan és nem karcolódott meg. Sõt, a farmerem zsebében kimondottan öntisztító is <#idiota>
Mostanában (hideg idõben), kabátzsebbe teszem, irattartó mellé szintén gond nélkül veszi az akadályt. Szóval én fölöslegesnek tartom a tokot.

Amúgy ha nagyon vennék akkor az "Egyik" -et venném.

LoSA
Srácok, melyiket vennétek?! 😊

Egyik
Másik

<#nyes>

Egyébként a képernyõ tényleg nem karcolódik?

Vadnokedli
sok olyan program van ami még nincs kiterjesztve Magyarországra.

http://www.easy-share.com/1912929332/Applanet

ez Applanet(gyakorlatilag egy teljes market, csak full ingyen.); rájössz majd hogy mûködik 😄

LoSA
Srácok, ezt a programot, én miért nem találom a marketban?!? 😮

http://www.android.com/market/#app=com.nbadigital.gametimelite

Pedig Free!