Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
620:
Nem tartozom már közétek? Idáig sem tartoztam senkihez a fórumon, csak egy SGS tulaj voltam/vagyok, akinek, mint írtam nem jött be a cég szarakodása. Mi ez itt, valami hülye szekta?
Cöhh, léptem...
What about the forests?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"faszfej" 😊
-tRs-Landor
Nem rossz topikba írtam, leírtam, hogy nem jött be az android, illetve azon belül a Samsung balfaszkodása ezzel a faxa telefonnal, hova kellet volna írnom, a kit kúrnál meg topikba? Amúgy az SGS itt van még a polcon, ha valakinek kell, 70-ért viheti (privátban). Egyébként, meg neked is fõzött rom van telefonodon, miért? Mert, amibe a samu belenyúlt, az nem éppen jó, vagy miért is?
Akkor most végre elárulhatod, hogy tulajdonképpen, mivel gázoltam bele abba az érzékeny lelkedbe?
What about the forests?
-tRs-Landor
Ráadásul normálisan és nem bántó szándékkal írtam, ha nem tetszik, hogy nem magasztalom az egyébként kitûnõ SGS-t, akkor ne olvasd el.
Ne legyél már faszfej egy komment miatt!!!
What about the forests?
viszlát!
-tRs-Landor
Az ikonos telefonokból elegem lett egyelõre, de nem ez volt a fõ szempont, hanem a gyorsaság és a lagmentesség, amibõl tényleg nincs még egy milliszekundumnyi sem, 1 hónap múlva jön egy durva update, de mint írtam a pár hülyesége ellenére, nagyon szeretem, de hát melyik OS-nek nincs, mondom mind ezt úgy, hogy már rágóta apple cuccaim vannak, de ahogy gatyába rázta a windows 7-es PC OS-t az MS, várható volt, hogy dollármilliárdokkal a háta mögött a mobil platformból is jó nagy szeletet akarnak, ez pedig nem megy másképp, mint a bazi erõs hardver alágyúrt OS.
Megvan az elõnye, ha nem engedik a gyártóknak a "belepofázást" az oprendszerbe, a fent írtak mellet, többek között az azonnali update.
Ettõl független, figyelemmel kísérem az android fejlõdését, és jó lenne, ha végre beiktatnának egy durva szûrõrendszert a market-ra, mert a (most csak a hasamra ütök) 432000 alkalmazásból, 350000 egy szemét bugos valami 😊
What about the forests?
Ami a 2.2.1-et illeti, 1 hete én is erõt vettem magamon és odinoztam JM2+lagfix kombóról. Drámai a javulás minden téren (lagfix nélkül is). Sokkal kezelhetõbb a telefon. A flashes netet nem cserélném már le esmmi pénzért (ajánlom a miren browsert).
És ha már valaki odinra adja a fejét, pattintsa fel a
Darky 5.5 romot, és nézze meg mire képes a telefon. Bõdületes a sebessége.
Ami a GPS-t illeti, én csak a Motonavval sz*ptam vele, annál minden lassításnál a keresztezõdésben elkezdett dobálni a környezõ utcákba és újratervezett, emiatt egy idegen városban voltak gondjaim (totálisan összezavart).. Azóta az IGO -val kenem pest belvárosában, és szinte semmi gondom nincs vele. Nagyon ritkán egy pillanatra ha állok, átugrik egy párhuzamos utcára, de indulásnál rögtön korrigál. (ez volt pda-n is, és Iphone-on is). Szóval azt mondom, senki ne tépje az agyát tracklog kilengésekkel, meg gps tesztekkel, mert felesleges. Gyakorlatban teljesen használható.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Zsebembõl kivéve nem volt hajlandó megjeleníteni semmit se. Nem reagált a kikapcsoló gombra, csak a home gomb megnyomására válaszolt rezgéssel, de a képernyõ fekete maradt. Jó mondom, akksi kivesz-betesz. Teló újraindít. Be is kapcsol, de eszméletlen lassan bootol be. (Akksi töltöttsége egyébként 3/4-ig) Ráadásul szerinte jan 01 volt és 1 óra 1 perc. (este fél 10 volt egyébként). És a képernyõn lévõ widget sem az idõt mutatja, hanem csak krix kraxokat. Ok widget leállít. Alkalmazások gomb megnyom, baromi lassan tölti be az ikonokat...majd magától újraindul. Hmm. Még lassabban bootol be. Akksi megint kiszed sd kártya (ami 1 napja formázott és csak egy fájlt tartalmaz) kivesz, akksi visszatesz. Teló bekapcsol. 0 változás, teló megint újra indul a lassú bootolás után. Ok, mondom magamnak végsõ mentsvár sim kártyát is kiszedem. Sim kiszedve, teló bekapcs és láss csodát, újra a jó idõt mutatja, villámgyorsan bebootol és minden megy. Mint kiderült kb 1mm-t el tudott mozdulni a sim kártya és ez totál megbolondította a telót.
Gondoltam megosztom veletek, hátha mással is elõfordul ez az eset.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
http://bexter.hu Szép Fényeket!
csak szar képet raktam be😊
Most csináltam olyat hogy telefonon háttérben fut egy FTP szerver, a gépemen meg egy szinkronizáló program ami "látja" ha a szerveren a megadott mappában változás történik és azonnal lementi a tartalmát a vinyómra. Így lényegében csak hazajövök, benyomom a wifi-t, leteszem az asztalra és lementi az összes videót/fényképet a gépre. Aztán gépen átnevezgetem, kategorizálom õket. Majd a program automatikusan visszaszinkronizálja az átnevezett fájlokat a telefonra. Tiszta Hawaii 😄
Ilyet iPhone-al nem tudtam megcsinálni ilyen egyszerûen.
Szóval nekem ez az androidos telefon nagyon bejön.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
de így, türelemmel vagyok. 😄
Ezért tegnap felraktam 2.2.1-et "manuálisan", aztán vártam a nagy csodát, hogy most húú meg hááá, nem is tudom minek istenítették ezt a szart, talán egy picivel lett gyorsabb a telefon és sikerült 1 óra alatt úgy kifektetnem, hogy öröm volt nézni, sokat laggolt is, ráadásul a GPS elküldött a K anyámba akkorát tévedett, és folyamatosan eldobálta a holdakat. Ez a 2.1-re nem is volt jellemzõ annyira.
Csak gratulálni tudok, irány az XDA már akinek fontos, nekem már nem, inkább maradok az iPhone-nál, vagy W7-tel szemezgetek nagyon.
What about the forests?

-tRs-Landor
Én az IMO-t használom skype helyettesítéséhez (csak üzenni lehet), de az elméletileg az összes ilyen alkalmazást képes kezelni:
illetve én még olyat keresek aminek van ilyen támasztója; ilyen ki hajthatós láttál már olyat?😄
- itt - 😄
http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s_tokok_eladok/hsz_1-50.html
Farmer zsebet nagyon szereti =D direkt zsebembe be teszem 1 percre kiveszem és tiszta. 😄
Mostanában (hideg idõben), kabátzsebbe teszem, irattartó mellé szintén gond nélkül veszi az akadályt. Szóval én fölöslegesnek tartom a tokot.
Amúgy ha nagyon vennék akkor az "Egyik" -et venném.
http://www.easy-share.com/1912929332/Applanet
ez Applanet(gyakorlatilag egy teljes market, csak full ingyen.); rájössz majd hogy mûködik 😄