3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
8.49mm thick
4.3-inch Super AMOLED Plus display
1GHz dual-core CPU
Android 2.3 OS (Gingerbread)
HSPA+
Bluetooth
Wi-Fi 802.11b/g/n
116g -
Linkin1994 #1273 úgy kapcsolódik hogy minek venni 1550 mAh-osat ha eleve 1500-as van benne az a 50 mAh nem ér szerintem 3 ezret -
#1272 de de az most hogy kapcsolódik ide?XD -
Linkin1994 #1271 A galaxy s-be nem 1500 mAh-os aksi van? én azt olvastam -
#1270 valaki tervezi hogy vegyen egy ilyen akksit? 39$
Nem drága ennyiért? láttam 3 ezerért 1550mAh-osat itt magyar boltban; hát nem tudom hogy az mennyi-t bírna :D -
#1269 Nekem 'gyári t-mobileos 2.2 vel napi egyet.
Vagyis hát amit leírtál abból nekem csak 13% -ot húzott le az aksiból. :D
Tehát most 87% on van az aksim. (és el van szálva nekem egy cella; mert 80% igy úgy le merül mint a pinty. hibás egy cella :D(vagy nem tudom miért van ez.) -
#1268 ennyi hasznalattal 2 napot minimum de inkabb 3-at azert illene elmennie. nemtom gyari romot hasznalsz-e, esetleg frissitsd. es mindenkeppen tedd ki a widgetet ami mutatja h hany progi fut a hatterben (program monitor), ahol erdemes kiloni a futo cuccokat amikre nincs szukseged. -
pheco #1267 Karácsony óta van Galaxy S-em, és az aksijával nem tudok megbarátkozni. 1 napot bír ki, és nem is használom egész nap, kb ennyit: max 1 óra zene hallgatás, 1-2 hívás/sms. Jó lenne kibírna ennyi használattal 2-3 napot, nektek mennyit bír? -
#1266 64 Biten a KIES bugolódik :D, no meg a KIES kettő már XP 32 Bit en is.. -
JennyKee21 #1265 Okey! Megpróbálom. Monnyuk nekem KIES van és az enyémet azonnal felismerte... na mind1, akkor próbálkozom ezzel a verzióval.
Köszi a választ! :)(K) -
#1264 a kies egy fos, en orakig probalkoztam, mindenfele usb drivert probaltam, hiaba, az istenert sem akart csatlakozni kies-hez. szerintem nem erdemes vele pocsolni. de ha nagyon kell, egy masik gepnel is meg lehet probalni, egy 32 bites gepen nalam felismerte. -
#1263 telepítse újra a gépét az hátha segít, jobbat nem tudok.. -
JennyKee21 #1262 Valaki tudna nekem választ adni a tegnap feltett kérdésemre? Megköszönném.... -
#1261 sziasztok
valaki meg tudja nekem mondani,hogy hol vannak a gyári csengöhangok,melyik mappában? mert nem találom.oda másolnám be az én csengöhangjaim mert a 16 gigás kártyán ha vannak csengöhangok egyszerüen nem tudom betenni öket a névjegyekhez csengöhangnak külön külön embernek..amig a 8 gigás kari volt addig müködött. -
#1260 meg azt mondják, h ez miatt a telefonok ára csökkenni fog.. -
#1259 mar evek ota egyszegesitettek, nem csak a toltot es adatatvitelt (microusb), hanem pl a jack dugot es microsd-t is. mas kerdes h a gyartok sokaig basztak ra, sgs ezekben mar szabvanyos pl. -
#1258 hallottátok? egységesítik a telefonok töltőjét! 2011 közepétől csak micro USB -vel lehet majd tölteni a telefonokat és fényképezőgépeket.. -
#1257 Ugye... Még 1 bug a 2.2-ben nem enged néhány alkalmazást telepíteni...(Marketről; nekem nem ez az első :D) -
#1256 Nah akkor egy kis tapasztalati összefoglaló:
||| Főzött DOC Rom, 2.2.1-es, DOC -féle Skin-el, JPY-os Modemmel, Speedmod kernellel. Minden más gyári Samsung |||
- Gyors mint egy vadállat. :) Sokkal gördülékenyebbek a menük és ez a Doc féle Téma marhára bejön nekem. Dinamikus, látványos.
- BW Widgets helyett most Fancy Widgets-et használok. Igaz ez csak Google Weathert ismeri (Accuweather nekem jobban bejött), de megfelel.
- Settings Profile helyett, Toggle Settings-et, igaz ez nem tudja magától váltogatni a profilokat, de legalább 2 gombnyomásra lehet váltani.
- GPS-e meglepően jó (Igaz 20 perces trolizásnál 2x eldobta a jelet), de gyaloglásnál, meg kocsival viszonylag pontos a "vonalvezetés" MyTracks használata közben. Navigációt legközelebb pénteken tudok csak tesztelni (iGO-t).
- Skype jól működik, viszont az ooVoo az kb percenkét megszakad videóhívásnál (fórumon ajánlották, de e miatt nem játszik).
- Összességében, most hogy már találtam alternatívákat, meg működik a Skype (nálam fontos momentum, mert így ingyen tudok hívni sokakat a telefonon, nem vagyok pénzhez, meg helyhez kötve(pc), határozottan pozitív a véleményem az új rendszerről. A főzött rom is jól muzsikál (még - kop-kop-kop faasztal), szóval nem panaszkodom inkább. Kár hogy hivatalosan nem tudnak ilyet csinálni a Samsungéknál. Ezért ha a jövőben is ilyen lesz az üzletpolitikájuk, mást gyártó telefonját fogom megvenni, nem az övékét.
- Negatívumként: Gyorsabban merül az akksi. Most a szokásos reggeli 2 óra készülődés alatt (lassan ébredek :D ), merül a telefon 5-7%-ot. Wifi+GPS+Szinkronizáció bekapcsolva (levelek, időjárás...stb. befrissüljön). Eddig ez 2-3%-ot vett csak le belőle. Egész nap (kb 14 óra) alatt eddig összesen merült max 10%-ot. Most merül 20-at is. Tudom nem nagy különbség, de akkor is szembetűnő.
Jaj erről jut eszembe. WeatherBug nevű programot kerüljétek mint a pestist. Tegnap feltettem, remélve fejlesztettek rajta. Estére 39%-on volt az akkufeszültségem, pedig csak a szokott napi rutinban használtam. Nem tudom mit csinál az a program a háttérben, de keményen öli az akksit, pedig direkt 2 órás frissítési időre állítottam, meg kilőttem mindenféle hülyeségeket benne (GPS használat, apámfütyije...stb). Fél éve is ugyanezért töröltem a gyíkba, most is. Szóval maradok a Fancy widget időjósánál. Az energiatakarékos :)
Nah nem fárasztalak tovább benneteket. :) -
broker88 #1255 nem telepíti a pocket legendset -
broker88 #1254 most azt mondták, hogy ne telepítsek egy darabig semmit :-(
Akkor kezdet el szopatni a telefon amikor letelepítettem a simply lockscreen-t. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de most nincs telepíítve és megy a gép :-)
megpróbálom neked ezt a legendet :-)
-
#1253 Hááát... Én nekem az már tényleg nem kéne. Az már nem telefon! Mondom, a GPS-emnek van akkora kijelzője. :) -
#1252 ha nektek a 4" / 4,5" az nagy; akkor hááát.. én mit mondjak? nekem az is kicsi-normális kategóriába tartozik kezem / méreteim miatt. :D -
#1251 ez is olyan nagy lesz, mint az elődje? -
JennyKee21 #1250 Sziasztok!
Nekem is ilyen kis telóm van már 1 hónapja, és nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve, és mindig tud újat mutatni:)
De 1 kérdésem mégis lenne... 1 ismerősőmnek is ilyen telefonja van, avval csak annyi a baj h ha csatlakozáskor nem ismeri fel a telefont a gép. Illetve azt írja ki h: "MTP Drive"...:|
Minden futó alkalmazás be volt zárva csatlakozási mód Kies volt... Többször próbáltuk mégsem ment.
Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Előre is köxönöm!
Peace -
#1249 150-160 max szerintem. -
Linkin1994 #1248 kiváncsi vagyok a galaxy s2 mennyibe kerül szerintem kb 200 ezer-be bár kitudja -
Linkin1994 #1247 az egész jó a samsung montém is ennyit bír kb -
#1246 normal hasznalattal 2 naponta kell "csak", nem kell naponta :) -
Linkin1994 #1245 Lenne egy kérdésem az aksija jól bírja a starapát vagy naponta kell töltögetni? -
#1244 az a recovery :) -
#1243 te tudod telepíteni a Pocket Legends et Marketből?! -
#1242 Bootloader alatt azt a cuccot értem ami bejön a hangerő+power+home gombok nyomorgatására. -
#1241 bootloader alatt a recovery-t erted? amugy ja en is ugy hallottam h szervizben is odinnal dolgoznak.. -
broker88 #1240 na megjöttem....megint legyalulták...
PDA: I9000XWJPL
PHONE: I)§§§XXJPP
CSC: I9000TMHJP2
BUILD INFO: 2011.01 -
broker88 #1239 szívesen megtenném, de megint beszart a teló....24 órát sem bírt ki. Minden megint tök fekete...mehetek a szervízbe.... -
#1238 Semmi hack nincs benne. Odin-t használnak a szervízben is. Ha elviszed, ugyanazt csinálják vele mint amit te is csinálnál otthon. Csak megspórolod az utazást, meg a várakozást.
- Odinnal feltesznek egy bootloadert (ha nincs rajta)
- Odinba betöltik az MD5 fájlokat a 2.2.1-es JPU-hoz (amit netről szednek xD )
- Rányomnak a START gombra és 3 perc múlva kész is.
- Megvárják míg bebootol a telefon oszt már van egy egy 2.2.1-es rendszer rajta.
- Visszateszik a titanium backup-al lementett dolgokat rá.
- Kezedbe nyomják, "Ezt kapd ki kistáska" mosollyal az arcukon.
Nah ezt te is meg tudod csinálni, ugyanannyi idő alatt, kényelmesen, fotelból. -
#1237 Hát igen... Kéne! De én nem akarom hackelni a telefonomat, a BUGos 2.2-t meg inkább nem rakom fel, hogy szenvedjek vele, stb... :S
4.5ös kijelző? Akkor a GPS-em is! Az már nagyon nagy!!!! -
#1236 Szép, már csak az akksi időre lennék kíváncsi. Nem ártana ha normál használat mellett menne 2-3 napot is. Erre kellene gyúrniuk nem a SAMULED Pro-Plusz-Extra-Delux kijelzőre meg a 16 magos processzorra, hogy tudjon 1920x1080-at is lejátszani, szerkesztés közben. Az lenne a fontos hogy ne keljen 5 percenként a töltőre dugni, ha használom is. -
#1235 En a mamutossban ird be hogy *#1234# es hogy neked milyet raktak fel irdle pls =D