3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
Linkin1994 #1314 a S2-be 1650 mAh-os akisi lesz szerintem ez nem lesz elég semmire -
broker88 #1313 Sziasztok!
már vagy 3-4 hete használom a 2.2-őt. (t-mobile) Minden ok rajta, sokkal szebb és nekem gyorsabbnak is tűnik. Az akksi sem merül jobban. Mivel nekem munkaeszköz így sokat telefonálok és e-mailezek, de egy nap alatt még soha nem merült le. Mondjuk én nem tettem rá ilyen idő meg nem tudom milyen alkalmazásokat mivel az irodámon van ablak :-). Bloomberg fut rajta folyamatosan meg wifi. Nekem nincs gondom vele :-)
-
fiveteen #1312 sziasztok!
én most vettem egy galaxy gt 9000 és olyan kérdésem lenne hogy láttam sok helyen írták hogya gps jel nem naon erős ezzel mit lehet kezdeni mert mikor belépek a navigációba akkor akkor várakozás a helyre üzenetet írja ki persz kint próbáltam szabad ég alatt valakinek valami tipp hogy mit kell ja 2.2 froyo van rajta -
amdopteron #1311 halle valaki esetleg egy kis segítség!
Rádugtam a telefont a gépre aztán kies írta ,hogy friss szoftver na már most lefrissítetem 2.2 és azóta a wifi nem nagyon akkar helyesen működni!
Tehát ami megvan jegyezve hálózat azt valamikor 10 perc mulva veszi észre ,hogy ott van elérhető és akkor rácsatlakozik.De valamikor egyáltalán nem nekem ottholl pl egyáltalán nem barátnőméknél néha rámegy munkahely ott egyáltalan nem.. -
#1310 Nekem egy percel sem merül gyorsabban 2.2 alatt.....érdekes -
#1309 szerintem valami ott a hatterben durvan zabalja a dolgot, nekem inkabb masfel nap utan szokott ennyit lemenni. mondjuk en nem szoktam bekapcsolva tartani a wifi-t, de keszenletben annak sem kene sokat ennie. -
BrYaN79 #1308 Helló
Egy hete vagyok Galaxy S tulajdonos,ez az első Androidos telóm és lenne pár apró kérdésem.
1.miért nem tudom megnézni hogy a könyvtárak hány megát foglalnak,esetleg van rá valami program?
2.a Marketről letöltés - wifivel - ingyenes ugye?
3.a samsung,svox,handmark,android könyvtárak rendszerfájlokat tartalmaznak,ne piszkáljam őket?
előre is köszi -
#1307 Pedig gyúrhatnának inkább az energiatakarékosságra. Tényleg faja hogy a telefon 9 csillió pontot ér el XY program gyorsasági tesztjén, de azt már nem mondják hozzá hogy a telefon egy tök átlagos használat mellett fél nap alatt kiszikkad. Már pedig az embernek nem azért van ilyen telefonja hogy ne használja semmire. Illetve nem mindenki engedheti meg magának hogy 2 méterenként töltőre tegye.
Még kipróbálok pár dolgot, de ha nem akarja az igazságot, visszateszem a 2.1-et a csába és az Android a samsunggal karöltve bekaphatja a ló nemesebbik részét!
Jah azt el is felejtettem hogy az akksi üzemidőt nem laboratóriumi körülmények között kell nézni, hanem egy Akkus Widgettel, néhány létszükséglet programmal (időjárás, óra, IM alkalmazás, profil kezelő (ha már gyárilag nincs), office.)
--------
Az előző HSZ elküldésekor volt 61%-on az akksi. Most wifi és szinkronizálás van bekapcsolva, de kussban pihent az asztalon. Jelenleg 58%-on van az akksi.
Matek kezdőknek:
61-58 = 3 (százalék csökkenés)
21:00 - 19:51 = 1 óra 9 perc.
Azaz: Óránként 3%-ot csökken a telefon ereje, aktív wifi kapcsolat mellett. Ami érdekes, hogy elméletileg így 33 órát kellene bírnia hivatalosan. Tehát ~26 órát simán mennie kellene aktív wifi és szinkonizálás mellett, nyugalmi állapotban.
Most majd tesztelgetem egy kicsit. Wi-Fi nélkül, meg ilyenek mellett. -
#1306 2.2 Alatt másfélszer többet eszik az akksi. még üres járatban is. este be van kapcsolva végig 23:00 tol kb. attol szoktam aludni; és fel kelek mondjuk fél 7 kor és le csekkolom a dolgaimat email-fb-időjárás és 96% áll az akksi. ez a tré. -
#1305 Hát akkor én nem tudom mi van az enyémmel.
Elmondom a mai napját, mert most 62%-on áll az akksi.
- 9:00 töltőről le, wifi-szinkronizálás be (háttérben fut az IMO, skype és gtalk miatt)(kutya se keresett IMO-n, 2 levelet töltött le, ezen kívül az asztalon pihent)
- 12:10-kor wifi ki, szinkronizálás ki (utaztam)
- 13:40-kor wifi be (proxymator be), IMO megint háttérben, pontosan 14 mondatnyit cseteltem vele, és megnéztem a privát üzeneteimet SG-n, Prohardveren, írtam a lentebbi hsz-t (kb 15 perc használat).
- 18:00-kor Wifi ki (megint utaztam)
- 19:30-kor értem haza és 62%-on van az akksi.
Gyári 2.1 alatt egy ilyen nap után 82-87%-on volt az akksi. Pedig szinte ugyanazokat használom mint akkor. Sőt, amikor csak délelőtt lőttem be a wifit és szinkronizálást 2-3 órára, majd semmi, volt hogy 97%-on maradt az akksi nap végére. Most a délelőtti kis ceremónia után már 87%-on vagyok. Hát nekem ez kicsit durva.
Nah hogyan tudom lecserélni kernelt? Kérkel írj egy kis szösszenetet mi kell hozzá, és hogy tudom megtenni. (cwm a háromgombos bootolás, ami után megjelenik a factory reset és társai menüsor?) -
#1304 siman le tudod cserelni a kernel-t, ha van cwm-edakkor onnan 2 gombnyomassal, ha nincs, odin-bol..
egyebkent en 500 hz-es kernelt hasznalok es semmivel nem erzekelem h jobban merulne, most is 3 napig birta.. -
#1303 Van rá mód hogy az 500mhz-s kernelt visszategyem 250mhz-s ra a nélkül hogy mindent újra kellene telepítenem? Mert bazi gyorsan fogy az akksi mióta föztem romot. És inkább legyen kicsit lassabb de ne fogyjon le estére 40%-ra, mikor eddig ugyanilyen használat mellet max 80-ra ment le. Ez azért kicsit idegesítö. -
kebab90 #1302 Hello.
Valaki nem tudja véletlenül hogyan kell használni a moilkövető alkalmazást mert már regisztráltam magam meg mindent megcsináltam de amikor samudive oldalon meg akarom nézni hogy hol is van a telom akkor azt irja ki hogy "for legal reasons, this function not in service in some countries" szal akkor ez igy nem fog menni innen? -
#1301 azt nem tudom hogy lehet e factory resetet ilyen állapotban. próbáljátok meg. -
10S #1300 Köszi. Próbáltuk, de nem működik, nem megfelelő jelszót ír, miközben pc-ről tesztelve jó az acc és a pw is. Szerintem az lehet a gond, hogy nincs bekapcsolva a wifi rajta.
Valaki valami működő megoldás? Vagy irány a szervíz? :/ -
#1299 hátezkurvaszar:D -
-
#1297 google account al való bejentkezés; tehát gmail. gondolom.
De ha nincs aktív adatkapcsolat bekapcsolva rajta;vagy elérhető wifi a közelben akkor 'baszhatja szak szóval élve. :D
(vagy hát, ilyesmi. Mert én az a la fiókkal még wifi mellet se tudtam kapcsolódni rá hogy feloldja.) -
10S #1296 sziasztok! A barátom Galaxy-ján a gyerek több hibás próbálkozása miatt letiltott a képernyővédő. Van valami megoldás a resetelésre? A telefonon nincs rajta a 3 gombos recovery mód.
Köszi előre is a válaszokat! -
-
kisördög #1294 Sikerült megoldani. -
kisördög #1293 Hali.egy kérdésem lenne. Hogy lehet a Galaxy s-t resetelni. -
#1292 ti mentek erre a Samsung Forum-ra? -
toarpad #1291 Sorry a tripláért , de itt a fixelt hangú videó :
http://www.youtube.com/watch?v=oOxAh4I2jrk&feature=player_embedded -
toarpad #1290 sorry az előzőért :
http://www.youtube.com/watch?v=1xvGMorysdA&feature=player_embedded -
toarpad #1289 <iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/1xvGMorysdA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
A hangot elqrták , később egy bugtalan verzió majd feltöltésre kerül , de addig is hogy csodáljátok ! -
#1288 szép nagyon.. -
#1287 Samsung Galaxy S II official: dual-core 1GHz CPU, 4.3-inch Super AMOLED Plus, coming this month
-
#1286 Semmi újdonság? :D 2Magos processzor? 4,5" os SuperAmoled2 vagy micsuda kijelző :D hát oké. -
Linkin1994 #1285 Semmi újdonság hogy most 8 Mp-s kamera meg vaku szerintem annyira nem lényeg az akisira azért kiváncsi leszek mekkora lesz -
#1284 Nekem nagyon tetszik... Hát lehet, hogy majd ez lesz a következő telefonom egyszer. :) Egyenlőre a Galaxy S-el még el vagyok! :) -
#1283 Na meg van mire költöm a pénzemet. (amúgy nem erre! csak ugrattalak! háhH!) -
-
broker88 #1281 használja valaki a go launcher theme-t? van tapasztalat? -
Laci82 #1280 Olvastam fórumokon,hogy sokat visszavisznek belőle,mert hibásak és azon a listán ami nekem adva van nincs ilyen így van két ok amiért nem lesz ilyen telefonom. -
#1279 ZTE Blade -
Laci82 #1278 Egy listáról kell választanom mert flottában vagyok benne és ez a három telefon volt róla szimpi.
ZTE?
Miskolci vagyok inkább a DVTK -
#1277 Úgyhogy a gyári 1500mAh- os akkumbol 1 cella off; mert elszállt. És ha szar az aksim; akkor miért ne vegyek egyből egy nagyobbat? Vagy csak nekem nem logikus?xd -
#1276 egyik se. ZTE Blade. 40 ezeré -
Laci82 #1275 Sziasztok.
Szerintetek ezek közül a mobilok közül melyik a legjobb megbízhatóság szempontjából?
Samsung Galaxy 3
Nokia C3-01
Samsung S5620