Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Mivel ott írja hogy "KIES-en keresztül a frissítés nem lesz elérhetõ Magyarországon." és ezért csak a szervízes frissítés után marad meg a garancia. Mivel ha te kiesen frissítettél akkor ott már turpisság van.
Mivel a KIES a Samsung hivatalos programja és az kínálja fel a frissítés lehetõségét, ezért komolyan perbe lehet fogni õket, ha utána nem fogadják el a garanciát, ha azzal frissítetted.
Kb mintha az ORFK építene egy kaput a hõsök terére, mondván hogy bárki átmehet rajta büntetlenül. De ha átmész rajta megbüntetnek.
ennyit a kies-rõl!
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Saor Alba
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Saor Alba
és hál istennek nagyon nem bántam meg hogy a galaxy-t választottam😊)
Egy kis webszervert csinál a telefonból és a wifi hálón lévõ pc-krõl browserben érhetõ el a tartalma. Kontaktok, üzenetek, képek, videók nézhetõk.
Kár, hogy file mozgatás, meg telepítés nincs benne, úgyhogy továbbra is marad a MyPhoneExplorer.
Próbáltad kivenni; be tenni a kártyát? Újraindítani?😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-tRs-Landor
-tRs-Landor
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Have fun.
Saor Alba
Volt-e már ilyen valakinek, mit tudok tenni?
Szerintetek mire számíthatok a samsung szerviztõl?
nekem voodoo kernel lagfix van rajta, ez is állat.
A win7-et én is néztem, de minden olyan oprendszerrel várok, ami friss, mert a szoftverellátottsága gyér (lsd BADA). Még az androidba is úgy ültem bele, hogy mellette van egy iphone 3G, mert pl pénzügyi szoft még mindíg nincs rá olyan f*sza, mint a myexpenses pl.
ami pedig a samut illeti, türelem kell hozzá. Amikor az iphone-t megvettem 2.1-es szofttal, szarnak tartottam, aztán ahogy fejlõdött, úgy vált király cuccá (persze jailbreakkel). 1 év kellett hozzá.
a Galaxy 4 hónapja van meg, és a Darky 5.5 rommal atomdurva lett. (hol van még a vége?!?)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
-tRs-Landor
(Rejtett dekódolással meg fejtheted.)xddd