Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Szervizbe kell vinni egy egyszeru software update miatt... <#falbav> Ezt a toketlen bandat...

Saor Alba

Magiszter
Tehát igazam van.
Mivel ott írja hogy "KIES-en keresztül a frissítés nem lesz elérhetõ Magyarországon." és ezért csak a szervízes frissítés után marad meg a garancia. Mivel ha te kiesen frissítettél akkor ott már turpisság van.

Mivel a KIES a Samsung hivatalos programja és az kínálja fel a frissítés lehetõségét, ezért komolyan perbe lehet fogni õket, ha utána nem fogadják el a garanciát, ha azzal frissítetted.

Kb mintha az ORFK építene egy kaput a hõsök terére, mondván hogy bárki átmehet rajta büntetlenül. De ha átmész rajta megbüntetnek.

http://3.bp.blogspot.com/__0j7tR_Xrwo/TP4r8qCGqQI/AAAAAAAApI8/lCDJ_G7LtUU/s1600/2010-12-07+12+50+24.png

ennyit a kies-rõl!
tényleg faja cucc. A laptopomon sehogy se tudtam felrakni a kiest, de ez a program tényleg jó lett...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Solten
Mire kijon ra hivatalosan hozza a 2.2, reg lesz hozza 2.3 custom rom.. 😄D Bar ahogy elnezem, egy nexus S rom is problemamentes a keszulekhez.

Saor Alba

Vadnokedli
Vajon mennyi idõ alatt frissíthetik Samsung szervizben a telót?😄 egy 500 ast fizetnék is nekik ha egy 5 perc alatt meg van. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Magiszter
Vagy KIES-en keresztül a frissítés gombra kattintva.

a samsung hivatalos állaspontja szerint ( értsd: most ) egyenlõre csak szakszervizben történhet a frissítés, különben garivesztés.
Vadnokedli
KIESbe hát 😄 ( csak nem nagyon akar jönni ~_~ )

LoSA
Azt szeretném kérdezni, hogy... Ha én NEM "törni", stb szeretném a telefonomat, és a teljesen HIVATALOS, majd megjelenõ Android-ot szeretném rátenni, azt hol tudom? KIESbe? Vagy hol lesz az? 😊

Solten
Az "alap" Android ilyen (vagy zold, vagy mittudomen'... <#alien>) a 2.1-es is. A kek a Samsung sajat GUI-ja (touchwiz 3 ugye...). Valakinek meg az jon be, vannak mar egyeb androidos telefonokra Galaxy S temak. Ohm, asszonynak is bejon, felpakoltam neki a Blade-jere... <#alien>

Saor Alba

ezért is váltam meg az x 10-tõl😊)) ( 5 szervíz, hangszóró csere stb )
és hál istennek nagyon nem bántam meg hogy a galaxy-t választottam😊)
Megjelent a Samsung appsok között a Kies Air, próbáljátok ki, végre egy jó Samsung alkalmazás!
Egy kis webszervert csinál a telefonból és a wifi hálón lévõ pc-krõl browserben érhetõ el a tartalma. Kontaktok, üzenetek, képek, videók nézhetõk.
Kár, hogy file mozgatás, meg telepítés nincs benne, úgyhogy továbbra is marad a MyPhoneExplorer.
Vadnokedli
T-Mobile os vagy?<#idiota><#idiota>(gondolom ja.)

Próbáltad kivenni; be tenni a kártyát? Újraindítani?😄

Hello egy olyan problemam lenne hogy nem tudom lekerdezni az egyenlegemet a *102# el! Beutom elkezdi lekerni es kidob az asztalra valaki esetleg tudna nekem ebbe segiteni mert nagyon odegesito??! Köszi
whiskeyman
Nem is keveset...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Ha valakinek szintén elõjönne a probléma, megtaláltam a megoldást. Be kell jelentkezni youtube-on azzal az accounttal, amivel nem engedett gmailen, és ezután meg is jelenik a szinkronizáltak között.

Vadnokedli
szerintem ez nem kérdés barátom. xd

Aquir
hadd találjam ki: az SE-bõl kell többet javítani?😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Valaki meg tudná mondani, hogy hogy lehetne orvosolni a következõ problémát? Eddig 2 gmail-es account volt beállítva a telefonra. Az egyiket ma véletlenül töröltem, de nem tudom visszaállítani, a követlezõt írja ki: "Can't establish a reliable data connection to server." Az automatikus szinkronizálás be van állítva. Annyi történt még, hogy a törlés után raktam fel google readert, de ezt most leszedtem, hogy hátha az zavart be. Persze nem javult meg. Tudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm!

Vadnokedli
ja azért is😄 kéne valaki aki rootolgatna velem XDDasd

whiskeyman
Újpest 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Össze haverkodunk; sörözgetünk elrootolgatunk... <#banplz>

-tRs-Landor

Vadnokedli
Majd vihetem hozzád a készülékemet? Össze haverkodunk; sörözgetünk, viszkizünk 😄xdas

Újpest? 😄

-tRs-Landor

Aquir
A szövegben amit írtam, benne van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

whiskeyman
Tényleg kár volt mindegyik Samsung topikba beírnod ezt, mert némelyik modellnél csak SIM nélkül hívható elõ a teszt menü....tudom, mert a Sony Ericsson-Samsung márkaszervizben dolgozom.

Vadnokedli
Amúgy remélem lesz gingerbread... mert ez a sárgás téma jobban bejön mint a kék XD(mármint amikor valamire rá nyomsz.)

a teló indításánál azért látszik hogy nem teljesen tetszik neki amit rá eröltettek😊
a szervizt ismerve semmi jóra, de elméletben hardware-s a gari, nem pedig szoftveres, úgyhogy ki lehet dumálni, vagy ha ez sem megy, akkor zsebbõl-zsebbe. opsz, ezt nem én írtam😊)))))
Aquir
nice

Aquir
nem kell mondogatnod, have fun

Solten

Saor Alba

Solten
Oke, akkor meg egyszerubben: koszonjuk szepen, nagyon hasznos, nagyon rendi es ari vagy, de szuksegtelen csak ezzel telefosnod ~30 topikot.

Have fun.

Saor Alba

Vadnokedli
Rootolásnál nem garanciás a szerviz; valószínû kifizettetik veled azt a xxxxx forintot ami esélyes 10k felett lesz 😄

Sziasztok. Erre a garanciás dologra kíváncsi lennék. Szóval megtettem amit kell 😊 majd feltettem egy akkumulátor százalékos kis progit, telefon újraindult, majd csak rezgett. Feltettem elõröl mindent, a voodoo lagfix nem ment fel csak a FAIL! volt az Odinban. Ezután már csak a telefon összekötve a számítógéppel köztük egy felkiáltó jel volt a kijelzõn. De a download mód mûködött, viszont már a 2.2-re is az Odinban FAIL volt az üzenet. Ezután bevittem szervizbe, a srác újrahúzta, ment is szépen, de elsõ telefonálásnál eldobta a hálózatot és lezárta a sim-et. Másik telefonban meg jól mûködik a sim. Megcsinálta a srác az SW firssítést még 4x, de ugyanez volt a jelenség. IMEI, meg a több azonosító rendben, csak az sd kártyán maradtak dolgok, amik "azt sejtetik hogy volt valami" 😊. Minden esetre samsung szerviz lett a vége. Még amit megnéztem a telefon tulajdonságainál bent volt azt hiszem a kernelnél, hogy "root" a szervizes frissítés után. A szervizben is root-olni kell? (gondolom)
Volt-e már ilyen valakinek, mit tudok tenni?
Szerintetek mire számíthatok a samsung szerviztõl?
Aquir
Ez szimpla tájékoztatás, a képernyõ érzékenysége is megnézhetõ. Elõbb gondolkodj miért történnek dolgok, mintha kár ért volna tégedet

Solten
Megerte agyonspammolnod emiatt a mobil reszleget, ugyes gyermek...

Saor Alba

Aquir
Írjátok be a hívószámoknál: * # 0 * #   Have fun

ha indul a telód a haromgombos móddal, akkor nem lehet elbaszni.
nekem voodoo kernel lagfix van rajta, ez is állat.
Alien!
csak óvatosan....😊 két videón lehet csekkolni a sebességét:

elsõ

második / itt a háttérben horkoló gyerek/kutya/csaj/nagymama mindent visz...😊)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Vadnokedli
azt tudom; épp ezért kéne egy olyan root. ami nem olyan húde Hárdkór, és egy gombnyomással vissza állítható legyen.

Magiszter
Ráadásul root-olt telefonról ugrik a garancia. Samu írt körlevelet szervizeknek ez ügyben. Szóval hacsak nincs ismerõsöd szervizes akkor ne rootoltasd. Mert ha utána tönkremegy valami benne és látják hogy rootolt rendszer van rajta akkor szevasz.

Vadnokedli
lehet azt a Darky 5.5 öt ki próbálom 😄... csak félek rootolni; valami haver kéne. aki vágja a rootot 😄xd

Alien!
jogos amit írsz, az android gyengéje a legnagyobb erõssége is egyben: a nyitottság. a market ezért olyan szedett-vetett.

A win7-et én is néztem, de minden olyan oprendszerrel várok, ami friss, mert a szoftverellátottsága gyér (lsd BADA). Még az androidba is úgy ültem bele, hogy mellette van egy iphone 3G, mert pl pénzügyi szoft még mindíg nincs rá olyan f*sza, mint a myexpenses pl.

ami pedig a samut illeti, türelem kell hozzá. Amikor az iphone-t megvettem 2.1-es szofttal, szarnak tartottam, aztán ahogy fejlõdött, úgy vált király cuccá (persze jailbreakkel). 1 év kellett hozzá.

a Galaxy 4 hónapja van meg, és a Darky 5.5 rommal atomdurva lett. (hol van még a vége?!?)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

<#eljen>

-tRs-Landor

Vadnokedli
Én akkor váltanék W7 re ha minimum fele ennyi dolog lenne rá;

LoSA
Én imádom a Galaxy S-emet és biztosan NEM váltanék már Androidról. Hihetetlen fejlõdésen megy keresztül, Windows meg?! A legtöbb program már csak Androidra és Iphone-ra érhetõ el. Nekem meg ez a fontos, hogy tudjam használni azokat a programokat, dolgokat, amiket Win-el nem tudnék....

Vadnokedli
Nekem mindegy; én csak kijelentettem Landornak hogy én leszarom hogy ki mit csinál a Galaxy S el. Ha van kedve vegyen W7 -et és váltson androidról.

(Rejtett dekódolással meg fejtheted.)xddd

Italo4ever
<#eljen>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"