3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • Vadnokedli
    #3874
    Vagy kikapcsolgat, vibrálhat a kijelző akár- és egyéb sok energiát zabáló funkciók megzavarodhatnak.(ritkább esetekben)
  • Krisztiam #3873
    nekem az s4 mini-m csinálja ugyanezt.. csere..
  • skinnyman
    #3872
    Szar aksitol nem lesz lassabb egy telefon, csak gyorsabban lemerul - vagy be se kapcsol.
  • Samurai84
    #3871
    Sziasztok!

    Galaxy S2-m van már jó rég óta. Sokszor kifagy, belassul stb. Ezt okozhatja az akku? Érdemes bele venni 3.500ért egy akku-t vagy cserés már?

    M.
  • Smithie
    #3870
    Üdvözletem!
    Már hetek óta küzdök egy Galaxy S Plus i9001-el, 5.1.1-es Lollipop-ot (CyanogenMod 12.1) akarok rátenni, most a gyári 2.3.6 van rajta, root-olva. Nem találtam egy SZÁMOMRA érthető leírást sem. Megkérnék valakit, aki csinált már ilyesmit, írja már le nekem, hogy miként tudnám rávarázsolni, fizetek is ha valaki ráteszi vagy segít...
    Ezt a fórumot [link]
     néztem, de egy nagy katyvasznak tűnik, letöltöttem mindent de nem merek belevágni pár jótanács nélkül...
    Előre is köszönöm ha segít valaki! :R
  • Takezó
    #3869
    Én nemrég telepítettem rá (nem hivatalos) 4.4-et, és klasszisokkal gyorsabb lett. A gyári Samsung-Android hihetetlenül belassul egy idő után.
  • cibi17
    #3868
    Sziasztok! az s3-am dög lassú és nem tudom, h miért... haveromé kb 3x gyorsabb. hiába csinálok soft resetet, semmi, ugyan az. pedig újan vettem. csinálok egy factory resetet, és rögtön nézem, h a 831ramból mennyi foglalt és 680-713ig foglalt.. majd pár nap után már 750nél is tart, vagy még több. frissítéseket is már kikapcsoltam rögtön reset után, próbáltam úgy is, mindent megpróbáltam, ami eszembe jutott... valami ötlet esetleg?
    esetleg sd-kártya befolyásolhatja?

    köszi
  • KaBuTo666
    #3867
    Igazad van, még nem használtam...kösz szépen!
  • ZsirosKenyer
    #3866
    Szerintem a KIES-t felejtsd el ahogy van, a Google fiókod remekül szinkronizál mindent és nincsenek hibák
  • KaBuTo666
    #3865
    Érdekes hiba jött elő nálam minden előzmény nélkül.

    Samsung Galaxy S4-es okos-telefonom van, és Samsung Kies 3-at szoktam használni a névjegyek biztonsági mentésére is. Minden héten megcsinálom. E héten jelezte a kies, hogy újabb verzió érhető el, én azon nyomban letöltöttem és telepítettem. Aztán szerettem volna a névjegyekről biztonsági mentést csinálni, de sajnos ez fogadott. 75%-ig végigfut a kék csík, aztán írja ki a hibát.

    -Letöröltem a Kies programot, csináltam egy rendszer tisztítást, windows újraindítást, letöltöttem a hiv. oldalról és feltelepítettem. Jelezte, hogy van frissebb verzió, de mellőztem...sajnos ugyan ez a hiba van az előző verzióval is.
    Feltelepítettem újra a legfrissebb verziót, de a hiba még mindig fennáll.
    USB 2.0 és 3.0-ba is csatlakoztattam a kábelt, de így se jó.

    Amúgy a többi funkcióról (Üzeneket, alkalmazások, Naptár, stb viszont tud gond nélkül biztonsági mentést csinálni, egyedül a névjegyekről nem tud...

    Ha van ötletek, ne kíméljetek! :-(
  • Gerygrey
    #3864
    gmail sync be van kapcsolva? Mert akkor nézd meg, hogy a gmail webes felületén a címtárban megvannak-e a névjegyek. Ha nem használod a sync-et, akkor passz, bár ha rám hallgatsz, vétek nem használni :)
  • Duwa
    #3863
    Sziasztok!

    Az SGS-emben eltűntek a névjegyek! Reggel még semmi baja nem volt, tökéletesen megvoltak a névjegyek, majd este mikor újra a kezembe vettem csak a telefonszámokat írta ki. Az az érdekesség, hogy mikor legörgetek az előzményekben kiír egy két névjegyet rendesen (változó hogy mikor melyiket), de megállítom gondolkodik egy kicsit és újra csak a számot írja ki!Tudna valaki ebben segíteni, hogy mi lehet a probléma és mi a megoldás? Előre is köszönöm szépen a segítséget!

    Üdv.
    Duwa
  • Samsung SPS
    #3862
    Szia! Persze, lehetséges, elég csak belepakolni a SIM-et, és a teló lekéri a beállításokat a hálózatról.
  • Solten
    #3861
    Tedd fel a samfirmware-rol odinnal.
  • ironhorses
    #3860
    Sziasztok! Mobil internetet szeretnék használni egy galaxy mini-be. Ez lehetséges? És ha lehet mit kell beállítanom hozzá? Előre is köszi!
  • Vadnokedli
    #3859
    skyphone.hu (talán)
  • Bladzs
    #3858
    Az mért van, hogy nekem nem ajánlja fel a Kies a 4.1-et? SGS2.m van. Ja még annyi kérdésem lenne, hogy tönkre ment az aksim, hol érdemes venni, Samsungnál, vagy boltban olcsóbb?
  • Solten
    #3857
    Frissitheted mar 4.1-re, probald ki.
  • Samurai84
    #3856
    4.0.3
  • Vadnokedli
    #3855
    GB van rajta?
  • skinnyman
    #3854
    En elsosorban szoftveres hibara gondolnek amit megoldana ha pl teljes resettel (repartition-nal, stb) ujraraknal egy friss stabil ROM-ot. De ha nem tudod/akarod magadtol megcsinalni, gondolom a szervizzel is megprobalkozhatsz, valszeg ok is ilyesmit csinalnak elso kozelitesben.
  • Samurai84
    #3853
    Sziasztok!

    SGS2-m sokszor minden ok nélkül teljesen lefagy, se kép se hang. Nincs terhelve semmivel, van hogy csak úgy nap közben gondol egyet és csáó. 4-5 hónapos telefon, nincs tört android rajta semmi ilyesmi. Szervíz?
  • Morphin
    #3852
    persze...de úgyis látni fogod ha nem fogadja el a SIM-et megint...mmint ha felraktad a JB-t. ilyenkor újra függetlenítheted ahogy először is.
    BUÉk minden SAMU tulajnak!
  • Vadnokedli
    #3851
    akkor ha ezzel unlockolok felrakhatom a 4.1.2 es JB-t tehát. mondjuk 4.0.4 ről átállva.
  • Morphin
    #3850
    Fel persze csak ez a program legyen fent mindig.Nekem akkor kellett megint újra "függetleníteni" amikor egy GB (2.3.6) ROM-ot raktam vissza az valamit újra ráírhatott. (lehet Telenoros volt a ROM)
    Ha lesz egy kis időm próbálok keresni ilyen Factory Code generáló programot, hogy gyárilag legyen független a telefonom (kód beírásával) és ne csak így...de nem tudom mennyi esély van rá, hogy free találok.
  • Vadnokedli
    #3849
    Rootolva van, de egy kérdés ha ezzel fuggetlenitek akkor fel tudok rá rakni nem Ts gyári romot?
  • Morphin
    #3848
    Lehetséges...
    Én leálltam pár hete a CM-el.Felraktam mindig az újakat sajnos.Soha nem volt semmi bajom össze vissza flasheltem már, de mindig úgy ahogy a nagy könyvben le van írva.Most elkapott egy olyan bootloop, hogy az Istenért sem akart életre kelni a telefon.Visszaraktam Odinnal egy 2.3.6 JVT és onnan egy SlimBean-t.(végülis CM-re épül...de nem tetszik ez se nagyon kicsik a betűk) Úgyhogy keresnem kell valami életképes szoftot ami ICS vagy JB. Visszamenni 2.3.6-ra nincs kedvem bár a JVT atom stabil volt anno nekem.Csak pl nincs led értesítő fény stb stb...
  • palinho96
    #3847
    nem mozgatja át az Android/data/com.ea.... mappát az üres 32-GB-os külső SD karimra.. ://
    Lehet, hogy azért mert még a Cm 10.1 nem végleges, illetve nem úgy kezeli a belselyét mitn a gyári 2.3.6?? :)
  • Morphin
    #3846
    Hát ahol én csináltattam ott a Huawei 7$ volt.A tiéd 25$ tehát 5e Ft körül.
    Ennyit lehet nem adnék érte, mert szerintem a Note-ot otthon is pofon egyszerűen meg lehetne csinálni.(lsd. spoiler-ben lent)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.masterunlockcode.com/samsung-galaxy-note-n7000-unlock-code-p-13234.html

    De csak neked csak most rákerestem market-en van egy olyan program, hogy GalaxSim Unlock...na ez az összes Galaxy S és Note-hoz jó és ingyenes is.A root szerintem alapfeltétel,de az sem egy ördöngösség.

    Üdv

  • Vadnokedli
    #3845
    Tudsz ilyen oldalt ahol elkuldom én is az IMEI t csak galaxy Note és elküldik az unlockot? Bocs a szép fogalmazasert
  • Morphin
    #3844
    Amúgy a program is csak annyit csinál, hogy egy átír egy-két karaktert egy bizonyos fájlban. Te is meg tudod csinálni HEX szerkesztővel...már amennyiben root-olt a telefon.Viszont a programmal lényegesebben egyszerűbb az egész.
  • Morphin
    #3843
    Szerintem hasonló módon lehet, mint a sima S-t.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Root-olt telefon kell...én esetemben letöltöttem a market-ről a Galaxy S Unlock programot és 2mp-alatt független a telefon.
    Én valamelyik nap vettem azt hiszem 7$-ért egy Huawei Ascend Y200-hoz függetlenítő kódot.Elküldöd az IMEI-t, PayPal-on fizetsz és pár órán belül megkapod a kódot...eBay-en is csinálnak ilyet. Mindegyik Androidos telefont lehet így függetleníteni.
  • Paranoiac #3842
    Nagyon off!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    S Advance függetlenítésről nem tud valaki valamit?
  • Vadnokedli
    #3841
    Elvileg úgy át kéne tennie az egészet, de ha így nem tudod sehogy se át rakni az akkor a fifa hibája mondjuk ha nem engedi sd re.
  • palinho96
    #3840
    De nem értitek. (:
    Én nem magát az appot hanem annaka a tartalmát.. pl a FIFA 12. Ha Én átmozgatom a FIFA 12 appot akkor a szüséges fájlai data fájlok nem lesznek az SD karimon, hanem marad a teló belső tárhelyén.. nekem ez a baj.. Ezt akarom megcsinálni.
    Mert ugye a Fifa 12 kb 1,5 GB adatot tölt le.. ezt a 1.5GB-ne a telefonra hanem az új külső microSD karimra (32GB) tegye.
    Capise?
  • Morphin
    #3839
    Beállítások-Alkamazások-Itt rámész arra amelyiket kártyáról akarod futtatni és rányomsz, hogy Áthelyezés az SD-kártyára...
  • palinho96
    #3838
    Szaisztok!
    Olyan gondom lenne, hogy egy SGS -es telefonomban ugye alap 8 GB mellett kapott egy 32 GB-s memo karit.. Azt szeretném kérdezni, hogy játékokat hogyan tudok AZ SD kártyára telepíteni.. mert az apk fájlt oda raktam onann telepítettem, majd felmásoltam a .com... mappákat a 32Gigás SD kártya Android/data mappájába. Futtatom és leakarja tölteni a telefon (Alap 8 GB-s) tárhelyére.
    Hol lehet átállítani, hogy az adott alkalmazás a Külső SD kártyáról fusson?
    (Cyanogenmod 10.1/Semaphore kernel)
  • Béla9248
    #3837
    Keress rá telefonon! Van rendes CitroMail App! Azzal mennie kell! De ha itt Pc-n belépsz a fiókodba, ott is a lehetőség! Asszem!
  • Samurai84
    #3836
    Sziasztok!

    GS2-m van, be tudom ezen állítani a citromail-es fiókomat? Az alap email-es appal nem akar menni, mindig visszadob valami hibával, pedig mindent kitölt, imap cuccot, mindent... "Nem lehet a szerverhez csatlakozni..." ezt dobja.
    Más app?
  • zsolt515
    #3835
    akkor nem! ma kivettem a sim es a memkartyat majd visszaraktam, ema minden rendben volt vele! a szerviz megoldana a problemamat vagy ilyennel felesleges bevinni? Galaxy S Plusrol van szo ha ez segit vmit!