21
-
#21 AS_D: -
TeDDyRuSh #20 Részben egyet értek Viktorral, de jó filmnek nem mondanám. A hype tényleg félresikerült, majdnem mi is elmentünk rá a moziba. Az alap story baromi jó, de sztm nincs rendesen kimunkálva. Szigorúan egynek elmegy kategória! -
asdasdasd #19 Elég gyengusz volt, tele elvarratlan, fölösleges szálakkal. És semmi újat nem mondott. Akciófilmnek gyenge, sztorinak meg kevés. És mi a mondanivaló? Hogy még sem minden amerikai katona köcsög Irakban? De az.
Amúgy meg szinte hamarabb jelent meg a DVD/BR rip mint a mozi...
-
god25 #18 A sztorit évek óta ismer(het)i mindenki. Újat nem mond. Nem Bourne-film, de nézhető. -
bleifrei #17 akció filmnek egész jó, van hangulata. a sztori nem érdekelt. -
algost #16 Nyelvtanilag így helyes: Ön hülye, Kolompár úr!
-
T0nk #15 Előre bocs. -
zOMG #14 Ön hülye? Kolompár Úr -
pixx #13 Én is láttam a film büntet nagyon, már amit említesz, Zöld Zóna egynek elment... -
algost #12 Kedves Szekeres Úr!
Ha egyszer már magadból indulsz ki, ne "kend" a közönségre azt a baromságot, hogy "mi" azért nézzük, vagy néznénk meg a Zöld Zóna c. filmet, mert a Bourne sorozatra utaló momentumokat vélünk felfedezni benne...Nem minden moziba járó vagy olyan Sült bolond mint te vagy, és egy filmnek nem velejárója az, hogy ha kevesen nézik meg ,és akkor rossz film...A Te életed valószínűleg nagyon szar lehet, mert sok olyan dologra gondolhatsz úgy, és sok olyan dolgot érezhetsz, ami valójában nincs is úgy, mert te azt hiszed el, hogy úgy is van...Írni nem tudsz, arra azér kíváncsi lennék, hogy mihez értesz igazán.
Üdv,
Bleirchesternák Romárió -
MrBlowfish #11 Katonás, irakos, lövöldözős, Matt Damon-ös. Nekem egynek pont jó. -
kalapos01 #10 LOL, a hülyéje :))) -
#9 :DDD
van benne ráció. -
corrector #8 Az Hazugságok hálója, te "újságíró"! Legalább a pontos címnek néznél utána. -
37lz55 #7 elkeztem nézni a filmet és azon vettem magam észre, hogy nem is a történetre figyelek, inkább azon agyaltam ez az undorító usa mit akar ezzel a filmmel?
már a háború előtt is tudta mindenki hogy miért fogják megtámadni Irakot
olyan gyomorforgató érzésem volt végig... egy nagy rakás szar közepében akarna vaníliafagyit árulni... magyarán a főhős a nagy igazságkereső... hát köpnöm kell
amikor a konvojból kidob egy pet palack vizet a nyomorultaknak, na ott kimentem a teraszra és köptem is egy nagyot
-
winnie #6 épp ezért mondom, hogy érdekelte őket - a magyar fiatalokat. és az amerikaiak maradtak távol.
(vicces, hogy a legjobban seedelt 30 film között egy angol nyelvű van, az a green zone, de persze nem jelent semmit, hiszen ami mozifilm, az mindig népszerűbb. legalábbis arra semmi magyarázat sincs, hogy az agora miért érdekel ennyi embert:) -
Ender Wiggin #5 Erről a nagy hazai torrent oldalról két dolog jut az eszembe.
1. 13-14 éves pöcsfejek, akik állandóan szinkronos filmekért sírnak.
2. Talán pont ezért maradt távol a fiatal nézősereg a mozitól, mert inkább letöltik... -
winnie #4 ez meglep, hogy a fiatalokat nem érdekelte a film, hiszen az idei angol nyelvű dvdripek közül az egyik nagy hazai torrentoldalon ez a legnépszerűbb, de ha az r5-öt idevesszük akkor is csak a shutter island és a kickass előzi meg. ergó a fiatalokat, legalábbis a netezőket, érdekli a film. -
DeviloftheHell #3 történet kivitelezés silány és eröltetett egy névvel pláne ennek a nevével nem lehet eladni egy szar filmet az már mellékes hogy szinészkedni sem tud a pasas... -
Jimmyke #2 Ha már mindenki unja a szokásos közel-keleti filmeket, akkor azoknak ajánlom az Unthinkable című filmet, ami bár a terrorizmusról szól, de nem egy futószalagról lejött hős amcsi katonás film. Az meg Direct to DvD film ha jól tudom, de nem a színészek miatt (Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss), hanem a mondanivalójáért büntették. Na az a film nem idealista :D -
kukacS3K #1 még nem láttam a filmet de egyáltalán nem tűnt úgy mintha hatalmas sikerváromány lett volna - nagyjából sehol sem hallottam róla hacsak nem youtubeon véletlenül rákattintottam a trailerre