Tron Evolution

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
bahh, ennyit birtam a játékkal 😄 ez valami ultrafos, tényleg EVM kategória. nem a játék elõtt kell format c hanem utánna hogy még nyoma se maradjon ennek a szarnak😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Optimus Prime
hát nem tudom mennyire lett nagy a láz a játék kapcsán az 1990 Ft-os ár miatt. De én végig vittem harmadszor is, immár insane fokozaton. Az összes upgrade-del felinstalálva nem is volt olyan nehéz. Összeszedtem az össszes TROn file-t és Abraxas Shardot és egész jó extrák vannak. Többnyire a karaktereke, helyek, egyéb szereplõk leírása. Valamint rendes forgó 3D-s model galéria a fõbb szereplõkrõl.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Én rájöttem mi a gond, videót is néztem, de feltûnt, hogy dobás elõtt vált valamit. Míg rájöttem a 4-féle disc fajtából a 2-es gomb lenyomásával tudjuk egy F támadással ledönteni a falat.
Már a chapter 5-be vagyok, de még mindig nem jöttem bele az irányításba.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Ki csinált headert? Épp tegnap játszottam vele, de a címet nem tudtam jól kiollózni.
Na, de ott akadtam el, ahol ricsa. Gyanítom nincs meg a megfelelõ subroutine-om, még jó hogy multiban lehet gyûjteni XP-t.

Optimus Prime
Hát csak a Team derezz-t próbáltam. Elég jó, látványos, pergõs. 6-10 játékos dobálja egymást disc-kel Mátrixot alázó mozdulatokkal. 😄 megszerzett XP pedig össze-vissza megy a single és a multi között.

Milyen a multija?

Optimus Prime
Ma csak megvettem. És igen, él a multija! Anno a 2.0-t mire megvettem 5 év múltán kihalt. És igen full angol, meg van más nyelv is, de magyar nincs.
Meglepõ az is milyen faszán fut egy 8600 GT-n, mikor az ajánlott minimum 8800. 😄

Optimus Prime
Szerintem az a mérvadó, ami a dobozon van. És ott a játék hat nyelven is van, de magyar csak kézikönyv.

Valaki nem tudja 8600 GT-n elmegy a játék vagy tényleg kel neki a min 8800 GTS? Egész olcsó lett 1990.

Evin
Attól kérdezem aki boltban vette:
Magyarul jött ki vagy csak a kézikönyv az? Mert egyik helyen ez, a másikon más van írva.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

sznus
*kilép

sznus
Menübõl "Click to start" felirat után, ha kattintok, akkor hibaüzenet nélkül, de azért ezt a vágólapra teszi (totál véletlen jöttem rá):

Assertion failed: i>=0 && (i<ArrayNum||(i==0 && ArrayNum==0))

Stack: Address = 0x0 (filename not found)

Tipp?

célozd be, tehát legyen rajta a kék háromszög

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

hát nem megy sehogyse 😞
bomb diskkel kell a power shot (vagy mi), alap beállításnál az F bill.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sznus
Lehet nem dobod elég erõsen. Most lehet hülyeséget mondtam... 😄

de próbáltam youtubon is ugy van egy vidibe de nekem nem történik semmi
sznus
Disc-et nem tudod nekisvungolni (nekidobni) a vírusos falnak? Mert elvileg "lebomlik".

itt mi a megoldás?
grebber
LOL ultraszar ennek? Ugyanaz szinte mint a Prince of persia.

Next PC upgrade: 2022

Reloaded verzió nem ment, megvettem eredetibe...
...bár NE tettem volna!!!!!
AZ IRÁNYÍTÁS ULTRASZAR! MIA AZ, HOGY A MOUSE 4,5-öt nem lehet beállítani???? 2010 van, úristen!!!!
Nagy tomb raider és PoP játékos vagyok de ennél a játéknál feladtam....

ha vkinek kell 9900,-ért vettem és féláron azonnal eladó!!!!
pxxl
LOL miez hogy nincs 1920x1080as felbontás 😮 agyam elszáll <#wilting>

All hail the double x!

változó de 2 napot végig játszottam vele az olyan 7-8 óra kb jah nekem 10 óra volt de lehet valakinek kevesebb de én volt hogy elmászkáltam megszerezni 1-2 dolgot meg ilyenek
grebber
Mennyi idõ volt végigvinni? 10 óra?

5-6 perce játszottam végig a játékot én élveztem nagyon is nem egy Tron 2.0hoz hasonlító játékot vártam sõt semmit se vártam a játéktól csak annyit hogy szórakoztasson és lekössön ezt maximálisan teljesítette lejjebb megy az ára megveszem az tuti
nekem már vagy egy hónapos volt a rendszer lehet már volt gebasz vele nekem megoldotta az biztos
grebber
Ezek a mai játékok elég érdekesek. Nagyon sokszor van olyan hogy adott egy x játék felrakom semmi gond megy frankón. Haverok ugyanazt ugyanúgy felrakják és nekik sehogy nem indul.Van ilyen!

nem hinném, nekem símán megy

Gerisone
Most komolyan ujra kell rakni a wint hogy elinduljon a tört verzio?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

GamEszti
Kérd karácsonyra a játékot. 😄

Csunya csunyog!

nálam nem mükszik a crack ??? sorozat számot kér mit tegyek ???, 😊
azok botok ha minden igaz
nyirog
Nem tudom h másnál is mûködik, de nálam lehet multizni a winlive-ban a tört verzióval 😄DD

végre pár ember akinek tetszik még a játék.
nekem is nagyon bejövõs am fejlõdésnél azt írja hogy unlockoltam valami újj fejlesztést de nem találom sehol
grebber
Semmivel nem másabb mint egy pop irányítása!

szerintem csak te vagy béna már bocs, egyáltalán nem nehéz, nekem tetszik

balee4
Ez tényleg egy szar, ilyen fos egy irányítást régen láttam..., rohadt nehéz az egész.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mielõtt valaki félre értené a sz*r FPSek alatt nem a Tron 2.0-ra gondolok az tényleg nagyon jó játék hanem a mai FPS-ekre amik kb ugyan arra épülnek sajnos semmi extra nincs már bennünk
R3TR0
Ezek után már én is csak reménykedek.....

Mert egy Tron játék minimum Batman AA kategóriát érdemelne...

Ez kb csak egy mod a Prince of Persia akármelyik részéhez

CalebJoe
szerintem a film se üti majd meg az elsõ részt az tuti
ja meg a Tron 2.0 nagyon jó kis fps volt annó
bocsi hogy elszomorítalak de se a Sipder-man se a Batman nem filmes játék

amúgy most kövezzetek meg de nekem nincs bajom a játékkal sõt tetszik is végre nem egy sz*r FPS amibe csak megyek és ölök mindent ami mozog
R3TR0
Ez aztán egy nagy rakás sz@r!!

Komolyan mondom kihozni ilyet lassan 2011-ben!

A Spider-man utolsó 2 része mg a Batman AA az minõségi filmes játék például de ez,

Az egy dolog hogy nincs 1080p de a játék is az Ezt Vedd Meg kategórja szintjét üti mg sztem

Semmi egyedi nincs benne, innen onnan összelopkodva a játékmenet nah meg az elcsúfitott Unreal 3 motor

Ez nagy csalódás sztem

35%

Na jó, én le nem formázom a gépem, annyit nem ér a játék.

indul!!!
nyirog
Hát nem tudom, nekem eddig tetszik 2 dolgot leszámítva:
1: a harc azért lehetne még változatosabb, lehet csak azért ilyen mert még csak az elején vagyok
2: élsimítás hiányzik, itt is -.-

megvolt a format most települ a játék
balee4
Játékot, de lehet, hogy nálam csak az volt a gond, hogy XP-n telepítettem és nem Win7-en.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

na 5 perc format ha utánna work akk szólok
mit raktál ujra? win-t vagy a játékot?
balee4
Hmm, nekem XP szarakodott, újraindította a gépet, átléptem Win7-re, ott meg nem indult el, újraraktam és most gond nélkül megy.

Oldal 1 / 2Következő →