72
  • neptum
    bocsi hogy elszomorítalak de se a Sipder-man se a Batman nem filmes játék

amúgy most kövezzetek meg de nekem nincs bajom a játékkal sőt tetszik is végre nem egy sz*r FPS amibe csak megyek és ölök mindent ami mozog
  • R3TR0
    Ez aztán egy nagy rakás sz@r!!

Komolyan mondom kihozni ilyet lassan 2011-ben!

A Spider-man utolsó 2 része mg a Batman AA az minőségi filmes játék például de ez,

Az egy dolog hogy nincs 1080p de a játék is az Ezt Vedd Meg kategórja szintjét üti mg sztem

Semmi egyedi nincs benne, innen onnan összelopkodva a játékmenet nah meg az elcsúfitott Unreal 3 motor

Ez nagy csalódás sztem

35%
  • Reg5
    Na jó, én le nem formázom a gépem, annyit nem ér a játék.
  • ricsa008
    indul!!!
  • nyirog
    Hát nem tudom, nekem eddig tetszik 2 dolgot leszámítva:
    1: a harc azért lehetne még változatosabb, lehet csak azért ilyen mert még csak az elején vagyok
    2: élsimítás hiányzik, itt is -.-
  • ricsa008
    megvolt a format most települ a játék
  • balee4
    Játékot, de lehet, hogy nálam csak az volt a gond, hogy XP-n telepítettem és nem Win7-en.
  • ricsa008
    na 5 perc format ha utánna work akk szólok
  • ricsa008
    mit raktál ujra? win-t vagy a játékot?
  • balee4
    Hmm, nekem XP szarakodott, újraindította a gépet, átléptem Win7-re, ott meg nem indult el, újraraktam és most gond nélkül megy.
  • Seth
    Ez nem kifogás, bármilyen játékból lehet kiváló, ha több munkát fektetnek bele és jó ötletekkel tálalják. Ez csak egy a mozifilmet reklámozó szösszenet
  • ricsa008
    most szedek egy filmet az lejön aztán format c:
  • Reg5
    Nem. Egyelőre figyelek pár oldalt hátha valaki tudja. Ha sikerül elindítani majd küldök pm-et.
  • ricsa008
    reg5 neked sem oldaódik meg?
  • Tatyla
    mivel PoP, Tron köntösben se több se kevesebb...
  • Reg5
    Nekem is ez a gondom.
  • ricsa008
    üdv
    rányomok a GridGameLauncherc -re és semmi találkozott már valaki ilyen gondal?
    Win7 van fenn
  • grebber

• balee4
    Most néztem bele, tényleg PoP szerű játéknak tűnik, egyelőre élvezem, majd meglátjuk meddig tart a lelkesedés.
  • grebber
    Prince of Persia Tron környezetben!
  • Seth
    Boxon végigvittem, rettentő középszerűre sikerült, közelébe sem ér annak a hangulatnak,mint ami a Tron 2.0-ban megvolt.
  • balee4
    Tron.Evolution-RELOADED
  • nyirog
    Vki megvette a játékot?
  • shaddam
    Hát ez így 5ezerért premier után beszerzős kategória lesz nekem.
  • MR ME
    kiváncsi leszek mit hoznak ki a filmből, régi film nagy kultusz, félő h elbasszák...
  • tigeroo
    szerettem a tron 2.0-át, üde színfolt (bwahahahahaaa) az alltime FPS listámon

• Seth
    Nem. A játék alcíme evolution,az lesz novemberben
  • Tyler1
    na az evolution is lesz a mozikba? nem is tudtam.
  • hungaryws
    A Tron Legacy decemberben kerül mozikba, az Evolution már novemberben.
    Videó

A motoros üldözést bemutató animáció nagyon hangulatos, a gameplay jelenetek már hagynak némi kívánnivalót maguk után. Bár a játék környezetét szépen megcsinálták, az ügyességi részek kiforratlannak tűnnek - például elmagyarázhatná valaki, hogy a kolléga miért bukfencezik egyet helyben minden ugrás után? A harcrendszer szódával, de elmegy, a pengedobálás jó poén, és remélhetőleg a tapasztalati pontok gyűjtésének is lesz értelme. A motoros részek picit lassúnak tűnnek, persze erről majd játék közben lesz érdemes ítélkezni. A lényeg: ne legyen sokkal rosszabb, mint az átlagos adaptációk, és akkors teszünk egy próbát vele!

Videó
    Videó
    Videó
  • hungaryws
    Képek:
    http://ve3dmedia.ign.com/images/05/96/59602_orig.jpg
    http://gamerinvestments.com/video-game-stocks/wp-content/uploads/2009/12/TRON-EVOLUTION_TheVirusBegins.jpg

Videó
  • Seth
    Ez nagyon rossznak tűnik
  • hungaryws
    SG CIKK

Videó