Tron Evolution

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ez nem kifogás, bármilyen játékból lehet kiváló, ha több munkát fektetnek bele és jó ötletekkel tálalják. Ez csak egy a mozifilmet reklámozó szösszenet

PSN ID.: Beegabor

most szedek egy filmet az lejön aztán format c:
Nem. Egyelõre figyelek pár oldalt hátha valaki tudja. Ha sikerül elindítani majd küldök pm-et.

reg5 neked sem oldaódik meg?
Tatyla
mivel PoP, Tron köntösben se több se kevesebb...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nekem is ez a gondom.

üdv
rányomok a GridGameLauncherc -re és semmi találkozott már valaki ilyen gondal?
Win7 van fenn
grebber

Next PC upgrade: 2022

balee4
Most néztem bele, tényleg PoP szerû játéknak tûnik, egyelõre élvezem, majd meglátjuk meddig tart a lelkesedés.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Prince of Persia Tron környezetben!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Boxon végigvittem, rettentõ középszerûre sikerült, közelébe sem ér annak a hangulatnak,mint ami a Tron 2.0-ban megvolt.

balee4
Tron.Evolution-RELOADED

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nyirog
Vki megvette a játékot?

shaddam
Hát ez így 5ezerért premier után beszerzõs kategória lesz nekem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MR ME
kiváncsi leszek mit hoznak ki a filmbõl, régi film nagy kultusz, félõ h elbasszák...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
szerettem a tron 2.0-át, üde színfolt (bwahahahahaaa) az alltime FPS listámon

Seth
Nem. A játék alcíme evolution,az lesz novemberben

Tyler1
na az evolution is lesz a mozikba? nem is tudtam.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A Tron Legacy decemberben kerül mozikba, az Evolution már novemberben.
Videó

A motoros üldözést bemutató animáció nagyon hangulatos, a gameplay jelenetek már hagynak némi kívánnivalót maguk után. Bár a játék környezetét szépen megcsinálták, az ügyességi részek kiforratlannak tûnnek - például elmagyarázhatná valaki, hogy a kolléga miért bukfencezik egyet helyben minden ugrás után? A harcrendszer szódával, de elmegy, a pengedobálás jó poén, és remélhetõleg a tapasztalati pontok gyûjtésének is lesz értelme. A motoros részek picit lassúnak tûnnek, persze errõl majd játék közben lesz érdemes ítélkezni. A lényeg: ne legyen sokkal rosszabb, mint az átlagos adaptációk, és akkors teszünk egy próbát vele!

Videó
Videó
Videó

Seth
Ez nagyon rossznak tûnik

← ElőzőOldal 2 / 2