72
-
neptum #32 bocsi hogy elszomorítalak de se a Sipder-man se a Batman nem filmes játék
amúgy most kövezzetek meg de nekem nincs bajom a játékkal sőt tetszik is végre nem egy sz*r FPS amibe csak megyek és ölök mindent ami mozog -
#31 Ez aztán egy nagy rakás sz@r!!
Komolyan mondom kihozni ilyet lassan 2011-ben!
A Spider-man utolsó 2 része mg a Batman AA az minőségi filmes játék például de ez,
Az egy dolog hogy nincs 1080p de a játék is az Ezt Vedd Meg kategórja szintjét üti mg sztem
Semmi egyedi nincs benne, innen onnan összelopkodva a játékmenet nah meg az elcsúfitott Unreal 3 motor
Ez nagy csalódás sztem
35% -
Reg5 #30 Na jó, én le nem formázom a gépem, annyit nem ér a játék. -
ricsa008 #29 indul!!! -
#28 Hát nem tudom, nekem eddig tetszik 2 dolgot leszámítva:
1: a harc azért lehetne még változatosabb, lehet csak azért ilyen mert még csak az elején vagyok
2: élsimítás hiányzik, itt is -.- -
ricsa008 #27 megvolt a format most települ a játék -
#26 Játékot, de lehet, hogy nálam csak az volt a gond, hogy XP-n telepítettem és nem Win7-en. -
ricsa008 #25 na 5 perc format ha utánna work akk szólok -
ricsa008 #24 mit raktál ujra? win-t vagy a játékot? -
#23 Hmm, nekem XP szarakodott, újraindította a gépet, átléptem Win7-re, ott meg nem indult el, újraraktam és most gond nélkül megy. -
#22 Ez nem kifogás, bármilyen játékból lehet kiváló, ha több munkát fektetnek bele és jó ötletekkel tálalják. Ez csak egy a mozifilmet reklámozó szösszenet -
ricsa008 #21 most szedek egy filmet az lejön aztán format c: -
Reg5 #20 Nem. Egyelőre figyelek pár oldalt hátha valaki tudja. Ha sikerül elindítani majd küldök pm-et. -
ricsa008 #19 reg5 neked sem oldaódik meg? -
#18 mivel PoP, Tron köntösben se több se kevesebb... -
Reg5 #17 Nekem is ez a gondom. -
ricsa008 #16 üdv
rányomok a GridGameLauncherc -re és semmi találkozott már valaki ilyen gondal?
Win7 van fenn -
-
#14 Most néztem bele, tényleg PoP szerű játéknak tűnik, egyelőre élvezem, majd meglátjuk meddig tart a lelkesedés. -
#13 Prince of Persia Tron környezetben! -
#12 Boxon végigvittem, rettentő középszerűre sikerült, közelébe sem ér annak a hangulatnak,mint ami a Tron 2.0-ban megvolt. -
#11 Tron.Evolution-RELOADED -
#10 Vki megvette a játékot? -
#9 Hát ez így 5ezerért premier után beszerzős kategória lesz nekem. -
#8 kiváncsi leszek mit hoznak ki a filmből, régi film nagy kultusz, félő h elbasszák... -
#7 szerettem a tron 2.0-át, üde színfolt (bwahahahahaaa) az alltime FPS listámon
-
#6 Nem. A játék alcíme evolution,az lesz novemberben -
#5 na az evolution is lesz a mozikba? nem is tudtam. -
hungaryws #4 A Tron Legacy decemberben kerül mozikba, az Evolution már novemberben.
Videó
A motoros üldözést bemutató animáció nagyon hangulatos, a gameplay jelenetek már hagynak némi kívánnivalót maguk után. Bár a játék környezetét szépen megcsinálták, az ügyességi részek kiforratlannak tűnnek - például elmagyarázhatná valaki, hogy a kolléga miért bukfencezik egyet helyben minden ugrás után? A harcrendszer szódával, de elmegy, a pengedobálás jó poén, és remélhetőleg a tapasztalati pontok gyűjtésének is lesz értelme. A motoros részek picit lassúnak tűnnek, persze erről majd játék közben lesz érdemes ítélkezni. A lényeg: ne legyen sokkal rosszabb, mint az átlagos adaptációk, és akkors teszünk egy próbát vele!
Videó
Videó
Videó -
hungaryws #3 Képek:
http://ve3dmedia.ign.com/images/05/96/59602_orig.jpg
http://gamerinvestments.com/video-game-stocks/wp-content/uploads/2009/12/TRON-EVOLUTION_TheVirusBegins.jpg
Videó -
#2 Ez nagyon rossznak tűnik -
hungaryws #1 SG CIKK
Videó