87
-
Sipőc #87 iPhone-t már itthonról is lehet szerezni, ráadásul ingyen is! Nincs postaköltség, meg vám sem, mert Angliából jön a telefon. Részletek: iphone-for-me.co.cc -
G_ArchAngel #86 van, a dock-ot kell elhuzni jobbra es ott megtalalod...
(kenytelenek voltak beletenni, mert a BookStore is elerheto es olvasasnal kicsit idegesito lenne, ha forogna) -
#85 Szerintem ilyen blogot bármilyen témában találhatsz. (mármint elvakultat), én sem olvasok apple dicsőítő blogokat, de az tény, hogy találsz elvakult Ps3 blogot, xbox blogot, vagy most a VB miatt különböző csapatblogokat, ahol mindig megmagyarázzák, hogy a bíró miatt kapott ki szeretett csapatuk. Ebből viszont nem lehet általánosítani. -
#84 Ez alatt mit értesz? -
Ronny #83 Visszatérve az új Iphonera: miért nincs még mindig normális lockscreen? -
Ronny #82 Sajnálom ha nem érted hogyan kapcsolódik a korábbi eszmecserénkhez Handrás blogja.
"Handras azt ir a sajat blogjan, amit akar, azt sajat oromere es az Apple-fanoknak csinalja."
Ezzel csak alátámasztod azt az állításomat, hogy létezik egy konzumidiotizmusra hajlamos, önálló véleményformálásra képtelen réteg, - gondolom nem kérdőjelezed meg a társadalonyokban bizonyított jelenség legitimitását - aki leginkább az Apple termékeit preferálja.
Emlékeztek még a copy-paste körüli vitára? Jobs kijelentette, hogy nincs rá szükség, és az Apple tábor szolgalelkűen mögé állt. Ez könnyen vetekszik Gates híressé próféciájával("640 kB mindenre elég").
Félreértés ne essék, nem azt akarom sugallni, hogy ez lenne az almás átlag, de arányaiban felülreprezentálva vannak.
-
G_ArchAngel #81 Hogy jon ez ide?
Az egy fan-blog, az SG meg semleges IT es Tudomanyos portal...
Handras azt ir a sajat blogjan, amit akar, azt sajat oromere es az Apple-fanoknak csinalja.
Oke, az en gyomromnak is eros, de egy blog szemelyes velemenynyilvanitasra valo, amivel nem kell egyeterteni, de fel kell fogni, hogy nem a kozizlesnek szol.
Amugy itt SG-n mivel kezdodik a legtobb Apple hir topicja?
Nem azzal, hogy mennyire jo az iPhone vagy OSX es mi vagyunk a legjobbak, hanem az Apple termekeinek es ezek hasznaloinak fikazasaval.
A 10. komment mar arrol szol, hogy mi vedjuk az allaspontunkat, Ti meg fikaztok.
Ennyire raertek?
Most is szaros telefonozol - nekem nem szaros telefon, mert segit egyszerubbe tenni a mindennapjaimat Europa legnagyobb varosaban.
Es most az teljesen mindegy, hogy iOS4 vagy Android 2.2 van rajta, mert akkor is orulnek neki, hogy van a zsebemben egy eszkoz, ami szotar-naplo-internet-levelezo-skype-twitter-jatek-zene-valutavalto-idojaraselorejelzo-videolejatszo-facebook-taviranyito-metroterkep-GPS-fenykepezogep-fotoalbum-sms-etc...
A fentiekre nem kell reagalnod, de megkerdeznem, hogy az altalad undoritonak tartott Handras blogjat miert latogatod? -
Ronny #80 Ott van a gond, hogy ha eszt beismeritek akkor minek fikázzátok?
Mi alapján osztottad Ti és Mi csoportokra a forumozókat? Egyesek itt hatalmas érzelmi töltéssel vitáznak, elfelejtve azt a nem elhanyagolható tényt, hogy csak egy szaros telefonról van szó, amit két év múlva már megevett az erkölcsi avulás intézménye.
"Szimplán arról van szó hogy pl. bejön ide egy iPhone tulaj és mit lát?"
Tekintsünk el ettől forumtól. A lentebb említett jelenség Handrás blogjában csúcsosodik ki, amitől minden jó érzésű, a racinalitás csírájával rendelkező embernek gyomorbántalmai lesznek.
-
#79 Pont ez a gond, hogy a fikázók soha nem írnak készüléket, mert nagyon gyorsan kiderülne, hogy alapvető dolgokat nem tud, ezért inkább be sem merik írni. Csak a szájkarate megy. -
Tiro2 #78 " Kétségkívül igényes és használható eszközöke gyártanak, nem is ezzel van a gond."
Hát nem is...
Ott van a gond, hogy ha eszt beismeritek akkor minek fikázzátok?
Normálisan el lehet mondani hogy mi az ami nem tetszik benne, de nem kell fikázzni!!
"akik aztán vallásos meggyőződéssel védik az általuk megvásárolt termék "becsületét"."
Ez hülyeség...
Szimplán arról van szó hogy pl. bejön ide egy iPhone tulaj és mit lát? Hogy minden szarnak elmondják a telóját... Még szép hogy elkezdi megvédeni mivel azért vette meg mert számára ez volt a megfelelő választás. (relatív)
Másfelől a támadó szemszögéből mindig könnyebb a helyzet mivel nem az ő mobilját fikázzák és nem kell védekeznie...
(Lefogadom majdnem mindenki megvédeni a mobilját mivel neki is megvannak az okai amiért azt választotta)
Tehát ez az egész dolog nincs egyensúlyban... -
Ronny #77 Látom összezárt az Apple-család. Ha visszolvasol a topikban, akkor láthatod, hogy egy szót sem írtam a telefonról, így továbbra is csak arra tudok gondolni, hogy a sértett önérzet beszél belőled.
Sokunknak nem tetszik az Apple üzletpoltikája, és az az irványvonal, amit Jobs képvisel. Kétségkívül igényes és használható eszközöke gyártanak, nem is ezzel van a gond. Ez a marketing gépezet nagyszerűen tudja megszólítani a konzimidiotizusmra hajlamos rétegeket, akik aztán vallásos meggyőződéssel védik az általuk megvásárolt termék "becsületét".
-
#76 Hagyd úgyis találnak valamit amibe bele lehet kötni: Ha 3Mpixel a fényképező akkor azért, ha most 5 lesz akkor azért, ha van profi játék iphonera akkor az a baj, hogy a tilitoli flashjáték nem megy, ha emailben küldesz egy képet az a baj, ha 32GBot nem tudsz tovább bővíteni akkor az, ha előfizetéssel olcsó akkor az a baj, hogy előfizetéses, ha más nem jut eszükbe akkor sznob vagy és hülye mer csak a sztivdzsobszot lesed, de mivel drága és sznob vagy ezért biztos apu vette vagy barátnő tart, sőt már az is baj, hogy játszol rajta. Ők a megmondó emberek! A Jobs az hülye, de amit Ők mondanak az a tuti. Hisz Ronny is tudja, hogy téged a barátnőd tart el, és hülye vagy ha iphoneon játszol. Ehhez tartsd magad! -
G_ArchAngel #75 Ha valamit leszolsz, akkor legalabb nezz utana, mit tud - latszik, hogy Te is azok koze tartozol, akik a szomszed nagybatyjanak huganak kutyajatol hallottak valamit telefonon, de rossz volt a vonal...
Valos ismereted nincs, csak ime egy Apple-topic lehet fikazni agyatlanul, mert az divat.
Teged esetleg eltartanak, engem nem, legfeljebb tamogattak, amig tanultam - ugyanugy, mint en is, mig O foiskolas volt. -
Ronny #74 Nekem az ne papoljon a munkáról, akit a barátnője tart el.
Az Iphonon játszani, mint kreatív időtöltés? Azért hülyének ne nézzük egymást. -
Tiro2 #73 Még a gimiben egy előadáson programozott egy ilyet az infós tanárunk...
Eléggé funny volt, meg kisseb bugok is voltak a robot "produkciójában" :D
Mondjuk biztos, hogy énis ellennék vele egy darabig …
-
#72 Simán jó!
Én pl most gondolkodom, hogy venni kellene egy programozható legot, ezt az NXT Mindstormot, szerintem tök jól el lennék vele itthon :) -
G_ArchAngel #71 Ha lenne idom es felesleges penzem siman maketteznek vagy Lego Technicseznek - lenyegesen jobb idotoltes, mint kocsmaba jarni vagy meccset nezni...
Azt meg majd eldontom, hogy gyereklelku vagyok vagy csak hianyzik a kreativ idotoltes.
Majd ha felnosz es dolgozol, akkor majd megtudod, hogy milyen jo erzes percekre kiszakadni ebbol a szar vilagbol... -
G_ArchAngel #70 Erdekes, en azokat irigylem, akik a szamitogepukon vagy konzolukon tudnak jatszani, mert nekik van ra idejuk - de neked nem mindegy, hogy jatszok vagy ingyenes bulvar lapot olvasok buszon/metron esetleg a lakas legkisebb helyisegeben? -
Ronny #69 Irigylem a telefonukon játszó gyereklelkű embereket. Ha ez szempont, akkor tényleg az Iphone a legjobb választás. -
G_ArchAngel #68 Pontosan melyik konkurencia nincs korlatozva?
Mert az en szemszogembol korlat a szar touchscreen, kulon beszerzendo memoria, esetenkent megtello memoria, ami miatt szinte naponta ujra kell inditani a telefont, a keves igenyes program es jatek...
Ezek mind-mind korlatok, amivel nem akarok elni, ezert valasztottam iPhone-t.
-
#67 "Ez nem így megy. Van egy bizonyos tudás, ami a hasonló eszközökben kerül x összegbe. Ha ennél az x összegnél jóval többe kerül az a tudás (szifonban), az nem éri meg, senkinek"
Megint általánosítás megy! Hol vannak a konkrétumok? Amikor a konkrétumot kérjük akkor miért tűnik el mindenki hirtelen?? x hozzászólással ezelőtt is kértem, hogy mondjátok meg melyik telefon tudja azokat olcsóbban amiket lent leírtam! Nem jött rá válasz (és nem is fog, mert amikor már bizonyítani kéne a vakállításokat akkor már nem olyan nagyszájú senki sem) -
#66 Azért mondjuk érdekes, hogy android OS 2.2 az első verzió ahol kártyára szoftvert lehet installálni, magyarul az előtte lévő verziók konkrétan használhatatlanok voltak ezek szerint, és ha ez nem korlátozás akkor mi az?
A feltőltőkártyához meg annyit, hogy megint a NEKED ről van szó. Én pl nem minden hónapban férek bele a 600 percbe és nem azért mert nő vagyok. -
#65 Légyszíves sorold már fel mik azok az egetrengető hiányosságai az iPhone-nak.
Én már majdnem 1 éve használok szifont, és valahogy nem érzem hogy bármiben le lennék korlátozva, hogy bármivel kevesebbet tudnék megtenni vele mint az előtte lévő Nokia-mmal. Sőt, konkrétan többet tudok.
Nem divatból vettem, nem is azért hogy villogjak vele. Kicsit vicces is lenne villogni vele, már minden második ismerősömnek ilyen telefonja van... -
sanyicks #64 "Ez megint csak általánosítás. Hol vannak a konkurencia olcsóbb telefonjai amelyek felveszik vele a versenyt? Egyik sem tűnik nekem olcsóbbnak...."
pedig olcsóbb, vagy ha nem olcsóbb, többet tud, és nincs szarrá korlátozva.
"Pontosabban fogalmazva NEKED nem éri meg. Sorolok néhány példát hátha megvilágosodsz"
Ez nem így megy. Van egy bizonyos tudás, ami a hasonló eszközökben kerül x összegbe. Ha ennél az x összegnél jóval többe kerül az a tudás (szifonban), az nem éri meg, senkinek. Csak annak aki divatból vásárol, hogy villogjon vele a haverok előtt.
A példákban egyetértünk, bár nálam 35k a videokártya plafon (bár nem konkrétan az ár miatt, hanem azért mert itt van utoljára arányban az ár/teljesítmény, utána már közelít az ár*2/teljesítmény-hez.
szuzukiért fél millát sem adnék :) hülyéknek hülyék, de sznobnek nem sznobok akik 2 milláért veszik, mert egyrészt új kocsi olcsóbb nemnagyon van, ezért vagy megveszik, vagy használtat vesznek. Na meg nem státusszimbólumnak veszik, és nem divatból. -
sanyicks #63 nem, ugyanis az android mint os nincs szarrá korlátozva egyrészt(pl multitask, appsztór), másrészt azokról a telefonokról nem hiányoznak olyan apró filléres, de hasznos dolgok amiket a szifonról lespórolnak ;)
Nem érdekel a hülyediák, london sem. 600 sms-sem, havonta ha 5-öt küldök az már sok. 600 perc ingyen sem, nem vagyok nő hogy órákig pofázzak :) jó nekem a feltöltőkártya. Korlátlan net az már jó, csak nem ennyiért...
Nem kávézok, cigizek el semmit, sört is keveset, innentől ez sem érdekel. -
#62 A divatfikázhoz pl ennyit:
http://www.harmonet.hu/karrier/55125-teszteltuk-a-htc-desire-noi-okostelefont!.html&harmo=822170
Csak néhány kiemelés a HTC DESIRE NŐI telefonról:
"A hölgyek körében a készülékeknek van egyfajta ‘divat-kiegészítő’ funkciója, amely természetesen a nőiesség kifejezője. Fontos, hogy szép és esztétikus legyen a telefon, jó érzés legyen ránézni. A nők erősen személyre szabják készülékeiket egyedi háttérképekkel, csengőhangokkal, különböző témákkal, de persze van olyan is, aki mindezt külsőleg is megteszi, pl. ékszerekkel, matricákkal, előlapokkal."
"Könnyű, elegáns, kifejezetten nőies készülék, melynek egy hatalmas hibája van: hamar elterjed, és minden magára adó nőnél ez a készülék lesz."
-
#61 "eltapsol 20-30k-t egy hetvegen"
Egy hétvégén? Ha tudnád hányan eltapsolnak ennyit egy péntek esti buliban... Nem kell sznob helyre menned már bp-en, hogy 600-700 ft-ért kapd meg a 0.33-as sört.
Az iphone nem drága, sose volt az, csak kátyafüggetlenül. Ha előfizetéssel veszi az ember ugyan annyiért kapja meg mint minden más okostelefont. -
#60 Preordereztem már Muhaha. -
#59 "Az iPhone nem draga, amig egyesek tudnak venni 800-ert sort, 1000-ert kavet vagy 650-ert cigit."
Agreed. Van aki 1 év alatt elszivja egy iphone árát! -
#58 "Talán azért mert igaz? Mert szar az ára?"
Ez megint csak általánosítás. Hol vannak a konkurencia olcsóbb telefonjai amelyek felveszik vele a versenyt? Egyik sem tűnik nekem olcsóbbnak....
"Akármennyi van, akkor is egy dologért csak teljesítménnyel, használhatósággal arányos összeget adok ki, mert "hülye azért nem vagyok", a divat meg hidegen hagy."
Ezzel én is így vagyok, ennek megfelelően vettem az iphonet!
"mert ez a tudás ilyen árért egyszerűen nem éri meg."
Pontosabban fogalmazva NEKED nem éri meg. Sorolok néhány példát hátha megvilágosodsz:
- Nintendo Wii részemről kurvára nem éri meg a valós értéke valahol 10e forint környékén lenne SZERINTEM, mégis vezeti a konzoleladásokat, ezekszerint aki Wii-t vesz az SZNOB!
- Sony PS3 részemről kurvára nem éri meg, semmivel sem tud többet nyújtani RÉSZEMRE mint az xbox, mégis nagyon sokan megveszik, akkor ők mind SZNOBOK!
- Szuzuki gépjármű részemről egy fostalicska aki 2M Ftnál többet ad érte az SZERINTEM komplett idióta és fullra átbasszák, de a te analógiádnál maradva a szuzukisok akkor mind SZNOBOK!
- Csúcsvideokártyák 50e forint felett a világ legnagyobb átbaszásai és mennyi SZNOB veszi őket, jesszusom.
- Hogy témánál maradjunk NOKIA E52 pl, jó esetben egy 5e forintos telefon és mégis a tizszereséért adják, na ez megint kurvanagy átkúrás és aki ilyet vesz az SZNOB!
Szerintem sorolhatnám a példákat naphosszat.
Az, hogy valami SZERINTED nem éri meg még nem tükrözi a valós árát. Én ilyen tudású telefont nem tudok olcsóbban (lent felsoroltam a kritériumokat), és eddig más sem tudott mondani, csak a szájkarate megy. -
G_ArchAngel #57 Tehat akkor egy jobb Android mobil, memoriaval, ugyanolyan havi konstrukcioval szinten szar?
Mivelhogy arban elofizetessel ugyanazon a szinten vannak...
Az emberek nagyobb resze pedig tovabbra is elofizetessel hasznalja a mobiljat, raadasul ebben a kategoriaban mar netet is igenyel hozza.
Amig a hulyediak eltapsol 20-30k-t egy hetvegen (benzin, kaja, kave, pia, buli), addig nem draga havi bontasban egy iPhone/Droid/Evo/Akarmi.
nekem pl. 35 GBP havi 600 perc ingyen 500 sms es korlatlan net - ez kb. 11e HUF most
egy pizzafutar Londonban 6 GBP korul keres orankent, mellette van meg borravalo is, szoval 4 ora alatt megvan a 'havi okostelefon'
Az iPhone nem draga, amig egyesek tudnak venni 800-ert sort, 1000-ert kavet vagy 650-ert cigit.
-
sanyicks #56 multitasking :)
"Elég sok ilyen forumban beszélgetésben vettem részt a végén mindig ez jön ki, hogy aki fikázza annak jószerivel az árral van baja, ha ezt te sznobságnak nevezed akkor sznob vagyok én is meg még rengetegen a világon."
Talán azért mert igaz? Mert szar az ára?
Az pedig hogy te ebből rögtön azt hiszed hogy csóró, na az a sznobság.
Tudod én is azt mondom hogy drága, mert nem szórom a pénzt. Akármennyi van, akkor is egy dologért csak teljesítménnyel, használhatósággal arányos összeget adok ki, mert "hülye azért nem vagyok", a divat meg hidegen hagy. Mondom ezt úgy hogy most ha akarnék, vehetnék nem 1 darabot :) És gyanítom más is aki az ár miatt háborog, azért mondja, mert ez a tudás ilyen árért egyszerűen nem éri meg. Olyan mint a teleshop ahol 200 forintos műanyag kacatokat 10k-ért adnak :D -
Ronny #55 Sokan ostorozzuk Iphonet, de sajnos a konkurencia sem tesz ki magáért. Android rendszeren továbbra sem megoldott a normális Exchange kompatibilitás, még a Froyo sem támogatja a hardveres titkosítást. Nem is beszélve a hónapos csúszárokról gyártói részről, ami az új verziók adaptációját illeti.
Szeretnék már látni egy olyan Android telefont, ami felveszi a versenyt a BB illetve WinMo vállalati területen nyújtott funcionalitásával.
-
#54 1 dolgot hagytam ki még tutira, hogy
- legyen hozzá elérhető mindenféle kiegészítő (tokok, tartók, töltők stb) -
#53 Ne izgulj a technika fejlődik, majd raknak bele 80Mpixeles fényképezőt, meg 3D kijelzőt meg 400gb háttértárat meg lézerkardot, esetleg mini projektort. 10 éve nehezen képzeltük volna el hogy ilyen telefonok lesznek manapság, de majd kiderül merre halad a világ. -
#52 "Egyre jobb az iPhone, tűnnek el a hiányosságok végre, bár maradt még bőven, de már csak kevesebb dologra tudják a hívők mondani, hogy az marhaság, nem kell!"
Nem azt akartad inkább mondani, hogy a fikázók tudnak egyre kevesebb dologba belekötni? Mert ez áll közelebb a valósághoz!
"Az pedig, hogy ennyire meg lehet vezetni embereket, az sajnos a khm.., mondjuk úgy, hogy tájékozatlanságuknak köszönhető..."
Így van sajnos. Nap mint nap találkozok még én is olyan emberekkel akik végigfikázzák az iphonet amikor meglátják nálam, de gyorsan kiderül, hogy ezek az emberek a szokásos urban legend hülyeségekkel jönnek aminek semmi valóságalapja nincs (pl: nincs MMS, nem lehet usbn gépre kötni, nem lehet szabvány fejhallgatót rádugni, nem lehet egyszerre zenét hallgatni és emailt küldeni, stb stb). Persze mikor kis időre a kezükbe adom a telefont, általában gyorsan megváltozik a véleményük.
"persze az még néhány kiadással később lesz, addig még vannak "forradalmi" (háháhá) újítások, amiket beletehetnek."
Ez is tipikus fikaboyok mellébeszélése. Ha valamelyik cég nem fejlesztene le is húzhatná a rolot, de ez hibaként egyedül az iphone esetében van felróva, a konkurenciáról mindenki elfelejtkezik, pedig hát a konkurenciának is vannak olyan újításaira amire én azt mondom, hogy évek óta alap kéne hogy legyen, és csak a legutolsó modell vagy szoftverfrissítés tudja, csak hát most azt nem divat fikázni (lásd android 2.2 esete pl)
"Nekem a 4-es tetszik végre, de ennyi pénzt nem fogok adni érte, nem mert nincs, (van, nyugi), hanem mert mindent összességében nézek és amíg a hiányosságok miatt lepontozódik nálam, addig nem kell."
Ezt meg tudom érteni, és ha mindenki (és te is), így állna hozzá mint ez az utolsó mondatod akkor nem is volna itt semmi gond, de azt ugye nem várod el, hogy én ugyanazokra adjak pluszpontokat és minuszokat mint te? Az iphone sem tökéletes telefon. Tökéletes telefon nincs. Viszont nálam ez a telefon kapja a legkevesebb minuszpontot, akkor miért vennék mást ami több minuszt ér el? -
#51 "narumon-nal meg ulkesh-sel ne küzdjetek, soha nem fognak igazat adni, bármennyire szorítjátok sarokba érvekkel!"
Egyszer jó lenne látni már az érveket, mert pont azokat nem sikerült még eddig mutatni. Pont ez az én bajom is, hogy mikor eljutunk odáig, hogy no akkor lássuk az érveket akkor hirtelen eltünnek a vitapartnerek.
Én most is osztom, mondjom nekem valaki egy ilyen telefont sokkal (vagy akár kevésbé) olcsóbban:
- rendelkezzen multitouchal (és ez működjön szaggatás, erőhatás nélkül. Ha valamire rábökök az reagáljon nem akarok kétszer rábökni vagy mellébökni)
- legyen olyan operációs rendszere ami gyors és stabil (ne fagyjon le soha, bármilyen parancsot kiadok azt rögtön hajtsa végre)
- ehhez mérten legyen erős hardvere (ha 600 telefonszámot szkrollozok, akkor se akadjon, ricegjen, bírkozzon meg normális minőségű játékokkal)
- legyen hozzá rengeteg elérhető szoftver (ha kitalálok valamit amire hirtelen szükségem lenne, akkor találjak hozzá szoftvert)
- ez a sok szoftver egyetlen helyen legyen, kereshető, ellenőrzött formába, akár csak a telefont használva is kereshessek (ne kelljen nekem internetet túrni ha keresek egy problémára megoldást, és nem kell félnem a rossz, instabil működés vagy rosszindulatú szoftverek miatt)
- legyen profi, átlátható SMS és email kezelője (mindkettő legyen jól olvasható, kereshető, gyorsan és könnyen használható)
- legyen benne GPS és hozzá kellő számú navigációs szoftver (én az IGO-t szoktam meg, de sokan mást szeretnek, természetesen magyar nyelvű és magyarország térképpel is rendelkezzen)
- legyen profin szinkronizálható és szintén átlátható naptára
- legyenek rá jó és színvonalas játékok
- legyen kézreálló, designos és jó minőségű termék
- magyarországon lévő három szolgáltatóból valamelyik hivatalosan forgalmazza, előfizetéssel kedvezményesen megvásárolható legyen
Nekem ezek a preferenciáim egy telefonnal kapcsolatban (ha valamit kihagytam akkor sorry), és ennek jelenleg (sok sok más telefon kipróbálása után) szerintem az iphone felel meg a legjobban. Lehet hogy két év múlva nem ez lesz az, de majd akkor váltok.
És akkor most lehet bedobálni a konkurencia azon termékeit amik ennek megfelelnek és még olcsóbbak is. (nehéz eset lesz, mint mondottam szinte minden hasonló kategóriájú telefont kipróbáltam). Jöhetnek az érvek. -
Ferrer #50 Vajon mit tudnak a további modellekbe rakni? Remélem egy napelemes borítást mindenképp. Meg egy xenon vaku se ártana. Az a két led elég vicces. -
levente68 #49 Szasztok!
narumon-nal meg ulkesh-sel ne küzdjetek, soha nem fognak igazat adni, bármennyire szorítjátok sarokba érvekkel!
Egyre jobb az iPhone, tűnnek el a hiányosságok végre, bár maradt még bőven, de már csak kevesebb dologra tudják a hívők mondani, hogy az marhaság, nem kell!
Az pedig, hogy ennyire meg lehet vezetni embereket, az sajnos a khm.., mondjuk úgy, hogy tájékozatlanságuknak köszönhető... De ilyen világban élünk, velük megvetetik, mi pedig szar csórók vagyunk, mert nem vesszük, lol
Tehát, drukkoljunk Apple-éknek, hogy jó sokat el tudjanak adni belőle, mert akkor lassan értelmes szintre csökken az ára, persze az még néhány kiadással később lesz, addig még vannak "forradalmi" (háháhá) újítások, amiket beletehetnek.
Nekem a 4-es tetszik végre, de ennyi pénzt nem fogok adni érte, nem mert nincs, (van, nyugi), hanem mert mindent összességében nézek és amíg a hiányosságok miatt lepontozódik nálam, addig nem kell. -
#48 Igen, ha megnézed pontosan annyiért kapom az előfizetést mint amennyiért akkor kapnám ha kifizetnék előtte 150 vagy 200e forintot a telefonért.