30
  • Real Ebola
    #30
    Volt (és van is) pc-m, de túl sok ment rá hogy tudjam tartani a játékok szabta hardveres elvárásokat, így hát anno vettem egy PS2-t. Szép is volt jó is volt, és főleg sok sok játék volt meg warez volt, de ealdtam, mert már csúnya volt a grapics, és kiegészítettem egy x360-ra. Becart, aztán megint becart, és megint. Mert ugye túl nagy a hűingadozás az alaplap közepe táján, így hajlong és leválik az a szerencsétlen GPU. Eladtam. Most PS3 van, egy slim. Lehet szidni meg minden, de olyan szépen ketyereg, hogy ihajj... :) Nem szarik be álladóan, van benne bluray player, mulimedia központ egyben, satöbbi, akinek van tudja... Még icikicsi voltam amikor valami filmben láthattam talán, de már nem emléxem, szóval ez a wii szerű iránytás nagyon megtetszett már anno a 80as 90es években, de a wii sajnos csak olyat tudott csinálni ami (számomra) nagyon sokat késik. Szep 19 jön a MOVE a PS3-hoz. Én 100 hogy veszek! Szép napot! :)
  • dmob
    #29
    Hát ahogy elnézem ez nem más mint egy Wii utánzat, csak éppen jobb a játékok minősége és grafikája. Nem vagyok egy Xbox 360 FAN, mert nekem ezelőtt egy Xbox classicom volt, és azután nekem a 360 egy csalódás volt... De azért ebben a témában szerintem nyert az Xbox, ugyanis a 360 esetében nem lesz szükségünk távirányítókra, amely előfordul a Wiinél, és akkor szeptembertől a PS3-nál is.

    @5c0rp330n
    Szerintem nem kell fanboynak lenned azért, mert egy PS3-ad van (vagy nincsen, csak azt szeretnél, de még küszködsz a PS2-del) nyomathatod itt a felhozatalt, de akkor is nagyobb választék fog várni, ha egy 360-ad van. És ha csak a Gears of War sorozatra gondolok, akkor már kapásból ott van egy olyan 3 epizódos játék, amely alapvetően nagyon jó FPS. Nem beszélve a Forza Motorsport sorozatról, amely ugyanolyan, mint a Gran Turismo. Aztán ott voltak a GTA IV kiegészítők, amiket később persze kiadtak PC-re, meg PS3-ra is, de először mégiscsak a 360-ra jelentek meg. Szerintem most forult a kocka, hiszen előzőleg a PS2 vs Xbox ugyanez volt, hogy sokkal több játék jött ki PS2-re, pedig teljesítményben, és tudományban is jobb volt az Xbox. Hát szerintem a PS3 is többet tud ALAPBÓL mint egy 360, de nem tud akkora játékélményt nyújtani. A PS3 kontrollerről meg inkább ne beszéljünk amennyire az tud recsegni, ropogni... De mindent összevetve szerintem most az Xbox 360 a legkelendőbb, legolcsóbb, ebből kifolyólag a legelőnyösebb konzol a piacon, mindamellett, hogy rendkívül sokoldalú...
  • narumon
    #28
    Ennek ellenére én legalább írtam címeket és nem a levegőbe dobálózok üres frázisokkal.
  • narumon
    #27
    Ne haragudj de ez az irásod nekem a szokásos elvakult fanboy irásnak tűnik! Akinek más véleménye van mint neked az menjen a picsába. Hát ehhez csak gratulálni tudok.
  • 5c0rp330n
    #26
    lasd: elozo kommentem. fogalmad sincs a ps3 jatekfelhozatalarol. hogy ennek ellenere probalod szarral kenegetni, a sajat szarodat pedig az egekig magasztalni, vakmero, de ritka buta dolog. ugy valakinek nem lehet velemenye valamirol, hogy azt sem tudja, hogy az a valami micsoda, es amit nem ismersz, azt osszehasonlitani sem tudod semmivel, innentol kezdve kalap szart sem er a "velemenyednek" nevezett bullshit.
  • NEXUS6
    #25
    A cellt-t 2000. óta fejleszti az IBM, a Sony, meg a Toshiba.
    Ha mondasz még egy olyan terméket, amibe a Sony régebb óta rak cell-t, mint a PS3-ba, vagy bármilyen más terméket, amibe a PS3 megjelenése elött cell volt építve, akkor meghajlok az érveid elött ( ha ugyan ezeket a mennyafaszba, süketduma, köcsögkismitugrász jellegű beszólásokat érvnek szántad) és elismerem, hogy a cell-t nem a PS3-ba szánta a Sony eredetileg.

    Wikipédiára milyen gyakran jársz? Talán érdemes lenne legalább ebben az évtizedben egyszer arrafelé járnod, ha már az előzőt elszalasztottad.
    Ez jó alkalomnak tűnik. http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_%28microprocessor%29
    De a kedvedért kimásolom azt a részt ami érdekelni fog téged, itt ugyan is megtalálod, hogy igen is az X360 CPU-jába 3 általános célú, a cell prociba kifejlesztett mag került:

    "Power Processor Element (PPE)

    The PPE is the Power Architecture based, two-way multithreaded core acting as the controller for the eight SPEs, which handle most of the computational workload. The PPE will work with conventional operating systems due to its similarity to other 64-bit PowerPC processors, while the SPEs are designed for vectorized floating point code execution. The PPE contains a 32 KiB instruction and a 32 KiB data Level 1 cache and a 512 KiB Level 2 cache. The size of a cache line is 128 bytes. Additionally, IBM has included an AltiVec unit[32] which is fully pipelined for single precision floating point. (Altivec does not support double precision floating-point vectors.) Each PPU can complete two double precision operations per clock cycle using a scalar-fused multiply-add instruction, which translates to 6.4 GFLOPS at 3.2 GHz; or eight single precision operations per clock cycle with a vector fused-multiply-add instruction, which translates to 25.6 GFLOPS at 3.2 GHz.[33]

    [edit] Xenon in Xbox 360

    The PPE was designed specifically for the Cell processor but during development, Microsoft approached IBM wanting a high performance processor core for its Xbox 360. IBM complied and made the tri-core Xenon processor, based on a slightly modified version of the PPE.[34][35]"

    Az irányítás módjáról, meg én inkább egy fotelban űlve markolok egy kontrollert, mint pantomimezem el, hogy éppen lenyomom Süsüt az egyfejűt, valszeg az előbbi kevésbé fárasztó. Ha testedzeni akarok, akor meg lemegyek konditerembe. Bár szerintem a Sony új utcai ferekedősös progiját meg fogom venni.:D Abban mondjuk tényleg a Natal lenne jobb, feltéve ha nem lenne olyan nagy a késleltetése.
    De pl. FPS/TPS-ben úgy tűnik a mindenképpen a move a nyerő a 3 termék küzül.
  • narumon
    #24
    AZért nem kell valamivel játszani, hogy megitéljem, a filmekről is lehet tudni előre, hogy mi az ami nem érdekel annyira, hogy elmenjek moziba.
    Nincs Ps3-am és pont az miatt mert SZERINTEM az X360 exkluzív felhozatala lényegesen erősebb. (Ráadásul van egy csomó játék ami nem X360 only hanem X360+PC ami miatt megintcsak az X kerül előtérben mert azon játszok sokmás ismerőssel egyetemben.)

    Ps3 exkluzivnak hirtelen ezek jutnak eszembe: MGS, LBP, Uncharted, Killzone

    MGS hagy a leghidegebben, mert az már PS2-n sem tetszett, igy nem is nagyon érdekel, hogy mit varázsoltak PS3-ra. Little Big Planet az meg távolabb már nem is állhatna tőlem. Uncharted I-el játszottam, azt hiányolom boxról, Killzone 2-vel játszottam és bazi nagy csalódás volt, akkor hype meg látványvideok voltak, ehhez képest szerintem negyedéig nem játszottam meguntam.

    Ezzel szemben pl ezek eredetiben figyelnek a polcomon és életem legjobb játékélményei köthető hozzájuk:
    Halo3 ez szimplán a Best fps ever eddig
    Fable 2 - ezt mát kétszer nyomtam végig, hihetetlenül jó játék, teljesen magába szippant és nem ereszt (egyetlen hibája hogy túl gyorsan leszel túl gazdag)
    Gears of War 1-2 - Ezt coopban nyomjuk haverral, ennek is annyira eltalált a hangulata, hogy beszarás
    Forza 3 - Nem szeretem az autós játékokat, de ezért még pénzt is adtam, ha néha arra szottyan kedvem akkor csakis ez jöhet szóba
    Ezenkivül nem X exkluziv (de mivel ezen kivül csak only PC) igy ezt is megvettem xre:
    Mass Effect 1-2 - Ez meg a valaha volt legjobb akció/kalandjáték szerintem.

    Ezek egyikét sem cserélném el SEMMELYIK Ps3 exkluzivra, még az unchartedre sem ami alapvetően tetszett (bár azért végig lehet hogy nem játszanám)

    Nekem ez a véleményem, és akkor jöhet fikázni, hogy GEOW de szar meg stb. Csak azt nem értem, ha ott vannak azok a haverjaid akik elismerik, hogy ps3 exkluzivok jobbak akkor miért nem vettek PS3-at? Én az miatt veszek konzolt amivel játszani lehet rajta.
  • cateran
    #23
    Errm..akkor a sony music megis milyen modon erositi,a tv reszleget?
    " 1 - olyan új elemeket rak bele a termékekbe, amelyek elterjedésére amúgy halvány esélye sem lenne, pl BD. Ez azért marha jó a vásárlónak is, nem gondolod?"
    Jah....persze-persze...
    Tisztazzunk vmit..a cellt -ha hiszed,ha nem- nem ps3-hoz fejlesztettek...bar a sony valoban itt hasznalta fel,csak epp a ps3 meg kb tervezoasztalon -vagy azon sem- volt mikor az ibm mar dolgozott a cellen
    Az Xbox360ban nincs cell..ppc van benne...rosseb tudja mit hablatyolsz.:S
    Mivel ezen termeke vilagpiacon vannak,igy bizony az egesz szamit es nem az egesz reszei..(az itt es itt jobban fogy suketelesek mind 2 oldalrol a baromsag megtestesulesei..ki nem szarja le,ha osszesegeben az egyik jobban fogy mint a masik? A thai piacra se lenne konnyu betorni masszorokkel..de thaifoldon kivul mar lehet sikeres a dolog...)

    Igaz,igaz..a sony akkor tarolt..csakhogy mafr 2010-et irunk,mas technologiai szint,mas elvarasok,mas kovetelmenyek....

    Szerintem meg PONT nem a wii-t vettek a fanok,hanem a ps3-at es xbos360-at....

    Techikailag ott a pont...eredetileg az eyetoy volt,valoban...es megis..a sony ejtette a dolgot,most ,megis kapaloznak ebbe az iranyba (jokora visszalepessel szvsz)
    Ami engem izgat,az pont nem a jatekbeli felhasznalasa ezeknek..hanem az egyeb kategoria...es meg kell mondjam,a MS cuccos jobban bejon (elso blikkre..persze nem fogok rohanni venni,majd szepen megvarom a visszajelzeseket) egyszeruen kurva kenyelmetlen folyamatosan kezben tartani vmit...probald csak ki,hadonassz a taviranyitoddal folyamatosan....ilyen szempontbol a wii is fail a szememben (de mint mondtam engem az egyeb kategoria erdekel..a jatek nem)
  • 5c0rp330n
    #22
    ez hulyeseg, igy mar lehet benne igazsag:
    "aki szerint a Sony vezet az exkluzivokkal azok CSAK ps3-at vesznek / vettek. Aki szerint a box azok meg CSAK azt."

    igy is erosen santit a dolog, es ha igaz lenne, annak sem lenne jelentossege. jelentossege annak van, amit az mond, aki mindet probalta es alaposabban ismeri, (kulonben ugyebar mirol beszelunk), es en meg olyat nem hallottam hogy ilyen ember olyat mondott volna h az x360 exkluziv kinalata egyertelmuen jobb lenne (a legextremebb fanboy-tol is csak olyat hallottam hogy egy szinten vannak), ellenben az ilyen emberek tulnyomo tobbsege (>80%) egyertelmuen ezt mondja a ps3 felhozatalra, az igazan meghatarozo exkluziv cimek tobbsege ps3 exkluziv.
    az alairasodban csak egy x360-at latok igy feltetelezem nincs ps3-ad, es joesellyel (az alapjan amiket itt mondtal) nem sok fogalmad van a felhozatalarol.
  • narumon
    #21
    "jah, azoknak akinek fingjuk sincs h milyen cimekrol is van szo. aki ismeri a kinalatot es nincs valami kulonleges allergiaja mindenre ami sony, ezt elismeri."

    Bírom mikor egy ember megmagyarázza olyan dologról, hogy neki van igaza, amiről tudvalevő, hogy nincs olyan hogy igazság.
    Szerintem aki szerint a Sony vezet az exkluzivokkal azok ps3-at vesznek / vettek. Aki szerint a box azok meg azt. Ergo egyikről sem tudsz ilyet kijelenteni: "jelenleg a legerősebb exkluzívkínálat)"
  • 5c0rp330n
    #20
    jah, azoknak akinek fingjuk sincs h milyen cimekrol is van szo. aki ismeri a kinalatot es nincs valami kulonleges allergiaja mindenre ami sony, ezt elismeri.
  • NEXUS6
    #19
    Milyen kár, hogy hülyeségeket írsz!


    Hogy választod le a Sony 1 részlegét a cégről, amikor nyilvánvalóan arra törekszik, mint amit írtam, hogy a termékei egymást erősítsék a piacon. Ami két dolog miatt jó:
    1 - olyan új elemeket rak bele a termékekbe, amelyek elterjedésére amúgy halvány esélye sem lenne, pl BD. Ez azért marha jó a vásárlónak is, nem gondolod?
    2 - van pénze ezen új elemek kifejlesztésére. pl a Wii-t akár a PS2 megjelenésekor is kiadhatták volna, hiszen semmilyen új technológia nincs benne, és akkor is kb ennyibe került volna, mint amennyiért most vesztegeti a Nintendó. Azonban a PS3 bizony rengeteg új elemet tartalmaz, ami 10 évvel ezelött nem létezett.
    Bár nemrég nyilatkozott egy emberke, hogy végül is meg lehetett volna csinálni pl. ezt a 3D játékozást is ezelött 15 évvel, csak akkor még félmillió dodóba került volna!

    "milyen kellemetlen,hogy a ps3 cpujat sosem ps3-hoz fejlesztettek,csak ebbe (is) beleraktak..."
    Hát szerintem meg de (ugye a Sony is vastagon részt vett a fejlesztésben, és direkt olyan feladatokra optimalizálták az architektúrát, mint ami kifejezetten videojátékoknál is megjelenik). Sőt mint írtam, még nem is volt kész, amikor a M$ megkereste az IBM-et, hogy az új konzoljukhoz kéne egy CPU. Az IBM-nél egy az egyben beraktak 3-at az éppen fejlesztés alatt álló cell általános magjából, és ennyi.

    "hogy a hires-neves sonyd tokeit a belepo ms kapasbol megszorongatta,most meg mar tepi lefele..." - ez a kedvencem.:D
    A Sony belépéskor totálisan felforgatta a konzol piacot, a második csapással pedig padlóra küldte a Segát.
    Az M$ belélpéskor csak azért nem hasalt még nagyobbat, mert tömték pénzzel mint álat a boxot. A Japán piacon szégyen volt, amit csinált, totális beégés. A második gépük tényleg jól szerepelt, még mindíg vezet a PS3 elött átlagban. Azonban EU-ban már a PS3 van elötte, és a japán piac, nos arról inkább ne beszélünk.
    De persze ezt te jobban tudod nálam.

    "....talan a tobbi konzolos felhasznalo is ilyen?"
    Nem mondanám, a boxot és főleg a PS-t először azok vették, akik tényleg érdeklődnek a komoly technikai fejlesztések iránt. HC gémerek.
    A Wii-t a Nintendó fanok vették először, akiknek bármit ellehet adni, csak fusson rajta valami Márió, meg Zelda. No meg azok az emberkék, akik felháborodnak, ha a kínai piacon vásárolt Polysztésön egy hét múlva bekampecol (mit várt?). Vagy mindíg is az zavarta őket, hogy a sárgakazit sehol nem tudják bedugni a PS-be. Na ők végre kaptak valamit! Ami mondjuk persze alig több, mint egy polisztésönös fénypisztoly, na ez a hihetetlen technológiájú Wiimote.


    "milyen kellemetlen hogy a "gagyi" wii szar fejleszteset koppintja mind2 ceg..pedig hat"
    Az, hogy egy közvetlenebb érzékelés felé mennek, az miért másolás, lekopizás.
    A Natal, vagy hogyhijják, egy igen csak fejlett kamera, ami egyrészt egész alakos érzékelést csinál, és igen csak magasabb technológiát képvisel mint a Wiimote, ilyet a Nintendo nem tud.
    A Move egy nem olyan fejlett, de már meglevő termékként piacon levő kamera rendszer és egy kontroller kombinációja - ami gyakorlatilag egy kétrészre szedett, fénykibocsájtó labdával ellátott sixaxis, amiben szintén volt mozgásérzékelés, csak közvetlen célzás nem - eddig.
    Mellesleg a PS kamerák a PS2 óta piacon vannak és pontosan olyan partijátékokra vannak kitalálva, amire a Nintendo most ráerősített.

    Akkor monmámeg, hogy ki ki a faxomat másol?
  • cateran
    #18
    Milyen kellemetlen,hogy a Sony 1 divizoja helyett az egesz ceget hasonlitod 1 1 profilu ceghez...milyen kellemetlen,hogy a ps3 cpujat sosem ps3-hoz fejlesztettek,csak ebbe (is) beleraktak...milyen kellemetlen,hogy a hires-neves sonyd tokeit a belepo ms kapasbol megszorongatta,most meg mar tepi lefele....milyen kellemetlen hogy a "gagyi" wii szar fejleszteset koppintja mind2 ceg..pedig hat " A Wii sikere egy csomó olyan olcsó kis trükknek köszönhető, ami az eccerű agyú júzernél marhára bejön"....talan a tobbi konzolos felhasznalo is ilyen?
  • narumon
    #17
    "N900 jobb gyorsabb szebb es minden videot lejatszik nem ugy mint az iphone vagy ipad"

    Ez is erősen véleményes. Szerintem csúnyább lassabb és főleg sokkal bénább.
  • narumon
    #16
    "jelenleg a legerősebb exkluzívkínálat)"

    Ez jó esetben is erősen véleményes!
  • Skynet
    #15
    NOké mostmár egyértelmű szokásos nintendo fanatikusnak nem teszik...:D

    A Nintendo pedig egy olyan gépet ad el horribilis összegért aminek a technikai színvonala még 4 éve is ciki lett volna..:D
    Ugyan ez a szett wiihez kamera nélkül....Csak akkor jönnek a meglepetések amikor egy két játékhoz nem elég az alap kontroller és lehet venni az új kiegeket drágán...:D
    A 3d-s linkedtől pedig a 3d a sony-tól továbbra sem tűnik lehúzásnak,mivel semmilyen plusz kültségbe nem kerül,tehát INGYENES akkor mitől lehúzás?:)
    Tényleg volt értelme hozzászólni..:D
  • NEXUS6
    #14
    Látod te ezt öregem!
    De akkor meg mit játszod itt a hülyét!?
    Vagy nem játszod...?

    Szóval a Nintendo, aki lehet, hogy marhára sikeres a konzolok terén, de egy 3000 fős cégecske kb ez az amire képes max. A többi cég meg nem csak prüttyögő játékokat nyomat, hanem pl. a Sony Tv-t, új lemezformátumon forgalmaz filmeket, olyan cuccokat, amire a Tendó nem képes, mert semmilyen kapacitása nincs. A Sony meg tudja, hogy a vásárló úgy elégedett, ha a legjobban ki van nyalva a segge, mert neki abból van pénze.

    A Wii-t nem azért szerelik DVD meghajtóval, mert az olyan jó, hanem mert ennyire telik a cégnek, ugyan ez igaz a gyenge grafikára, CPU-ra, arra is amilyen rendszerrel a mozgásérzékelést megoldották.
    A Wii sikere egy csomó olyan olcsó kis trükknek köszönhető, ami az eccerű agyú júzernél marhára bejön, pl a trendi fehér szín.

    A Sony az egyetlen cég, aki milliárdokat hajlandó és tud invesztálni folyamatosan a fejlesztésbe, ők tartják el ezt az egész szerencsétlen konzol biznict. (Tényleg így van sok szempontból!!! Az X360 CPU-ja is gyakorlatilag a PS3 CPU fejlesztésének mellékterméke)
    Ha nem lenne a Szotyi még mindíg azon marakodna a Sega, meg a Tendó, hogy akkor most Szónik, vagy Marió, Marió, vagy szónik!!!???
  • wackydog
    #13
    http://tech.uk.msn.com/features/photos.aspx?cp-documentid=153691597&page=4

    es ekkor mar mit sem er " 3D kíváncsi lennék mitől plusz pénzlehúzás,mert gyakorlatilag egy INGYENES frissítés fogja tartani,aki megteheti vesz egy 3d ready tv-t (amihez a sonynak köze nincs azonkívül hogy ők is gyárthatnak ilyen tv-t)..."
  • wackydog
    #12
    N900 400font Iphone 3g 420 4g 580£WOW
    http://current.com/shows/infomania/92404989_the-ipad-sucks-tech-report.htm
    Remelhetoleg az appel ezt kikuszobolte
    Ha szerencstelennek kell lenni ahhoz hogy jobb ,megbizhatobb, gyorsabb eszkozt birtokoljunk mint amit a reklamcegek az agyunkbatukmalnak...akkor orulok hogy szerencsetlen vagyok....
  • wackydog
    #11
    Volt ertelme hozzaszolni...4 ev lemaradas... es az ujjitas is gusztustalanul nez ki es DRAGA!!!Ugyanezt a szettet wii hez kamera nelkul 25 fontert...De minek a szajtepes Nintedo-e a 2010 es ev!!!
    A tobbiek meg remenykedhetnek hogy majd jovore....
  • Skynet
    #10
    A Sony ps3 nagyon nem bukta,eleinte volt az,a játékkínálat igen felerősödött (jelenleg a legerősebb exkluzívkínálat)...A move pedig EGYENLŐRE többet mutat mint a Kinect (kevésbé lagol és legalább ülve is használható)..A játékkínálat pedig (nem tudom miről beszélsz) de jóval erősebb már most rá mint a kinectre....
    A 3D kíváncsi lennék mitől plusz pénzlehúzás,mert gyakorlatilag egy INGYENES frissítés fogja tartani,aki megteheti vesz egy 3d ready tv-t (amihez a sonynak köze nincs azonkívül hogy ők is gyárthatnak ilyen tv-t)...
    Volt értelme hülyeségeket hozzászólni..:D

    N900 pedig mennyivel is fiatalabb az Iphone-nál és pontosan mennyivel is kerül többe? Szerencsétlen...
  • 5c0rp330n
    #9
    aha, koszi. majd ertesitunk.
  • wackydog
    #8
    Eszetetika szar(hogy nez mar ki ez a gomb szar,kerhettek volna az ericsson segitseget a desingben mint anno a a boxtervezesnel) ar elfogadhato(marha valaki ugyismegvette a dobozt jopenzert nem szamit mennyit huznak meg le rola a szarert),jatekkinalat elsokorben nagyongyenge....de hat ez a sony mitvarhattunk tole egy gyenge wiikoppintassal jon amit mar 4 eve is lathattunk....

    A 3D s szarsag meg csak megtobb penzlehuzas a sonytol kivancsi vagyok ha megjelennek a 360degree HD projektorok mi a faszt kezdesz a sony bravia 3D szarsaggal......

    A sony bukta bukta volt a ps3 bukta a move meg a psp ahogy tartotta magat eddig...mert biza az is bukta a 3ds-nek koszonhetoen es johettek itt grafikaval meg miegymassal 4 azaz 4 evvel le vannak maradva es ez a vesztuket okozza majd....na meg a vasarlok hihetetlen naivitasa...lasd iphone ipad ... ha utannajartok latni fogjatok hogy szar mindketto van sokkal de sokkal jobb naluk csak elhitettek az emberekkel hogy faxa pedig nem a nokia N900 jobb gyorsabb szebb es minden videot lejatszik nem ugy mint az iphone vagy ipad.....A sony is ezt teszi jatszik az emberekkel a penzukert es 4eves cuccot nyom az orruk ala valami undorito kulsovel.....
  • Sir Ny
    #7
  • Sir Ny
    #6
    Mert azt lássa a kamera. A natal téged lát, az Eyetoy (vagy hogyhívják) meg a "rusnya gömb"-öt látja.
  • Skynet
    #5
    Mert gondoltak az édesség kedvelő játékosokra és a szett 6 különböző színű felszerelhető gömböt fog tartalmazni. A gömbök lényege hogy a levegőben kapkodástól lehűlnek,így ha a player nyalogatja,olyan érzése lesz mintha gombócos fagyit enne. A különböző színek a különböző ízek (pl: Sárga -vanília, rózsaszín - eper,stb). Kiváló 5let szerintem.
  • Hegi90
    #4
    De miért kell rá az a rusnya GÖMB?????
  • shaddam
    #3
    Szerintem a játékosok nemtetszését kevered a kinectel.A move után nem volt 1 végeahcgaimgnek siránkozás sem.
  • balee4
    #2
    A cikk hülyeség, 150 dollár lesz a Kinect, tehát jóval drágább lesz, mint a Move.
  • Skynet
    #1
    Az előadás alatt nem volt hangos nem tetszés,amikor mutatták 50 dolcsiért a move-ot tapsvihar volt majd hirtelen néma csend mert ezután benyomták hogy a navigációs vezérlő még +25 dollár. Ez a néma csend volt a "nagy felháborodás"...
    Ráadásul sikerült ""jól"" is értesülni (látszik még csak nem is látta a cikkíró a konfot,csak írogat baromságokat), a 100 dollárban benne van a move,a nav vezérlő a kamera és egy játék. Teljesen korrekt ár.